Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

Gal žinote kaip gydyti nerimo atakas, bloga nuotaika, visa nervų sistemą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lioness. @ 2013 01 09, 20:29)
Gal žinote kaip gydyti nerimo atakas, bloga nuotaika, visa nervų sistemą? smile.gif

Pradzioj sureguliuoti mityba 4u.gif Nesinuodys organizmas toksinais, kraujas taps svaresnis, nesios neapnuodyta deguoni, tuo paciu organai tures didesne galimybe normaliai funkcionuoti, analogiskai nervine sistema irgi nekes deguonies bado. mirksiukas.gif O kai nebus deguonies bado ir nervai normaliai veiks, tai ir paniku ataku neliks. drinks_cheers.gif
Tada-sportas, vel gi, kad greiciau organizmas deguoni pasisavintu.
Dar toliau kvepavimo pratimai, o ypac gryname lauke.
Isbandziau, pasitvirtino, apsiejau be vaistu. drinks_cheers.gif Bet tam skyriau du menesius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 09, 20:14)
Pradzioj sureguliuoti mityba 4u.gif

gal galima plačiau,kaip reguliavote,kuo maitinotės,ko atsisakėte...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 09, 20:14)
Pradzioj sureguliuoti mityba 4u.gif Nesinuodys organizmas toksinais, kraujas taps svaresnis, nesios neapnuodyta deguoni, tuo paciu organai tures didesne galimybe normaliai funkcionuoti, analogiskai nervine sistema irgi nekes deguonies bado. mirksiukas.gif O kai nebus deguonies bado ir nervai normaliai veiks, tai ir paniku ataku neliks. drinks_cheers.gif
Tada-sportas, vel gi, kad greiciau organizmas deguoni pasisavintu.
Dar toliau kvepavimo pratimai, o ypac gryname lauke.
Isbandziau, pasitvirtino, apsiejau be vaistu. drinks_cheers.gif Bet tam skyriau du menesius 4u.gif

sutinku su viskuo. Deja kartais padeda tik vaistai.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 01 09, 22:48)
gal galima plačiau,kaip reguliavote,kuo maitinotės,ko atsisakėte...

Kiekvienas zmogus yra individualus, tad ir jo virskinimo sistema sustreikavusi i bet kuri maista reaguoja skirtingai. drinks_cheers.gif Siaip tai pradzioj siulyciau issitirti krauja, mat lygiai tokius pacius nerimo simptomus duoda ir nukrites hemoglobino kiekis. Tad jei zmogus ims dar laikytis dietos, atsisakys ivairaus maisto ir negaus gelezies-tai bus blogiau, nes kojas uzvers.
Jei kraujas idealus, ir gydytojai ligu neranda, tada kaltas sutrikes virskinimas. Juk ziurekit, sustresavot-ir daugeliui spazmiskai suspaudzia skrandi mirksiukas.gif Tik vieniems ta skrandi greit ir atleidzia, kitiems gi nerviniai impulsai, atsakingi uz normalu virskinima, nuo streso "numirsta". O kol susiformuos nauji, kol ka-reikia laiko. Vel gi skirtingiems zmonems skirtingai buna-vieniems atsistato per menesi, kitiems per pusmeti tik, tretiems ir metu prireikia. Maistas, patekes i organizma, nevirskinamas, tiesiog "mire" ar "apmire" nerviniai impulsai neduoda komandos virskinti. Siltoj ir dregnoj terpej neskaidomas maistas ima puti. Na o puvimo procesu issiskiria nuodai, toksinai-sita jau zinot is mokyklos laiku. Toksinai per sieneles pasisavinami i krauja ir sekmingai isnesiojami i smegenis, sirdi, plaucius. Gaunasi konkretus apsinuodijimas, kai ima zmogus nei is sio nei is to drebeti, tarsi salcio ar baimes skatinamas, dusti, sirdis "lipa per gerkle", nes ir ji apnuodijama, pakyla spaudimas-pasidaro priesinfarktine bukle. Ka daro zmogus? O gi griebiasi vaistu ir toliau sekmingai nuodijasi, vietoj to, kad iskart plautu organizma ir nuodus pasalintu su slapimu. Per vadinama panikos priepoli reiktu kaip galima daugiau isgerti-nuo puslitrio iki litro paprasto vandens. Juk ir zmogui su priesinfarktine bukle pradzioj paprasta lasaline pastato, kad visus nuodus is kraujo pasalinti.
Taigi, kuo daugiau nuodijasi organizmas, kai vietoj deguonies krauju pernesama toksinai, tuo daugiau normaliai dirbti atsisako visi kiti organai, ju tarpe ir nervine sistema. O kol nervine sistema neims normaliai f-nuoti, tol ir kankins nerimo simptomai. Uzburtas ratas.
Ta rata sekmingai sustabdziau, kai emiau skaityti internetines literaturos. Praktiskai prie visu ligu(visas ligas pradzioj sau prisitaikiau) profilaktikai gydytojai rekomenduoja laikytis dietos, sportuoti, leisti daug laisvo laiko lauke. Net zmonems po infarktu(o kas yra infarktas? Kai uzsikisa sirdis nuo tirsto kraujo. O kada uzsikisa-kai apnuodijamas toksinais, cholesteroliu), insultu, veziu. Kadangi tai nekainuoja, nutariau pameginti. Gydytojai siule pasidaryti maisto netoleravimo testa, bet man buvo gaila pinigu. blush2.gif Nusprendziau geriau ilgiau ziureti, kas tinka, o kas netinka organizmui, nei isleisti 700lt. blush2.gif
Pradzioj emiausi bendru rekomendaciju: jokio kepto, jokio rukyto, jokio astraus, jokio rugstaus, jokiu saldumynu. Realiai, valgyti kaip ir nebelieka ko biggrin.gif O gi ne, pasirodo, kad maisto sooociai yra ir be tu isvardintu produktu. Sakykim, isbraukiau is raciono picas, blynus, bandeles, tortukus, kepsnius, saslykus, visokias desreles, desras, padazus, astrias darzoves, zalias darzoves ir vaisius, prieskonius. Kas gi liko? O gi atradau ivairias kruopas, virtus kiausinius, troskintas darzoves(bet tik morkas ir kalafiorus, kitos darzoves, kaip burokeliai, kopustai man sukeldavo priepolius), vistiena ir zuvi. Ismokau is ju pasigaminti karaliskus patiekalus: pakako saujos krapu ar petrazoliu. Asmeniskai as nevartojau nei pieno produktu(nei "zalio", nei rauginto), nei kavos, nei kakavos, nei zalios, nei juodos arbatos. Uz tai labai daug geriau paprasto vandens is krano ir saltos ramuneliu arbatos.
Labai norejau gyventi ir ne siaip gyventi, bet kokybiskai blush2.gif Niekada nebuvau depresuojanti, bejege moteris, tad su tokia bukle tikrai nesitaiksciau. Atstatyti nervine sistema man prireike dvieju menesiu grieztos dietos ir menuo, kai jau ivedinejau po truputi visko. Be grieztos dietos dar sedau ant dviracio(vasara buvo), tad organizmas gavo visko: ir sureguliuota mityba, ir sporta, ir gryna ora.
Tikrai viskas susitvarke be vaistu(turiu galvoje-AD) pagalbos. drinks_cheers.gif
Dabar jau valgau absoliuciai viska. Jei pajauciu, kad kazkas negerai-ima sirdis perplakti ar oro trukti, tuoj vel "sedu ant dietos".
Atsakyti
Šiaip kraują esu išsityrusi sakė jis šiuo metus idealus. Pasidariau kokius tik įmanoma tyrimus ir neurologiniam gulėjau Kaune klinikose. Tai va atlikus viska gydytoja pasakė jūs esate somatiškai sveika, ir išrašė vaistų escitaloprama ir bromazepamo Lexotanil 1.5mg, prieš tai savo nerimo priepuolius malšindavau su lexotanil 3mg. Rekomendavo psichologą, psichoterapija. Kokio tyrimo nesidariau tai skrandžio endoskopo, bet jo darytis pirmiausia ir nesinori kadangi labai baisus. lotuliukas.gif Nors buvo vienu momentu buvę, kad naktį pasidarydavo bloga, bet manau nerviškai, nes tas pykinimas buvo toks specifiškas. Taip pat dažnai ir šleikštulys kankino. O dar kol buvau neišsityrusi tai ko tik neprisigalvodavau sau visų baisiausių ligų, vien tos mintys žudydavo ir blogiau darėsi nuo jų. Kai esu ištirta ir tas nerimas retesnis, bet labai prastai miegu naktį, gal dar žinote kas galėtų padėti sureguliuoti gera miegą? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lioness. @ 2013 01 10, 11:43)
Nors buvo vienu momentu buvę, kad naktį pasidarydavo bloga, bet manau nerviškai, nes tas pykinimas buvo toks specifiškas. Taip pat dažnai ir šleikštulys kankino.

Temoje apie vegetodistonija vienai moteriai irgi pykinima nervams nurase doh.gif O kai issityre-rado kasos letini uzdegima. Truksta virskinimo fermentu. Pradejo juos gerti, jokio pykinimo nebeliko. Nors vis tiek nervu kamuoliukas ji jau pasidariusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lioness. @ 2013 01 10, 11:43)
Šiaip kraują esu išsityrusi sakė jis šiuo metus idealus. Pasidariau kokius tik įmanoma tyrimus ir neurologiniam gulėjau Kaune klinikose. Tai va atlikus viska gydytoja pasakė jūs esate somatiškai sveika, ir išrašė vaistų escitaloprama ir bromazepamo Lexotanil 1.5mg, prieš tai savo nerimo priepuolius malšindavau su lexotanil 3mg. Rekomendavo psichologą, psichoterapija. Kokio tyrimo nesidariau tai skrandžio endoskopo, bet jo darytis pirmiausia ir nesinori kadangi labai baisus.  lotuliukas.gif  Nors buvo vienu momentu buvę, kad naktį pasidarydavo bloga, bet manau nerviškai, nes tas pykinimas buvo toks specifiškas. Taip pat dažnai ir šleikštulys kankino. O dar kol buvau neišsityrusi tai ko tik neprisigalvodavau sau visų baisiausių ligų, vien tos mintys žudydavo ir blogiau darėsi nuo jų. Kai esu ištirta ir tas nerimas retesnis, bet labai prastai miegu naktį, gal dar žinote kas galėtų padėti sureguliuoti gera miegą? doh.gif

ar pas enkrorinologa buvote? Šiai jei šis reikalas veikia blogai, tada sutrinkama kokio nors organo veikla, pykinimas šleikštulys, dažnai būna prie sutrikusios tulžies pūslės, kai ji neišskiria fermentų g.gif O šiaip ne veltui sakoma, visos ligos nuo nervų. Šiaip man irgi kažkada šidis be priežasties plakdavo, tai yra trys priežastis: kardiologinės, endokrininės arba kalio ir magnio disbalansas, (elektrolitai), jei čia viskas gerai, vadinasi lieka tik nevrinė sistema, o čia jau turite pati su savimi susitvarkyti 4u.gif
Dėl miego, stenkitės nepersivalgyti vakarais, nežiūrėti neigiamų filmų, ar šiap informacijos, lauke prieš miegą pabūkit, sportas dar...šiaip su tai vaistais nejuokaukit, vat dėdė mano gėrė visokius nuo miego, ir ką priprato, tai dabar pas pschiatra lankosi, mažina dozes... doh.gif
Kažkada man vienu metu žiauriai skrandis skaudėjo, tai skausmas buvo toks, kad pati nuėjau tą žarną praryti, ir ką išrašė man lexsitonilio...mat MB buvo užsienin išvykęs, atrodo žmogus nenervuotas esu, bet vidinė įtampa padaė savo...
turiu klausimą, kokius gal kas tyrimus darėtės, nes skilinėja lupų kampučiai, man ir stipriai vaikui doh.gif
Atsakyti
Taip pas endokrinologa buvau sakė irgi viskas gerai, dariausi įvairiausius tyrimus nuo kraujo tyrimo iki galvos tomografo ir kardiologo, nes panikos priepuolio metu man trūkdavo oro ir širdies ritmas labai padažnėdavo. Bet va ir ta kardiologė sakė nieko baisaus nemato. Blogiausia tas, kad pulsas šokinėdavo jis pasidarydavo labai aukštas net 115 priepuolio metu, o spaudimas gana krisdavo 110. Kai viskas gerai tai būna 120/70 mm Hg.
Atsakyti
Sveikos, anksciau skaiciau sita tema, bet kuri laika apleidau. turbut jau buvot kalbeje ne karta - kokios naturalios priemones burnos higienai? na prevencijau paradantozes ar jau turint bedu? mamai paradantoze.

bet ir mano pacios problematiski dantys, nuo vaikystes bedos. o dabar ir rkaujuot dantenos pradejo, nedaznai, bet kraujuoja...
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2013 01 10, 13:16)

turiu klausimą, kokius gal kas tyrimus darėtės, nes skilinėja lupų kampučiai, man ir stipriai vaikui doh.gif

B2 vitamino trukumas
QUOTE(lioness. @ 2013 01 10, 14:05)
Taip pas endokrinologa buvau sakė irgi viskas gerai, dariausi įvairiausius tyrimus nuo kraujo tyrimo iki galvos tomografo ir kardiologo, nes panikos priepuolio metu man trūkdavo oro ir širdies ritmas labai padažnėdavo. Bet va ir ta kardiologė sakė nieko baisaus nemato. Blogiausia tas, kad pulsas šokinėdavo jis pasidarydavo labai aukštas net 115 priepuolio metu, o spaudimas gana krisdavo 110. Kai viskas gerai tai būna 120/70 mm Hg.

tokios bėdos dėl depresijos kyla. Turiu depresiją su nerimo simtomais. viską išmėginau. deja tik AD gelbėja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 01 10, 19:41)
Sveikos, anksciau skaiciau sita tema, bet kuri laika apleidau. turbut jau buvot kalbeje ne karta - kokios naturalios priemones burnos higienai? na prevencijau paradantozes ar jau turint bedu? mamai paradantoze.

Aš turiu rimtų problemų šitoj vietoj. Gydytojos parėdymu skalavau dantis šalavijų, ąžuolo žievės arbata. Bet ne kaži ką padėjo. Bet gal jums padės, jei situacija dar nėra labai prasta. Kitu atveju - operacijos.

Ir akmenis dantų būtinai reikia valytis kas metus-pusmetį. Čia jau nenatūraliai - pas profesionalus su tam skirtais aparatais. smile.gif

Papildyta:
Ir aš su savo problemėle.
Mirtinai skirsta lūpos, jokie pieštukai ir tepalai nepadeda. Išdžiūsta, sukietėja, atšerpetoja, aš niekaip negaliu susiturėti ir nuplėšau tą seną odelę (reiks kumštinėm pirštinėm apsimovus kambary vaikščioti biggrin.gif ), kartais iki kraujo. Pasitepu kokiu tepalu, praeina pusvalandukas ir vėl sausa, kieta, atsišerpetoję, ir vėl pagal tą patį scenarijų...

Bandžiau milijoną visokių tepalų, natūralistinių su visokiais sviestais irgi. Bandžiau medumi teptis - tas pats. Bandžiau niekuo nesitepti (manau bėda tame, kad pripratinau lūpas prie dirbtinių tepalų, pačios iš vidaus nebedrėksta), nu baisi kančia.

Gal turit kokių minčių? Gal kuo nestandartišku patept? Gal iš vidaus ko trūksta? Gal masažą kokį (bučiniai nepadeda smile.gif )?
Atsakyti