Hi.
priimsit?
kai kurios forumietės iš anksčiau pažįstamos
QUOTE(ZBITKA @ 2011 12 30, 15:49)
rasausi islaidas-zinau kur isleidziu
Aš jau kokie 5 metai rašausi išlaidas. Skaičiuoju, kiek išleidome. Pliuss mėnesio gale visada būna, tik ne visada vienodas...
QUOTE(given444 @ 2011 12 31, 11:35)
ar tuos 10proc visad reikia atsidet net jei grazini kas menesi skola, kaip mano atveju, 50proc visu pajamu?
ar imanomi kokie koregavimai?
Atsidėti reikia. Perskaičiau šitą temą, pavyzdžių, kad turėti pinigų
juodai dienai buvo ne vienas. Manau, kad koregavimas būtias - atsidėti bent kažkiek pajamų
juodai dienai
QUOTE(I'm love @ 2012 01 01, 21:30)
Skaiciai, turbut rodo realybe, o nuo realybes nepabegsi.
Vat dėl to man ir patinka, kad suvedus išlaidas gali matyti, kur išaidauta, kur išleista mažiau
QUOTE(raganieška @ 2012 01 05, 15:30)
Kur ir kaip vedate apskaitą?
turiu savo susikurtą excel'io failą. Jame vedu tik išlaidas. Maistui išlaidas vedu smulkiai pagal maisto produktų grupes.
QUOTE(Mergelė @ 2012 01 06, 00:09)
Po kiek jūs visos atsidedat kas mėnesį?
-------
Mes bandom išdėlioti į atskirus vokelius, bandom, bandom ir š.....
Aišku, jei vienodai rūpėtų abiems kaip taupiau, tai būtų kitaip. Kad viską daryt pagal susitarimą. Bet mano vyras linkęs į kraštutinumus. Arba visai jau visko atisakyt, arba taško pinigus ir tiek.
-------
Erzina socialiniai bendravimai. Žiūrėk, tik tu į svečius ar svečių pas tave ir pinigėliai iškeliauja vėjais.
Atsiprašau, bet turbūt reikėjo kažkur išsilieti.
Įvairiai. Stengiuosi asmeniškai aš bent 20proc. pajamų palikti nejudintus.
-------
Su vokeliai nebandžiau, žaidimas man toks atrodo ten įdėti - išimti... Dėl bendro susitarimo su MB turi būti, kitaip
vienas lauke - ne karys
-------
Kodėl vėjais? Bendraujant keitiesi patirtimi, pleti akiratį... Nebūni užsidarius tarp keturių sienų
Įdomu, kiek ilgai pavyktų būti izoliuotai nuo tokių bendravimų
QUOTE(denaxa @ 2012 01 20, 20:56)
Bet jei yra galimybes-kodel gi nedavus...
O su tokiais dienpinigiais cia ir masinai susitaupyt galima...
nelabai isivaizduoju,kur galima vaikui tiek isleist,nebent kokius cipsus ar ka panasaus perkasi...
paskui vaikai susitaupo visokies pirkiniams, mokykloje problemų tik papildomų dėl to kyla...
QUOTE(redsunrise @ 2012 01 21, 12:53)
Pas mus seimoje demokratija visi reiskia savo nuomones, o sprendimus priimu as.
Patiktų ir man tokia demokratija
QUOTE(egliukas28 @ 2012 01 22, 18:50)
merginos, kurios vedat kokia nors namu buhalterija, ka pastebejote pradeje vesti savo islaidas, kazko atsisaket, kazkam sumazinot islaidas, ar nieko nekeitet?
Kai po mėnesio, pusmečio metų pamatai realiu skaičius iš karto tampa aišku, kur galima keistis
Sąmoningai nesakau taupyti, nes paskirstyti biudžetą - yra elgesys reikalaujantis keisti pirmiausia save, savo mąstymą, įpročius... Viskam reikia laiko ir pastangų norint kažką pasiekti, o ne vien džiaugtis skaičiukais lape ar ekrane
Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...