Kur ir kaip vedate apskaitą?
Nors atrodo neperku bet ko, taupau, bet vis tiek ne kas gaunasi
QUOTE(raganieška @ 2012 01 05, 15:30)
Apie tą patį ir aš šiandien pradėjau galvot
Kadangi seniau esu vedusi pačios susikurtame excel failiuke, jaučiu grįšiu prie to paties Tik auto išlaidas visas suvedinėjam (tiksliau vyras veda) www.manogarazas.lt, nes patogu, o visoms kitoms išlaidoms dar turbūt nesukūrė niekas, kad man tiktų Nebent kažkas naujo atsirado
QUOTE(Bellina @ 2012 01 05, 17:36)
Kadangi seniau esu vedusi pačios susikurtame excel failiuke, jaučiu grįšiu prie to paties Tik auto išlaidas visas suvedinėjam (tiksliau vyras veda) www.manogarazas.lt, nes patogu, o visoms kitoms išlaidoms dar turbūt nesukūrė niekas, kad man tiktų Nebent kažkas naujo atsirado
kokios auto islaidos aisku butu gerai,kad parasytumete kokia auto del aiskumo
QUOTE(Malena @ 2012 01 03, 20:42)
Tai ir litas daugiau uz 50ct. O kas is to? Ta 2400lt as galeciau pasiskolint jei labai reiktu arba paprasyt avanso darbe. Galvoju is kokios situacijos isgelbetu 2400lt. Laidotuves neiseina. Jei rimta liga, irgi greit issektu. Nebent koks masinos remontas, bet as tokios neturiu.
Gerai turet, tai turet visada gerai. O ar verta taupyt kazko atsisakinet, kad turet tokia suma?
Gerai turet, tai turet visada gerai. O ar verta taupyt kazko atsisakinet, kad turet tokia suma?
Pasisakysiu is savo puses mano vyras furistas,jo kolega vasara sokdamas is masinos susilauze kulnies kaula,gipsas 4men ,seima liko be pajamu ir i skolas ikrito Mes gyvename nuo algos iki algos,netaupome,kiek yra tiek išleidžiame ir kai atsitiko toks ivikis,pradejau mastyti, jei taip mano vyrui nutiktu 4 menesius tektu skolintis pinigus su paskola,mokesciais ir maistu gautusi mazdaug 3000lit. per menesi Atiduoti virš 10000 būtu per didelė našta .Tai dabar kai tik perveda atlyginima,o ji perveda du kartus per menesi,vis atidedu po 100 ar 200 ,kai bus sukaupta bent keturiems menesiams reikiama suma,tada jau busime ramūs Todėl drąsiai sakau,kad man verta ir reikia taupyti ,vien dėl saugumo
QUOTE(kumiko @ 2012 01 05, 17:38)
kokios auto islaidos aisku butu gerai,kad parasytumete kokia auto del aiskumo
Visas išlaidas automobiliui turėjau omeny
Papildyta:
QUOTE(Skalsa** @ 2012 01 05, 19:52)
Pasisakysiu is savo puses mano vyras furistas,jo kolega vasara sokdamas is masinos susilauze kulnies kaula,gipsas 4men ,seima liko be pajamu ir i skolas ikrito Mes gyvename nuo algos iki algos,netaupome ir kai atsitiko toks ivikis,pradejau mastyti, jei taip mano vyrui nutiktu 4 menesius tektu skolintis pinigus su paskola,mokesciais ir maistu gautusi mazdaug 3000lit. per menesi Atiduoti virš 10000 būtu per didelė našta .Tai dabar kai tik perveda atlyginima,o ji perveda du kartus per menesi,vis atidedu po 100 ar 200 ,kai bus sukaupta bent keturiems menesiams reikiama suma,tada jau busime ramūs Todėl drąsiai sakau,kad man verta ir reikia taupyti ,vien dėl saugumo
Aš ir visada visiems sakau, kad net ir su mažiausiomis pajamomis, būtina atsidėti juodai dienai...
Ne į temą, o tai Jūsų vyro kolega nedarbingumo negavo, už kurį apmoka? Truputi nelogiškai skamba, kad visiškai be pajamų liko Na nebent dirbo nelegaliai, bet čia jau kita tema
QUOTE(Bellina @ 2012 01 05, 16:36)
o gal galima tą failiuką
QUOTE(Bellina @ 2012 01 05, 18:58)
Ne į temą, o tai Jūsų vyro kolega nedarbingumo negavo, už kurį apmoka? Truputi nelogiškai skamba, kad visiškai be pajamų liko Na nebent dirbo nelegaliai, bet čia jau kita tema
Draudima gavo ir kas menesi biuletenį,o kiek jo ten tegauni kai ant popieriaus rodo tik minimumą ,pradžiai kažkiek sakė užteko,bet jiems daug reikia,paskolos ir t.t o dar du studentai kiek jiems reikia per mėnesį ir kiek konkrečiai pasiskolino tai nežinau Tik žinau kas būtu jeigu būtu pas mus
QUOTE(Bellina @ 2012 01 05, 20:58)
na o as paklausiau kiek tu islaidu gaunasi jums per menesi del auto?
QUOTE(raganieška @ 2012 01 05, 14:30)
as nuo menesio pradzios pardejau vestis exelio failiuka, kol kas viskas gristu vakare, pagrindinis darbas susivesti visas islaidas ir pajamas
QUOTE(Bellina @ 2012 01 05, 19:58)
Furistai ant popieriaus minimuma gauna,visa kita-juodais,atsitikus bedai lieki praktiskai be lesu, be socialiniu garantiju,o ateity laukia minimali pensija...Tai viena is priezasciu (pati pagrindine) del ko as neinu ant furos dirbti,nors kategorija turiu ir darbas tas traukia...dabar va biuletenis,ir pragyvenimui siaip ne taip uztenka,nes visi pinigai kiek uzdirbu rodomi ant popieriaus,ir uz nedarbinguma iseina tik siek tiek maziau nei atlyginimas Socialines garantijos vis del to labai svarbus dalykas,visai be duonos jau neliksi...
QUOTE(raganieška @ 2012 01 05, 20:43)
o gal galima tą failiuką
To senojo reikėtų paieškot, bet tiesiog paprastas failiukas, pagal save, pajamos, išlaidos, santaupos
QUOTE(kumiko @ 2012 01 05, 21:20)
na o as paklausiau kiek tu islaidu gaunasi jums per menesi del auto?
Aaa Nesupratau Jei įdomu, visos išlaidos viešai rodomos čia
Po kiek jūs visos atsidedat kas mėnesį?
Mes bandom išdėlioti į atskirus vokelius, bandom, bandom ir š.....
Aišku, jei vienodai rūpėtų abiems kaip taupiau, tai būtų kitaip. Kad viską daryt pagal susitarimą. Bet mano vyras linkęs į kraštutinumus. Arba visai jau visko atisakyt, arba taško pinigus ir tiek.
Aš tai vis stengiuos kokiam nors daiktui, taip noriu susitaupyti buto remontui. O jam tas pats. Žiūriu ko gero pas mus atėjo 13 metų sutuoktinių gyvenimo krizė.
Sveikatai, tai atsidedu (nuo vasaros) kiekvieną mėnesį po 240 Lt. Bet jei perku vaistus, ar lankaus pas daktarus, tai jau iš tos sumos.
Erzina socialiniai bendravimai. Žiūrėk, tik tu į svečius ar svečių pas tave ir pinigėliai iškeliauja vėjais.
Atsiprašau, bet turbūt reikėjo kažkur išsilieti.
Mes bandom išdėlioti į atskirus vokelius, bandom, bandom ir š.....
Aišku, jei vienodai rūpėtų abiems kaip taupiau, tai būtų kitaip. Kad viską daryt pagal susitarimą. Bet mano vyras linkęs į kraštutinumus. Arba visai jau visko atisakyt, arba taško pinigus ir tiek.
Aš tai vis stengiuos kokiam nors daiktui, taip noriu susitaupyti buto remontui. O jam tas pats. Žiūriu ko gero pas mus atėjo 13 metų sutuoktinių gyvenimo krizė.
Sveikatai, tai atsidedu (nuo vasaros) kiekvieną mėnesį po 240 Lt. Bet jei perku vaistus, ar lankaus pas daktarus, tai jau iš tos sumos.
Erzina socialiniai bendravimai. Žiūrėk, tik tu į svečius ar svečių pas tave ir pinigėliai iškeliauja vėjais.
Atsiprašau, bet turbūt reikėjo kažkur išsilieti.