QUOTE(Nidulia @ 2013 01 11, 00:03)
turejau tokia problema, dar ir dabar islenda. Kaip ir jus, ismeginau viska,kas tik imanoma...ir nieko,
Ačiū. Nusipirkau sezamų aliejaus, įkaliau vieną šaukštuką - visai nieko. Ieškojau Iwostin balzamo, Eurovaistinėse nebuvo, kitur dar neieškojau. Jei rasiu, pabandysiu.
Papildyta:
QUOTE(Rikara @ 2013 01 11, 01:32)
Mano nuomonė tuo klausimu vienareikšmiška-niekas geriau nepadeda, kaip medus.Nakčiai patepate lūpas medumi, o ryte atbundate pasaldinta burna
Taip kokią savaitėlę ir viskas bus
.Žinoma, galima ir dienos bėgyje tepti, jei tik turite galimybę.Man tai nepakeičiama priemonė.
Tepu, jau kokį porą savaičių. Ryte, vakare, dieną - priešokiais. Bet daugiau niekuo. Rezultatai ne kaži kokie, bent kol kas. Bandysiu rytą vakarą medum, dieną Iwostinu.
Papildyta:
QUOTE(evuxiene @ 2013 01 11, 12:41)
senmergiuk, sakyčiau skysčių trūkumas, gal mažai vandens geri, man irgi taip kartais būna, bet ne iki tiek...pabandyk kokį šaltalankių aliejų patepti, gal net pagerti jį
šiaip patarčiau vengti cheminių lūpdažių ypač su visokiais kvapais
Labas, evuxiene.
Vandens dabar kasryt po stiklinę - pusantros prieš valgį išgeriu, dieną daugiau vaistažolinių arbatų, šalta man vandenį žiemą gerti. Seniau tikrai, visai ne gėrėja buvau.
Tepti bandžiau aliejais - moment išdžiūsta.
Lūpdažius mečiau prieš kokį dešimt metų. Didelio poreikiu nejaučiu, o dažytos atšerpetojusios lūpos taip ne itin estetiškai atrodo, geriau jau tegul nekrinta į akis.
Ačiū visoms. Gal išsikapstysiu.