Sveikutės,
aišku čia gal ir ne visai į temą, bet aš ieškau grybukams kepti keptuvės. Aš nesu jo s mačiusi, bet man sake kad ji turi būt špižinė. Gal aks kur esat matę? Ga lžinot kur ieškot?
As taip pat ieskau tokios keptuves "grybukams " kepti.
Savo kazkur sugebejau pradangint, o dabar niekur nerandu, echh
QUOTE(Luna888 @ 2008 12 03, 17:01)
As taip pat ieskau tokios keptuves "grybukams " kepti.
ir as ieskau
Sakykit, o kalvariju turguj neuzmatet tarybines vaflines - vaflius kept labai man jos reikia. Gariunuose buvau pries 2 savaites, tai pasake kad ten jau baltarusai neprekiauja ir vafliniu tu tokiu tarybiniu nebera senokai..labai man jos reikia, padekit kur ja rasti?
labai fainu keptuviu blynams, skrudintuvu duonai ir sumustiniu keptuviu uzmaciau elekromarkte. su Disnay personazais.
QUOTE(elvina44 @ 2008 12 13, 15:58)
Sakykit, o kalvariju turguj neuzmatet tarybines vaflines - vaflius kept labai man jos reikia. Gariunuose buvau pries 2 savaites, tai pasake kad ten jau baltarusai neprekiauja ir vafliniu tu tokiu tarybiniu nebera senokai..labai man jos reikia, padekit kur ja rasti?
zinai, as buvau keliuose turguose ir tos vaflines neradau, bet paskelbiau supermamoj, ir atsirado kas man ja pardave
Gal kas turite parduoti tarybinių laikų elektrinę vaflinę.Labai norėčiau.Siūlykit į a.ž.
QUOTE(astravi @ 2009 01 01, 17:52)
Gal kas turite parduoti tarybinių laikų elektrinę vaflinę.Labai norėčiau.Siūlykit į a.ž.
Prisijungiu prie ieskanciuju vaflines... traskiems valfliams kepti
Siulykit i AZ. Vilnius.
Arba nukreipkit, kur radot pirkti!
nu zinokit labai norejau tarybines ale labai puikiai kepa ir bomann