Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais būdais taupote pinigus?

Kur ir kaip vedate apskaitą?
Nors atrodo neperku bet ko, taupau, bet vis tiek ne kas gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 01 05, 15:30)
Nors atrodo neperku bet ko, taupau, bet vis tiek ne kas gaunasi  g.gif

Apie tą patį ir aš šiandien pradėjau galvot biggrin.gif
Kadangi seniau esu vedusi pačios susikurtame excel failiuke, jaučiu grįšiu prie to paties ax.gif Tik auto išlaidas visas suvedinėjam (tiksliau vyras veda) www.manogarazas.lt, nes patogu, o visoms kitoms išlaidoms dar turbūt nesukūrė niekas, kad man tiktų doh.gif biggrin.gif Nebent kažkas naujo atsirado g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2012 01 05, 17:36)
Apie tą patį ir aš šiandien pradėjau galvot  biggrin.gif
Kadangi seniau esu vedusi pačios susikurtame excel failiuke, jaučiu grįšiu prie to paties  ax.gif Tik auto išlaidas visas suvedinėjam (tiksliau vyras veda) www.manogarazas.lt, nes patogu, o visoms kitoms išlaidoms dar turbūt nesukūrė niekas, kad man tiktų  doh.gif  biggrin.gif Nebent kažkas naujo atsirado  g.gif

kokios auto islaidos g.gif aisku butu gerai,kad parasytumete kokia auto del aiskumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 01 03, 20:42)
Tai ir litas daugiau uz 50ct. O kas is to? Ta 2400lt as galeciau pasiskolint jei labai reiktu arba paprasyt avanso darbe. Galvoju is kokios situacijos isgelbetu 2400lt. Laidotuves neiseina. Jei rimta liga, irgi greit issektu. Nebent koks masinos remontas, bet as tokios neturiu.
Gerai turet, tai turet visada gerai. O ar verta taupyt kazko atsisakinet, kad turet tokia suma?

Pasisakysiu is savo puses smile.gif mano vyras furistas,jo kolega vasara sokdamas is masinos susilauze kulnies kaula,gipsas 4men ,seima liko be pajamu ir i skolas ikrito unsure.gif Mes gyvename nuo algos iki algos,netaupome,kiek yra tiek išleidžiame unsure.gif ir kai atsitiko toks ivikis,pradejau mastyti, jei taip mano vyrui nutiktu 4 menesius tektu skolintis pinigus blink.gif su paskola,mokesciais ir maistu gautusi mazdaug 3000lit. per menesi doh.gif Atiduoti virš 10000 būtu per didelė našta .Tai dabar kai tik perveda atlyginima,o ji perveda du kartus per menesi,vis atidedu po 100 ar 200 ,kai bus sukaupta bent keturiems menesiams reikiama suma,tada jau busime ramūs smile.gif Todėl drąsiai sakau,kad man verta ir reikia taupyti ,vien dėl saugumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skalsa**: 05 sausio 2012 - 18:56
QUOTE(kumiko @ 2012 01 05, 17:38)
kokios auto islaidos g.gif aisku butu gerai,kad parasytumete kokia auto del aiskumo mirksiukas.gif

Visas išlaidas automobiliui turėjau omeny mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Skalsa** @ 2012 01 05, 19:52)
Pasisakysiu is savo puses  smile.gif mano vyras furistas,jo kolega vasara sokdamas is masinos susilauze kulnies kaula,gipsas 4men ,seima liko be pajamu ir i skolas ikrito  unsure.gif Mes gyvename nuo algos iki algos,netaupome  unsure.gif ir kai atsitiko toks ivikis,pradejau mastyti, jei taip mano vyrui nutiktu 4 menesius tektu skolintis pinigus  blink.gif su paskola,mokesciais ir maistu gautusi mazdaug 3000lit. per menesi  doh.gif Atiduoti virš 10000 būtu per didelė našta .Tai dabar kai tik perveda atlyginima,o ji perveda du kartus per menesi,vis atidedu po 100 ar 200 ,kai bus sukaupta bent keturiems menesiams reikiama suma,tada jau busime ramūs  smile.gif Todėl drąsiai sakau,kad man verta ir reikia taupyti ,vien dėl saugumo  smile.gif

Aš ir visada visiems sakau, kad net ir su mažiausiomis pajamomis, būtina atsidėti juodai dienai... 4u.gif
Ne į temą, o tai Jūsų vyro kolega nedarbingumo negavo, už kurį apmoka? g.gif Truputi nelogiškai skamba, kad visiškai be pajamų liko g.gif Na nebent dirbo nelegaliai, bet čia jau kita tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2012 01 05, 16:36)
Apie tą patį ir aš šiandien pradėjau galvot  biggrin.gif
Kadangi seniau esu vedusi pačios susikurtame excel failiuke, jaučiu grįšiu prie to paties  ax.gif Tik auto išlaidas visas suvedinėjam (tiksliau vyras veda) www.manogarazas.lt, nes patogu, o visoms kitoms išlaidoms dar turbūt nesukūrė niekas, kad man tiktų  doh.gif  biggrin.gif Nebent kažkas naujo atsirado  g.gif

o gal galima tą failiuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2012 01 05, 18:58)
Ne į temą, o tai Jūsų vyro kolega nedarbingumo negavo, už kurį apmoka?  g.gif Truputi nelogiškai skamba, kad visiškai be pajamų liko  g.gif Na nebent dirbo nelegaliai, bet čia jau kita tema  mirksiukas.gif

Draudima gavo ir kas menesi biuletenį,o kiek jo ten tegauni kai ant popieriaus rodo tik minimumą ,pradžiai kažkiek sakė užteko,bet jiems daug reikia,paskolos ir t.t o dar du studentai unsure.gif kiek jiems reikia per mėnesį ir kiek konkrečiai pasiskolino tai nežinau unsure.gif Tik žinau kas būtu jeigu būtu pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2012 01 05, 20:58)
Visas išlaidas automobiliui turėjau omeny  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

na o as paklausiau kiek tu islaidu gaunasi jums per menesi del auto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 01 05, 14:30)
Nors atrodo neperku bet ko, taupau, bet vis tiek ne kas gaunasi  g.gif

as nuo menesio pradzios pardejau vestis exelio failiuka, kol kas viskas thumbup.gif gristu vakare, pagrindinis darbas susivesti visas islaidas ir pajamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2012 01 05, 19:58)
Ne į temą, o tai Jūsų vyro kolega nedarbingumo negavo, už kurį apmoka?  g.gif Truputi nelogiškai skamba, kad visiškai be pajamų liko  g.gif Na nebent dirbo nelegaliai, bet čia jau kita tema  mirksiukas.gif

Furistai ant popieriaus minimuma gauna,visa kita-juodais,atsitikus bedai lieki praktiskai be lesu, be socialiniu garantiju,o ateity laukia minimali pensija...Tai viena is priezasciu (pati pagrindine) del ko as neinu ant furos dirbti,nors kategorija turiu ir darbas tas traukia...dabar va biuletenis,ir pragyvenimui siaip ne taip uztenka,nes visi pinigai kiek uzdirbu rodomi ant popieriaus,ir uz nedarbinguma iseina tik siek tiek maziau nei atlyginimas ax.gif Socialines garantijos vis del to labai svarbus dalykas,visai be duonos jau neliksi...
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 01 05, 20:43)
o gal galima tą failiuką  blush2.gif

To senojo reikėtų paieškot, bet tiesiog paprastas failiukas, pagal save, pajamos, išlaidos, santaupos ax.gif

QUOTE(kumiko @ 2012 01 05, 21:20)
na o as paklausiau kiek tu islaidu gaunasi jums per menesi del auto? ax.gif

Aaa biggrin.gif Nesupratau mirksiukas.gif Jei įdomu, visos išlaidos viešai rodomos čia 4u.gif
Atsakyti
Po kiek jūs visos atsidedat kas mėnesį?
Mes bandom išdėlioti į atskirus vokelius, bandom, bandom ir š.....
Aišku, jei vienodai rūpėtų abiems kaip taupiau, tai būtų kitaip. Kad viską daryt pagal susitarimą. Bet mano vyras linkęs į kraštutinumus. Arba visai jau visko atisakyt, arba taško pinigus ir tiek.
Aš tai vis stengiuos kokiam nors daiktui, taip noriu susitaupyti buto remontui. O jam tas pats. Žiūriu ko gero pas mus atėjo 13 metų sutuoktinių gyvenimo krizė. verysad.gif
Sveikatai, tai atsidedu (nuo vasaros) kiekvieną mėnesį po 240 Lt. Bet jei perku vaistus, ar lankaus pas daktarus, tai jau iš tos sumos.
Erzina socialiniai bendravimai. Žiūrėk, tik tu į svečius ar svečių pas tave ir pinigėliai iškeliauja vėjais. doh.gif
Atsiprašau, bet turbūt reikėjo kažkur išsilieti.
Atsakyti