Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(Auruma @ 2012 01 06, 13:21)
Sveiki,
Kuo mažiems vaikams būtų galima gydyti bėgančią slogą (alijošiaus neturiu). Bėga jau beveik dvi savaitės ir pagerėjimo nėra. Gydytoja išrašė gaminamus vaistu su hormonais, nenoriu jų duoti. Praeitą kartą irgi jų nedaviau, pasveiko per tris sav. Bet dabar labai jau bėga abiem vaikams (3.5 ir 1.5m).

vel gi, pasigooglinkit "nosies plovimas" net maziukams ismoksta plauti nosiukus-slogas pamirsite, o jei jau nesigaus, tai maziams pataria tiesiog 9 proc. himalaju druskos tirpaliuka lisinti i nosyte, tik nepamenu po kiek lasiuku. Apskritai, nosies plovimas-kaip dantu valymas-kasdienine higiena. Pajusite, kad visai kitoks kvepavimas, nosis svari, neuzsikimsusi, issiplauna sinusai, issiplauna visi maumai ir dulkes. Saltuoju sezonu, patariama, parejus is viesujus vietu (mokykla, parduotuve, troleibusas ir t.t.) plauti nosi ir rankas himalaju druska. As net dantis, dantu sepetelius, veido valymo sepeteli-valau, plaunu himalaju druska, spuogelius pamozoju slapiu H. druskos gabalu, akis praskalauju tirpalu, skaudancia gerkle skalaujame, kaitinu H.druskos lempas, zvakides-puikiai dezinfekuoja.
P.S. tikrai nesu H.druskos platintoja:)
Sveikateles visoms smile.gif
Atsakyti
Mano merginos paskutinius mėnesius labai sunkiai susirgdavo, ligoninėse keleta kartu gulėjo, tai dabar prieš ir po darželių/mokyklų mes profilaktiškai praplaunam nosį su GSE (tinka bet koks, jų tik koncentracija skiriasi:Citrosept, Citroplius...)
Atsakyti
Patiko straipsnis,dalinuosi
http://bitininkas.lt/lt/?p=1595
Atsakyti
4u.gif Labukas)
O kur Vilniuje galima nupirkti geruju bakteriju jogurtui?? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 18 sausio 2012 - 08:55
Ar azuolo arbata galima gerti? O gal ji tik skalavimams tinka?
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2012 01 18, 08:54)
4u.gif Labukas)
O kur Vilniuje galima nupirkti geruju  bakteriju  jogurtui?? wub.gif

Fermentus galima rast Vilniuje netoli Kauno g., UAB Baltvita Vytenio g. 50, jie gamina/prekiauja visokiais fermentais
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 01 10, 00:15)
vel gi, pasigooglinkit "nosies plovimas" net maziukams ismoksta plauti nosiukus-slogas pamirsite, o jei jau nesigaus, tai maziams pataria tiesiog 9 proc. himalaju druskos tirpaliuka lisinti i nosyte, tik nepamenu po kiek lasiuku. Apskritai, nosies plovimas-kaip dantu valymas-kasdienine higiena. Pajusite, kad visai kitoks kvepavimas, nosis svari, neuzsikimsusi, issiplauna sinusai, issiplauna visi maumai ir dulkes. Saltuoju sezonu, patariama, parejus is viesujus vietu (mokykla, parduotuve, troleibusas ir t.t.) plauti nosi ir rankas himalaju druska. As net dantis, dantu sepetelius, veido valymo sepeteli-valau, plaunu himalaju druska, spuogelius pamozoju slapiu H. druskos gabalu, akis praskalauju tirpalu, skaudancia gerkle skalaujame, kaitinu H.druskos lempas, zvakides-puikiai dezinfekuoja.
P.S. tikrai nesu H.druskos platintoja:)
Sveikateles visoms smile.gif

bet vat ka su ta himalaju druska man viskas itartina, yra visokiu nuomoniu, bet kazkur skaiciau, kad cia ta pati druska, su tom paciom min. medziagom, gal truputi kazko daugiau turi? g.gif ar nebus cia reklaminis triukas doh.gif
Nataliuncik palauk kas tas GSE, tipo citropliusas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2012 01 18, 11:23)
Ar azuolo arbata galima gerti? O gal ji tik skalavimams tinka?

galima ir skalaut ir gert. Gert ąžuolo nuovirą nuo įvairių virškinimo trakto ligų: viduriavimo, lėtinio enterokolito, skrandžio ir žarnyno kraujavimo, inkstų, šlapimo pūslės ir šlapimtakių uždegimo, apsinuodijus sunkiaisiais metalais ir kt.

QUOTE(evuxiene @ 2012 01 18, 14:06)
bet vat ka su ta himalaju druska man viskas itartina, yra visokiu nuomoniu, bet kazkur skaiciau, kad  cia ta pati druska, su tom paciom min. medziagom, gal truputi kazko daugiau turi? g.gif ar nebus cia reklaminis triukas doh.gif
Nataliuncik palauk kas tas GSE, tipo citropliusas? g.gif

taip, yra daug nuomonių, bet jei viskas taip, kaip sako priešininkai tos druskos, tai kodėl chemikai/biologai...vartoja arba jūros druska, bet daugiausia Himalajų (mums ji žymiai skanesnė nei paprasta blush2.gif )
GSE- tai greipfrutų sėklų ekstraktas, ir gali būt Citroseptas, Citropliusas... smile.gif
Atsakyti
Jei itarima kelia Himalaju druska, plovimui vartokite juros arakmens druska:)
Atsakyti
Dar ir čia paklausiu blush2.gif Gydytoja nustatė riebiąją seborėją, išrašė šampūną. Gal kuri nors susidūrėte su tokia pačia problema: kaip gydėtės? 4u.gif
Atsakyti
Vajėj, kaip čia tylu.
Aš tai su skubiu klausimu, gal visgi atsiras kas galės atsakyti.

Kaip gydotės (jeigu teko tokį dalyką gydytis) pienligę? Šiandien suaktyvėjo, nors vakar dar nieko labai ir nejutau. Sodos (Tik, kad mano soda paprasta, ne kokia eko) tirpalą žinau, esu bandžiusi, ką dar galima?
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 01 30, 19:19)
Vajėj, kaip čia tylu.
Aš tai su skubiu klausimu, gal visgi atsiras kas galės atsakyti.

Kaip gydotės (jeigu teko tokį dalyką gydytis) pienligę? Šiandien suaktyvėjo, nors vakar dar nieko labai ir nejutau. Sodos (Tik, kad mano soda paprasta, ne kokia eko) tirpalą žinau, esu bandžiusi, ką dar galima?

labas, pabandyk

"Dušas. Tai gali būti naudinga padedant kovoti su dažnai pasitaikančiomis lytinių organų - šlapimo infekcijomis, tokiomis kaip pienligė, cistitas ar niežulys. Tuo atveju, kai Candida ar pienligė, tuomet įlašiname nuo 5 iki 10 lašų arbatmedžio aliejaus į 1 litrą šilto vandens ir gerai supurtome. Šiuo mišiniu apsiplauti. Tam tikri aliejai, pavyzdžiui, levandų ir kipariso taip pat gali padėti gijimą po gimdymo."

cia istrauka

Atsakyti