Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(Rikara @ 2012 02 27, 15:45)
Skaitom ir dedamės į galvą mirksiukas.gif
Įspėjimai apie žoleles
http://www.teviskesz...p...s&Itemid=59

blink.gif doh.gif JŪROS KOPŪSTAI - nevartotini sergantiems nefritu, kolitu, dilgeline, lėtiniu rinitu ir nėščioms moterims. Mano mėgstamiausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 02 26, 14:20)
jo visa tai man zinoma,man geriausia butu pakeisti poziuri, bet kaip tai padaryti, niekaip nesusitvarkau su savimi doh.gif

Dirbti su esmine problema. Su žolelėm neprasisuksit.
Man pakeisti požiūrį padėjo informacijos rinkimas apie mano draugo ligą, jos prigimties suvokimas ir mano vaidmens šitam reikale įsisąmoninimas. Mes su evuxiene suprantam apie ką kalbam, čia jei kitoms neaišku.
Atsakyti
Sveikos,

radau pirmame puslapyje nuo bronchito ir kosulio patarimus, kazin ar jie is esmes padeda ir plaucius valyti ? meciau rukyti, norisi kuo daugiau sau padeti, gal kas patarimu turite?
is paauglystes pletkai buvo, kad pienas plaucius valo, prisiskaiciau dabar , kad atvirksciai , tirstina gleives, trukdo pasisalinti visam brudui doh.gif
Atsakyti
Gal kuri este vartojusi ar žinote,kur galima įsigyti smiltyninio gysločio sėklų? Būčiau dėkinga už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 02 29, 14:30)
Sveikos,

radau pirmame puslapyje nuo bronchito ir kosulio patarimus, kazin ar jie is esmes padeda ir plaucius valyti ? meciau rukyti, norisi kuo daugiau sau padeti, gal kas patarimu turite?
is paauglystes pletkai buvo, kad pienas plaucius valo, prisiskaiciau dabar , kad atvirksciai , tirstina gleives, trukdo pasisalinti visam brudui doh.gif

Pienas- blogai, gleiviu jums prigamins
Jums reikia 1. medaus masazu plauciu, bronchu zonoje ir
2.Limfodrenaziniu masazu tauremis nugarytei:)
3. Kvepavimo pratimu (pasigooglinkite "kvepavimo pratimai")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 kovo 2012 - 12:01
QUOTE(Rikara @ 2012 03 06, 09:46)
Gal kuri este vartojusi ar žinote,kur galima įsigyti smiltyninio gysločio sėklų? Būčiau dėkinga už atsakymą.

jų vasara galima buvo nusipirkt, dar iš Lenkijos veža, et nežinau dėl jų kokybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 03 06, 13:08)
jų vasara galima buvo nusipirkt, dar iš Lenkijos veža, et nežinau dėl jų kokybės  g.gif

Dėkui 4u.gif
O kur galima buvo nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 03 06, 13:00)
Pienas- blogai, gleiviu jums prigamins
Jums reikia 1. medaus masazu plauciu, bronchu zonoje ir
2.Limfodrenaziniu masazu tauremis nugarytei:)
3. Kvepavimo pratimu (pasigooglinkite "kvepavimo pratimai")

gal pakomentuosite daugiau apie medaus poveiki ? smile.gif
Atsakyti
Efektas panasus, kaip statant taures. Delnas limpa prie odos ir traukiamas. Plauciuose ir bronchuose ne tik atsoka visokie karkalai ir brudai, bet dar ir isjudinami toksinai, drusku sankaupos, iskeliamos i pavirsiu. Masazas skausmingas.
Gal ne labai aiskiai paaiskinau. Pagooglinkit "medaus masazai" daugiau info rasite.

Medaus masažo metu yra aktyviai stimuliuojama kraujotaka ir limfotaka, todėl pasišalina toksinai

•Suragėjusios odos pašalinimas;
•Kraujo cirkuliacijos ir limfos apytakos gerinimas;
•Audinių aprūpinimas vitaminais ir mineralinėmis medžiagomis;
•Medžiagų apykaitos gerinimas;
•Organizmo išvalymas nuo toksinų;
•Imuniteto stiprinimas;
•Poodyje atsiradusių sąaugų pašalinimas;
•Nuotaikos gerinimas.
Medaus masažas taikomas:

•Celiulito gydymui;
•Plaučių ligoms gydyti;
•Radikulitui gydyti;
•Savijautai pagerinti;
•Neutralizuoti kasdieninės įtampos ir streso padarinius;
•Nuovargiui pašalinti;
•Grąžinti kūnui lengvumą, atgaivą, žvalumo pojūčius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 07 kovo 2012 - 21:00
QUOTE(Rikara @ 2012 03 06, 15:25)
Dėkui 4u.gif
O kur galima buvo nusipirkti?

kažkaip praleidau žinutę blush2.gif

anksčiau pirkau pas žolininke Janina Milašienė, o dabar katinams perku tokį, o sau šitus kapsulėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 03 12, 08:37)
kažkaip praleidau žinutę blush2.gif

anksčiau pirkau pas žolininke Janina Milašienė, o dabar katinams perku tokį, o sau šitus kapsulėmis  4u.gif

Dėkui už info 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 02 26, 11:19)
kas patars kaip atgauti dvasine pusiausvyra, jauciu nuolatine vidine itampa, nes turiu  rimtu rupesciu. Paivaikcioti lauke neturiu kada, guleti vonioje irgi, apie knygas patyliu..vaistu gerti nenoriu, vaikstau kaip robotas... doh.gif  verysad.gif

Kiek domėjausi tyrimais, nejudantis, nesimankštinantis žmogus dažniau apninkamas neurozių, įtampų, dažniau puolamas ligų, blogos savijautos.
Tikrai, būtina keisti gyvenimo būdą.
Atsakyti