Įkraunama...
Įkraunama...

Vaflinės

Sveikutės,

aišku čia gal ir ne visai į temą, bet aš ieškau grybukams kepti keptuvės. Aš nesu jo s mačiusi, bet man sake kad ji turi būt špižinė. Gal aks kur esat matę? Ga lžinot kur ieškot? g.gif
Atsakyti
As taip pat ieskau tokios keptuves "grybukams " kepti.
Savo kazkur sugebejau pradangint, o dabar niekur nerandu, echh
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2008 12 03, 17:01)
As taip pat ieskau tokios keptuves "grybukams " kepti.
Savo kazkur sugebejau pradangint, o dabar niekur nerandu, echh

ir as ieskau rolleyes.gif
Atsakyti
Kalvariju turguj maciau, ukiniu prekiu parduotuvej. Kaina 75 Lt. Tarybine, spizine, sunki biggrin.gif
moteriskes saldumynu subforume minejo, jog gariunuose yra ir po 45 Lt. nebuvau - nezinau.

cia as apie grybuku keptuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 03 gruodžio 2008 - 17:57
Sakykit, o kalvariju turguj neuzmatet tarybines vaflines - vaflius kept blush2.gif labai man jos reikia. Gariunuose buvau pries 2 savaites, tai pasake kad ten jau baltarusai neprekiauja ir vafliniu tu tokiu tarybiniu nebera senokai..labai man jos reikia, padekit kur ja rasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvina44: 13 gruodžio 2008 - 14:59
pirkau ir as ta cirvine, kur du blynukus is karto kepa. siandien isbandziau ir visai man nepatiko, gaila, kad elektr. prekiu grazinti atgal negalima, nors galingumas 1400 vistiek ilgokai kepa
Atsakyti
labai fainu keptuviu blynams, skrudintuvu duonai ir sumustiniu keptuviu uzmaciau elekromarkte. su Disnay personazais.
Atsakyti
QUOTE(elvina44 @ 2008 12 13, 15:58)
Sakykit, o kalvariju turguj neuzmatet tarybines vaflines - vaflius kept blush2.gif labai man jos reikia. Gariunuose buvau pries 2 savaites, tai pasake kad ten jau baltarusai neprekiauja ir vafliniu tu tokiu tarybiniu nebera senokai..labai man jos reikia, padekit kur ja rasti?

zinai, as buvau keliuose turguose ir tos vaflines neradau, bet paskelbiau supermamoj, ir atsirado kas man ja pardave mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite parduoti tarybinių laikų elektrinę vaflinę.Labai norėčiau.Siūlykit į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(astravi @ 2009 01 01, 17:52)
Gal kas turite parduoti tarybinių laikų elektrinę vaflinę.Labai norėčiau.Siūlykit į a.ž.

Prisijungiu prie ieskanciuju vaflines... traskiems valfliams kepti blush2.gif
Siulykit i AZ. Vilnius.
Arba nukreipkit, kur radot pirkti!

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir mielai priglausciau senoviska vafline traskiems vafliams. Arba prasau nuoroda kur galima rast nusipirkt. Prazom i az.
Atsakyti
nu zinokit labai norejau tarybines ale labai puikiai kepa ir bomann
Atsakyti