QUOTE(indica @ 2012 11 30, 17:31)
Su viskuo sutinku, bet būtent aštresni prieskoniai kaip tik padeda organizmui išsivalyti ir gerina virškinimą.
Galeciau gincytis, nes praejau kruva daktaru, visu verdiktas buvo toks pats, nori isvalyti organizma, nesirgti, gerai jaustis-jokiu astriu, keptu, rukytu, suriu. Nereikia pamirsti, kokioj mes klimatinej zonoj gyvenam, musu organizmas pritaikytas ne prie tibetieciu ar induistu klimatines zonos, bet daugiau prie skandinavu. Vadinasi, galima valgyti ir mesa, bet troskinta ir neastria, neuztersti organizmo tais produktais, kuriu musu virskinimo sistema nepritaikyta virskinti.
Sakykim, kinams, indams, turkams astrus patiekalai(bet nemesiski)-sveikatos saltinis, o tokiems skandinavams-tarsa organizmui.
Analogiskai su vaistiniais zoliniais preparatais
Nereikia labai zavetis visokiais tibetietiskais vaistais, zolemis, jos pritaikytos gydytis butent tos klimatines juostos gyventojus. O stai musu vaistazoles, tinkamai pateiktos, isgydo ivairius negalavimus puikiausiai.
Paprastas pvz: musu laukuose augantis cesnakas-naturalus antibiotikas, zinote tai, taciau kinietiskas cesnakas atveztinis neturi ne desimtosios dalies gydomuju savybiu.
Susirgus persalimo ligomis, puolame pirkti citrina, tuo tarpu pamirstame, kad trintos juoduju serbentu uogos turi 25 kartus daugiau gydomuju savybiu nei citrina.
Sergant letinemis infekcijomis(inkstu, slapimo taku, votimis, galu gale smukus imuninei sistemai) pamirstame paprastas petrazoles, kuriomis galime gausiai gardinti bet koki patiekala ar salotas, spanguoles, putino uogas, o jau apie saltalanki nekalbu net. Kazkodel visi puola prie tibetietisku zoliu, moka didelius pinigus ir stebisi, kodel nera teigiamo rezultato.
Grizkime i musu klimatines juostos augancius augalus-ir busim sveikos