Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(Keretoja @ 2012 10 30, 20:01)
Tai kad dilgeliu lapai tirstina krauja kaip tik  g.gif

Gal kas patarsit kuom siprint dantenas? isbandytus veiksmingus receptus? Dabar apie alijosiu perskaiciau, turiu daug jo namie reiks gal pabandyt kursa pravest, pries tai naudojau citriunu arba zaliuju citrinu ea kiekviena kart dantis valantis, poveikis man patiko-labai gaivu burnoje pasidaro, bet per kelis men nepastebejau kad susitiprintu dantenas ar pabalintu dantukus  schmoll.gif Valausi su paciu minksciausiu sepetuku bet vistiek kraujuoja nuo visai nestipriu paspaudimu  doh.gif

Dantenas stiprina bičių pikio tinktūra: šaukštelį praskiesti iki 20ml vandeniu ir skalauti jau po dantų valymo, prieš miegą, 1 min. Pageidautina daug nečiauškant eiti miegoti, kad kuo ilgiau išbūtų pikio likučiai smile.gif . Skalaujam ir į lovą mirksiukas.gif .
Kuo stipresnis dantenų pažeidimas, tuo mažesnis praskiedimas rekomenduojamas, iki grynos pikio tinktūros. Skalaujant jaučiamas deginimas, bet taip ir turi būti. Rezultatai kalbės patys už save. Jei būsi nuosekli, po mėnesio neatpažinsi pati savęs smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 10 30, 17:49)
kažin visas pienas iš miltelių  g.gif  nėra nei vieno normalaus  g.gif

bala juos zino, argi pasakys teisybe?? Grietine ir ta-milteline.
O jau smarve tu pieno milteliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 10 30, 17:27)
Gerai, kad dar pasterizuotas. O kai parduotuvese pienas ir jo produkrai-is milteliu, kaip tai pavadinti?

Nežinau, kaip tai pavadinti swoon.gif ... kochma biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Keretoja,2012 10 30, 19:01]
Tai kad dilgeliu lapai tirstina krauja kaip tik g.gif

Lyg apie dilgėlių lapus neminėjau g.gif ,žinoma,jei mano komentarui pastaba.

Burnos skalavimas aliejumi
http://www.noble-hou...rnos_kvapa.html
Man tai pati patikimiausia priemonė.Skalauju Obelių saulėgrąžų nerafinuotu aliejumi, bet vis ruošiuosi įsigyti iš ūkininkų spausto saulėgrąžų aliejaus.
Šią nuorodą įdėjau,nes skalavimas gan išsamiai aprašytas, o ne tam, kad paminėti aprašomą aliejų.
Papildyta:
Dar karts nuo karto pakramtau bičių pikio
Atsakyti
Nezinau kaip ten su tais milteliais, mano vyras netiki..sako kad neapsimoka is pieno miltelius daryt o poto piena, gal kas daugiau apie tai galetu papasakot?
Biciu ekstrakta naudojau dantenu ar burnos uzdegimams ar pazeidimams ir esant persalimui ar persalimo rizikai, tinkturos nesu bandzius, reiks paziuret vaistinej, bet jau ekstraktas tai brangus...jei kiekviena diena visa manesi naudot jauciu daug iseis... na bet jei rezultatai tokie geri gal reiks kazkaip prisiruost ir uzsipirkt smile.gif Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2012 10 30, 17:27)
[font=Arial]Kraują skystina:sausi dilgėlių lapai.


4u.gif nebent sausus tuos lapus grauziant kitoks poveikis? g.gif

Aciu uz nuoroda apie alieju, paskaitysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 10 30, 20:01)
Tai kad dilgeliu lapai tirstina krauja kaip tik  g.gif

Gal kas patarsit kuom siprint dantenas? isbandytus veiksmingus receptus? Dabar apie alijosiu perskaiciau, turiu daug jo namie reiks gal pabandyt kursa pravest, pries tai naudojau citriunu arba zaliuju citrinu ea kiekviena kart dantis valantis, poveikis man patiko-labai gaivu burnoje pasidaro, bet per kelis men nepastebejau kad susitiprintu dantenas ar pabalintu dantukus  schmoll.gif Valausi su paciu minksciausiu sepetuku bet vistiek kraujuoja nuo visai nestipriu paspaudimu  doh.gif


Dantenos kraujuoja tik del netaisyklingo dantu valymo. Lieka apnasu ant dantuku prie dantenu, jos sukelia dantenu uzdegima ir dantenos kraujuoja. Valykite minksciausiu sepeteli taisyklingai, vertikaliai. Valykite paprasciausia soda.Ji-naturalus produktas, neturintis abrazyvo. dar ir lasa, kita arbatmedzio eterinio aliejaus uzlasinkite-puiki dezinfekcija sepeteliui ir dantenoms..Patikrinkite nagiuku-pagremzkite ir pamatysite ar liko apnasu. Kol paliksite apnasu, tos dantenos kraujuos. O dabar svarbiausia: nusipirkite gabala himalaju druskos (nesvarbu, ar slifuota ar naturaliai atskelta) Issivaliusi dantis, nuplaukite sepeteli ir slapiu braukykite per him. druskos gabala ir valykite dantis (tik taisyklinga kryptimi).Braukyti per druskos gabala teks kelis kartus, kad visiems dantims pakaktu druskingo sepetelio. Jau po keliu dienu dantenos nustos kraujuoti. Tik nevalykite dantu smulkia himalaju druska, negalima-abrazyvas. Po visko, jei netingite, pasidarykite i stiklinele silto vandens him. druskos tirpaliuka,laseli arbatmedzio eterinio aliejaus, 5 lasus vandenilio peroksido (3 proc.) ir paskalaukite dantis. Viskas:)
Visos drauges, turejusios kraujuojancias dantenas, su siuo patarimu (taisyklingas valymas ir pabaigai sepetelis, pamozotas i him. druska) per kelias dienas atsikrate dantenu kraujavimo.
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2012 10 30, 22:58)
Nezinau kaip ten su tais milteliais, mano vyras netiki..sako kad neapsimoka is pieno miltelius daryt o poto piena, gal kas daugiau apie tai galetu papasakot?

Jei gamina, reiskia apsimoka.Argi gali buti toks ilgas pieno ir jo produktu galiojimas, jei pienas naturalus??Buvau sia vasara nuvaziavusi i "Vilniaus tranzita"-tiek pieno milteliu maisu maciau, kad akys islio lauk. O jau smarve. Bet as ne pieno gamintoja, todel negaliu teigti, kad parduotuveje visi pieno produktai is milteliu.
Atsakyti
Aciu Nidulia, nesenai kaip tik buvau pas dantiste kaip tik isaiskino kaip teisingai valytis dantis, tik va beda ta kad dazniausia tenka valytis dantis paskubom pries isbegant kazkur, tai ir gaunas problemos, nes teisingai valantis tikrai uztrunka gerokai ilgiau, bet kontorliuoju save kiek imanoma, o Himalaju druskos kazkip ieskojau progos nusipirkt bet niekaip nerasdavau kur as ja panaudosiu biggrin.gif

Na del kokio Mu pieno tai aisku, kad ten sitiek galiot naturalus produktas negali, bet kiti paprasti pienai kazkaip neisidemejau kiek laiko galioja-zinau kad ilgiau uz eko, bet kazkaip galvojau kad del pasterizacijos g.gif Patys perkames paprastai parduotuvini eko piena, norisi tiketi kad galim juo pasitiketi biggrin.gif Aisku naudos gal is jo jokios ir nera, bet kartais tiesiog blynams ar dar kur noris panaudot smile.gif
Atsakyti
Jei parduotuvinis pienas suruges panasus i kefyra ar rugpieni, tai manau jis naturalus. Taip surugsta mums tik Zemaitijos pienas. O kitos rusys jei surugsta, tai net neaisku i ka panasios palieka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 10 30, 11:03)
Ar kažką padėjo? Nes mums irgi juos išrašė, o gert sakė ne mažiau 10 sav.


Taigi rašiau, kad jie susitraukė mirksiukas.gif sloga greičiau praeina. Aišku sergam, bet vaikai išauga ir pas daugumą su laiku adenoidai savaime susitraukia. Operuoti tikrai neduosiu niekada biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Minėja @ 2012 10 31, 10:29)
Jei parduotuvinis pienas suruges panasus i kefyra ar rugpieni, tai manau jis naturalus. Taip surugsta mums tik Zemaitijos pienas. O kitos rusys jei surugsta, tai net neaisku i ka panasios palieka. smile.gif


Dėl Žemaitijos pieno visai sutinku, todėl, kad jis nepasterizuotas, o valytas keraminiais filtrais. Ir tikrai manau, kad pas mus pienas yra pienas, o ne iš miltelių mirksiukas.gif o miltelius naudoja visokiems gaminias, nes ir būna užrašyta, kad sudėtyje yra pieno miltelių.
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 10 31, 12:10)
Dėl Žemaitijos pieno visai sutinku, todėl, kad jis nepasterizuotas, o valytas keraminiais filtrais. Ir tikrai manau, kad pas mus pienas yra pienas, o ne iš miltelių  mirksiukas.gif  o miltelius naudoja visokiems gaminias, nes ir būna užrašyta, kad sudėtyje yra pieno miltelių.

Ir aš nelabai tikiu, kad pienas daromas iš miltelių. Nebent tas, kur yra ilgo galiojimo. Kažkur skaičiau, kad neapsimoka iš pieno gaminti miltelių, o po to iš miltelių gaminti pieną.
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 10 30, 22:58)
Nezinau kaip ten su tais milteliais, mano vyras netiki..sako kad neapsimoka is pieno miltelius daryt o poto piena, gal kas daugiau apie tai galetu papasakot?

Dirbu su pienais, jusu vyras teisus drinks_cheers.gif

QUOTE(Nidulia @ 2012 10 30, 23:40)
Jei gamina, reiskia apsimoka.Argi gali buti toks  ilgas pieno ir jo produktu galiojimas, jei pienas naturalus??


Itariu, cia kalbat apie ilgo galiojimo piena "Marge", ar ne? mirksiukas.gif Jis normalu normaliausias pienas, tik kaitintas labai auksta temperatura. Kitaip sakant, konservuotas autoklave specialiam. Issilaiko kambario temperaturoj analogiskai ilgai, kaip ir ir mesos, zuvies konservai, visokie marinuoti agurkeliai, zirneliai ir pan.
QUOTE(raganieška @ 2012 10 31, 12:10)
o miltelius naudoja visokiems gaminias, nes ir būna užrašyta, kad sudėtyje yra pieno miltelių.

Esat visai teisi: is ukininku gaunamas pienas, dalis jo seperuojama ir pasterizuojama arba 70 laipsniu tem.(tokiu pienu galiojimas buna max savaite ir tai saldytuve), arba kaip "Marges" 130 laipsniu ir uzmusama visos bakterijos. Kita dalis pieno keliauja gaminant is ju pieno miltelius. Vel gi maza dalelyte pieno milteliu nukeliauja i jogurtu, suriu, desertiniu varskyciu gamyba, o didesnioji dalis eksportuojama i uzsieni.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 10 31, 13:17)
Dirbu su pienais,

mano mažylis geria Dobilo pieną. ar tai geras pasirinkimas ?
Atsakyti