QUOTE(dirty_kiss @ 2012 02 27, 19:53)
Nesu ismeginus,bet mastau pameginti cia pasiskaicius.As tiesiog atidedavau tam tikra pinigu suma ir apsimesdavau kad ju neturiu,bet kai pavykdavo kazkiek susirinkti butinai prireikdavo kazkam atsitikti ir ju nelikdavo... Mastau,kad gal isdeliojus i vokelius taupymas butu efektyvesnis,nes,pvz.,maistui skirtas vokelis tusteja,o reikia su tiek issiversti-reiskia perki maziau ir tiek kad uztektu visam skirtam laikui Reikia pameginti. As islaidu-pajamu nerasau ir neskaiciuoju,nera tam nei laiko,nei kantrybes,laisvalaikio pas mane itin mazai,ir ji toki brangu ir trumpa paskirti sedejimui prie rasliavu...hmm...nesinori...Kazkada rasiau,nepasiteisino man.Siaip turiu kazkoki sesta jausma ir daug maz,pagal turimu pinigu kieki tam tikram laikotarpiui,atitinkamai ir apsipirkineju,mazdaug zinau kiek galiu isleisti ir ka pirkti...Uztat ir manau,kad gal vokeliai turetu man suveikti...atideta ir pamirsta suma+vokeliai,o jei ir vokeliuose kas liks-tada isvis super!
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 02 27, 23:47)
o kodel manot, kad jie taip del ivaizdzio elgiasi? Gal zmonems laime - tai keliones? O juk kiekvienas norime buti laimingu. Gal jiems nesvarbu, ar desreles uz 7 ar uz 14 Lt, o svarbu, kazka naujo pamatyti, kazka patirti, isgyventi? Vieni dirzus verziasi del remonto ar naujausios buitines technikos, kiti del naujos masinos, o kiti gal del kelioniu, nes jos suteikia gyvenimo pilnatve? Kuo blogai taupyti butent del kelioniu?
O as tai taupau ir verziuosi dirzus del autosporto,del treniruociu,del varzybu...ir sukisu beveik viska i masina... Ne viena kart buvo taip kad uz paskutinius i treniruote nuvaziavau,o paskui sedejau needus iki algos... tai dabar pasiryzau stengtis nebepralakstyt algos,ale nezinau kaip cia bus,jau lomkes pjauna,su miegu sunkiai-cia mano hobis,mano narkotikas...man to reikia kaip narkomanui dozes...