El. apie 3-5 min. ne daugiau man kepa, gal net nei tiek nekepa.
Beja, mano tikrai pigi už 24 Lt. pirkta bazėj, firma prasta kažkokia, bet esu patenkinta. Gal jūs pradžioj neįkaitinate jos??? Arba blogai nureguliuotas tas ratukas jei yra, aš irgi buvau taip nusireguliavus ne į temą, tai kepė ilgai
QUOTE(Aga @ 2005 11 05, 19:49)
El. apie 3-5 min. ne daugiau man kepa, gal net nei tiek nekepa.
Beja, mano tikrai pigi už 24 Lt. pirkta bazėj, firma prasta kažkokia, bet esu patenkinta. Gal jūs pradžioj neįkaitinate jos??? Arba blogai nureguliuotas tas ratukas jei yra, aš irgi buvau taip nusireguliavus ne į temą, tai kepė ilgai
deja... nera jokio ratuko ir keptuvei buvo pakankamai laiko duota ikaisti, bet ji nenorejo
Kazkokia brokuota papuole, o mama nenorejo eiti ceckintis ir aiskintis, o dar ta keptuve pabande po kokios savaites laiko pirkimo
o tu pradine kainele pati bent parasyk
bo kaip prirasysim cia savo kainas tai...
bo kaip prirasysim cia savo kainas tai...
nu jus cia jau aukionuokites, bet gal cia ne tema, bet gal kuri galit tu vafliu receptuka parasyti, a???????????????
Parduodu aš tą vaflinę. Va kaip parašyta ant dėžės: "Elektrinė vaflinė- troškintuvas EV-1-220". Išėmus vafliams kepti skirtą paviršių , galima mėsytę troškinti ar sumuštinius kokius kepti. Išpakuota nebuvo, jei norėsit, žiūrėsim ir tikrinsim jau vietoje. Mama sakė, kad norėtų mažiausiai 70 Lt, nes čia ne kokia plastmasinė clatronic ar pan. Tai va , norit imkit, nenorit- neimikit
Rimti pirkėjai galite skambinti 862035438
tai nebereikia niekam???
man siek tiek perbrangu o taip noriu turet vafline
QUOTE(linaj @ 2005 11 14, 14:07)
man siek tiek perbrangu o taip noriu turet vafline
Na tikrai nepigiai, bet pagalvojus, kad kažkokia kinietiška mažiausiai kainuotų 60 Lt... Tai kaip ir normaliai. Juolab, kad ji pas mane jau veikia mažiausiai 10 ar 12 metų. Dar paauglė būdama kepdavau vafliukus Nei genda ,nei ką...
Nuolaida galima nebent kokie 5 Lt.... Nes viena mamytė irgi domisi ir sutinka tiek mokėti, bet iš Vilniaus, tai va čia šiokia tokia kliūtis... Jei kas pirktų Kaune, tai aš gal ir atvežt pati galėčiau, vistiek po miesta trankausi pirmyn-atgal
Prašom pagalvoti...
tai, kad ir as Vilniuje O ta vafline, kad gera, tai as zinau nes mano teta turejo Kai nuluzo rankenele eme ir ismete, nes seniau budavo perbrangu vaflius kepti.
QUOTE(brashke77 @ 2005 11 12, 10:16)
Parduodu aš tą vaflinę. Va kaip parašyta ant dėžės: "Elektrinė vaflinė- troškintuvas EV-1-220". Išėmus vafliams kepti skirtą paviršių , galima mėsytę troškinti ar sumuštinius kokius kepti. Išpakuota nebuvo, jei norėsit, žiūrėsim ir tikrinsim jau vietoje. Mama sakė, kad norėtų mažiausiai 70 Lt, nes čia ne kokia plastmasinė clatronic ar pan. Tai va , norit imkit, nenorit- neimikit
norim, labai norim