Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(JusRuMa @ 2012 02 21, 11:01)
Žinoma, stebėti, kad nesikomplikuotų į sinusitą, nesileistų žemyn...

Tuo pačiu - gal turit stebuklingą patarimą, kaip sustabdyti lūpų puslelinės kylimo procesą pačioje pradžioje (niežulys, perštėjimas)?

O kaip suprast, kad nesileistų žemyn g.gif pvz man dar neseniai prasidėjo sloga plius skauda ryt, gerklė raudona, nekosčiu, tai vakar skaudžiai patino po smakru ant kaklo gal limfmazgiai kokie, nežinau net. Tai gal čia taip leidžiasi žemyn g.gif nors šiandien jau geriau man smile.gif

Dėl pūslelinės tai taip, žinoma daugeliui žinomas arbatmedis 4u.gif taip pat gali padėt, kaip man tai buvo naujiena - himalajų kalnų druska. Ji parsiduoda eko parduotuvėlėse ir yra tokiais gabalėliais kaip ūkinis muilas smile.gif kaina apie 12 lt, tai man pardavėja tikino, kad tikrai padeda pūslelinės atveju, žinoma veikti geriausia tik pajutus pirmiesies simptomams, tiesiog pašlapinus patepti tą vietą keletą kartų dienoje ar pagal poreikį 4u.gif Šiaip dar neį temą, tai tuo druskos gabalėliu sakė, kad galima teti kylančius spuogelius, taip pat moterys naudoja nuo prakaito kvapo, kaip ir alūno akmenėlį. Tai sakiau reiks įsigyt, kai pro šalį eisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 02 21, 13:48)
O kas per arbatinukas?

Mes su tokiu arbatinuku nosį plaunamuser posted image
Atsakyti
QUOTE(feruza @ 2012 01 30, 19:10)
labas, pabandyk

"Dušas. Tai gali būti naudinga padedant kovoti su dažnai pasitaikančiomis lytinių organų - šlapimo infekcijomis, tokiomis kaip pienligė, cistitas ar niežulys. Tuo atveju, kai Candida ar pienligė, tuomet įlašiname nuo 5 iki 10 lašų arbatmedžio aliejaus į 1 litrą šilto vandens ir gerai supurtome. Šiuo mišiniu apsiplauti. Tam tikri aliejai, pavyzdžiui, levandų ir kipariso taip pat gali padėti gijimą po gimdymo."

cia istrauka

esu girdejusi, kad tinka rozmarinai. bet yra maisto papildu kurie butent turi visas tas zoleles kruvoje, kazkokioj eko parduotuveje maciau butent nuo to. Manau buna (gal) ir arbateliu...
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 21, 18:40)
O kaip suprast, kad nesileistų žemyn g.gif

Dėl pūslelinės tai taip, žinoma daugeliui žinomas arbatmedis 4u.gif

QUOTE(nataliuncik @ 2012 02 21, 18:58)
Mes su tokiu arbatinuku

Aš taip sakau, kai infekcija iš nosies nukeliauja žemiau - bronchai, plaučiai...

Nuo vakar pavakarės arbatmedžio EA vis pateplioju lūpą (o smirdi kaip jis man doh.gif ), tai kol kas vos vos kažkas iškilo, bet lyg ir nesiplečia thumbup.gif Jei taip išsikapstysiu, bus super. Ačiū už patarimą 4u.gif

Nataliuncik, žemai galvą lenkiu, kad sugebat taip nosį vaikams plauti. Kadangi aš sau niekaip kažko panašaus negaliu padaryti, tai vaikų baisiai gailiu, juk tai taip bjauru... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 02 22, 16:46)
Aš taip sakau, kai infekcija iš nosies nukeliauja žemiau - bronchai, plaučiai...

Nuo vakar pavakarės arbatmedžio EA vis pateplioju lūpą (o smirdi kaip jis man doh.gif ), tai kol kas vos vos kažkas iškilo, bet lyg ir nesiplečia thumbup.gif Jei taip išsikapstysiu, bus super. Ačiū už patarimą 4u.gif

Nataliuncik, žemai galvą lenkiu, kad sugebat taip nosį vaikams plauti. Kadangi aš sau niekaip kažko panašaus negaliu padaryti, tai vaikų baisiai gailiu, juk tai taip bjauru... verysad.gif

padės padės mirksiukas.gif

mano mergaitėm dažnai būna alergine sloga, pastoviai užgula nosį, na ir viskas iš eilės būdavo:sloga, sinusitas, bronchitas... doh.gif
tai kai reikia rinktis ar praplaut nosytę profilaktiškai prieš/po darželio/mokyklos (sergant dažniau) ar ligonine, tai pasirinkimas- praplaut, o ir priprato (beja ligoninėj irgi plauna nosytės)
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 02 22, 19:01)
padės padės mirksiukas.gif

mano mergaitėm dažnai būna alergine sloga, pastoviai užgula nosį, na ir viskas iš eilės būdavo:sloga, sinusitas, bronchitas... doh.gif
tai kai reikia rinktis ar praplaut nosytę profilaktiškai prieš/po darželio/mokyklos (sergant dažniau) ar ligonine, tai pasirinkimas- praplaut, o ir priprato (beja ligoninėj irgi plauna nosytės)

O tai ir plaunat kaip toj nuotraukoj ebay'uje: pro vieną šnervę pilat tol, kol pro kitą pradeda bėgti?
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 02 22, 18:44)
O tai ir plaunat kaip toj nuotraukoj ebay'uje: pro vieną šnervę pilat tol, kol pro kitą pradeda bėgti?

taip, gal lengva, pirma išbandykit ant savęs, kad suprastum kaip galva palenkus laikyt
o ir nėra pavojaus į ausis patekt vandeniui, kaip darėm su švirkštu thumbup.gif

Mano sūnus pats išbandė kai peršalo(priverčiau), tai po to pats darėsi, sakė ir lengviau kvėpuot, o ir išsiplauna daug kas, net po nosies išputimo
Atsakyti
arbatmedis tikrai stebuklingas reikalas, as pati issigydziau herpesa ant zando, o kazkada ko tik nedarydavau, kad jis dingtu doh.gif
as tai pati nosi plauna i delna vandens prisipylus, vaikai be sansu ta padayti
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 02 23, 09:26)

as tai pati nosi plauna i delna vandens prisipylus, vaikai be sansu ta padayti

bet čia reikia labai atsargiai daryt, nes gydymas gali pakenkt
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 02 22, 17:46)

Supratau, ačiū už patirtį 4u.gif

QUOTE(JusRuMa @ 2012 02 22, 19:44)

Tai turbūt g.gif man tai įdomu kaip ten kvėpavimas, sustabdytas? Jei pilam per nosį, burna pravira, tai nekvėpuojam? Ir kokį kiekį skysčio reik prapilt g.gif viską vienu kartu? unsure.gif
Pasipasakokit plačiau, žinančios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 23 vasario 2012 - 10:52
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 23, 10:52)

Tai turbūt g.gif man tai įdomu kaip ten kvėpavimas, sustabdytas? Jei pilam per nosį, burna pravira, tai nekvėpuojam? Ir kokį kiekį skysčio reik prapilt g.gif viską vienu kartu? unsure.gif
Pasipasakokit plačiau, žinančios 4u.gif

kvepuojat per burna, nereikia stabdyt svarbiausia netraukt orą per nosį
arbatinukas nedidukas, tai kai užgulta nosis, ypač po nakties, mes po pilna arbatinuką kiekvienai šnervei praplaut, o kai profilaktiškai, tai arbatinuko užtenka. Pria arbatinuko pridedamas šaukštelis druskai dozuot, tai t.p. labai patogu
Atsakyti
Mielosios ,
prašau efektyvių receptų,būdų,kuriuos pačios išbandėte,kad per savaitgalį žmogų pastatyt ant kojų.Tempa apie 38,gerklės skausmas,sloga.Atsikosėjimas gan toks "drėgnas",tai vertinu palankiai.Arbatos,jų mišiniai,imbieras,medus ir etc. man žinomi,kvėpavimas eterinaiis aliejais,kojų šutinimas su druska,jodu žinomas, nosies ertmės plovimas taip pat.
Laukiu efektyvių patarimų.
Nuoširdžiai dėkinga 4u.gif

Papildyta:
Gal kas bandėte žemiau aprašytą būdą? Man tai jaujiena.
Gydymo būdas: Senovėje pietinėje Korėjos dalyje gimusio mokymo Su Džo pasekėjai tiki, kad veikiant rankų ir kojų pirštus galima greitai išvaryti peršalimą. Su Džo tikima, kad pirmoji rankos nykščio falanga (delninė jos dalis) susijusi su galva, antroji – su kaklu, o delno iškilimas prie piršto pagrindo – krūtinės ląsta. Vakare grįžus namo pasidarykite spiritinį kompresą ties antrąja falanga, kuri atsako už kaklą ir gerklę. Apvyniokite šią piršto dalį spirite suvilgytu bintu, ant viršaus užvyniokite celofano. Palaikykite kompresą per naktį.

Gydytojo komentaras: Tokia taškų stimuliacija tikrai veikia ligos pažeistus organus, priverčia juos dirbti visu pajėgumu, veikia harmonizuojamai. Degtinės kompresas sumažina nestiprų gerklės skausmą, palengvina rijimą. Yra ir dar keletas neįprastų, bet efektyvių būdų pasireiškus bet kokiems peršalimo ligų simptomams ar gripui: visą nykštį apvyniokite medaus kompresu nakčiai. Suvilgykite binto gabalėlį skystame meduje, apsukite juo pirštą, ant viršaus uždėkite kompreso popierių, o ant šio – vilnonę pirštinę.
Atsakyti