Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais būdais taupote pinigus?

QUOTE(milaaa @ 2012 01 02, 21:50)
na yra ko jis nemegsta biggrin.gif vengia vistienos kaip tik gali, jei negali isvengti, tai suvalgo, bet stena doh.gif o as megstu ir valgyciau dazniau smile.gif  nemegsta balandeliu, bet jei idaras sukistas i paprikas, dievina... bet as labai i galva neimu, jei netinka tai ka paruosiu, pasidaro sumustini, susiranda kokios silkes, varskes ar panasiai. nevaiksto ir nepriekaistauja schmoll.gif jei gaminsiu kazka, kas jam nemiela, tiesiog isverdu jam kokios jo megstamos sriubos(kiti seimos nariai nelabai megsta sriubas, tik tam tikras), suvalgo kelias lekstes ir ramu smile.gif

hi hi gerai jums dar biggrin.gif
jis valgo tik saslyka, as ir valgau bet daugiau viska is vistienos,jis balandelius megsta bet neitin, tiksliau as ji pripratinau smile.gif per laika, as papriku nevalgau del skrandzio nes sustoja visalaik i jis megsta kai daros koki astru troskini,silke irgi per laika ipratinau valgyt, bet ragauja kartais, varskes irgi bet dar maziau- koks saukstas varskes karta per puse metu jau svente biggrin.gif
daugiausia valgo mesa bet ir tai nebet kaip paruosta schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(kristabelly @ 2012 01 04, 09:17)
va čia tai geležinė valia išgyvent už minimumą (jei dar nematėte - dalinuosi): http://pilietis.delf...a.d?id=53687229
toliau yra detaliau aprašyti mėnesiai, bet man vis tiek trūko konkretumo ax.gif tačiau paskaičius pagalvojau - užsibrėžus tikslą vis tik įmanoma daug sutaupyt, o esant reikalui išgyvent  smile.gif

Nesupratau, kaip jei taip išgyvena. blush2.gif blush2.gif Šaunuoliai. Turint laiks reiks atidžiau paskaitinėt, Sudomino. Bet juk vien LITESKUI preitą mėnesį atidaviau 500 Lt. g.gif Gal kas plačiau papsakos. Jie abu iš žmonos atlyginimo ir vyro atlyginimo ėmė minimumą? Ir gal gyvena dviese be vaikų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 01 04, 12:21)
Nesupratau, kaip jei taip išgyvena.  blush2.gif  blush2.gif Šaunuoliai. Turint laiks reiks atidžiau paskaitinėt, Sudomino. Bet juk vien LITESKUI preitą mėnesį atidaviau 500 Lt. g.gif  Gal kas plačiau papsakos. Jie abu iš žmonos atlyginimo ir vyro atlyginimo ėmė minimumą? Ir gal gyvena dviese be vaikų? blink.gif

kaip supratau tai tik dviese gyvena, butas nedidelis, paskolų neturiu, mašina važinėja minimaliai, o tilpti dviese bandė į 800 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsena-saule @ 2012 01 04, 10:58)
makaronai, ir tai ne viskas su jais, bulves keptos virtos bet pvz kugelio ar bulviniu blunu neikisis- neskanu,sriubos bet tik kartais- saltibarsciai burokeliu, rugstyniu,pieniska. kepsniai bet tik kiaulienos, ir daugiausia viskas astru..o man kaip tik tas netinka, nes ir negaliu taip valgyt nes pati maitinu musu mazyli ir siaip esu megeja svelnaus maisto..ir pvz nuvarius i kokia kavine ar pas draugus man viskas tinka ka jie pagamina, viskas skanu ar tai butu misraines ar kepsniai ar pyragai...o va b lieka nevalges nes nemegsta/neskanu doh.gif a tiesa dar saldumynu nemegsta biggrin.gif
ir kaip tokioj situacijoi rast viduriuka?

o aš dar maniau, kad mano vyras problematiškas dėl maisto, bet paskaičiau apie jūsų vyrą ir apsiraminau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristabelly @ 2012 01 04, 14:44)
kaip supratau tai tik dviese gyvena, butas nedidelis, paskolų neturiu, mašina važinėja minimaliai, o tilpti dviese bandė į 800  blink.gif

Tada suprantamiau.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 01 03, 10:18)
nešiojančios lęšius  4u.gif

gal galėtumėte pasakyti kodėl nenešiojate akiniu? Man taip grazu akiniai  wub.gif 

nesioju ir akinius, netgi dazniau biggrin.gif turiu grazius tinkancius vardinius jau kokius 6-7 metus, kitu nereikia ir nenoriu.
linzes patogiau, kai lyja/sninga, baseine, atostogoms, vairuojant ilga kelia prieblandoje ar tamsoje, o jei dar lyja. nardau irgi su linzem, nes su akiniais neimanoma, o be ju nematau smile.gif

QUOTE(Digse @ 2012 01 03, 12:09)
linzių dioptrijos turi būti silpnesnės, nei akinių, jei tokio pat stiprumo nešiojat, tai per stiprios rolleyes.gif

atvirksciai doh.gif linzes gali buti parenkamos idealiai, nes dedamos tiesiai ant akies ir nereikia derintis prie kitos. o akiniai, jei tarp akiu labai didelis skirtumas, negali koreguoti idealiai. kaip mano akiu gydytoja juokiasi, normalus zmogus mato 100proc. o su gerai parinktais lesiais 120proc bigsmile.gif neveltui mb sako, kad matau tai, ko nera blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 01 03, 21:38)
O avanso niekada neprasote?

neprašau, nes nėra poreikio - negyvenu nuo...iki... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 01 04, 19:20)
neprašau, nes nėra poreikio - negyvenu nuo...iki... smile.gif

O i savo santaupas tenka ilysti, ar visiskai pakanka tos sumos, kuria pasiskyrus einamom islaidom?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 01 04, 19:41)
O i savo santaupas tenka ilysti, ar visiskai pakanka tos sumos, kuria pasiskyrus einamom islaidom?

Visiškai pakanka ir dar lieka - tam ir vedama buhalterija, jei matai, kad gali priartėti prie kritinės ribos - stabdai arklius smile.gif
Atsakyti
perku akcijinius žaislus vaikams (gimtadieniams, Kalėdoms), knygas, arbatas, sausainius - ilgai negendančius, bet universalius dalykus, kuriuos pagal poreikį ir reikalą galima panaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 01 04, 19:30)
nesioju ir akinius, netgi dazniau biggrin.gif  turiu grazius tinkancius vardinius jau kokius 6-7 metus, kitu nereikia ir nenoriu.
linzes patogiau, kai lyja/sninga, baseine, atostogoms, vairuojant ilga kelia prieblandoje ar tamsoje, o jei dar lyja. nardau irgi su linzem, nes su akiniais neimanoma, o be ju nematau smile.gif
atvirksciai doh.gif linzes gali buti parenkamos idealiai, nes dedamos tiesiai ant akies ir nereikia derintis prie kitos. o akiniai, jei tarp akiu labai didelis skirtumas, negali koreguoti idealiai. kaip mano akiu gydytoja juokiasi, normalus zmogus mato 100proc. o su gerai parinktais lesiais 120proc bigsmile.gif neveltui mb sako, kad matau tai, ko nera blink.gif  lotuliukas.gif

taigi todel linzes ir turi buti silpnesnes nei akiniai mirksiukas.gif aš nešioju tik linzes, nes su akiniais - nematau.gal del astigmatizmo, bet man labai bloga vaizdo kokybė.truputi pernesioju taupydama, bet kol kas uzdegimo jokio neturejau, tuk tuk tuk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 01 04, 19:30)
o akiniai, jei tarp akiu labai didelis skirtumas, negali koreguoti idealiai. kaip mano akiu gydytoja juokiasi, normalus zmogus mato 100proc. o su gerai parinktais lesiais 120proc bigsmile.gif neveltui mb sako, kad matau tai, ko nera blink.gif  lotuliukas.gif

Iki vieneto koreguojasi...pas mane didelis skirtumas,didesnis,nei leidziamas,yra kaire akies astigmatizmas,bet per med.apziuras isspaudziu vieneta,aisku,imu iseigine ir einu tikrintis issimiegojus ax.gif
Atsakyti