Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 20, 15:24)
Na man LOR tai rekomendavo butent saltalankiu alieju. Ir ne del skrandzio rugstingumo, o gydyti sudirgusia gerkle. Vaistinese esantis saltalankiu aliejus mane visai tenkina, kodel taip visi nusistate pries vaistines? g.gif

Pries Oscilococinum esu grieztai nusistaciusi. Tai biznis is zmoniu ligu. Tiek pat veikia, kiek ir svestas vanduo. Geriau jau vaistazoliu arbatomis gydytis.

Jei butu tik vitamino B trukumas, kiltu tik votys, nesikartotu inkstu uzdegimas. Dabar reikalingi antibiotikai, nes cia aisku, kad organizme tuno stafilokokas.

Saltalankiu aliejus tinkamas "isdraskytoms"nuo kosulio gerkloms, refliukso pazeistai stemplei, po glandu operaciojos.Del skrandzio-as tik perspejau,kad saltalankiu al. kelia skrandzio rugstinguma. Juk isgerus jo, jis patenka iskrandi ar ne taip?? As patariau is savo praktikos,kaip geriau sutepti nosiarykle.
Del Oscilococinum-kalbate nesamones.Matyt perskaitete viena durna straipsni,meginanti sumalti i miltus Boiron smile.gif Tai hmeopatija ir tikrai labai gerai veikia..Aisku,jei pirksite kokiame turgelyje, tai gausite cukriniu zirneliu pagamintu rusyje.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 11 20, 15:40)
Ar žiūrėjote šią laidą? 4u.gif

Neziurejau, nes man darbe nerodo blush2.gif O gal galit trumpai komentuoti? 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2012 11 20, 15:55)
Del Oscilococinum-kalbate nesamones.Matyt perskaitete  viena durna straipsni,meginanti sumalti i miltus  Boiron  smile.gif Tai hmeopatija ir tikrai labai gerai veikia..Aisku,jei pirksite kokiame turgelyje, tai gausite cukriniu zirneliu pagamintu rusyje.

Pries kazka kalbedama bunu visada n kartu isbandziusi.
Isbandziau ir sau, ir vaikams, ir vyrui, ir tevams. Ne vienam nepadejo. schmoll.gif

Purskalas Faringspray pagamintas su saltalankiu aliejumi. Purskiamas i gerkle, viskas patenka i skrandi. Gal ir kelia kazkiek to rugstingumo, nesigincysiu(nors girdejau, kad rugstinguma kelia uogos, o ne aliejus, aliejus atvirksciai, gydo visas opas, visas zaizdas, skrandzio irgi). Purskalas brangus. Pigiau iseina tada nusipirkti to saltalankio aliejaus. Tik kad labai sudomino, kodel is vaistiniu negalima, kuom jis skiriasi nuo platintoju? g.gif

Radau idomu straipsni, kaip paciam pasigaminti saltalankio aliejaus thumbup.gif Ir kokias ligas jis gydo. Kaip ir sakiau, rugstinguma kelia UOGOS, o ne aliejus drinks_cheers.gif
http://www.alfa.lt/s...009-10-19_08-00
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 20 lapkričio 2012 - 15:19
o is mano puses-padejo visiems oscilococinum-man,vaikams,tevams,vyrui,draugams.smile.gif Homeopatija neveikia kaip cheminiai vaistai-isgerei paracetamolio ir temperatura nukrito:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 20 lapkričio 2012 - 16:02
dekoju abiem uz patarimus
kazka atsirinksim, kaip gydytis

del saltalankiu, reiks bandyti savo pasisodinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sūpynės: 20 lapkričio 2012 - 16:25
QUOTE(Nidulia @ 2012 11 20, 14:55)

Del Oscilococinum-kalbate nesamones.Matyt perskaitete  viena durna straipsni,meginanti sumalti i miltus  Boiron  smile.gif Tai hmeopatija ir tikrai labai gerai veikia..Aisku,jei pirksite kokiame turgelyje, tai gausite cukriniu zirneliu pagamintu rusyje.

mums jis irgi gerai veikia. Tik va LT brangus labai...bet va PL kaina labai gera smile.gif perkam ten blush2.gif
Atsakyti
na merginos-turiu jums užduotį biggrin.gif atsinaujino mano vegetodistonija. Medikai aišku siūlys AD. Nu nenoriu aš jų. Ką žinot natūralaus apie šį gydymą ?
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 11 22, 15:27)
na merginos-turiu jums užduotį  biggrin.gif atsinaujino mano vegetodistonija. Medikai aišku siūlys AD. Nu nenoriu aš jų. Ką žinot natūralaus apie šį gydymą ?

vegetodistonija-Panikos atakos ?? Ka skirs gydytojai?? seroxata?
Kas isprovokavo?? siuo metu mokotes?sesija kokia,egzaminai?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 11 22, 19:44)
vegetodistonija-Panikos atakos ?? Ka skirs gydytojai?? seroxata?
Kas isprovokavo?? siuo metu mokotes?sesija kokia,egzaminai?

taip-atakos užeina. Nerimas pastovus.nemiga. Gydytojau skirs gal cipralex g.gif ta bėda labai sena. va pusantrų metų buvau ją pamiršus. O kas išprovokavo - mažas vaikas..naktiniai nemiegojimai..skydliaukės harmonų sutrikimai. manau viskas susidėjo.
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 11 22, 20:55)
taip-atakos užeina. Nerimas pastovus.nemiga. Gydytojau skirs gal cipralex  g.gif ta bėda labai sena. va pusantrų metų buvau ją pamiršus. O kas išprovokavo - mažas vaikas..naktiniai nemiegojimai..skydliaukės harmonų sutrikimai. manau viskas susidėjo.

Si beda jei prikimba,tai laaaabai ilgai nepaleidzia,zaraza tokia.
yra atskira tema,gal ten rasit patarimu:
http://www.supermama...howtopic=180553

Atidziai perskaitykit straipsni,atkreipkit demesi apie kvepavima:"Panikos gydymas be vaistų"

http://www.agora-fob...=...cID=30
ir sita:
http://www.agora-fob...=...ID=49&Code=

veliau nuo saves pridesiu.
Atsakyti

QUOTE(Nidulia @ 2012 11 22, 20:00)
Si beda jei prikimba,tai laaaabai ilgai nepaleidzia,zaraza tokia.
yra atskira tema,gal ten rasit patarimu:

ačiū. kai ką esu skaičius. Kitą savaitę bandysiu važiuoti į Imago diagnostiką..matysiu ką ten patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 11 22, 21:06)
ačiū. kai ką esu skaičius. Kitą savaitę bandysiu važiuoti į Imago diagnostiką..matysiu ką ten patars  g.gif

o ka darydavote anksciau,kai uzeidavo ataka, kai jau zinojote,kas per nesamone su jumis darosi?? Apie pirmus kartus net neklausiu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 11 22, 20:09)
o ka darydavote anksciau,kai uzeidavo ataka, kai jau zinojote,kas per nesamone su jumis darosi?? Apie pirmus kartus net neklausiu.

na nieko..tiesiog imu kvėpuoti giliai..stengiuos mintis nukreipti kitur ir praeina viskas....bet paskui lydi toks nerimas dėl visko..jautrumas padidėjęs. Aišku griebiu kokio valerijono o kartais ir rimtesnę tabletę blush2.gif
Atsakyti