Hi.
Matau Silvy išlaidų maistui analizė jau įvyko
Kas sekantis?
QUOTE(Mil@na @ 2012 02 28, 23:33)
Jei ne paslaptis, kiek reikia mėnesiui???
Vidurkis apie 400lt/mėn. dviems suaugusiems + kaimo didelės gėrybės
QUOTE(Silvy @ 2012 02 29, 10:20)
given444,viska namie kepu,gindk die ,ne taupymo tikslais,man ramiau,nes žinau iš ko kepiau
Būtent ir man šitas motyvas svarbus, kad ką pati pasigaminau, tai bent žinau iš ko, kada ir kaip pagaminta
QUOTE(Sidharta @ 2012 02 29, 10:30)
O kokiose parduotuvėse apsipirkinėjate?
Virur, vengiu Rimi
QUOTE(Silvy @ 2012 02 29, 14:03)
Moterys,o tai čia kažkokia mistika,kad dirbanti moteris pati viską namie gamina,nešildo
???
Man ne mistika, o klausimas - iš kur tiek jėgų?
QUOTE(Silvy @ 2012 02 29, 14:40)
Namie pagaminti pusgaminiai skiriasi nuo parduotuvinių.
Aš irgi skirtumą matau
QUOTE(Miaška @ 2012 02 29, 23:21)
Nuo užkandžių pirkinėjimo labai gerai sulaiko kasdienis čekių įrašymas į biudžeto failą: kai pamatai, kad tas menkavertis užkandukas surijo trečdalį dienos normos maistui, tai ir nebesinori kitą kartą
100% tiesa
Š**maistis suvedinėjant išlaidas labai greitai išlenda...
QUOTE(Miaška @ 2012 03 01, 00:19)
Matyt ant naujo pokučio užlipdyčiau lapuką su užrašu "nekišk nagų, kol neišgėrei pieno iš praimto poko!"
Čia panašiai buvo, kai prasidėjo sniegas, o vaikai senu papročiu šlapiais batais trepinėdavo po visą prieškambarį, nors tiems batams tyčia guminis kilimukas padėtas. Riaumodavau iš kambario, vos išgirdusi pareinančias -
bent žingsnis su batais nuo kilimėlio, ir tau šakės! Suveikė
Rašteliai tikrai disciplinuoja
o kartais ir linksma kalbančius lapeliais namus turėti
QUOTE(given444 @ 2012 03 01, 08:00)
nu ka, labas rytas, kovo 1- pavasario diena !
naujas menuo - nauji mazi ir dideli piniginiai tikslai. ar susirasot, pasibraizot ka nors?
Su pavasariu
Rašyt ir braižyt neprisiverčiu. Tikslas vienas - maitintis kokybiškai ileidžiant kaip galima mažiau pinigų
Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...