kas mažina skrandžio rūgštingumą
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 11 09, 16:43)
Man labai padėjo, kai jau gydytojai buvo pripaišę GERL - morkų sultys!!
Kažkur perskaičiau nutariau pabandyt ir..išsigydžiau (o vargau siaubingai, man per naktį skrandžio rūgštys taip išėsdavo gerklę, kad skausmas nežmoniškas, balsas irgi pradėjo streikuot..LOR'as galų gale skyrė vaistų nuo rūgštingumo - ašku chemijos, tai tada pradėjau domėtis kas padėtų natūraliai).
Morkų sultys sureguliuoja skrandžio rūgštingumą, o ne kaip pvz. pienas - tik laikinai numuša.
Ir dabar rytais ir vakare prieš paskutinį valgymą visada išgeriu maždaug pusę stiklinės morkų. Man nerealiai padeda O jei ima ėsti rėmuo - tai išgeriu ir daugiau, praeina..
QUOTE(Rasma @ 2012 11 10, 15:07)
Man labai padėjo, kai jau gydytojai buvo pripaišę GERL - morkų sultys!!
Kažkur perskaičiau nutariau pabandyt ir..išsigydžiau (o vargau siaubingai, man per naktį skrandžio rūgštys taip išėsdavo gerklę, kad skausmas nežmoniškas, balsas irgi pradėjo streikuot..LOR'as galų gale skyrė vaistų nuo rūgštingumo - ašku chemijos, tai tada pradėjau domėtis kas padėtų natūraliai).
Morkų sultys sureguliuoja skrandžio rūgštingumą, o ne kaip pvz. pienas - tik laikinai numuša.
Ir dabar rytais ir vakare prieš paskutinį valgymą visada išgeriu maždaug pusę stiklinės morkų. Man nerealiai padeda O jei ima ėsti rėmuo - tai išgeriu ir daugiau, praeina..
štai kaip man irgi prasidėjo iskas nuo gerklės. ryte skaudama o vakarop jokio skausmo. dar galvos svaigimas pavalgius. daktaras aišku išrašė rūgštis mažinančių vaistų. Bet manęs negraužia rėmuo Na bet kokiu atveju mėginsiu sultis morkų
Medus. Tik bijau sumeluoti, nes nepamenu su siltu ar su saltu vandeniu.
QUOTE(Nidulia @ 2012 11 10, 21:00)
Medus. Tik bijau sumeluoti, nes nepamenu su siltu ar su saltu vandeniu.
Rugstinguma mazina medaus saukstelis,istirpintas stiklineje silto vandens. Saltame vandenyje istirpintas medus didina rugstinguma.
reikia patarimo
kokiu aliejumi ar kaip kitaip gydyti vaiko gerklyte?
labai padeda Faringospray (SUDĖTIS: medetkų aliejus, šaltalankio aliejus, citrinmedžių ir augalinis aliejus) , bet kad atidarius galioja tik 3 men
labai padeda Faringospray (SUDĖTIS: medetkų aliejus, šaltalankio aliejus, citrinmedžių ir augalinis aliejus) , bet kad atidarius galioja tik 3 men
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 11 09, 17:43)
šiltas, toks į karštumą, mineralinis (Vytautas, Boržomi)QUOTE(Sūpynės @ 2012 11 18, 09:07)
pirmiausia reikia duot daug gert, puikiai tiks ramunėlių arbatytė, jei moka skalaut, tada žolelių/druskos/sodos/aliejaus skalavimai (šalavijai, ramunėliai, šaltalankių aliejus...), dar puikiai padeda juodųjų kmynų aliejus, tik mažiems vaikams reikia skiest pvzd. su alyvuogių al., na ir aišku šiltos inhaliacijos ir kompresai
QUOTE(Sūpynės @ 2012 11 18, 09:07)
reikia patarimo
Mes nusipirke saltalankio aliejaus. Saukstukas triskart per diena, tai gerkle labai gerai gydo
QUOTE(nataliuncik @ 2012 11 18, 10:59)
žiūrint kiek metu vaikui
pirmiausia reikia duot daug gert, puikiai tiks ramunėlių arbatytė, jei moka skalaut, tada žolelių/druskos/sodos/aliejaus skalavimai (šalavijai, ramunėliai, šaltalankių aliejus...), dar puikiai padeda juodųjų kmynų aliejus, tik mažiems vaikams reikia skiest pvzd. su alyvuogių al., na ir aišku šiltos inhaliacijos ir kompresai
vaikui 4 m.
dėkui už patarimus
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 19, 08:36)
Mes nusipirke saltalankio aliejaus. Saukstukas triskart per diena, tai gerkle labai gerai gydo
koki pirkote? ir kur?
šiuo metu šiek tiek pakosti, jaučiasi lengvas užkimimas
man rodos, aliejus palengvintų
QUOTE(Sūpynės @ 2012 11 19, 10:15)
koki pirkote? ir kur?
šiuo metu šiek tiek pakosti, jaučiasi lengvas užkimimas
man rodos, aliejus palengvintų
Is vaistines, taip ir vadinasi-saltalankiu aliejus. Gal tik duociau ne po saukstuka, o po puse tik Vis tik saukstukas-tai suaugusio doze, o cia vaikas.
Jei dar ir pakosti, tai siulau pagarinti kad ir su druska ar soda
Nekokis vaistinėse šaltalankų aliejus. Tikro įsigyti problema. Aš tik iš KN tikiuosi kad tikrai nusiperku tai, kas ant etiketės parašyta... Apia šaltalankių al. vaistinėse nuo antros filmuko minutės:
http://www.youtube.c...h?v=ctETuY0rXUA
http://www.youtube.c...h?v=ctETuY0rXUA
man irgi tik KN produkcija ganetinai patikima
patikimiausia be abejo savo uzauginta
turiu putino uogu, spanguoliu
bet vis tiek tas aliejus labai gerai "sutepa", nuramina gerkle
gal dar Nidulia ka patars o tai vaikas toks ant ribos, rodos, tuoj susirgs
patikimiausia be abejo savo uzauginta
turiu putino uogu, spanguoliu
bet vis tiek tas aliejus labai gerai "sutepa", nuramina gerkle
gal dar Nidulia ka patars o tai vaikas toks ant ribos, rodos, tuoj susirgs