Įkraunama...
Įkraunama...

Vaflinės

kadangi "tarybinių" jau seniai niekur nėra ( ir Baltarusijoje nebegamina) , analogas šiuolaikinėse - Bomann vaflinė . Kepa normaliai , vafliai gaunasi tokie patys, kaip ir tarybinėje , tik įdomu ar ji irgi atlaikys 25-30 metų lotuliukas.gif ( įtariu , kad ne lotuliukas.gif ) ....
Tik pirkdamos atkreipkit dėmesį,kad ne čirvinė keptuvė būtų, o būtent vaflinė . Nuorodą kaip atrodo , mačiau Kijara įdėjus ax.gif

va, Elektromarktas rodo , kad turi

modeliuks HA500
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuveleDi: 23 vasario 2009 - 10:20
Sakot verta pirkti sia vafline?
Atsakyti
As situos vaflines visur ieskau karsta.gif Akropolio mazimoj, Elektromarkte, Senukuose, Topocentre. Maximoj Bazej. Nu zinokit niekur nera doh.gif Dar turiu vilties del Elektromarkt bazes cool.gif
Atsakyti
tai uzsisakykit internetu, bus pigiau, nei lakstyti po miesta wink.gif
Atsakyti
Vakar su vyru visur isvazinejom (gal ir pigiau butu apsieje kokia pigia,kad ir maksimoj, nusipirkti bet gi kaip paskutines dienas nestuke.gif vaiksciojanciai vyras nusileido tongue.gif ) ir niekur neradom siu vafliniu. Elektromarkete net pasake kad jau pusmetis nebegauna, beje ju internetiniame puslapyje sena info irasyta doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2009 02 24, 09:30)
tai uzsisakykit internetu, bus pigiau, nei lakstyti po miesta wink.gif

Kan nelabai randu g.gif

QUOTE(ruzilona @ 2009 02 24, 10:24)
Vakar su vyru visur isvazinejom (gal ir pigiau butu apsieje kokia pigia,kad ir maksimoj, nusipirkti bet gi kaip paskutines dienas  nestuke.gif  vaiksciojanciai vyras nusileido  tongue.gif ) ir niekur neradom siu vafliniu. Elektromarkete net pasake kad jau pusmetis nebegauna, beje ju internetiniame puslapyje sena info irasyta  doh.gif .

O kuriam buvot ?
Atsakyti
aš galvoju kad gal iš čia pabandyt užsisakyt g.gif
http://www.deze.lt/i...i...431&pid=599
....nes irgi pusę Vilniaus jau "išmaišiau" beieškodama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mildaj @ 2009 02 24, 13:16)
aš galvoju kad gal iš čia pabandyt užsisakyt  g.gif
http://www.deze.lt/i...i...431&pid=599
....nes irgi pusę Vilniaus jau "išmaišiau" beieškodama  doh.gif

As ir buvau juos radus. Tik kad kazkokia firma neaiski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2009 02 24, 13:29)
As ir buvau juos radus. Tik kad kazkokia firma neaiski  biggrin.gif

niu jo, nelabai aiški g.gif katik skambinau aš jiems, tai sakė kad neturi daba ir neaišku kada turės.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 29, 22:14)
Aš vat ir lygiai tokios pat ieškau jau nuo rudens doh.gif visur sako kitą mėn. atveš, jau greit metai bus.... visa laimė, kad čirvinių blynų keptuvės nenusiprkau schmoll.gif

O man ir čirvinių blynų keptuvė patinka, šįvakar kepsiu 4u.gif Reik pažiūrėt saldumynuose kokį receptuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mildaj @ 2009 02 24, 16:23)
niu jo, nelabai aiški  g.gif  katik skambinau aš jiems, tai sakė kad neturi daba ir neaišku kada turės....  verysad.gif

blink.gif O as bandziau uzsisakyt. Tai man atsiunte saskaita blink.gif Mazdaug susimokekit. Nu as supratau kad jie turi. doh.gif Gerai kad dar nesumokejau blink.gif
Atsakyti
Idomu ar ta boman HA500 taip kepa kaip tarybines g.gif
Mes turim cirvine ir ta senovine kur dedasi ant virykles. Bet vat recepto neatrandu, kad suvyniojus traskus butu. Man jie vis tiek suminksteja g.gif Gal kuri turi koki stebuklinga receptuka wink.gif
Ir dar nerealus vafliai man gedimino pr kur kepa, tokie purus. Jiems manau ir cirvine tiktu smile.gif Bet recepto reikia biggrin.gif
Atsakyti