Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais būdais taupote pinigus?

Kiekvienas randa jam patinkancia tvarka... man visai patiko, nors nelaikau saves nusivylusia namu seimininke, ir didele laiko dali praleidziu darbe.. Tas puslapis ismoke mane organizuotumo, kurio man dar labai truksta.
Atsakyti
QUOTE(wilioke @ 2012 01 15, 11:19)
Kiekvienas randa jam patinkancia tvarka... man visai patiko, nors nelaikau saves nusivylusia namu seimininke, ir didele laiko dali praleidziu darbe.. Tas puslapis ismoke mane organizuotumo, kurio man dar labai truksta.

Aš netgi manau, kad tas puslapis kaip tik yra toms, kurios mažai namie būna, nes ten sistema, kaip palaikyti visada švarius ir tvarkingus namus tam skiriant minimaliai laiko.
Atsakyti
QUOTE(wilioke @ 2012 01 15, 10:19)

QUOTE(MrsRAT @ 2012 01 15, 10:22)
Aš netgi manau, kad tas puslapis kaip tik yra toms, kurios mažai namie būna, nes ten sistema, kaip palaikyti visada švarius ir tvarkingus namus tam skiriant minimaliai laiko.

bet ten viskas anglų kalba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2012 01 15, 12:20)
bet ten viskas anglų kalba verysad.gif

www.flylady.lt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 15 sausio 2012 - 11:35
QUOTE(SilRa @ 2012 01 15, 11:33)
www.flyady.lt bigsmile.gif

aš buvau www.flylady.eu blush2.gif
Atsakyti
Man visai patinka flylady.lt. Tuo labiau, kad ji priziuri viena is Supermamu. prisilaikant sios tvarkos, uztenka 8-9 menesiu, kad namai butu tvarkingi nuo apacios iki virsaus, nes ten pasirupinama netgi tuo, apie ka paprastai nepagalvoju - spinteliu dureliu isvalymas, radiatoriu valymas ir kt.
Atsakyti
QUOTE(wilioke @ 2012 01 15, 15:47)
Man visai patinka flylady.lt. Tuo labiau, kad ji priziuri viena is Supermamu. prisilaikant sios tvarkos, uztenka 8-9 menesiu, kad namai butu tvarkingi nuo apacios iki virsaus, nes ten pasirupinama netgi tuo, apie ka paprastai nepagalvoju - spinteliu dureliu isvalymas, radiatoriu valymas ir kt.

blink.gif per tiek laiko dantu sepeteliu kiekviena namu centimetra isvalyt galima.. negi tam reikia kazkokiu schemu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2012 01 15, 17:18)
blink.gif per tiek laiko dantu sepeteliu kiekviena namu centimetra isvalyt galima.. negi tam reikia kazkokiu schemu? g.gif

Taip, bet abejoju, kad daugeliui is musu uztektu kantrybes ir motyvacijos valyti centimetra po centimetro su sepeteliu diena is dienos.
Sitos sistemos esme, kad kiekviena savaite pagr demesys vienai zonai, visiem kitiem namu kampams - 15 min per diena ("deganciai vietai").
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2012 01 15, 18:18)

o taip pat tikiu kad vėl iš naujo apversti wink.gif
Atsakyti
Pakartosiu. kiekviena is musu turime savo nuostatas ir tvarkas... butent si man visai patiko, ir paivairino mano tvarkymasi. nieko neverciu elgtis taip pat, bet mielai isklaysciau, kaip elgiasi ir kitos, kad pasisemciau pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 15, 00:00)
tikiuosi nieko neizeisiu, bet puslapis nusivylusioms namu seimininkems ;]
labai parastas yra 1 "isakymas" - pasiraitoji rankoves ir apsitvarkai ;]
tai skiri viena diena i savaite ir tiek ;] o visas kitas dienas tiesiog stengiesi labai nesiukslinti ir nesuversti spintu ar kitokiu daiktu ;]

siaip niekas neisizeidzia , bet galiu pakomentuoti , kad jusu nuomone siek tiek klaidinga. Nes yra ritine ir vakarine rutina, kuri skatina ryte ir vakare apsitvarkyti, o kasdien yra sveitimosi kazkoks darbelis, kuriu galbut per metus neprisiruosi padaryti. Zinokit kai isiskaitai tai ganetinai idomus puslapiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 15, 00:00)
tikiuosi nieko neizeisiu, bet puslapis nusivylusioms namu seimininkems ;]
labai parastas yra 1 "isakymas" - pasiraitoji rankoves ir apsitvarkai ;]
tai skiri viena diena i savaite ir tiek ;] o visas kitas dienas tiesiog stengiesi labai nesiukslinti ir nesuversti spintu ar kitokiu daiktu ;]

jums juokinga, nes tikriausiai gyvenate viena ar tik su vyru/ draugu, kai bus keli vaikai, darbas ir kt. galvą paskaus nuo rūpesčių patikėkit manim. O sistema ne šiaip gyvuoja 11 metų ir turi šimtus tūkstančių gerbėjų visame pasaulyje 4u.gif Bet tema apie taupymą, tai nesiplėsiu 4u.gif Beje FL irgi daug kalba apie taupymo metodus, tik neturiu laiko viską išversti.
Atsakyti