QUOTE(JusRuMa @ 2012 02 21, 11:01)
Žinoma, stebėti, kad nesikomplikuotų į sinusitą, nesileistų žemyn...
Tuo pačiu - gal turit stebuklingą patarimą, kaip sustabdyti lūpų puslelinės kylimo procesą pačioje pradžioje (niežulys, perštėjimas)?
Tuo pačiu - gal turit stebuklingą patarimą, kaip sustabdyti lūpų puslelinės kylimo procesą pačioje pradžioje (niežulys, perštėjimas)?
O kaip suprast, kad nesileistų žemyn pvz man dar neseniai prasidėjo sloga plius skauda ryt, gerklė raudona, nekosčiu, tai vakar skaudžiai patino po smakru ant kaklo gal limfmazgiai kokie, nežinau net. Tai gal čia taip leidžiasi žemyn nors šiandien jau geriau man
Dėl pūslelinės tai taip, žinoma daugeliui žinomas arbatmedis taip pat gali padėt, kaip man tai buvo naujiena - himalajų kalnų druska. Ji parsiduoda eko parduotuvėlėse ir yra tokiais gabalėliais kaip ūkinis muilas kaina apie 12 lt, tai man pardavėja tikino, kad tikrai padeda pūslelinės atveju, žinoma veikti geriausia tik pajutus pirmiesies simptomams, tiesiog pašlapinus patepti tą vietą keletą kartų dienoje ar pagal poreikį Šiaip dar neį temą, tai tuo druskos gabalėliu sakė, kad galima teti kylančius spuogelius, taip pat moterys naudoja nuo prakaito kvapo, kaip ir alūno akmenėlį. Tai sakiau reiks įsigyt, kai pro šalį eisiu