Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Bonama @ 2011 12 12, 13:26)
aciu , aciu uz toki palaikyma  friends.gif

mergytes ..mano HCG 78.17  yahoo.gif  yahoo.gif

sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikėkim kad pramušai ledus

merginos ar po punkcijos jums labai būna skausmingas pilvas ir tt, nes man tai be vaistu niekaip , nei normaliai eiti nei sėdėti neina,net buvau šiandien pasižiūrėti ar viskas gerai, tai tik truputi matė skysčio dešinėj kiaušidėj,
P.S. man rytoj jau isodins
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 12, 21:08)
sveikinimai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
tikėkim kad pramušai ledus

merginos ar po punkcijos jums labai būna skausmingas pilvas ir tt, nes man tai be vaistu niekaip , nei normaliai eiti nei sėdėti neina,net buvau šiandien pasižiūrėti ar viskas gerai, tai tik truputi  matė skysčio  dešinėj kiaušidėj,
P.S. man rytoj jau  isodins

rytoj sekmes tau 4u.gif nesinervink, atsipalaiduok ir viskas bus gerai thumbup.gif tik nesinervuok ..
Papildyta:
merginos, turiu klausimuka ax.gif gal kasnors vaziuosit i Ryga sia savaite? man labai reikia 2 Crinono g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 12, 20:22)
rytoj sekmes tau  4u.gif  nesinervink, atsipalaiduok ir viskas bus gerai  thumbup.gif    tik nesinervuok ..
Papildyta:
merginos, turiu klausimuka  ax.gif  gal kasnors vaziuosit i Ryga sia savaite? man labai reikia 2 Crinono  g.gif

koks tavo miestas ??? turiu kaip tik 2 crinono ,atiduociau ,man jo jau nereikia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 12, 20:07)
Nedrąsiai pranešu,kad man šiandien išpunktavo 12 kaiušialąsčių ax.gif Dar nežinau, ar čia pakankamai... g.gif Šiaip viskas laaabai sklandžiai praėjo, greit pabudau, neskauda, skania arbata pavaišino. Dabar liko laukti rytojaus, po to porytojaus ir t.t.

Puikus turtas, dabar tik ziuresim kaip poruojasi ir dalinasi. 4u.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 12, 21:08)
merginos ar po punkcijos jums labai būna skausmingas pilvas ir tt, nes man tai be vaistu niekaip , nei normaliai eiti nei sėdėti neina,net buvau šiandien pasižiūrėti ar viskas gerai, tai tik truputi  matė skysčio  dešinėj kiaušidėj,
P.S. man rytoj jau  isodins

Tikrai normalu kad skausmingas pirmom dienom, bet tau jau ryt trecia ane? Nu jei skyscio raso, tai truputi hiperstimuliacija tau skausmus kelia. Labai svarbu labai daug vandens geri. As pamenu po vienos punkcijos taip buvp uzkieteje viduriai, kad net rekt norejau kaip pilva skaudejo, tai tik kazkokia spec zvakute padejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 12, 21:56)
Puikus turtas, dabar tik ziuresim kaip poruojasi ir dalinasi.  4u.gif
Tikrai normalu kad skausmingas pirmom dienom, bet tau jau ryt trecia ane? Nu jei skyscio raso, tai truputi hiperstimuliacija tau skausmus kelia. Labai svarbu labai daug vandens geri. As pamenu po vienos punkcijos taip buvp uzkieteje viduriai, kad net rekt norejau kaip pilva skaudejo, tai tik kazkokia spec zvakute padejo  4u.gif

nepameni to zvakutes pavadinimo,
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 12, 13:26)
aciu , aciu uz toki palaikyma  friends.gif

mergytes ..mano HCG 78.17  yahoo.gif  yahoo.gif

thumbup.gif thumbup.gif labai tave sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 12, 22:00)
nepameni to zvakutes pavadinimo,

nu velnias neatsimenu g.gif man viena mrgaite is sm jas dvi perleido. Bet man viduriai uzkietej buvo todel ir naudojau ja. Manau kad bet kurioj vaistinej tau pasakys kokios viduriu laisvinamos yra zvakutes. As turejau ja naudoti nes skausmas buvo toks kad net negalejau minties daleisti apie mano maziuku isodinima. Dar dziovintos slyvos, kiviai, jogurtai labai gerai. Sekmes tau ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 13, 00:15)
nu velnias neatsimenu g.gif man viena mrgaite is sm jas dvi perleido. Bet man viduriai uzkietej buvo todel ir naudojau ja. Manau kad bet kurioj vaistinej tau pasakys kokios viduriu laisvinamos yra zvakutes. As turejau ja naudoti nes skausmas buvo toks kad net negalejau minties daleisti apie mano maziuku isodinima. Dar dziovintos slyvos, kiviai, jogurtai labai gerai. Sekmes tau ryt smile.gif

Labas rytas mergaitės,
na aš irgi vakar galvojau jau jokio isodinimo nebus nes tikrai skausmas beprotiškas, tai vakar išgėriau laisvinančia tablete, o šiandien ryte pasidariau klyzmute, tai akys atšvėsėjo gyventi jau gali, ir varysiu pas savo mažiukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitux1978: 13 gruodžio 2011 - 08:27
Labas rytas,PUPOS nail.gif

JURGITUX kaip smagu, tu jau šiandien pasimatysi su savo vaikučiais. Vajei kiek džiaugsmo tau po kelių dienų jie atneš... wub.gif Linkiu sėkmingo pirmo pasimatymo su jais wub.gif wub.gif wub.gif

P.S. Kaip keista, kad tau taip pilvą po punkcijos maudžia, man tai nieko, nors vakar turėjau punkciją. Nors gal pradeda maust ne iš karto tą pilvąg.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 13, 09:27)
Labas rytas mergaitės,
na aš irgi vakar galvojau jau jokio isodinimo nebus nes tikrai skausmas beprotiškas, tai vakar išgėriau laisvinančia tablete, o šiandien ryte  pasidariau klyzmute, tai akys atšvėsėjo gyventi jau gali, ir varysiu pas savo mažiukus  smile.gif

Valio! Grazaus ir silto susitkimo siandien 4u.gif

Atsakyti
Jurgitux, pacios stipriausios sekmes! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 13, 09:27)
Labas rytas mergaitės,
na aš irgi vakar galvojau jau jokio isodinimo nebus nes tikrai skausmas beprotiškas, tai vakar išgėriau laisvinančia tablete, o šiandien ryte  pasidariau klyzmute, tai akys atšvėsėjo gyventi jau gali, ir varysiu pas savo mažiukus  smile.gif

Sekmes tau!!!! Ir gerai, kad isssi... bus paprasciau....
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 13, 10:36)
Labas rytas,PUPOS nail.gif

JURGITUX kaip smagu, tu jau šiandien pasimatysi su savo vaikučiais. Vajei kiek džiaugsmo tau po kelių dienų jie atneš... wub.gif Linkiu sėkmingo pirmo pasimatymo su jais  wub.gif  wub.gif  wub.gif

P.S. Kaip keista, kad tau taip pilvą po punkcijos maudžia, man tai nieko, nors vakar turėjau punkciją. Nors gal pradeda maust ne iš karto tą pilvąg.gif

Beila, kada skambinsi del maziuku? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 12, 18:20)
gydytojas kazkaip ir issireiske, kad gerai, kad sestadieni ir nesodinom, nes is 4, kurie buvo, galejo ir ne tuos 2 isodinti... unsure.gif o dabar liko vienas stipriausias.
nors skaiciau, kad sakoma, kad mamos pilvukas - pats geriausias inkubatorius ir galbut pilvuke viskas ir geriau butu dalinesi...
zodziu, viskas tik speliojimai doh.gif dabar belieka tik laukti kaledinio stebuklo

As lauksiu tavojo, nenusimink, gal kaip tik cia buvo geriausias sprendimas wub.gif
Atsakyti