QUOTE(mititėja @ 2012 03 05, 22:50)
Grįžus į darbą, mobilaus vis dėlto reikia.
Dirbu jau 3-ias menuo po dekretiniu, ir vis dar be mobilaus
Bet va darbinio isvengti nepavyks.
Teisingumo delei reikia pasakyti, kad mano vyras turi mobilu, tai visi vaiko, aukles, mokyklos ir pan. skambuciai nukreipiami jam. Jis arciau namu, darbo pobudis kitoks nei mano, tai mums taip paprasciau. Nu ir dar reikia pridurti, kad namie turime fiksuota telefona, kurio mums atsisakyti neverta (skambuciai nemokami i fiksuotus telefonus ir i tam tikras mums reikalingas salis).
Bet jei paskaiciuoti, kiek tie mobilus kainuoja per metus seimai, tai varge vargeli...
QUOTE(sotto @ 2012 03 06, 10:28)
Ne į temą. Ar vertas būrelis tokios kainos- juk nelieka laiko normaliai su vaiku pasikalbėti, tik bėgte namo, tada į būrelį, tada ruošis miegui. Ar ne per brangiai tenka mokėti?
Man irgi toks klausimas iskilo, juo labiau, jei vaikas eina i darzeli, kur prisibendrauja, prisisoka ir prisidainuoja. Ar cia tokia mada zubut vesti i burelius, o savaitgaliais dar ir i Vichy parka nuo kudikystes?
Bekase, kiek jusu vaikams metu?
Vyresniajam nuvezti i treniruotes mes kooperuodavomes su kitais tevais (nera viesojo transporto). Dabar jau organizuojasi patys. Kazkada norejau saviski pradeti leisti i sporta nuo 6m., kai dar buvo paskutineje darzelio grupeje. Bet kadangi visi dirbome, vezioti nebuvo kam, tai tos minties atsisakeme. Ir abejoju, ar labai jau daug praradome...