Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

[quote=Terze,2011 12 22, 10:18]
Labas rytas!

O mano punkcija - kaledu ryta 8val smile.gif
Papildyta:

Dziugu, Terze, kad viskas i prieki eina ir kad pati tikejai, jog viskas taip ir bus 4u.gif Sakyk prasau, kelinta ciklo diena tau punkcija gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 22, 19:53)
EINA SAU lotuliukas.gif NU TIKRAI TAU DAUUUUUG BLOGIAUUUU blink.gif  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
TAI SU GIMIMO DIENA TAVE, CITUK wub.gif LINKIU TAU  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

aciu smile.gif

Triunfante - aha siandien pries 34 meteliu atejau i si pasauli:)

Mimoza - yra du variantai: vienas kad maziukai kabinosi ir neissilaike, bet kitas variantas kad vienas maziukas pabego o kitas sekmingai isikibo. Butinai kartok hcg rytoj ir jei augimas bus tai jau po to mes to dievulio isprasysim kad butu viskas gerai:) laikau kumscius, as visada sakiau ir iki siol galvoju, kad testai be reikkalo nevaiduokliauja!
Atsakyti
Tiek visko prisiskaiciau pas jus,kad nes galva susvaigo biggrin.gif ..
Sveikos visos 4u.gif
blush2.gif as cia ikisau nosi pasiskaitineti,kaip sekasi patapti po IVF nestuke.gif ,nes pati esu po sitos proceduros 2 dienos,savijauta nebloga,tik pilvo apacia maudzia,tikiuos kad tai normalu...
Linkiu visoms geru naujienu!!! nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
MIMOZA,JURGITUX, laikom kumštukus už kylantį HCG skaičių 4u.gif
TERZE, niu ar jau sveika kaip burokėlis? cool.gif
CITUK, WARVARA,ATILOJA, ar jau apsiraminot? blink.gif Vakar kaip pablūdusios buvot doh.gif bigsmile.gif
CITUK dar kartelį SU GIMIMO DIENA wub.gif
LINKIU TAU TAPTI nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
QUOTE(nekantrioji:) @ 2011 12 23, 00:43)
Sveikos visos 4u.gif
blush2.gif as cia ikisau nosi pasiskaitineti,kaip sekasi patapti po IVF  nestuke.gif ,nes pati esu po sitos proceduros 2 dienos,savijauta nebloga,tik pilvo apacia maudzia,tikiuos kad tai normalu...
Linkiu visoms geru naujienu!!! nestuke.gif  nestuke.gif

Sveika atvykus pas būsimas nestuke.gif Ir iškart tau sakau, kad nedrįsk čia užsibūti ilgiau nei 10 dienų. Jei būsi ilgiau, teks tave išmest ax.gif lotuliukas.gif
O pilvo maudimas - tai naturalus dalykas, nes ten tavo žvaigždutės patogiai nori įsitaisyti wub.gif

KREMPUDRA, kokį tu NT darei 8 dpi? BONAMA, o tu?

P.S. O kada ateina mmm po įsodinimo,jei nepastojama? Pamiršau, kada gruodį man mmm prasidėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 23 gruodžio 2011 - 07:29
sveikos 4u.gif

nusileidau siandien vel krauja user posted image + paprasiau, kad padarytu ir PRG cool.gif

jurgitux, lauksim tavo skaiciuku 4u.gif

mimoza, tu taip pat pakartok tyrima 4u.gif

Terze, sonai braska?

Cituk, cia vakar buvo tavo gimtadienis? kad ir paveluotai - bet dideli sveikinimai 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 23, 07:22)
KREMPUDRA, kokį tu NT darei 8 dpi?

EasyCup blush2.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif verysad.gif ai mergaitės nelabai jau ir tikiu kad bus viskas ok, bet dėl nuvažiuosiu pasidarysiu HCG verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
jurgitux, nusiteik, kad gali buti visaip. siaip skaiciai mazi, todel is tikro tikimybe mazoka unsure.gif bet juk buna stebuklu mirksiukas.gif
o pas jus snaigiuku liko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 23, 10:18)
jurgitux, nusiteik, kad gali buti visaip. siaip skaiciai mazi, todel is tikro tikimybe mazoka  unsure.gif bet juk buna stebuklu  mirksiukas.gif
o pas jus snaigiuku liko?  g.gif

ne neliko, dabar galvoju nuo ko reikėtu pradėti vėl, kada galima darytis 2IVF
Atsakyti
KREMPUDRA wub.gif DŽIAUKIS KIEKVIENA AKIMIRKA wub.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 23, 09:12)
cry.gif  cry.gif  verysad.gif ai mergaitės nelabai jau ir tikiu kad bus viskas ok, bet dėl  nuvažiuosiu pasidarysiu HCG verysad.gif  verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis,mažute 4u.gif unsure.gif Sulaukim tyrimo rezultatų.

Kiek girdėjau po 3 mėn galima vėl IVF bandyt. Bet kartais daro ir anksčiau 4u.gif
P.S.Mergaitės, kodėl pas mane tiek išskyrų? Juk turi dabar kaip tik sausa būti. Ar aš kažko nežinau doh.gif (Krūtinė skaudi, didelė ir graži ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 23 gruodžio 2011 - 09:30
Citutuk!!!!
Su gimimo diena!!!
user posted image

Laimes tau ir daug daug sekmes! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 23 gruodžio 2011 - 09:46
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 19:08)
Jeigu bus kas is cia meta, tai galite mane nors ir uz plauku is cia istraukti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif dzin tie sparnai, gali ir spardyti mane, tik ne i galva prasom biggrin.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 22, 19:21)
P.S.Vyras sako tu įsivaizduoji iki Kalėdų liko 3 dienos, o aš sakau - aga šiandien 6 dpi doh.gif Jis ilgai žiūrėjo tokiu klausiančiu žvilgsniu lotuliukas.gif Paaiškinau ir po to raičiausi  lotuliukas.gif Jo sako, tu įdomiai skaičiuoji dienas doh.gif  karsta.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 19:27)
lotuliukas.gif Pas mane dar blogiau, ryte atsikelem sakau JEGAAAA siandien paskutine antibijotiku diena, vyras sako nu joo ir su gimimo tave  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir su praejusiu gimtadieniu tave, mieloji wub.gif Tegul tie 34 metai su Jurgio pagalba atnesa tau issvajota leliuka 4u.gif wub.gif

Papildyta:

QUOTE(mimoza:) @ 2011 12 22, 21:19)
Mergaites, kaip pakomentuotumet? 4u.gif
10 DPI pasirode kraujas ir normalios mmm, HCG 35...

Kartok HCG, netgi siandien 4u.gif Mergaites jau sake, bet as pasikartosiu: mmm dar ne pozymis, kad esi ne nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2011 12 23, 01:43)
Sveikos visos 4u.gif
blush2.gif as cia ikisau nosi pasiskaitineti,kaip sekasi patapti po IVF  nestuke.gif ,nes pati esu po sitos proceduros 2 dienos,savijauta nebloga,tik pilvo apacia maudzia,tikiuos kad tai normalu...
Linkiu visoms geru naujienu!!! nestuke.gif  nestuke.gif

linkiu ramiu 2 savaiteliu ir vaisingo rezultato 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti