Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(Staiga @ 2012 10 30, 12:53)
Puiku 4u.gif  Šalina kai atsiranda ką šalinti. Mikrobai įsikuria būtent gleivėsi ir dauginasi, sukelia uždegiminį procesą, tuomet ir suaktyvėja gleivių išsiskyrimas, siekiant juos pašalinti. Ir ne tik išoriniai mikrobai, yra ir endogeninė infekcija, cirkuliuojanti mumyse ir skatinanti gleivių skyrimasi peršalus ar perkaitus.
Papildyta:
Šiaip man abejonių nekelia skirtingas kūno ir dvasios, ar energetinio lauko maitinimas, tarkim dūšeliai lašinių tikrai nereikia manau biggrin.gif

Taigi ir gaunasi, kad pienas čia visai prie ko mirksiukas.gif Tinka šalinant mikrobus, ar ne?

...O va man kelia unsure.gif abejones... Tai, kas gerai dūšiai, negali būti negerai kūnui blink.gif (su atgaliniu variantu viskas aišku, bet čia kalbam apie pieną-dūšios maitintoją)
Kokių yra minčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spalvota diena: 30 spalio 2012 - 13:25
smile.gif pagalvot reikia. Štai taip diskutuojant pagimdysim teisybę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Spalvota diena @ 2012 10 30, 13:24)
Taigi ir gaunasi, kad pienas čia visai prie ko mirksiukas.gif Tinka šalinant mikrobus, ar ne?

...O va man kelia  unsure.gif abejones... Tai, kas gerai dūšiai, negali būti negerai kūnui  blink.gif (su atgaliniu variantu viskas aišku, bet čia kalbam apie pieną-dūšios maitintoją)
Kokių yra minčių?

Va, pagalvojau biggrin.gif Vartojant pieną bei visokiom mėsom bei kitais gyvulinės kilmės baltymais užrūgštiname organizmą, prisigaminame gleivių ir tuomet bakterijoms yra kur veistis wink.gif Taigi pieno vartojimas, skatinantis gamintis gleivėms, nepageidaujamas organizmui wink.gif Va teip va biggrin.gif O šalinant gleives kartu su mikroorganizmais vartojam skystinančius preparatus kad iškosėti, pašalinti, o kitas būdas, farmacinis, sausint gleivinę, kad bacilos neturėtų kus gyventi wink.gif Vat teip va biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu del per daug uzrugstinto musu organizmo, kuri reikia šarminti. Pienukas ir mesyte, tikrai tik rugstina organizma:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 10 30, 14:33)
Pritariu del per daug uzrugstinto musu organizmo, kuri reikia šarminti. Pienukas ir mesyte, tikrai tik rugstina organizma:)

o ar gali būti organizmas per daug užšarmintas ???? aš praktiškai nevartoju pieno produktų o mėsos irgi retai .
Atsakyti
Mergaitės, žalias pienas ŠARMINA organizmą. Nemaišykit su pasterizuotu. Vat čia ir pasimaunam. Cinkelis tai tame, kad šarmina (ir jogai aišku geria nepasterizuotą ir Vedose kalba apie nepasterizuotą pieną). O perdirbtas pienas žinoma, kad rūgština ir niekam jis netikęs, bevertis. Čia ne apie jį diskutuokim.
Todėl, grįžtam vėl prie išeities taško: reikia-galima-pageidautina ar ne gerti tą žalią pieną?
Atsakyti
Kadangi savo nuomonę apie pieną išsakiau, tai klausiu kito dalyko. Ar žinot kuo skystinamas kraujas, nes moteriai jis tirštas ir nuolat vartoja vaistus, deda dėles, o priežasties nežino. Yra ten žolyčių visokių, bet gal esat kas susidūrę su tokia problema?
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2012 10 30, 15:13)
Kadangi savo nuomonę apie pieną išsakiau, tai klausiu kito dalyko. Ar žinot kuo skystinamas kraujas, nes moteriai jis tirštas ir nuolat vartoja vaistus, deda dėles, o priežasties nežino. Yra ten žolyčių visokių, bet gal esat kas susidūrę su tokia problema?

kažkada padarius tyrimus man gydytoja paminėjo kad tirštokas kraujas- liepė kuo daugiau vartoti skysčių.
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 10 30, 15:51)
o ar gali būti organizmas per daug užšarmintas ???? aš praktiškai nevartoju pieno produktų o mėsos irgi retai .

Nemanau gal bus per daug sarminis:)

Kraują skystina: uogos, gluosnių žievė (natūralus aspirinas), kaštonai, figos, alyvuogių aliejus, česnakai, citrusiniai vaisiais, burokėliai, kakava, saulėgrąžos, imbieras, artišokai, ginkmedžių preparatai, lecitinas, bijūnų šaknys, sausi dilgėlių lapai.

Koncentraciją didina: cukrus, alkoholis, grikiai, bananai, bulvės, saldus, daug baltymų ir riebalų turintis maistas, gazuoti gėrimai, aronijos, kraujažolės, jonažolės, švieži dilgėlių lapai -siu venkite, norincios skystinti krauja.
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 10 30, 16:16)
kažkada padarius tyrimus man gydytoja paminėjo kad tirštokas kraujas- liepė kuo daugiau vartoti skysčių.

bet tai budinga per daug uzrugstintam organizmui:) Tai tik viena is daugelio priezasciu:)
TIRSTO KRAUJO PRIEZASTYS:

•Daugiau nei 90 % kraujo sudaro vanduo. Jeigu geriame nešvarų, chloruotą, gazuotą vandenį su dideliu paviršiaus įtempimu, organizmas eikvoja daug daugiau ląstelėms būtinos energijos jį rezorbuoti.
•Visaverčiam baltymų, riebalų ir angliavandenių skaidymui būtini fermentai. Fermentopatija (paveldimas medžiagų apykaitos defektas dėl genetinių pakitimų) lemia tai, kad sutrikdomi kraujo biocheminiai procesai, dėl kurių ima sulipti eritrocitai. Tai sukelia audinių ir ląstelių deguonies badą.
•Sutrikusi blužnies funkcija ardyti nevisaverčius eritrocitus.
•Padidėjęs bendras organizmo rūgštingumas.
•Dehidratacija, kurios priežastys – labai karštas klimatas ar per didelis fizinis aktyvumas.
•Nepakankamas skysčių kiekis arba blogas jų įsisavinimas. Vanduo kartu su tekančiu krauju perneša į ląsteles maistingąsias medžiagas ir deguonį. Jis tarytum tirpiklis suskystina kraują ir taip padeda geriau įsisavinti.
•Žalingas spinduliuotės poveikis.
•Dideliais kiekiais vartojamas cukrus ir paprastieji angliavandeniai.
•Tiršto kraujo priežastimi gali būti kai kurių mineralų ir vitaminų tūkumas (pavyzdžiui, lecitino, vitamino C, cinko, seleno ir t. t.), aktyviai dalyvaujančių fermentų ir hormonų gamyboje. Trūkumą gali sukelti prasta kepenų veikla – tai pagrindinė organizmo biocheminė laboratorija, kurią reikia valyti (ypač valgantiems daug konservuoto, rūkyto ar saldaus maisto, taip pat dirbantiems kenksmingomis sąlygomis ar gyvenantiems ekologiškai nepalankioje aplinkoje)
•Nepakankamas druskos vartojimas taip pat tirština kraują.

Papildyta:
QUOTE(Spalvota diena @ 2012 10 30, 15:58)
Mergaitės, žalias pienas ŠARMINA organizmą. Nemaišykit su pasterizuotu.


Gerai, kad dar pasterizuotas. O kai parduotuvese pienas ir jo produkrai-is milteliu, kaip tai pavadinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 30 spalio 2012 - 16:18
4u.gif laaabai ačiū tau, Nidulia, tiek daug visko parašei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 10 30, 16:27)

Gerai, kad dar pasterizuotas. O kai parduotuvese pienas ir jo produkrai-is milteliu, kaip tai pavadinti?

kažin visas pienas iš miltelių g.gif nėra nei vieno normalaus g.gif
Atsakyti
Pel­ki­nės vin­gio­rykš­tės la­pų ar­ba­ta vei­kia pa­na­šiai kaip as­pi­ri­nas - skys­ti­na krau­ją ir ska­ti­na pra­kai­ta­vi­mą
http://www.herba.lt/...--kunciene.html
Prisidžiovinus šeivamedžio žiedų, šią arbatą galima gerti ištisus metus vietoj aspirino, kuris skystina kraują.
http://www.ramunovai.../patarimai.html
Venų stiprinimui tinka kaštonų žiedai (jauniems žmonėms nepatartina, nes skystina krauja).Tirpdo trombus, mažina kraujyje cholesterolio kiekį.Stiprina kraujagysles.
http://mano.zebra.lt...istazole/45186/
Atsakyti
Tai kad dilgeliu lapai tirstina krauja kaip tik g.gif

Gal kas patarsit kuom siprint dantenas? isbandytus veiksmingus receptus? Dabar apie alijosiu perskaiciau, turiu daug jo namie reiks gal pabandyt kursa pravest, pries tai naudojau citriunu arba zaliuju citrinu ea kiekviena kart dantis valantis, poveikis man patiko-labai gaivu burnoje pasidaro, bet per kelis men nepastebejau kad susitiprintu dantenas ar pabalintu dantukus schmoll.gif Valausi su paciu minksciausiu sepetuku bet vistiek kraujuoja nuo visai nestipriu paspaudimu doh.gif
Atsakyti