Įkraunama...
Įkraunama...

Vaflinės

QUOTE(valiute @ 2006 03 27, 18:44)
Norfoj mačiau užverčiamą vaflinę, neelektrinę. Kepant vaflius ji kaitinama tiesiog ant degiklio. Prekės pavadinime parašyta "dengta teflonu", padengimas sidabrinės spalvos. Klausimas ar neprisvyla vafliai kepant tokioj vaflinėj tokiu teflonu? Ar ji verta dėmesio, kaina viso labo apie 7 Lt.

as tai varciau varciau ir nusprendziau, kad ten visikas SH. Teflonu ten nei is tolo nekvepia- kibiras kaime labiau tefloninis nei ta vafline.
be to, ji per lengva mano manymu, nebent pasiryzusi esi visalaik spausti, bet kad ten nelabai ir suspausi, nes kazkoks tarpelis visvien lieka.
gal geriau pas bobele turguj spizines paieskok- kiek brangiau bus, bet panaudosi bent jau.

tik kad spiziniu negalima ant stiklokeramikos pavirsiaus deti, o tos norfines jauciu irgi negalima.
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

dėl vaflinės nežinau, bet panašus daiktas, kuriuo kepami "Čirviniai blynai", tai man pavyzdžiui geriau kepa tas, kuris pastatomas ant viryklės, t.y. neelektrinis. Elektrine kepykla nelabai esu patenkinta.

O šiaip kai kaina nelabai didelė tos vaflių keptuvės, gal galima ir surizikuoti. g.gif Nes vistiek tik pradžioje dažniau kepam, paskui pamiršti ir stovi. Ir tik retkarčiais naudoji, bent jau pas mus taip.
Atsakyti
Skorp, bet tu nematei tos norfines vaflines smile.gif
na, aisku, galima surizikuoti, bet gal geriau 15 Lt daugiau sumoketi ir pas babces is baltarusijos nusipirkti patikimesne.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 03 28, 11:46)
as tai varciau varciau ir nusprendziau, kad ten visikas SH. Teflonu ten nei is tolo nekvepia- kibiras kaime labiau tefloninis nei ta vafline.
be to, ji per lengva mano manymu, nebent pasiryzusi esi visalaik spausti, bet kad ten nelabai ir suspausi, nes kazkoks tarpelis visvien lieka.
gal geriau pas bobele turguj spizines paieskok- kiek brangiau bus, bet panaudosi bent jau.

tik kad spiziniu negalima ant stiklokeramikos pavirsiaus deti, o tos norfines jauciu irgi negalima.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu cia graziai pasakei!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal rimtai geriau pas babuskas turguj spizine paziureti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Pries metus pirkau elektine vafline. Labai mazai naudojau ir... sugedo verysad.gif Visai nesyla. Dabar galvoju, kad geriau pirkt neelektrine, tai bent amzinas daiktas bus. Mama dar tokia turi, tik laaaabai sunki. Taip ir galvoju, kaip cia ja "pasisavinus"... blush2.gif Gaila, kad as dabar toli nuo LT, bet kai grisiu, tai ieskosiu "baltarusiskos".
Atsakyti
Perskaiciau saziningai visa tema ir man kilo klausimas: cirviniu blynu keptuves, ne elektrines, o kepamos ant ugnies, nebera LT pirkti? Cia rasete apie Norfoje buvusia uz 7 lt? O kitokiu ju nebuna, gal zinote?
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 04 29, 20:50)
Perskaiciau saziningai visa tema ir man kilo klausimas: cirviniu blynu keptuves, ne elektrines, o kepamos ant ugnies, nebera LT pirkti? Cia rasete apie Norfoje buvusia uz 7 lt? O kitokiu ju nebuna, gal zinote?

ant ugnies tų kepamų jei Kaune tai mačiau urmo bazėse (kur tok vyras visada prekiauja tokiais dalykais rusiškais). Bet kainos nepaklausiau.
Atsakyti
Tiesą pasakius aš kalvarijų turguje ūkinių prekių parduotuvėje mačiau špižinę vaflinę, tikslios kainos nepamenu, rodos kainuoja apie 50 Lt. Ten buvo pilna tokių "pribumbasų" ir grybukams kepti, ir dar kažkokių tik nesidomėjau.
Atsakyti
Gal kas nodojates SKEPPSHULT Vafliu keptuve? Spizine cirviniu blynu keptuve, svediska. Ar saugu ant stiklo keramines virykles su tokia kepti, nes svoris tai jos nemenkas.
Atsakyti
kalvariju turguje siandien radau sirvine vafline, kaina 30 lt bet tai ne ta pati, pasirodo lietuviu gamybos, tad ir nesusigundziau- per lengva ir nepatikimai atrode, nors labai panasi i ta tarybne vafline. Reikes i gariunus nusuoliuoti, gal ten rasiu, nes irgi senai ieskau, tik niekur nerandu, o i elektrines net ziureti negaliu- visiskai nepatikimos plius elektra ryja. Jei kas zino, kur dar be gariunu galima rasti tikra paprasta rusiska sirvine vafline, rasykite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerta @ 2006 05 02, 08:33)
Gal kas nodojates SKEPPSHULT Vafliu keptuve? Spizine cirviniu blynu keptuve, svediska. Ar saugu ant stiklo keramines virykles su tokia kepti, nes svoris tai jos nemenkas.

speju, kad su spizinemis is vis negalima ant stiklo keramines virykles kept g.gif
Atsakyti
Prieš kokius 5 metus pirkau elektrinę čirvinių blynų KRUPS , mokejau apie 100 lt.Naudoju tikrai dažnai. Net nesitikejau kad tiek naudosiu. Praktiskai tik taip blynus kepu, ir riebalų neprisitaško. liuks.Tik biski aprudusi.
Atsakyti