Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

mimoza:) laikysiu kumscius uz tavo stebukla! Laukiu ryt skaiciuku! Parasyk man, prasau, i AZ kelinas tavo IVF, kus darei ir t.t. Itraukiau i sarasiuka tave!
Jei skaiciukas bus didesnis - visas Kaledas turi praleisti lovoje!!! Greztai!

nekantrioji:) Labuka, tu irgi sarasiuke, parasyk man kur, kiek, kada smile.gif Ir kelintas kartas smile.gif

Beila
P.S.Mergaitės, kodėl pas mane tiek išskyrų?

Geras tai pazymis!
Papildyta:
Oj, Cituk! Tau irgi 34! Tai mums kiti metai bus tikrai sekmingi! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 23 gruodžio 2011 - 10:02
QUOTE(Beila @ 2011 12 23, 08:22)

BONAMA, o tu?

sveikos 4u.gif o ka as? nieko biggrin.gif sedziu sau namie.. poilsiauju tongue.gif ... nieko neskauda, nieko ipatingo valgyti nesinori, tik (.)(.) toookie thumbup.gif ...ai, tik nuotaika sokineja doh.gif tai verkti norisi, tai vel viskas gerai ...
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 23, 10:02)

Beila

Geras tai pazymis!

blink.gif lotuliukas.gif Pažymis lotuliukas.gif
Warvara, tu gal jau Kūčių vyno ragavai??? doh.gif bigsmile.gif

Merginos, gerai jau kylu nuo PC,nes matau nieko nebus, liksim be Kūčių vakarienės ir kalėdinių skanumynų doh.gif Einu kūčiukus minkyt rolleyes.gif

Sėkmės visoms thumbup.gif
Atsakyti
Beila
Warvara, tu gal jau Kūčių vyno ragavai??

Deja, deja, man dar para gerti negalima verysad.gif As jai rimtai sakau! O jinai kvaknoja cia! Isskyru padaugejimas vienas is nestuke.gif pozymiu!
Atsakyti
Merginos, jūs nepatikėsit - VANDUO DINGO help.gif gun_rifle.gif
Ūkvedys sakė, kad kažkuris kaimynas remontą daro construction.gif Tai kažkur valandai užsuko vandenįdoh.gif O aš kaip tik atsistojau prie darbų doh.gif

blush2.gif Warvara, nežinojau dėl išskyrų g.gif Ir vis tiek aš tave išmesiu iš šito skyrelio lauk cool.gif bigsmile.gif
Nu ir triznė esu, taip bijau vėl nusivilt,kad žodžių nėr. Suprantat, mano vyras ir tėvai ne Kalėdų laukia, o NT II. Taip nesinori jiems sugadinti tos lauktos akimirkos verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 23 gruodžio 2011 - 10:46
Beila, ar tu trydaliosi, ar netrydaliosi, kitaip nebus ir nieko tu nepakeisi schmoll.gif cia viskas priklauso nezinia nuo ko doh.gif todel nera ko is anksto nervintis ir visko prisigalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pirmiausiai,CITUK SU GIMIMO DIENA happybday.gif Zinai,is sirdies linkiu tau visko ko zmogui reikia kad butu laimingas,kad jaustusi saugus, kad noretusi testi sao zygi siame gyvenime ir kad akys spindetu is dziaugsmo sviesiau nei saule.Ir prie viso sito noriu prideti,kad tau ir visoms sio skyrelio ir ne tik sio skyrelio mergaitems linkiu,kad karaliautu ju sieloje ir kune SVEIKATA. Ups....radikal uzstrigo,tai negaliu atvirutes ikelti doh.gif
Beila, suprantu tavo nerima labai puikiai.Taciau nemoku paaiskinti,kodel-taciau nenustebciau suzinojusi kad tu laukies.As meldziuosi uz visas mergytes,kurios dabar daro IVF ar laukia atsakymu.Ir,manau kad ..ok,tikiu ir linkiu kad sias Kaledas sutiktum su dziaugsmo asaromis nes pamatysi ko taip troksta tavo sirdele.Tik nepamirsk ir su mumis pasidziaugti,nes as irgi noriu nuzliumbti posma kartu su tavim is laimes mirksiukas.gif 4u.gif
Mimoza,as pritariu mergaitems ir manau kad nenuleisk dar ranku,bei kartok HCG.Laikom kumsciukus uz tave 4u.gif
jurgitux1978 kartok HCG,butinai-gal neseniai tau tik implantavosi....nezinau bet kazkaip ...na pasikartok,o uz tave yra zinok kas pasimeldzia ir susipyna kasa,kad pasisektu tik.
Naujokei sekmes ir lengvo bei rezultatyvaus laukimo wub.gif
Merginos-bus gerai,turi buti gerai..nezinau,bet as kazkaip tikiuosi kad mes ir senbuves ir ne tikrai nesdinsime savo kailius i nestukiu skyreli mirksiukas.gif
O as gavau vakar siaip ne taip atsakymus.Svarbiausia,kad metastaziu dar nera ir limfu nepaliete.Matyt todel,man dave to laiko kad nestuke.gif Dabar lauksiu Treiso pasisakymu ir.... nesuprantu kada as sergu kada ne blink.gif nes siandien 33 c.d. o man visko buna blush2.gif tai gal jis pamatys echoskopuodamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 23, 11:06)
O as gavau vakar siaip ne taip atsakymus.Svarbiausia,kad metastaziu dar nera ir limfu nepaliete.Matyt todel,man dave to laiko kad  nestuke.gif  Dabar lauksiu Treiso pasisakymu ir....

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o tu pas ji is karto po Kaledu, a ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 23, 12:11)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o tu pas ji is karto po Kaledu, a ne?  g.gif

Jops, as iskarto po Kaledu-antradieni lekiu.Noriu kad atsviestu visa mano istorija,tyrimus ir paikalbeti del snaiguciu,nes noreciau detis jei imanoma kuo greiciau.Bet kadangi nelabai suvokiu,kada man cia tos mm ar jos buvo,ar dar ne-tai ziuresiu ka jis sakys.Aisku,as jam paaiskinsiu kodel tokia skuba man. Nes nors ir nera metastaziu ir i lias nuejimo bet operacija vistiek bus atliekama birzelio menesi.Tad nezinau kaip cia pasielgt g.gif
Man visai zinokit,kirba tokia mintis,kad o gal man nereikes pasalint dalies gimdos? gal amputuos kakleli ir praeisiu visa radiologini ir chemoterapini gydyma ir jei gimda paliks tai gal tada po kiek laiko detis snaigutes.Noriu pasikalbeti su juo paciu...ziuresiu ka jis sakys. g.gif
Atsakyti
Krempudra
todel nera ko is anksto nervintis ir visko prisigalvoti

Аha, bet kaip sunku tai padaryti ta momenta smile.gif As irgi dabar galvoju, kad geriausia neieskoti nieko, o kai laikas ateis, tai kiekvienas organizmo pojutis atrodo WAU! smile.gif
Atsakyti
turiu naujus skaiciukus
uzvakar (9dpi) hcg buvo 118
siandien (11dpi) - 259, prg - 127

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Afrodite69
Tai gerai, kad ner nei metostaziu, nei dar ko! O ka onkologe sako, kad reikia pastoti? Pries operacija? O tada stebes ir ziures kaip ir kas, ar ne? Tai geru ziniu tau is Trejso, linkiu, kad jis rimtai i viska paziuretu ir tikrai duotu gera patarima kaip elgtis tinkamiausia! Sveikateles tau i normalaus ciklo! 4u.gif

Krempudra
Kaip vadovelyje!!! Super!!! Ot svente! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 23 gruodžio 2011 - 11:25