Beila laukiam ziniu kiek susiporavo
Krempudra turbut lovoj glosto savo issvajotaji
Atiloja - pasigedau vakar taves ir siandien dar jokiu ziniu O beje kaip Gorgis tau pranes, nes man tai pastu viska siunte Oj kaip laukiu ziniu
Rytas, damos!
Nu, ziuriu cia viskas oki-doki, gyvenimas verda!
jurgitux1978 grazaus susitikimo, gerk daugiau skysciu, kad nebutu sposu su viduriais daugiau! Nu, nebent tai butu pozymiai
Beila superinis derliukas! Laukiam dabar naujienu!
Krempudra ilsiekis dabar po isodinimo, lauk savo dideliu skaiciuku!!!
As darbe Nu viskas puikiai, tik kad protelis sunkokas Bet nieko, kaip tik gerai sujudinsiu greit!
Nu, ziuriu cia viskas oki-doki, gyvenimas verda!
jurgitux1978 grazaus susitikimo, gerk daugiau skysciu, kad nebutu sposu su viduriais daugiau! Nu, nebent tai butu pozymiai
Beila superinis derliukas! Laukiam dabar naujienu!
Krempudra ilsiekis dabar po isodinimo, lauk savo dideliu skaiciuku!!!
As darbe Nu viskas puikiai, tik kad protelis sunkokas Bet nieko, kaip tik gerai sujudinsiu greit!
Beila, nebijok, viskas bus gerai!
Dar truputuka ir bus labai geras laikotarpis
Dar truputuka ir bus labai geras laikotarpis
Sveikutes
jurgitux1978 kuo didziausios sekmes tau,kad pagaliau tas stebuklas ivyksta ir lt angelo ranka paliecia tave laimes skraiste.Spaudziam kumstukus uz tave Gerk skysciu ir nepamirsk valgyti daugiau baltyminio maistuko
Beila zinomas tas nerimas,alia ne nerimas.Taciau turtas tikrai grazuoliukas ir linkiu kad paskambinusi pajustum sirdeleje lengvuma ir pradetum jausti ateinanti stebukliuka Viskas turi buti gerai-PRIVALO
O as tai namuose ilsiuosi-tinginiauju.Aisku i galva lenga ivarios mintys ir taip noretusi dabar vaziuoti punkcijai ar pasiimti maziuku...tas laukimas tooks zudantis dalykas...i dabar niekas neaisku..lauksiu speju vasario menesio geriausiu atveju...nors taip norisi kad pagaliau ateitu svente ir i mano namus,nes jau negandu uztenka matyt narkoze paveike,o tai jautruole esu pasidariusi
jurgitux1978 kuo didziausios sekmes tau,kad pagaliau tas stebuklas ivyksta ir lt angelo ranka paliecia tave laimes skraiste.Spaudziam kumstukus uz tave Gerk skysciu ir nepamirsk valgyti daugiau baltyminio maistuko
Beila zinomas tas nerimas,alia ne nerimas.Taciau turtas tikrai grazuoliukas ir linkiu kad paskambinusi pajustum sirdeleje lengvuma ir pradetum jausti ateinanti stebukliuka Viskas turi buti gerai-PRIVALO
O as tai namuose ilsiuosi-tinginiauju.Aisku i galva lenga ivarios mintys ir taip noretusi dabar vaziuoti punkcijai ar pasiimti maziuku...tas laukimas tooks zudantis dalykas...i dabar niekas neaisku..lauksiu speju vasario menesio geriausiu atveju...nors taip norisi kad pagaliau ateitu svente ir i mano namus,nes jau negandu uztenka matyt narkoze paveike,o tai jautruole esu pasidariusi
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 13, 12:43)
Narkoze tikrai veikia (o tu ka vel kokia operacija apturejai ). As tai manau narkoze veikia prisigerimas, pakui buna sunkios ir depresingos pagirios Ach pagalvojau aie sampana ir taip uzsimaniau Afrodite - tu saunuole pas mus, optimiste ir visu remeja cia nuosirdziausia Laikykimes kazkaip kartu sulauksim tos bundancios gamtos pavasari
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 13, 11:43)
Sveikutes
Aš manau, kad ne narkozė čia. Čia esi tikroji tu. Tu juk visuomet bet kuriai mergaitei randi tą žodelį, kurio ir reikia. Visuomet stengiesi padėti, nors pačiai yra ne pyragai. Ne vieną kartą apsiverkiau skaitydama tavo žodžius Tu PRIVALAI KELIAUTI IŠ SKYRIAUS NESULAUKIANČIOS GANDRO Tikiuosi, kad artimiausiu metu tau bus atlyginta už tas negandas, kurias tau teko patirti
Pasimelsiu už tave Viskas bus
QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 13:45)
Aš manau, kad ne narkozė čia. Čia esi tikroji tu. Tu juk visuomet bet kuriai mergaitei randi tą žodelį, kurio ir reikia. Visuomet stengiesi padėti, nors pačiai yra ne pyragai. Ne vieną kartą apsiverkiau skaitydama tavo žodžius Tu PRIVALAI KELIAUTI IŠ SKYRIAUS NESULAUKIANČIOS GANDRO Tikiuosi, kad artimiausiu metu tau bus atlyginta už tas negandas, kurias tau teko patirti
va dabar vel zliumbiu Aciu uz tokius zodziukus,manau kad mes visos vertos eiti i nestukiu skyreli ir sekmingai isnesioti savo maziukus Dieve,kaip tikiuosi kad siais ateinanciais 2012 metais musu cia nebeliks ir mes pereisime pas tikrai per kucias melsiuos..turiu Dievo motineles su Jezumi ant ranku paveiksla prie lovos,zvake -tai uzsidegsiu ir melsiuos musu sutartu laiku-gal tikrai pagaliau isgirs mus
Cituk,taigi man operacija dare gruodzio 5 diena.Nezinau kiek narkozes gavau,bet pati operacija uztruko beveik 1.5 val. Man pjaustinejo gimods kakleli kad ispajuti ta vezi ir dabar laukiu atsakymu su tokiu nerimu;nes tuos ispajutus gabalus tirs ir aiskes tolimesne situacija.
Sveikutes
Bonama, dideliausi sveikinimai
Warwara, sveikateles tau ir kad galva atsirastu atgal
As apsikasusi darbais Nieko nespeju ir nervas del to ima
As net nezinau, kaip Gorgis pranes.., gal el. pastu atsius? Reikia Akvilei parasyti ir uzklausti Ir zinok, nepasakysiu, kokius tyrimus mes darem, nes vis dar pas vyra piniginej uzrasai ir saskaita gulineja Bet sumokejom tai 2600 ir nuleidau kraujo i 8 buteliukus
Papildyta:
Afrodite, labai tikiu, kad viska tau pasalino ir daugiau nieko nebereikes, o galesi tiesiai i skyreli keliauti
Bonama, dideliausi sveikinimai
Warwara, sveikateles tau ir kad galva atsirastu atgal
QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 12:12)
Atiloja - pasigedau vakar taves ir siandien dar jokiu ziniu O beje kaip Gorgis tau pranes, nes man tai pastu viska siunte Oj kaip laukiu ziniu
As apsikasusi darbais Nieko nespeju ir nervas del to ima
As net nezinau, kaip Gorgis pranes.., gal el. pastu atsius? Reikia Akvilei parasyti ir uzklausti Ir zinok, nepasakysiu, kokius tyrimus mes darem, nes vis dar pas vyra piniginej uzrasai ir saskaita gulineja Bet sumokejom tai 2600 ir nuleidau kraujo i 8 buteliukus
Papildyta:
Afrodite, labai tikiu, kad viska tau pasalino ir daugiau nieko nebereikes, o galesi tiesiai i skyreli keliauti
AFRODITE stiprybės tau mergyt Aš manau, kad po negandų gausos, ateis gerų žinių laikas - neigiamas testas dėl vėžio ir galų gale išsvajotas, išverktas, išlauktas vaikutis.
Visa širdimi esu su tavimi, nors tavęs nesu nė mačiusi, nė girdėjusi. Tikiu, kad tavo širdis greit dainuos tik iš laimės, ir daugiau nebus jokių skausmo ašarų
Tu mūsų stipruolė ir visų paguoda bei pavyzdys, kaip reikia kabintis į gyvenimą
Siunčiu tau
Visa širdimi esu su tavimi, nors tavęs nesu nė mačiusi, nė girdėjusi. Tikiu, kad tavo širdis greit dainuos tik iš laimės, ir daugiau nebus jokių skausmo ašarų
Siunčiu tau
QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 14:08)
AFRODITE stiprybės tau mergyt Aš manau, kad po negandų gausos, ateis gerų žinių laikas - neigiamas testas dėl vėžio ir galų gale išsvajotas, išverktas, išlauktas vaikutis.
Siunčiu tau
Siunčiu tau
Aciu,net susigedau
Cia Jums;
Atiloja, as zinok kiek skaiciausi internete- tai supratau kad uztenka ir kariotipo tyrimo is kraujo.Mastom su vyru darytis