Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 01 11, 10:20)

Labai nesismulkindama prie jau parašyto apie depresiją pridursiu, kad ir teiginiai kad žarnynas svarbus rimti, ir kad be AD kartais išsisukti nepavyksta teisybė. Žarnynas, pilvas lyg antros smegenys, jau ir medicina ima tai pripažinti, jei ten yra problemų, gali atsiliepia visai sveikatai, nervų sistemai.

Šiaip tai viskas logiška. Jei sutrikęs medžiagų įsisavinimas apykaita žarnyne tai organizmas apnuodijamas kažkuo kas tikrai atsiliepia visų organų veiklai, tame tarpe ir smegenyse vykstantiems biocheminiams procesams.
Atsakyti
QUOTE(lioness. @ 2013 01 10, 15:05)
Taip pas endokrinologa buvau sakė irgi viskas gerai, dariausi įvairiausius tyrimus nuo kraujo tyrimo iki galvos tomografo ir kardiologo, nes panikos priepuolio metu man trūkdavo oro ir širdies ritmas labai padažnėdavo. Bet va ir ta kardiologė sakė nieko baisaus nemato. Blogiausia tas, kad pulsas šokinėdavo jis pasidarydavo labai aukštas net 115 priepuolio metu, o spaudimas gana krisdavo 110. Kai viskas gerai tai būna 120/70 mm Hg.

nerviukai Jums ne kitaip, daugiau mylėkite save, gal turite kažkokių problemų, bet jų nematote? g.gif
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2013 01 10, 21:25)
B2 vitamino trukumas
iš kur žinot? kiek radau info tai tipo trūksta A, E, B12 ar geležies g.gif

QUOTE(Senmergiukas @ 2013 01 10, 22:20)
Aš turiu rimtų problemų šitoj vietoj. Gydytojos parėdymu skalavau dantis šalavijų, ąžuolo žievės arbata. Bet ne kaži ką padėjo. Bet gal jums padės, jei situacija dar nėra labai prasta. Kitu atveju - operacijos.

Ir akmenis dantų būtinai reikia valytis kas metus-pusmetį. Čia jau nenatūraliai - pas profesionalus su tam skirtais aparatais.  smile.gif

Papildyta:
Ir aš su savo problemėle.
Mirtinai skirsta lūpos, jokie pieštukai ir tepalai nepadeda. Išdžiūsta, sukietėja, atšerpetoja, aš niekaip negaliu susiturėti ir nuplėšau tą seną odelę (reiks kumštinėm pirštinėm apsimovus kambary vaikščioti  biggrin.gif ), kartais iki kraujo. Pasitepu kokiu tepalu, praeina pusvalandukas ir vėl sausa, kieta, atsišerpetoję, ir vėl pagal tą patį scenarijų...

Bandžiau milijoną visokių tepalų, natūralistinių su visokiais sviestais irgi. Bandžiau medumi teptis - tas pats. Bandžiau niekuo nesitepti (manau bėda tame, kad pripratinau lūpas prie dirbtinių tepalų, pačios iš vidaus nebedrėksta), nu baisi kančia.

Gal turit kokių minčių? Gal kuo nestandartišku patept? Gal iš vidaus ko trūksta? Gal masažą kokį (bučiniai nepadeda  smile.gif )?

senmergiuk, sakyčiau skysčių trūkumas, gal mažai vandens geri, man irgi taip kartais būna, bet ne iki tiek...pabandyk kokį šaltalankių aliejų patepti, gal net pagerti jį blink.gif šiaip patarčiau vengti cheminių lūpdažių ypač su visokiais kvapais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 11, 08:19)
Prisiminiau dar, kad tarp 2 ir 3 punkto neirasiau bronchines astmos. Jos priepoliai analogiski panikos atakoms.
Visos sios ligos man tirtos eiliskumo tvarka. Gerai, kad seimos daktare, mane pazinodama 17 metu, iskart atmete depresijos atveji ir nenurimo, kol nesurado ligos.

Paradantozei gydyti bei sutrukinejusias lupas tepti dar gerai saltalankio aliejus. drinks_cheers.gif
Tiesa, nusipirkau gryno saltalankio aliejaus is jusu rekomenduojamu "Kvapu namai". Ant buteliuko parasyta:" kosmetine priemone, naudoti masazams". blink.gif As ieskojau saltalankio aliejaus ne isoriniam, o vidiniam vartojimui, vaistinese esantis skiestas triskart su saulegrazu aliejumi. Kaip i tai reaguoti? Vartoti vidun ar vis tik grizti prie is vaistiniu pirkto? Galvoju, jei parasyta, jog kosmetine priemone, tai gal ne siaip sau? Gal isvalytas, isgrynintas kokio benzino deka?
Kas cia man galetu paaiskinti? g.gif

o jus kur nors matete gryno 100 proc saltalankiu aliejaus?? As nemaciau. Jo ir negalima gryno naudoti. Man saltalankiai nei kiek lupoms nepadejo:( O vidun naudoti,skiesta saltalankiu alieju-drasiai. As pergu rudugyje, pilstoma. Ir vidun, ir pasitepti oda jei kur isibrezi ar nusikasai,puikiai tinka.
Del astmos priepuoliu-jie tikrai ne tokie patys,net nepanasus i panikos atakas,priepuolius.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 01 11, 15:10)
o jus kur nors matete gryno 100 proc saltalankiu aliejaus?? As nemaciau. Jo ir negalima gryno naudoti. Man saltalankiai nei kiek lupoms nepadejo:( O vidun naudoti,skiesta saltalankiu alieju-drasiai. As pergu rudugyje, pilstoma. Ir vidun, ir pasitepti oda jei kur isibrezi ar nusikasai,puikiai tinka.
Del astmos priepuoliu-jie tikrai ne tokie patys,net nepanasus i panikos atakas,priepuolius.

KN yra 100 prc.naturalus saltalankio aliejus, neskiestas. Bent jau taip raso. Iteike pipete, rekomendavo po du lasus ant liezuvio ir uzsigerti vandeniu. O kodel gryno negalima? Turim dar litra saltalankiu sulciu, naturaliai zalius su mesmale sumaltus, laikom saldytuve. Virsuj nusistovejo irgi tarsi toks aliejus, mama nusemia ji ir duoda tevui po chemoterapijos. Tai as taip isivaizduoju, kad ir cia toks grynas ir neskiestas, nusistovejes g.gif

Naktis. Staiga pajunti, kad negali ikvepti. Bandai gaudyti ora, stengiesi ikvepti, bet tas ikvepimas pavirsutiniskas. Issigasti, kad numirsi. Ima baladotis sirdis ir drebeti rankos. Toks gaudantis kvapa nuvaziuoji ir i ligonines priimamaji. Suleidzia vaistu, atstato kvepavima, nukreipia pulmonologo konsultacijai. Issitiri ir patvirtina diagnoze-bronchine astma, kurios niekada gyvenime nesi turejes ir net nezinai, kas ja sukele.
Nevisos bronchines astmos buna su kosuliais. schmoll.gif Su kosuliais gal tik vaikams tebuna, suaugusiems BA isprovokuojama ir kokiu zydinciu augalu ar garuojanciu cheminiu medziagu. Pasireiskia umiai ir staigiai-dusimas, sirdies perplakimas, galvos svaigimas(nes truksta deguonies).
Atsakyti
Galima ir gryna,jei taip,kaip jums rekomendavo-2,3 lasiukus ir jei nepadidintas pas jus skrandzio rugstingumas:)
o sumaldus saltalankius as pamakaluoju pries pakabindama sauksta.
Man padare visus imanomus tyrimus,bet taip ir neatsake i klausima, is kur pas mane bronchine astma. Seimoje niekas ja neserga, tad paveldejimas lyg ir atkrenta.
Garinu levandu eterini alieju,jis gerai tinka astmatikams,eukaliptus ir kitus spygliuocius-taip isvalau namu ora. Labai svarbu valyti ir gryninti namu ora. Neturiu jokiu kilimu. Geriu juoduju indiskuju kmynu alieju-jis taip pat astmatikams, agurkles ir kanapiu, aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 01 11, 15:30)
Galima ir gryna,jei taip,kaip jums rekomendavo-2,3 lasiukus ir jei nepadidintas pas jus skrandzio rugstingumas:)

Kazkada jau diskutavom ta tema, buvau idejusi nuoroda, jog saltalankiu ALIEJUS-rugstinguma mazina, o saltalankiu PIURE ar siaip zalios uogos-didina.

Tai va, kad ir neramina mane tas, jog rekomendavo po du lasiukus, viska iteike, o ant buteliuko parasyta "kosmetine priemone" doh.gif Nei gerti, nei laikyti... Na nebent kai skauda gerkle prateliuskuoti ir isspjauti. Buvau pamirsus, bet tikrai gera priemone skaudancia gerkle skalauti su saltalankio aliejumi, tik as skalavau su tuo is vaistines, bet, galvoju, jei ta is KN su kokiu alyvuogiu aliejumi praskiesciau ir praskalauciau? Ar cia butinai tik saulegrazu aliejus turi buti? Nezinau, gal kokie kenksmingi junginiai gaunasi, jei su kokiais kitais aliejais maisai? g.gif
Atsakyti
mergaitės turbūt nereikia ir aiškinti visokias astmas gryniausiai sukelia, maistas, aišku aplinka irgi nepaskutinėje vietoje, bet jeigu lankotės šioje temoje tai sveikas gyvenimas jums nesvetimas g.gif
šiaip tokioje vietoje, pasidaryčiau maisto netoleravimo testą, kartais atrodo paprasčiausiam maistui žmogus būna alergiškas, siūlau nuo to pradėti...
sena pažįstama, nu baisu man jūsų situacija, nežinau man išvis atrodo pagrindinė visų negalavimų priežastis yra stresai, paskui eina maistas, o jį jau reikia itin atidžiai rinktis doh.gif
žodžiu siūlau bandyti neišbandyta... 4u.gif
Atsakyti
sena pažįstama, Kvapu namu produktas tikrai nebus kokia xemija valytas ir geynintas. O suciulpti tuos kelis lasiukus pasiule,nes per seiliu liaukas greiciau isisavinama. Manau, drasiai vartokite i vidu:)

evuxiene, man dare testus ir maisto produktams. Alergiska nikeliui. Reiskia reikia ieskoti kryzmiskai. Gaunasi,man negali juros gyventoju ir augalu, sezamo, saulegrazu produktu.
Ir as manau,kad visu musu negalavimu priezastis-dabartinis gyvenimo tempas, stresai, kompiuteraiai, mob. telef ir kiti spinduliavimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 11 sausio 2013 - 14:50
QUOTE(Nidulia @ 2013 01 11, 00:03)
turejau tokia problema, dar ir dabar islenda. Kaip ir jus, ismeginau viska,kas tik imanoma...ir nieko,

Ačiū. Nusipirkau sezamų aliejaus, įkaliau vieną šaukštuką - visai nieko. Ieškojau Iwostin balzamo, Eurovaistinėse nebuvo, kitur dar neieškojau. Jei rasiu, pabandysiu.

Papildyta:
QUOTE(Rikara @ 2013 01 11, 01:32)
Mano nuomonė tuo klausimu vienareikšmiška-niekas geriau nepadeda, kaip medus.Nakčiai patepate lūpas medumi, o ryte atbundate pasaldinta burna 4u.gif
Taip kokią savaitėlę ir viskas bus  thumbup.gif .Žinoma, galima ir dienos bėgyje tepti, jei tik turite galimybę.Man tai nepakeičiama priemonė.

Tepu, jau kokį porą savaičių. Ryte, vakare, dieną - priešokiais. Bet daugiau niekuo. Rezultatai ne kaži kokie, bent kol kas. Bandysiu rytą vakarą medum, dieną Iwostinu.

Papildyta:
QUOTE(evuxiene @ 2013 01 11, 12:41)
senmergiuk, sakyčiau skysčių trūkumas, gal mažai vandens geri, man irgi taip kartais būna, bet ne iki tiek...pabandyk kokį šaltalankių aliejų patepti, gal net pagerti jį blink.gif šiaip patarčiau vengti cheminių  lūpdažių ypač su visokiais kvapais ax.gif

Labas, evuxiene.
Vandens dabar kasryt po stiklinę - pusantros prieš valgį išgeriu, dieną daugiau vaistažolinių arbatų, šalta man vandenį žiemą gerti. Seniau tikrai, visai ne gėrėja buvau.
Tepti bandžiau aliejais - moment išdžiūsta.
Lūpdažius mečiau prieš kokį dešimt metų. Didelio poreikiu nejaučiu, o dažytos atšerpetojusios lūpos taip ne itin estetiškai atrodo, geriau jau tegul nekrinta į akis.

Ačiū visoms. Gal išsikapstysiu.
Atsakyti
Lūpoms gali padėti vitaminas E. Pagerti, o vakare aliejuku iš kapsulės galima patepti lūpas, kas liks sutepti rankoms, veidui, kūnui - viskam galima ir tinka. Dar pagerti vitamino D. Nuo jo trūkumo taip pat gali būti odos problemų. Galima gerti ir vit A su E mišinuką. Bet tai jau bus priemonės iš vaistinės, tačiau su maistu ne visuomet pavyksta visom reikiamom medžiagom apsirūpinti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 01 10, 23:37)
Dantenoms,paradantozems-NIMBAMEDZIO aliejus
As dar himalaju druskos tirpaliuku praskalauju dantis arba slapia sepeteli bruzinu i gabala himalaju druskos ir valau dantis.
Valykite gerai ir taisyklingai dantukus,kad prie dantenu neliktu apnasu. Jos dazniausiai ir buna dantenu uzdegimu ir kraujavimo  kaltininkes.
cia trumpa istraukele,daugiau-pasigooglinkit.

1.dantenas gali pagydyti per vieną naktį
2. Labai gerai valo kraują

Isbandziau nimbamedi kraujuojanciuoms dantenoms, per 1 nakti tikrai nepagyde ir per 3 nepagyde, daugiau neturiu kantrybes juo teptis-ziauriai kartus, nepernesu skonio doh.gif
Dantis valausi teisingai jau kuri laika, nors nera paprasta priprast prie tokio proceso kai visa gyvenima kitaip valydavaus, bet vistek labai greit apsinesa dantukai sakyciau verysad.gif
Bet nuo maksties grybelio nimbamedis su mirteniais tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinote kas skystintu ir padetu pasisalinti gleivem is organizmo. Konkreciau sinusai ir bronchai. Ligos kaip ir nera, bet pastovus nemalonus jausmas nosies gale ir krutineje. Aciu
Atsakyti