Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(eja @ 2012 02 08, 16:40)
O gal ką nors nuo išsiblaškymo patartumėte? Labai pradėjau pamiršti įvairias smulkmenas, neatidi, sunku susikoncentruoti, gal kokio ginkmedžio smegenims pavartoti ar pan., gal kuti turi išbandytą receptą?

Dėl Jūsų problemų pasiūlyčiau pirmiausia ramiai apgalvoti,kokia Jūsų dabar situacija, ar nėra stiprių stresorių.Mat esant nemenkoms problemoms smegenys blokuoja ir ginasi nuo problemų elementriu ,bent kaip mums atrodo,užmaršumu.Man tą išaiškino medikai,kai turėjau ribines,itin problematiškas situacijas.Jei nėra stresinių,psishologinių problemų,tada pastebėkite savo kraujospūdį,pasidarykite kraujo tyrimą,sužinokite ar hemoglobinas normalus, išsitirkite skydliaukę ar nėra pakitimų.
Pasiskaitykite:
http://gyvenimas.del...o.d?id=23114509
Atsakyti
Pasiskaitymui,man patiko thumbup.gif
http://ekologija.15m..._maisto_papildu
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2012 02 16, 22:24)
Prie viso to,ką Jums patarė dar patarčiau vakare, prieš miegą,gerti mėtų arbatą.Aš mėtas maišau su čiobreliais,ramunėlėmis,mat sako,kad ilgai vartojant vien  mėtas, protas aptingsta.Na, o jei į tokią arbatą įmetu apynio spurgą,tai labai greitai užmiegu smile.gif

Gerai, kad parašėt apie mėtas 4u.gif nes mes dažnokai vis geriam mėtų arbatą vakarais, tai dabar pamaišysiu kaip ir jūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2012 02 17, 00:06)

Ačiū Rikara už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal esat kur maciusios pirkti indeliu tokiu kur purksti i nosi, bet kad savo gamybos skyscio galima butu ipilt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 02 20, 11:37)
gal esat kur maciusios pirkti indeliu tokiu kur purksti i nosi, bet kad savo gamybos skyscio galima butu ipilt ?  g.gif

As is senu laiku esu viena atsisukanti indeli pasilikus nuo buvusio nosies purskalo. Dabar tokiu atsisukanciu nebematau, dazniausiai uzplombuoti buna. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 02 20, 13:00)
As is senu laiku esu viena atsisukanti indeli pasilikus nuo buvusio nosies purskalo. Dabar tokiu atsisukanciu nebematau, dazniausiai uzplombuoti buna.  g.gif

tai va ir as kiek turiu ir turejau, neatsisuka jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 17, 11:27)
Gerai, kad parašėt apie mėtas 4u.gif nes mes dažnokai vis geriam mėtų arbatą vakarais, tai dabar pamaišysiu kaip ir jūs 4u.gif

Tiesą pasakius apie mėtas man pačiai buvo naujiena.Aš mielai gėriau vien tik mėtos arbatą,dabar jau ko nors įberiu:)

[quote=Pusele2,2012 02 18, 15:50]
Ačiū Rikara už nuorodas 4u.gif

Į sveikatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2012 01 06, 17:18)
Mažajam tai aš įtarinėjau alerginę slogą, kai rudenį vis sirgo, nes turi AD. Bet pasak gydytojos jei būtų alerginė, tuomet čiaudėtų. O čiaudi labai retai. Bet dabar ir vyresnėlė sloguoja kartu, o ji nealergiška. O sloga maniškiams niekada per savaitę nepraeina. Pernai žiemą retai sirgo, bet vis tiek ilgiau užtrukdavo kol sloga išgydavo.
Vaistų su hormonais lašinau mažajam vieną kartą jau vasarą, taip - tuom kart pasveiko. O po gero mėnesio vėl buvo sloga. Kažkaip norisi atrasti natūralesnį būdą suvaldyti slogą.

Sveikos, tik dabar po ilgesnės pertraukos sugrįžau į temą ir perskaičiau, kad diskutavot dėl slogos trukmės. Auginu trečią vaiką ir iki šiol šventai tikėjau, kad sloga turi praeiti per savaitę. Tačiau man pačiai, kiek save atsimenu, visada ji užsitęsia iki dviejų-trijų savaičių (žinoma, vėliau ji nebebūna stipriai tekanti, bet nosies landa lieka paburkusi ir laiks nuo laiko turiu pūsti). Taip pat ir mano mažoji. Rudenį užsitęsus slogai mynėn alergologų, pulmnologų ir lorų kabinetus ir pagaliau pakliuvome Santariškėse pas labai mielą ir rūpestingą lor.gyd. Jo pasakymas - tik visiškai sveikiems žmonėms sloga praeina per savaitę. Kitais atvejais 2-3 savaitės yra normalu ir jokių papildomų vaistų nereikia (pakanka jūros vandens). Žinoma, stebėti, kad nesikomplikuotų į sinusitą, nesileistų žemyn... Kiek iki šiol dukrytei šeimos gyd. prilašino visokių brudų... Paskutinioji sloga sustojo lygiai po 4 sav. Be komplikacijų ir be vaistų thumbup.gif Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, būtina dėl gydymo konsultuotis su keliais gydytojais mirksiukas.gif

Atsiprašau, kad tiek prirašiau, bet gal kam tai bus į naudą.
Tuo pačiu - gal turit stebuklingą patarimą, kaip sustabdyti lūpų puslelinės kylimo procesą pačioje pradžioje (niežulys, perštėjimas)?
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 02 21, 10:01)
diskutavot dėl slogos trukmės

Tuo pačiu - gal turit stebuklingą patarimą, kaip sustabdyti lūpų puslelinės kylimo procesą pačioje pradžioje (niežulys, perštėjimas)?

drinks_cheers.gif mūsų gydymas dažniausia apseina vien su nosies plovimu su Himalajų druska, o kaip prieš trys mėn. nupirkom arbatinuką, tai ir tas plovimas, o sloga!, žymiai greičiau praeidavo thumbup.gif netgi su alergine sloga lengviau kovot ir neužsikemša nosies sinusines ertmes

patepkit su arbatmedžių EA tas vietas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 02 21, 14:14)
o kaip prieš trys mėn. nupirkom arbatinuką, tai ir tas plovimas, o  sloga!, žymiai greičiau praeidavo  thumbup.gif netgi su alergine sloga lengviau kovot ir neužsikemša nosies sinusines ertmes

O kas per arbatinukas?
Atsakyti