nekantrioji:) geru svenciu tau!
Kur musu Jurgitux? Laukiam nekantrai
Damos, jei sarasiuke matot netikslumus - tai rpasom, prasom!
Ir dar taip keistas sausis visai tuscias! Ege-ge-ge-geeeee
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 23, 13:52)
dekui, mergaites labai labai!
siunciu visoms po maziuka ir dar labai nedrasu kaledini virusiuka
siunciu visoms po maziuka ir dar labai nedrasu kaledini virusiuka
gaudau virusiuka
QUOTE(Afrodite @ 2011 12 23, 13:58)
Atiloja,aciu mergyt-jezus kad tavo palinkejimai issipildytu ir tos vezines lasteles nesutrukdytu mano embrionams implanuotis,nes kaip suprantu dabar mano gynybine organizmo funkcija sustiprejus Sakau gal prasyt Treiso kad skirtu Prednezolona leistis?gal tai padetu isitvirnit maziui/iams
va matot kokia sumaistis pas mane....
va matot kokia sumaistis pas mane....
as noriu tave barti..., bet nebarsiu, nes tikiu ir tikiuosi, kad tavo priimtas sprendimas bus pats teisingiausias
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 12 23, 14:16)
Noriu palinketi visoms graziu ir jaukiu artejanciu svenciu Tegul jos atnesa i Jusu namus tikejima, ramybe, meile, o svarbiausia pacios didziausios svajones issipildymo
Rytoj uz visas sukalbesiu maldele, o dabar siunciu virusiuka
Rytoj uz visas sukalbesiu maldele, o dabar siunciu virusiuka
gaudau virusiuka
Ir butinai prisidesiu prie rytdienos maldeles
QUOTE(mimoza:) @ 2011 12 23, 15:15)
Laba diena mergaites
labai labai dekoju visoms uz palikyma ir sugniauztus kumstukus, nes kumstukai padeda musu skaiciukams augti siandien ju turime 77.28
labai labai dekoju visoms uz palikyma ir sugniauztus kumstukus, nes kumstukai padeda musu skaiciukams augti siandien ju turime 77.28
Warwara,
Aciu,tau ir tavo seimai taip pat geru svenciu
Aciu,tau ir tavo seimai taip pat geru svenciu
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 23, 12:24)
turiu naujus skaiciukus
uzvakar (9dpi) hcg buvo 118
siandien (11dpi) - 259, prg - 127
uzvakar (9dpi) hcg buvo 118
siandien (11dpi) - 259, prg - 127
nu va , matai , kad neviskas taip blogai kaip atrode ..
Kalėdinių stebuklų temai
Vakar buvau VK. Prieš mane buvo mergina, kuri Rygoje planavo daryti IVF pagal ilgo protokolo schemą. Suprantu, kad jai buvo suleisti blokuojantys, tačiau mm taip ir nepramušė, pasirodė VK ir ką manot? Natūralus nėštumas: 7 savaitė, širdutė plaka, ir blokuojantys, panašu, kad kliackiukui nieko blogo nepadarė
Ta proga, visoms linkiu nuostabių stebuklų, ypač Afroditei!
Vakar buvau VK. Prieš mane buvo mergina, kuri Rygoje planavo daryti IVF pagal ilgo protokolo schemą. Suprantu, kad jai buvo suleisti blokuojantys, tačiau mm taip ir nepramušė, pasirodė VK ir ką manot? Natūralus nėštumas: 7 savaitė, širdutė plaka, ir blokuojantys, panašu, kad kliackiukui nieko blogo nepadarė
QUOTE(Iride @ 2011 12 23, 16:29)
Kalėdinių stebuklų temai
na ką, brangiosios mano skaičiukai dar mažesni dariausi kitoj laboratorijoje ir jie tokie 1,13 . na ką čia padarysi yra kaip yra, bet ašaru buvo nemažai. ačiū visoms jums už palaikymą, už kumštukus, už maldeles.
Afrodite o tu nusprendei jau pas ką lankysiesi LT
kaip manot merginos nuo ko dabar reikėtu pradėti, kokius dar tyrimus pasidaryti ir tt, nors su vyriškiu dar nekalbėjau bet manau kad dar bandysim
Papildyta:
tikrai nepamiršiu ir už visas pasimelsiu
Papildyta:
stebuklu būna
Afrodite o tu nusprendei jau pas ką lankysiesi LT
kaip manot merginos nuo ko dabar reikėtu pradėti, kokius dar tyrimus pasidaryti ir tt, nors su vyriškiu dar nekalbėjau bet manau kad dar bandysim
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2011 12 23, 15:15)
Laba diena mergaites
kai kalbesit maldele uz musu skyrelio mergaites, nepamirskit ir uz mano kruopyte, nes viskai taaaip trapu
vakarop parasysiu placiau savo istorija
kai kalbesit maldele uz musu skyrelio mergaites, nepamirskit ir uz mano kruopyte, nes viskai taaaip trapu
vakarop parasysiu placiau savo istorija
tikrai nepamiršiu ir už visas pasimelsiu
Papildyta:
QUOTE(Iride @ 2011 12 23, 16:29)
Kalėdinių stebuklų temai
stebuklu būna
as del isskyru,nempamenu kuri cia mergaite buvo uzsiminus apie jas ,bet pas mane tai ir kazkokios keistos labai slidzios,kartais pasirodo kaip jogurtas, ir gausios,na ta prasme nevarva ten bet nu yra yra...
Kam nors taip buvo?yra?
Arba man vaidenasi, arba NT kažką matau. Ta linija yra labai plona ir rausva, o gal tai pradžiūvusio testo vaizdas? Mano telefas kažkaip nelabai gerai nufotkino
Iš viso sumišimas galvoje kažkoks
http://imageshack.us...0111223202.jpg/
Papildyta:
as del isskyru,nempamenu kuri cia mergaite buvo uzsiminus apie jas ,bet pas mane tai ir kazkokios keistos labai slidzios,kartais pasirodo kaip jogurtas, ir gausios,na ta prasme nevarva ten bet nu yra yra...
Kam nors taip buvo?yra?
Man taip yra. Gydytoja šiandien sakė, kad taip ir turi būti - viskas čia tvarkoj
Iš viso sumišimas galvoje kažkoks
http://imageshack.us...0111223202.jpg/
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2011 12 23, 17:04)
Kam nors taip buvo?yra?
Man taip yra. Gydytoja šiandien sakė, kad taip ir turi būti - viskas čia tvarkoj
QUOTE(Iride @ 2011 12 23, 17:18)
Beila, gražiai vaidenasi Aš puikiai matau Po kiek laiko vaiduokliukas pasirodė?
7 dpi
beila,super vaiduokliukas,pamenu kai patapau nescia su dukrele,lygiai taippaciai vaidenosi
Nuraminai mane del isskyru
Nuraminai mane del isskyru