Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 20:58)
Mmm, kaip mielai skamba. Net skaitydama nusišypsojau ir pagalvojau apie miėgą wub.gif

taip ir padaryk: atsigulk, padek galva ant pagalves, uzmerk akytes ir saldziai nusisypsok. Pamegink:)
Atsakyti
Dabar jau ėmiausiu visų priemonių kartu sudėjus biggrin.gif Bijau prisikalbėti, bet paskutines naktis užmigti sekėsi visai neblogai. Bet dabar ypač prisižiūriu savo ritmą, nors savaitgalį buvau truputį iš jo išklydusi.
Atsakyti
Man kai nesiseka užmigt, taip pat sutelkiu dėmesį į kvėpavimą, reikia greitai įkvėpt ir paskiau lėtai po truputį iškvėpt, po kelių sekundžių vėl tą patį... Man visad padeda, nepajuntu kada atsijungiu, o šį dalyką skaičiau laaabai seniai, nes būtent taip kvėpuoja miegantis žmogus, tu pradedi imituot miegančio žmogaus kvėpavimą ir užmiegi 4u.gif
Atsakyti
Oi, merginos, kiek čia jūs turit prikaupę gerų patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 06, 21:23)
-matyti aveles šokinėjančias per tvorą ir jas skaičiuot

man vienas iš jų visad padeda  smile.gif

Esu skaičiusi, kad šitas būdas kaip tik trukdo užmigti, nes tada žmogus visą dėmesį sutelkia į avelių skaičiavimą, kad nepamestų skaičiaus, kas ir trukdo užmigti, nes visada būni įsitempęs smile.gif
Atsakyti
Šiąnakt kažkaip vėl galva pilna minčių buvo, bandžiau bandžiau tą lapo metodą, bet niekaip tos mintys neapleido. Gal čia pilnatis dabar taip veikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 14:10)
Šiąnakt kažkaip vėl galva pilna minčių buvo, bandžiau bandžiau tą lapo metodą, bet niekaip tos mintys neapleido. Gal čia pilnatis dabar taip veikia doh.gif

tada jungiklius isjunginek smile.gif
As sianakt jungiklius isjunginejau blink.gif Is cvakaro is karto uzmiegu, bet jei jau prabundu paryciais ko nors, tada jau lenda mintys ikyruoles doh.gif
Atsakyti
O gal ką nors nuo išsiblaškymo patartumėte? Labai pradėjau pamiršti įvairias smulkmenas, neatidi, sunku susikoncentruoti, gal kokio ginkmedžio smegenims pavartoti ar pan., gal kuti turi išbandytą receptą?
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2012 02 08, 16:40)
O gal ką nors nuo išsiblaškymo patartumėte? Labai pradėjau pamiršti įvairias smulkmenas, neatidi, sunku susikoncentruoti, gal kokio ginkmedžio smegenims pavartoti ar pan., gal kuti turi išbandytą receptą?

Ginkmedį pagert visai gerai butu, o ir smegenis reikia palavint, galit ir su nauda, pvzd. kasdien po 10 nauju žodžių įsimint, taip ir kitą kalbą išmoksit/patobulinsit mirksiukas.gif Bet reikia nekalt sau į galvą automatiškai, o asocijuoti su kažkuo, įsigilinti...

Neseniai skaičiau Tony Buzan'o knygą „Kaip lavinti atmintį", tai labai patariu paskaityt, labai įdomiai išdėstyta ir gan lengvai skaitoma knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 02 08, 20:19)
Tony Buzan'o knygą „Kaip lavinti atmintį", tai labai patariu paskaityt, labai įdomiai išdėstyta ir gan lengvai skaitoma knyga  thumbup.gif

dekui uz nuoroda nataliuncik smile.gif
Atsakyti
Aš vakare turėjau netrumpą pasivaikščiojimą mieste, tai be problemų užmigau. O su tuo išjunginėjimu man kažkodėl nesiseka taip gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 09, 13:16)
Aš vakare turėjau netrumpą pasivaikščiojimą mieste, tai be problemų užmigau. O su tuo išjunginėjimu man kažkodėl nesiseka taip gerai biggrin.gif

Prie viso to,ką Jums patarė dar patarčiau vakare, prieš miegą,gerti mėtų arbatą.Aš mėtas maišau su čiobreliais,ramunėlėmis,mat sako,kad ilgai vartojant vien mėtas, protas aptingsta.Na, o jei į tokią arbatą įmetu apynio spurgą,tai labai greitai užmiegu smile.gif
Atsakyti