Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Beila laukiam ziniu kiek susiporavo smile.gif

Krempudra turbut lovoj glosto savo issvajotaji biggrin.gif

Atiloja - pasigedau vakar taves ir siandien dar jokiu ziniu rolleyes.gif O beje kaip Gorgis tau pranes, nes man tai pastu viska siunte smile.gif Oj kaip laukiu ziniu blush2.gif
Atsakyti
Rytas, damos! 4u.gif
Nu, ziuriu cia viskas oki-doki, gyvenimas verda! tongue.gif

jurgitux1978 grazaus susitikimo, gerk daugiau skysciu, kad nebutu sposu su viduriais daugiau! blink.gif Nu, nebent tai butu pozymiai mirksiukas.gif

Beila superinis derliukas! 4u.gif Laukiam dabar naujienu! bigsmile.gif

Krempudra wub.gif ilsiekis dabar po isodinimo, lauk savo dideliu skaiciuku!!!

As darbe blink.gif Nu viskas puikiai, tik kad protelis sunkokas blush2.gif Bet nieko, kaip tik gerai sujudinsiu greit!
Atsakyti
Ačiū panelės už rūpestį 4u.gif
Rezultatai tik apie 15 val. Kažkaip keistai jaučiuosi...nesuprantu,ar man ramu ar labiau jaudinuosi. Kažkaip jaučiuosi dviprasmiškai doh.gif

Bijosiu net skambinti... unsure.gif

Pavydžiu Krempudrai ir Jurgituk.
Tiesa Jurgituli, kiek ir kelių dienų tau embrionus įsodins?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 13 gruodžio 2011 - 11:28
Beila, nebijok, viskas bus gerai! wub.gif
Dar truputuka ir bus labai geras laikotarpis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

jurgitux1978 kuo didziausios sekmes tau,kad pagaliau tas stebuklas ivyksta ir lt angelo ranka paliecia tave laimes skraiste.Spaudziam kumstukus uz tave 4u.gif Gerk skysciu ir nepamirsk valgyti daugiau baltyminio maistuko mirksiukas.gif

Beila zinomas tas nerimas,alia ne nerimas.Taciau turtas tikrai grazuoliukas ir linkiu kad paskambinusi pajustum sirdeleje lengvuma ir pradetum jausti ateinanti stebukliuka wub.gif Viskas turi buti gerai-PRIVALO wub.gif
O as tai namuose ilsiuosi-tinginiauju.Aisku i galva lenga ivarios mintys ir taip noretusi dabar vaziuoti punkcijai ar pasiimti maziuku...tas laukimas tooks zudantis dalykas...i dabar niekas neaisku..lauksiu speju vasario menesio geriausiu atveju...nors taip norisi kad pagaliau ateitu svente ir i mano namus,nes jau negandu uztenka ax.gif matyt narkoze paveike,o tai jautruole esu pasidariusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 13, 12:43)
O as tai namuose ilsiuosi-tinginiauju.Aisku i galva lenga ivarios mintys ir taip noretusi dabar vaziuoti punkcijai ar pasiimti maziuku...tas laukimas tooks zudantis dalykas...i dabar niekas neaisku..lauksiu speju vasario menesio geriausiu atveju...nors taip norisi kad pagaliau ateitu svente ir i mano namus,nes jau negandu uztenka ax.gif matyt narkoze paveike,o tai jautruole esu pasidariusi blush2.gif

Narkoze tikrai veikia (o tu ka vel kokia operacija apturejai blink.gif ). As tai manau narkoze veikia prisigerimas, pakui buna sunkios ir depresingos pagirios blush2.gif Ach pagalvojau aie sampana ir taip uzsimaniau lotuliukas.gif Afrodite - tu saunuole pas mus, optimiste ir visu remeja cia nuosirdziausia 4u.gif Laikykimes kazkaip kartu sulauksim tos bundancios gamtos pavasari wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 13, 11:43)
Sveikutes 4u.gif 

jurgitux1978 kuo didziausios sekmes tau,kad pagaliau tas stebuklas ivyksta ir lt angelo ranka paliecia tave laimes skraiste.Spaudziam kumstukus uz tave 4u.gif Gerk skysciu ir nepamirsk valgyti daugiau baltyminio maistuko mirksiukas.gif

Beila zinomas tas nerimas,alia ne nerimas.Taciau turtas tikrai grazuoliukas ir linkiu kad paskambinusi pajustum sirdeleje lengvuma ir pradetum jausti ateinanti stebukliuka wub.gif Viskas turi buti gerai-PRIVALO wub.gif

Aš manau, kad ne narkozė čia. Čia esi tikroji tu. Tu juk visuomet bet kuriai mergaitei randi tą žodelį, kurio ir reikia. Visuomet stengiesi padėti, nors pačiai yra ne pyragai. Ne vieną kartą apsiverkiau skaitydama tavo žodžius Tu PRIVALAI KELIAUTI IŠ SKYRIAUS NESULAUKIANČIOS GANDRO Tikiuosi, kad artimiausiu metu tau bus atlyginta už tas negandas, kurias tau teko patirti
Pasimelsiu už tave wub.gif wub.gif wub.gif Viskas bus ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 13:45)
Aš manau, kad ne narkozė čia. Čia esi tikroji tu. Tu juk visuomet bet kuriai mergaitei randi tą žodelį, kurio ir reikia. Visuomet stengiesi padėti, nors pačiai yra ne pyragai. Ne vieną kartą apsiverkiau skaitydama tavo žodžius Tu PRIVALAI KELIAUTI IŠ SKYRIAUS NESULAUKIANČIOS GANDRO Tikiuosi, kad artimiausiu metu tau bus atlyginta už tas negandas, kurias tau teko patirti
Pasimelsiu už tave  wub.gif  wub.gif  wub.gif Viskas bus ok.gif

va dabar vel zliumbiu cray.gif Aciu uz tokius zodziukus,manau kad mes visos vertos eiti i nestukiu skyreli ir sekmingai isnesioti savo maziukus wub.gif Dieve,kaip tikiuosi kad siais ateinanciais 2012 metais musu cia nebeliks ir mes pereisime pas nestuke.gif wub.gif tikrai per kucias melsiuos..turiu Dievo motineles su Jezumi ant ranku paveiksla prie lovos,zvake -tai uzsidegsiu ir melsiuos musu sutartu laiku-gal tikrai pagaliau isgirs mus 4u.gif
Cituk,taigi man operacija dare gruodzio 5 diena.Nezinau kiek narkozes gavau,bet pati operacija uztruko beveik 1.5 val. 4u.gif Man pjaustinejo gimods kakleli kad ispajuti ta vezi ir dabar laukiu atsakymu su tokiu nerimu;nes tuos ispajutus gabalus tirs ir aiskes tolimesne situacija. g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Bonama, dideliausi sveikinimai 4u.gif
Warwara, sveikateles tau ir kad galva atsirastu atgal 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 12:12)
Atiloja - pasigedau vakar taves ir siandien dar jokiu ziniu rolleyes.gif  O beje kaip Gorgis tau pranes, nes man tai pastu viska siunte  smile.gif  Oj kaip laukiu ziniu  blush2.gif

As apsikasusi darbais doh.gif Nieko nespeju sad.gif ir nervas del to ima blush2.gif
As net nezinau, kaip Gorgis pranes.., gal el. pastu atsius? Reikia Akvilei parasyti ir uzklausti g.gif Ir zinok, nepasakysiu, kokius tyrimus mes darem, nes vis dar pas vyra piniginej uzrasai ir saskaita gulineja smile.gif Bet sumokejom tai 2600 doh.gif ir nuleidau kraujo i 8 buteliukus smile.gif
Papildyta:
Afrodite, labai tikiu, kad viska tau pasalino ir daugiau nieko nebereikes, o galesi tiesiai i nestuke.gif skyreli keliauti 4u.gif
Atsakyti
AFRODITE stiprybės tau mergyt 4u.gif Aš manau, kad po negandų gausos, ateis gerų žinių laikas - neigiamas testas dėl vėžio ir galų gale išsvajotas, išverktas, išlauktas vaikutis.
Visa širdimi esu su tavimi, nors tavęs nesu nė mačiusi, nė girdėjusi. Tikiu, kad tavo širdis greit dainuos tik iš laimės, ir daugiau nebus jokių skausmo ašarųgroup.gif

Tu mūsų stipruolė ir visų paguoda bei pavyzdys, kaip reikia kabintis į gyvenimą first.gif

Siunčiu tau angel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 13 gruodžio 2011 - 13:09
QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 14:08)
AFRODITE stiprybės tau mergyt 4u.gif Aš manau, kad po negandų gausos, ateis gerų žinių laikas - neigiamas testas dėl vėžio ir galų gale išsvajotas, išverktas, išlauktas vaikutis.
Visa širdimi esu su tavimi, nors tavęs nesu nė mačiusi, nė girdėjusi. Tikiu, kad tavo širdis greit dainuos tik iš laimės, ir daugiau nebus  jokių skausmo ašarųgroup.gif
Tu mūsų stipruolė ir visų paguoda bei pavyzdys, kaip reikia kabintis į gyvenimą first.gif 
Siunčiu tau angel.gif

Aciu,net susigedau blush2.gif blush2.gif wub.gif
Cia Jums;
user posted image
Atiloja, as zinok kiek skaiciausi internete- tai supratau kad uztenka ir kariotipo tyrimo is kraujo.Mastom su vyru darytis 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, čia vitaminų sudėty rašo, kad folio rūgštis 0,8mg, tai reiškia, kad vienoje tabletėje yra 800 mcg?
Atsakyti