Įkraunama...
Įkraunama...

Vaflinės

As norejau vokiskos Bomann vaflines 1200 W, bet tokios neturi siuo metu, o turi clatronic 800 W galingumo. Skaiciau, kad jos neblogos Jums, tai gal verta nusipirkti g.gif nes jos kaip suprantu kilmes salis Kinija, o man Kinija kazko pasitikejimo nekelia biggrin.gif
Atsakyti
Man parase laiska, kad tu Bomann jau turbut negamina net blink.gif nes negauna jau metus blink.gif beje Kalvariju turguj maciau rusiska vafline, bet ji kainuoja 180 lt blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 01, 12:42)
As norejau vokiskos Bomann vaflines 1200 W, bet tokios neturi siuo metu, o turi clatronic 800 W galingumo. Skaiciau, kad jos neblogos Jums, tai gal verta nusipirkti  g.gif nes jos kaip suprantu kilmes salis Kinija, o man Kinija kazko pasitikejimo nekelia biggrin.gif

Aš kepu su Clatronic jau pusė metų ir nesiskundžiu thumbup.gif
užtenka to galingumo - labai greit ir gerai kepa bigsmile.gif
Kad kinija pagamino - tai ir man nelabai patinka..... bet kiek ieškojau - kitų firmų neradau mirksiukas.gif
šiaip ar taip ir garantija juk yra lotuliukas.gif
berašydama įsinorėjau vaflių... niam niam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mildaj @ 2009 12 02, 09:51)
Aš kepu su Clatronic jau pusė metų ir nesiskundžiu  thumbup.gif
užtenka to galingumo - labai greit ir gerai kepa  bigsmile.gif
Kad kinija pagamino - tai ir man nelabai patinka..... bet kiek ieškojau - kitų firmų neradau mirksiukas.gif
šiaip ar taip ir garantija juk yra  lotuliukas.gif
berašydama įsinorėjau vaflių... niam niam  rolleyes.gif

Ir dar ji erzinasi g.gif unsure.gif gal man reik uzsisakyt ta keptuve..
Atsakyti
turejom ir mes kazkada is maximos nusipirke "gamma", cirviniu blynu keptuve, juokingai ten uz ja mokejom, bet kepe super , nespedavau teslos ipilyneti, atitarnavo kokius 2 metus, tada sakau perkam kokia rimtesne, nusipirkom bomman galinga , nu ir ka trecia diena "uzkniso" 3blynus kepe apie 45min, vaikas net nebelauke tu blynu, ir tai kazkokie zali , tai teko viska kruopsciai isvalyti ir grazinom i parduotuve, tai dabar klausimas ar vel gamma pirkti, ar yra kokiu kitu kur tikrai kepa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vig @ 2009 12 03, 14:34)
turejom ir mes kazkada is maximos nusipirke "gamma", cirviniu blynu keptuve, juokingai ten uz ja mokejom, bet kepe super , nespedavau teslos ipilyneti, atitarnavo kokius 2 metus, tada sakau perkam kokia rimtesne, nusipirkom bomman galinga , nu ir ka trecia diena "uzkniso" 3blynus kepe apie 45min, vaikas net nebelauke tu blynu, ir tai kazkokie zali , tai teko viska kruopsciai isvalyti ir grazinom i parduotuve, tai dabar klausimas ar vel gamma pirkti, ar yra kokiu kitu kur tikrai kepa?  g.gif

kazkaip neitiketinai skamba,itariu hiperbolizuojat biskutuka lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu cirviniu keptuve eektrine melisa firmos, kaina apie 50 litu per ispardavima, o blynui nei 2 minuciu nereikia, nedegantis pavirsius tikrai gera. o vafliams turiu clatronik ir esu labai patenkinta, turiu ir tefalo - gavus dovanu, bet dar nenaudojau, juk nereikia dvieju man. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit Clatronic firmos vafline??? Ji ten du blynus is kart kepa, galingumas 1400W. Tiesiog, radau Senuku brosiura ir sudomino... Galvoju ar gera, na kiek laiko kepa blynas, ar patvari... ??
Dabar jai akcija - 75,90Lt kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grama: 12 gruodžio 2009 - 23:20
kazin tokia vafline galima tik ant dujiniu virykliu det? o kaip ant elektriniu?
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

O gal žinot, ar Lietuvoje yra NETEFLONINIŲ vaflinių???? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2010 02 12, 18:55)
Sveikos,

O gal žinot, ar Lietuvoje yra NETEFLONINIŲ vaflinių???? smile.gif

jei elektrinių, tai turbūt nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 02 12, 20:08)
jei elektrinių, tai turbūt nelabai ax.gif

Nebūtinai elektrinių ax.gif
Atsakyti