Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Bonama @ 2011 12 12, 12:41)
aciu jums visoms  wub.gif .
1.  pozymiai  g.gif  gal nelabai ju buvo..net nezinau.. ai, vienas buvo i kuri atkreipiau demesi. vienu metu , na gal kokia 5 dpi buvo labai padideje pieno liaukos ( bent jau man taip atrodo, kad tai jos  biggrin.gif  ) , skausmingi guzeliai. po keliu dienu praejo skausmas, bet  (.)(.) tai padidejo . o siaip nei tempimo, nei paskaudejimu nebuvo.
2. bedos tokios : vienas kiausimtakis visiskai nepraeinamas, kitas irgi buvo liestas ( is jo isime negimdini nestuma ) . tai praktiskai " bevalciu"  naturaliai  nestuke.gif

Džiaugiuosi, kad Kalėdos jau tave aplankė wub.gif wub.gif wub.gif

Linkiu stebuklingo laukimo wub.gif O kelinta šiandien tau DPI?
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 12, 13:41)
aciu jums visoms  wub.gif .
1.  pozymiai  g.gif  gal nelabai ju buvo..net nezinau.. ai, vienas buvo i kuri atkreipiau demesi. vienu metu , na gal kokia 5 dpi buvo labai padideje pieno liaukos ( bent jau man taip atrodo, kad tai jos  biggrin.gif  ) , skausmingi guzeliai. po keliu dienu praejo skausmas, bet  (.)(.) tai padidejo . o siaip nei tempimo, nei paskaudejimu nebuvo.
2. bedos tokios : vienas kiausimtakis visiskai nepraeinamas, kitas irgi buvo liestas ( is jo isime negimdini nestuma ) . tai praktiskai " bevalciu"  naturaliai  nestuke.gif

Nu va imsiu ir prisitaikysiu nes bedos panasios ir vel tikesiuos geriausio smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 12, 13:43)
Džiaugiuosi, kad Kalėdos jau tave aplankė wub.gif  wub.gif  wub.gif

Linkiu stebuklingo laukimo  wub.gif O kelinta šiandien tau DPI?

isodino gruodzio 2d. ..tai iseina 10 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 12, 13:26)
aciu , aciu uz toki palaikyma  friends.gif

mergytes ..mano HCG 78.17  yahoo.gif  yahoo.gif

nestuke.gif
nestuke.gif
Sveikinu!!!!!!!!!!! Kaip gerai, kaip gerai!!! Pirmadienis prasidejo gerom naujienom!!!! Na pagaliau... gerai, kad ir nelaukem to traciadienio bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 12 12, 14:15)
Nu va imsiu ir prisitaikysiu nes bedos panasios ir vel tikesiuos geriausio smile.gif smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 12, 14:15)

ir tau Citukai, ir visos mergaitems linkiu svajones issipildymo wub.gif ..kitaip ir galvoti nebandykite bigsmile.gif tikiu, kad mintys materealizuojasi wub.gif ( ojetau koks sunkus zodis biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonama: 12 gruodžio 2011 - 13:19

Nuosirdus sveikinimai. wub.gif 4u.gif

Nuostabaus ir labai sekmingo susitikomo su leliukais Krempudrai. wub.gif wub.gif 4u.gif

Visoms sekmes. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 12, 11:36)
Damos, as parasa dabar padesiu, ka atsimenu pakeiciau, bet jus nurodikyte kas ne taip ten, gerai? Noreciau naujuokiu info! Galima i AZ.

Warwara, labai šaunu, kad jau atsigavai ir viskas gerai praėjo thumbup.gif

Wasrwaryte, parašyk kad businka123 pasisekė iš 4 karto (atrodo neklystu blush2.gif ) tai juk daugeliui labai svarbu ax.gif

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Bonama kaip faina thumbup.gif thumbup.gif as net asara is dziaugsmo nuvaliau clap.gif clap.gif net negaliu isivaizduoti kaip dabar tu jautiesi-speju kad tiesiog lakioji padebesiaisi ir negali patiketi tave aplankiusiu stebuklu/ais wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikinu nuosirdziai tave,sklandaus tau nestumo mergyt wub.gif thumbup.gif nestuke.gif wub.gif
user posted image
KREMPUDRA ir tau diiiideles sekmes ir Kaledas svesti su didzia laime,meile,sventumu wub.gif laikau kumstukus uz tave mergyt mano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 12, 17:49)
Sveikutes 4u.gif 

Bonama kaip faina thumbup.gif  thumbup.gif  as net asara is dziaugsmo nuvaliau clap.gif  clap.gif net negaliu isivaizduoti kaip dabar tu jautiesi-speju kad tiesiog lakioji padebesiaisi ir negali patiketi tave aplankiusiu stebuklu/ais wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sveikinu nuosirdziai tave,sklandaus tau nestumo mergyt wub.gif  thumbup.gif  nestuke.gif  wub.gif
user posted image
KREMPUDRA ir tau diiiideles sekmes ir Kaledas svesti su didzia laime,meile,sventumu wub.gif laikau kumstukus uz tave mergyt mano mirksiukas.gif

aciu tau labai wub.gif gerus bus kaledos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 12 12, 16:26)
Sveikinu wub.gif  thumbup.gif
Tegul su siais skaiciukais baigiasi nesekmiu periodas 4u.gif

Ot tikrai drinks_cheers.gif tegu su tais Bonamos skaiciukais prasideda sekmes periodas visoms IVF skyrelio lankytojoms!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Bonama, bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

o mes jau grizom namo. zodziu, is viso, kas buvo, liko tik 1 blastute, kuria parziveziau namo. kazkaip nuliudau ir pradejau bijoti, nes tikejausi parsivezti pilvuke bent 2. zinau, kad su blastocistom kaip ir didesne tikimybe, bet kai ji tik viena - tai taip trapu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2011 12 12, 18:00)
Ot tikrai  drinks_cheers.gif  tegu su tais Bonamos skaiciukais prasideda sekmes periodas visoms IVF  skyrelio lankytojoms!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš labai džiaugiuosi biggrin.gif Kažkaip mėgstu tikėt visokiais ženklais- neženklais, kuriuos dažnai sukuriu pati (taip man smagiau gyventi tongue.gif ) , ir kurie galėtų man įkvėpt vilties, tai "nusižiūrėjau" Bonamą ir buvau pasakius sau mintyse, kad jei pasiseks Bonamai, tai pasiseks ir man biggrin.gif Nu dabar tai tikrai turi pasisekt biggrin.gif
Atsakyti