Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(Keretoja @ 2012 08 29, 16:47)
Taip, sumaisius su trupuciu aliejaus. Nusiziurejau dar KN yra keletas eteriniu varanciu kirmeles, tik nezinau kiek veiksminga. O ta juodaji riesuta paziurejau ne taip paprasta nusipirkt  g.gif  reiks gal su lietuviskom zolem isradziu bandyt, tik va bijau neperduozuot mazam vaikui  doh.gif

aš vistik reikalaučiau tyrimo, na netikiu,kad jis nieko neparodo g.gif Juodojo riešuto kapsulėmis aš girdžiau savo vaikui, papildai.lt tikrai turi.
Atsakyti
Reikalinga mamyciu pagalba 4u.gif
Vakar mazyliui (1m.10men.) uzkilo temperatura 37,5 o siandien jau 39,1. Jokiu kitu pozymiu slogos, gerkles nera... Vakar vakare, nakti ir siandien gere tik mano pienuka. Tai skysciu manau, kad pakankamai. Taciau jokiu kitu maisto produktu nevalge. Taigi kokios taktikos mums dabar reiketu laikytis, kas galetu patarti? g.gif
P.S. per praeitas Kaleda taip pat buvo uzkilusi temperatura. Laikesi 3 paras, o po to nukrito. Vaistu nedavem. Velgi gere daug pienuko.
Atsakyti
QUOTE(@IW@ @ 2012 09 11, 09:50)
Reikalinga mamyciu pagalba 4u.gif
Vakar mazyliui (1m.10men.) uzkilo temperatura 37,5 o siandien jau 39,1. Jokiu kitu pozymiu slogos, gerkles nera... Vakar vakare, nakti ir siandien gere tik mano pienuka. Tai skysciu manau, kad pakankamai. Taciau jokiu kitu maisto produktu nevalge. Taigi kokios taktikos mums dabar reiketu laikytis, kas galetu patarti? g.gif 
P.S. per praeitas Kaleda taip pat buvo uzkilusi temperatura. Laikesi 3 paras, o po to nukrito. Vaistu nedavem. Velgi gere daug pienuko.

na aš tai pirmiausia pas gydytoją nusivesčiau vaiką,kad apžiūrėtų. Gal todėl nevalgo,kad gerklytę skauda. Aš dar arbatėlių daug duočiau gerti ir kai tokia temperatūra jau duočiau vaistukų ją mažinančių.
Atsakyti
QUOTE(@IW@ @ 2012 09 11, 10:50)
Taigi kokios taktikos mums dabar reiketu laikytis, kas galetu patarti? g.gif 

Jus drasi unsure.gif I ligonine ir staigiai-tokia temperatura gali rodyti ir meningita.
Atsakyti
Geriausias vaistas mamytes pienukas ir meile smile.gif Daznai buna taip kad po keliu dienu temperaturos "islenda" del ko ji buvo-kosuliukas, sloguliukas ar isberimas (tada reikstu tridiene karstine), gali but koks zarnyno virusiukas, bet jei nekontaktavo su kitais vaikas artimiausiom dienom tada kazin. Aisku ar neskauda geklytes ar ausyciu tai gali paziureti tik gydytojas. Kol vaikutis zindomas, arbateles nebus geriau uz mamytes piena. Nepergyvenkit jei nevalgo nieko kita, kai zmogus serga jam valgyt nesinori, todel kad visa energija kunas atiduoda kovojimui su infekcija, o jei valgo, ypac sunkesni maista, tuomet visa energija atiduodama virskinimui. Svarbiausai kad valgytu mamos pienuko kuo daugiau. Temperaturos irgi paratciau nemust, nes ji ir uzmusa infekcija, aisku jei matot kad virs 39 kyla ir nerimaujat, pirmiausia galima truputi pamazint naturaliomis primonemis pvz. blauzdu, ranku shaldymas suslapintu saltu vandeniu skudureliu. Galit suzinot ar temperatura nebekils. Jeigu temperaturos turinciam vaikui blauzdos yra saltos, reiskia temperatura dar kyla, jei jau karshtos reiskia auksciau nebekils. Padekime augti knygoje labai gerai aprasyta apie temperatura.
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 09 11, 12:05)
Geriausias vaistas mamytes pienukas ir meile smile.gif Daznai buna taip kad po keliu dienu temperaturos "islenda" del ko ji buvo-kosuliukas, sloguliukas ar isberimas (tada reikstu tridiene karstine), gali but koks zarnyno virusiukas, bet jei nekontaktavo su kitais vaikas artimiausiom dienom tada kazin. Aisku ar neskauda geklytes ar ausyciu tai gali paziureti tik gydytojas. Kol vaikutis zindomas, arbateles nebus geriau uz mamytes piena. Nepergyvenkit jei nevalgo nieko kita, kai zmogus serga jam valgyt nesinori, todel kad visa energija kunas atiduoda kovojimui su infekcija, o jei valgo, ypac sunkesni maista, tuomet visa energija atiduodama virskinimui. Svarbiausai kad valgytu mamos pienuko kuo daugiau. Temperaturos irgi paratciau nemust, nes ji ir uzmusa infekcija, aisku jei matot kad virs 39 kyla ir nerimaujat, pirmiausia galima truputi pamazint naturaliomis primonemis pvz. blauzdu, ranku shaldymas suslapintu saltu vandeniu skudureliu. Galit suzinot ar temperatura nebekils. Jeigu temperaturos turinciam vaikui blauzdos yra saltos, reiskia temperatura dar kyla, jei jau karshtos reiskia auksciau nebekils. Padekime augti knygoje labai gerai aprasyta apie temperatura.

na aš nerizikuočiau su tokia aukšta temperatūra,vistik vaikas dar mažas...gali ir traukuliai prasidėti.
Atsakyti
Aciu uz patarimus ir rekomendacijas.
Kas liecia skyscius, tai jis priprates gerti tik vandeni, jokiu arbatu ar sulciu nemegsta, tai pienukas mums cia issigelbejimas, kol yra... apetito vaikas neturi kokias pora savaiciu, itariu dantuku dygima, nes nuolat pirstus kisa i burna, kaip koks kudikis. tik galvojau, kad jau visi turetu buti isdyge g.gif
vis delto suvalge vynuogiu, banano, o kitokio maisto net nesiuliau, nes kaip cia buvo jau mineta, norisi, kad visa energija butu nukreipta i isgijima, o ne virskinima.
pavyko pamatuoti temperatura, tai rode 38,3. situacija stebesim ir esant reikalui keipsimes i gydytoja. nesam nusistate pries medikus ar vaistus, bet norim suteikti proga organizmui paciam dar pakovoti. zodziu, dar karta dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal patarsit ka is isbandytu veiksmingu priemoniu nuo maksties grybelio? shaip jokio diskomforto nejauciu bet gine rado pagal tyrimus, anksciau ishsigydziau su Mirteniu ea, medum, soda kai tik prasidejo, bet matyt ne iki galo ishsigydziau. Kiek skaiciau Mirteniu ea geriausias sitiem dalykam, ir man paciai jo veiksmingumas pasitvirtino, bet ar jis isgydo iki galo, ir kiek laiko ji naudot kad but tikrai iki galo? g.gif o gal zinot veiksmingesniu priemoniu? Gydytoja israse antibiotiniu zvakuciu ir chemini tepala... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 10 01, 16:33)
Sveikos, gal patarsit ka is isbandytu veiksmingu priemoniu nuo maksties grybelio? shaip jokio diskomforto nejauciu bet gine rado pagal tyrimus, anksciau ishsigydziau su Mirteniu ea, medum, soda kai tik prasidejo, bet matyt ne iki galo ishsigydziau. Kiek skaiciau Mirteniu ea geriausias sitiem dalykam, ir man paciai jo veiksmingumas pasitvirtino, bet ar jis isgydo iki galo, ir kiek laiko ji naudot kad but tikrai iki galo?  g.gif  o gal zinot veiksmingesniu priemoniu? Gydytoja israse antibiotiniu zvakuciu ir chemini tepala... schmoll.gif
Gydymui saugu būtų panaudoti arbatmedžio ar kitų mirtenių eterinių aliejų, man labiausia patinka toks: arbatmedžių ea : manukos ea : nimbamedžio aliejus (5:5:8) Ir nedėvėti jokių sintetinių, nekvepuojančių drabužių
Atsakyti
Ir dar sumažinti cukraus, fruktozės suvartojimą. Jei racione bus daug saldumynų, miltinių patiekalų - grybelis visam laikui neišnyks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 10 01, 19:37)
Ir dar sumažinti cukraus, fruktozės suvartojimą. Jei racione bus daug saldumynų, miltinių patiekalų - grybelis visam laikui neišnyks. 4u.gif
pilnai sutinku
čia sąrašas ko negalima vartot esant grybeliui 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai! Nimbamedzio kaip tik irgi turiu, o del maisto tai nuliudau, siap saldumynu nevalgau,bet medaus nemazai vartoju su arbatom...na ir duona, makaronai is miltiniu, pienas i kava, bulves ir dar nemazai is to sarasiuko, ale nebezinau ka tada valgyt g.gif reiks gerai ishsiverst dar ar viska teisingai suprantu, aciu 4u.gif
Atsakyti