QUOTE(Auruma @ 2012 01 06, 17:18)
Mažajam tai aš įtarinėjau alerginę slogą, kai rudenį vis sirgo, nes turi AD. Bet pasak gydytojos jei būtų alerginė, tuomet čiaudėtų. O čiaudi labai retai. Bet dabar ir vyresnėlė sloguoja kartu, o ji nealergiška. O sloga maniškiams niekada per savaitę nepraeina. Pernai žiemą retai sirgo, bet vis tiek ilgiau užtrukdavo kol sloga išgydavo.
Vaistų su hormonais lašinau mažajam vieną kartą jau vasarą, taip - tuom kart pasveiko. O po gero mėnesio vėl buvo sloga. Kažkaip norisi atrasti natūralesnį būdą suvaldyti slogą.
Sveikos, tik dabar po ilgesnės pertraukos sugrįžau į temą ir perskaičiau, kad diskutavot dėl slogos trukmės. Auginu trečią vaiką ir iki šiol šventai tikėjau, kad sloga turi praeiti per savaitę. Tačiau man pačiai, kiek save atsimenu, visada ji užsitęsia iki dviejų-trijų savaičių (žinoma, vėliau ji nebebūna stipriai tekanti, bet nosies landa lieka paburkusi ir laiks nuo laiko turiu pūsti). Taip pat ir mano mažoji. Rudenį užsitęsus slogai mynėn alergologų, pulmnologų ir lorų kabinetus ir pagaliau pakliuvome Santariškėse pas labai mielą ir rūpestingą lor.gyd. Jo pasakymas - tik visiškai sveikiems žmonėms sloga praeina per savaitę. Kitais atvejais 2-3 savaitės yra normalu ir jokių papildomų vaistų nereikia (pakanka jūros vandens). Žinoma, stebėti, kad nesikomplikuotų į sinusitą, nesileistų žemyn... Kiek iki šiol dukrytei šeimos gyd. prilašino visokių brudų... Paskutinioji sloga sustojo lygiai po 4 sav. Be komplikacijų ir be vaistų
Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, būtina dėl gydymo konsultuotis su keliais gydytojais
Atsiprašau, kad tiek prirašiau, bet gal kam tai bus į naudą.
Tuo pačiu - gal turit stebuklingą patarimą, kaip sustabdyti lūpų puslelinės kylimo procesą pačioje pradžioje (niežulys, perštėjimas)?