Sveikos
Aš irgi dabar ieškau vaflinės. Mes turėjome dvi tokias sovietines - jos pačios pačiausios. Bet viena nebeveikia, o kita, rodos, veikia, bet bijau ką nors kept, nes pas mus su elektra problemos buvo, vaflinė sena, laidai kažkokie jau "ant snarglių" taip sakant. Buvau Akropolio (Vilniuje) Ermitaže ir Elektromarkte, tai radom tik elektromarkte ir tai tokią, kuri kepa storus vaflius, o aš noriu tokios, kurios nuorodą buvote auksčiau parašiusios Tai jeigu kas nors aptiktų kur nors tokią vaflinę, būčiau labai dėkinga, jeigu praneštų man AŽ Beje, savaitgalį bandysiu važiuoti į Rudaminos turgų (ten prekiauja baltarusiai), gal ten pavyks rasti. Jeigu rasiu ką, būtinai pranešiu
Kur galima būtų nusipirkti tokią vaflinę? Lietuvoj. Kad būtų tokia forma vaflių
QUOTE(Guvilė @ 2009 03 22, 16:03)
Tokios formos vaflių vaflinę mačiau šiandien maximoj, tik ten ji tokia mažytė ir vieną vaflį tekepa (kaina 19,90 Lt) firma tai atrodo GAMMA, ar kažkas panašaus ...
Aš tai norėčiau tokios vaflinės,kur ant pagaliuko kepa vafli ir po to sokolade mirko.
QUOTE(pelytė @ 2009 03 25, 22:20)
Aš tai norėčiau tokios vaflinės,kur ant pagaliuko kepa vafli ir po to sokolade mirko.
Taigi galima tiesiog išsikept vaflį ir pamirkyt šokolade, ką aš sėkmingai ir darau
kaip matau vaflinių fronte nieko naujo. O as vakar Akropoly electromarkte buvau, tai pardaveja sake kad buvo musu ieskomu Booman vafliniu, labai greit ispirko ir dabar greit nebus. kad ju greit nebus, man nuo kaledu toj pardoj sako. Tai vat, atveza kartais vadinasi.
QUOTE(Babusia @ 2009 04 10, 15:10)
kaip matau vaflinių fronte nieko naujo. O as vakar Akropoly electromarkte buvau, tai pardaveja sake kad buvo musu ieskomu Booman vafliniu, labai greit ispirko ir dabar greit nebus. kad ju greit nebus, man nuo kaledu toj pardoj sako. Tai vat, atveza kartais vadinasi.
vadinasi reik karts nuo karto apsilankyt ir vis klausinet
galetu gi daugiau uzvezt....nesuprantu, preke paklausi - o jos didesnio kiekio kazkodel neuzveza....
Merginos, isigijau Boman pakaitala Clatronic tiems ploniems vafliams kepti.
Surizikavau, nes galingumas tik 800. kazin ar ne per menkas toks galingumas:hm
Yra reguliatorius, tas volelis vafliui susukt. zodziu, jei ka domina, rasykit i az, pasakysiu kur yra
Surizikavau, nes galingumas tik 800. kazin ar ne per menkas toks galingumas:hm
Yra reguliatorius, tas volelis vafliui susukt. zodziu, jei ka domina, rasykit i az, pasakysiu kur yra
Pagaliau ir as turiu vafline Clatronic kepa plonus vaflius
QUOTE(Julijasha @ 2009 04 27, 15:19)
Pagaliau ir as turiu vafline Clatronic kepa plonus vaflius
žiūrėjau aš tą Clatronic ar yra tas kūgis vafliams susukt? ar greit iškepa?
QUOTE(Stigma @ 2009 04 27, 18:39)
žiūrėjau aš tą Clatronic ar yra tas kūgis vafliams susukt? ar greit iškepa?
Yra kugis. Tik sian atveze, viska nusipirkau kepimui. Ryt bandysiu
QUOTE(Julijasha @ 2009 04 27, 19:37)
Yra kugis. Tik sian atveze, viska nusipirkau kepimui. Ryt bandysiu
na tai ryt lauksim atsiliepimu kaip pasiseke