atejau pasiguost, o gal is gedos del savo vadziu atleidimo
gruodi rasiau kaip smagu kad finisuoju atiduodama tokias dideles skolas (uz buto isigijima) - pavyko 4000lt per metus atiduoti daugiau nei planavau.
o dabar ziuriu kad 1400lt esu skoloj - apie 600 uz sildyma,
apie 800lt savo kredinei kortelei
tai va ka padare man tas azartas. be to si menesi buvo daug pirkiniu - skalbykle (800lt), pora nauju kedziu (nes ner kur svecius sodint
), pora staliniu lempu, siaip dar lempuciu i lempas...
vaikui geri batai virs 100lt
ir VISKAS.
ziuriu, kad is papildomo darbo - vargiai surinksiu sildymui. kreditine siaip ne taip padengsiu, tuos 800lt, sildymo bus skola, kitu mokesciu taip pat kazkiek bus skolos.
ai, dar tiesa - beveik 100lt apipleses mane tiesioginis debetas, todel prie to pacio noriu jusu paklausti - ar pasitikit tiesioginiu debetu mokesciu nuskaitymui? mokejau uz dujas po beveik 7lt i men nuo vasaros, o si men 90virs paskaiciavo. turbut cia vadinamieji sulyginimai pagal skaitiklius? bet vis tiek jiems paskambinsiu. tikrai nesikepinu prie puodu, ir vaikai ne paaugliai dar.
(del debeto konkretesnis klausimas butu: ar tikrai jie, kaip giraisi, neima jokio mokescio imokos mokejimui, nes man vaidenas, kad tas mokestis "i vidu" jau apskaiciuojamas? nes kur jau bankas labdara mums uzsiimines
)
tai vat tokios tokeles...niekad nebuvau mokesciams tokiose skolose...reik susiimt vel
.