Sveikos visos, jungiuosi ir as I jusu buri
, tikiuosi sulaukti bei galbut padalinti geru patarimu, nors aisku vieniem jie gali buti geri, o kitiem jie bus visiskai niekam tike
, bet taip jau yra, buvo ir mum su draugu kai gyvenom nuomojamam bute uz 800lt. Ir saldytuvas nuolat budavo prigrustas delikatesiniu skanestu, dabar kai pagalvoju, tai net bijau paskaiciuoti kiek visa tai kainavo. Bet gyveni zmogau ir mokaisi, paskui persikraustem I buta uz 500lt, aisku ir produktai truputi kitokie atejo I raciona, nors uzdirbdavom tiek pat, galiausiai kaip kokie cigonai kraustemes 3-aji karta, uz nuoma mokam 300lt, turiu pasakyti kad is raciono praktiskai dingo visokie aluciu pagurksnojimai, vynu degustavimai, pelesiniai suriai, cipsai, mipsai ir dar visokie kitokie mazmoziai, kurie ryja pinigus, ums net nepajauciant, juk kai kuriems vyrams atrodo normalu gryzus per vakara isgurksnot butelaiti ar du salto alaus, buvo ir manajam taip, bet bet beveik. 4 metus kazkaip atpratinau, o dabar ziuriu manasis svaistunas jau kartais net mane pacia(seimoje as esu taupioji, visad suziurinti nuolaodas ir akcijas PC)ramina, kad nepirkciau kokiu meduoliuku ar sokoladuku
nors meduolius tai dievinu
D tai va, reziumuojant ir labai nepilstant is tuscio I kiaura, tai gyvenimo kokybe tikrai nepablogejo kai nebevalgom suriu, nebegeriam vynu ir pan. Aisku labai daug draugu atkrito, kurie matyt vis pasinaudodavo proga paragaut kazko skanaus, juk buna tokiu zmoniu, nepykstu as ant ju, tik gal pikta vien del to, kad net zinutes nesugeba suregzti, o anksciau tai neatsigindavai
dar atsirado ir kitokie proioritetai, nupirklta masina, kuriai reikejo skolintis pinigeliu ir ant kupros kaba 11(ukstanteliu, kurie labai slegia, o ka kalbeti, kad per sia vasara jei bus is ko juos esam pasizadeje atiduoti, o dar ir buta norim savo tureti, tad tikrai verta ir net butina taupyti, bent jau musu atveju. O kas liecia dabartini maista, tai manasis yra mesaedis, tai jam ne maistas jei mesos nera, bet labai daug padeda jo mama is kaimo, tai mesa mum nekainuoja nieko kaip ir dauguma darzoviu, tad nuo kovo 1d.esu pardutotuveje isleidusi 40lt., mano paskaiciavimu I parduotuve nereiks dar 2-3dienas.