[quote=Terze,2011 12 22, 10:18]
Labas rytas!
O mano punkcija - kaledu ryta 8val
Papildyta:
Dziugu, Terze, kad viskas i prieki eina ir kad pati tikejai, jog viskas taip ir bus Sakyk prasau, kelinta ciklo diena tau punkcija gaunasi?
QUOTE(Beila @ 2011 12 22, 19:53)
EINA SAU NU TIKRAI TAU DAUUUUUG BLOGIAUUUU
TAI SU GIMIMO DIENA TAVE, CITUK LINKIU TAU
TAI SU GIMIMO DIENA TAVE, CITUK LINKIU TAU
aciu
Triunfante - aha siandien pries 34 meteliu atejau i si pasauli:)
Mimoza - yra du variantai: vienas kad maziukai kabinosi ir neissilaike, bet kitas variantas kad vienas maziukas pabego o kitas sekmingai isikibo. Butinai kartok hcg rytoj ir jei augimas bus tai jau po to mes to dievulio isprasysim kad butu viskas gerai:) laikau kumscius, as visada sakiau ir iki siol galvoju, kad testai be reikkalo nevaiduokliauja!
Tiek visko prisiskaiciau pas jus,kad nes galva susvaigo ..
Sveikos visos
as cia ikisau nosi pasiskaitineti,kaip sekasi patapti po IVF ,nes pati esu po sitos proceduros 2 dienos,savijauta nebloga,tik pilvo apacia maudzia,tikiuos kad tai normalu...
Linkiu visoms geru naujienu!!!
Sveikos visos
as cia ikisau nosi pasiskaitineti,kaip sekasi patapti po IVF ,nes pati esu po sitos proceduros 2 dienos,savijauta nebloga,tik pilvo apacia maudzia,tikiuos kad tai normalu...
MIMOZA,JURGITUX, laikom kumštukus už kylantį HCG skaičių
TERZE, niu ar jau sveika kaip burokėlis?
CITUK, WARVARA,ATILOJA, ar jau apsiraminot? Vakar kaip pablūdusios buvot
CITUK dar kartelį SU GIMIMO DIENA
LINKIU TAU TAPTI
Sveika atvykus pas būsimas Ir iškart tau sakau, kad nedrįsk čia užsibūti ilgiau nei 10 dienų. Jei būsi ilgiau, teks tave išmest
O pilvo maudimas - tai naturalus dalykas, nes ten tavo žvaigždutės patogiai nori įsitaisyti
KREMPUDRA, kokį tu NT darei 8 dpi? BONAMA, o tu?
P.S. O kada ateina mmm po įsodinimo,jei nepastojama? Pamiršau, kada gruodį man mmm prasidėjo
TERZE, niu ar jau sveika kaip burokėlis?
CITUK, WARVARA,ATILOJA, ar jau apsiraminot? Vakar kaip pablūdusios buvot
CITUK dar kartelį SU GIMIMO DIENA
LINKIU TAU TAPTI
QUOTE(nekantrioji:) @ 2011 12 23, 00:43)
Sveikos visos
Sveikos visos
Sveika atvykus pas būsimas Ir iškart tau sakau, kad nedrįsk čia užsibūti ilgiau nei 10 dienų. Jei būsi ilgiau, teks tave išmest
O pilvo maudimas - tai naturalus dalykas, nes ten tavo žvaigždutės patogiai nori įsitaisyti
KREMPUDRA, kokį tu NT darei 8 dpi? BONAMA, o tu?
P.S. O kada ateina mmm po įsodinimo,jei nepastojama? Pamiršau, kada gruodį man mmm prasidėjo
sveikos
nusileidau siandien vel krauja + paprasiau, kad padarytu ir PRG
jurgitux, lauksim tavo skaiciuku
mimoza, tu taip pat pakartok tyrima
Terze, sonai braska?
Cituk, cia vakar buvo tavo gimtadienis? kad ir paveluotai - bet dideli sveikinimai
EasyCup
nusileidau siandien vel krauja + paprasiau, kad padarytu ir PRG
jurgitux, lauksim tavo skaiciuku
mimoza, tu taip pat pakartok tyrima
Terze, sonai braska?
Cituk, cia vakar buvo tavo gimtadienis? kad ir paveluotai - bet dideli sveikinimai
QUOTE(Beila @ 2011 12 23, 07:22)
KREMPUDRA, kokį tu NT darei 8 dpi?
EasyCup
ai mergaitės nelabai jau ir tikiu kad bus viskas ok, bet dėl nuvažiuosiu pasidarysiu HCG
jurgitux, nusiteik, kad gali buti visaip. siaip skaiciai mazi, todel is tikro tikimybe mazoka bet juk buna stebuklu
o pas jus snaigiuku liko?
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 23, 10:18)
jurgitux, nusiteik, kad gali buti visaip. siaip skaiciai mazi, todel is tikro tikimybe mazoka bet juk buna stebuklu
ne neliko, dabar galvoju nuo ko reikėtu pradėti vėl, kada galima darytis 2IVF
KREMPUDRA DŽIAUKIS KIEKVIENA AKIMIRKA
Laikykis,mažute Sulaukim tyrimo rezultatų.
Kiek girdėjau po 3 mėn galima vėl IVF bandyt. Bet kartais daro ir anksčiau
P.S.Mergaitės, kodėl pas mane tiek išskyrų? Juk turi dabar kaip tik sausa būti. Ar aš kažko nežinau (Krūtinė skaudi, didelė ir graži )
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 23, 09:12)
ai mergaitės nelabai jau ir tikiu kad bus viskas ok, bet dėl nuvažiuosiu pasidarysiu HCG
Laikykis,mažute Sulaukim tyrimo rezultatų.
Kiek girdėjau po 3 mėn galima vėl IVF bandyt. Bet kartais daro ir anksčiau
P.S.Mergaitės, kodėl pas mane tiek išskyrų? Juk turi dabar kaip tik sausa būti. Ar aš kažko nežinau (Krūtinė skaudi, didelė ir graži )
Citutuk!!!!
Su gimimo diena!!!
Laimes tau ir daug daug sekmes!
Su gimimo diena!!!
Laimes tau ir daug daug sekmes!
Labas rytas
dzin tie sparnai, gali ir spardyti mane, tik ne i galva prasom
Ir su praejusiu gimtadieniu tave, mieloji Tegul tie 34 metai su Jurgio pagalba atnesa tau issvajota leliuka
Papildyta:
Kartok HCG, netgi siandien Mergaites jau sake, bet as pasikartosiu: mmm dar ne pozymis, kad esi ne
linkiu ramiu 2 savaiteliu ir vaisingo rezultato
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 19:08)
Jeigu bus kas is cia meta, tai galite mane nors ir uz plauku is cia istraukti
dzin tie sparnai, gali ir spardyti mane, tik ne i galva prasom
QUOTE(Beila @ 2011 12 22, 19:21)
P.S.Vyras sako tu įsivaizduoji iki Kalėdų liko 3 dienos, o aš sakau - aga šiandien 6 dpi Jis ilgai žiūrėjo tokiu klausiančiu žvilgsniu Paaiškinau ir po to raičiausi Jo sako, tu įdomiai skaičiuoji dienas
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 19:27)
Pas mane dar blogiau, ryte atsikelem sakau JEGAAAA siandien paskutine antibijotiku diena, vyras sako nu joo ir su gimimo tave
Ir su praejusiu gimtadieniu tave, mieloji Tegul tie 34 metai su Jurgio pagalba atnesa tau issvajota leliuka
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2011 12 22, 21:19)
Mergaites, kaip pakomentuotumet?
10 DPI pasirode kraujas ir normalios mmm, HCG 35...
10 DPI pasirode kraujas ir normalios mmm, HCG 35...
Kartok HCG, netgi siandien Mergaites jau sake, bet as pasikartosiu: mmm dar ne pozymis, kad esi ne
QUOTE(nekantrioji:) @ 2011 12 23, 01:43)
Sveikos visos
Sveikos visos
linkiu ramiu 2 savaiteliu ir vaisingo rezultato