Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Warwara @ 2011 12 22, 17:34)
Atiloja

Tai kad zinok net patogiau, be to cekiuka nuo valyklos pameciau. Tai sakau, gal ir gerai bus
user posted image

lotuliukas.gif
klausyk, o ant siurblio skraidyt nebandei? juk automatizuota, nereiketu atsispirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 22, 15:18)
labas mergaitės 
mano  skaičiukai    1,98  tai kaip  suprantu  jau galiu džiaugtis

Pas mane buvo panasi situacija: 9dpi 1,43. Buvau suradusi sekmingu istoriju, kuriu pradzia buvo nieko gera nezadant (10dpi buvo 1), tad labai linkiu, kad butent siais metais Tu isitikintum, kad Kalediniai stebuklai vyksta wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 22, 16:44)
lotuliukas.gif
klausyk, o ant siurblio skraidyt nebandei? juk automatizuota, nereiketu atsispirti  lotuliukas.gif

Netikiu as i siolaikinias technologijas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 22, 18:14)
Netikiu as i siolaikinias technologijas  lotuliukas.gif

galvoji, kad gali nukristi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 22, 18:29)
galvoji, kad gali nukristi?  lotuliukas.gif

Smaginates mergaites thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 12 22, 16:39)
jurgitux1978
mazas baisiai tas skaiciukai. As rytoj nulekciau pakartoti.  4u.gif

Sutinku su Warwara - pakartok gal net ryt Jurgitux
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 22, 17:05)
* lotuliukas.gif nu gal dar ne bobute..., nors gresmingai bega metai link bobutes titulo  blink.gif
** *****, tai reikia staigiai sparnus atsiauginti, kad butu uz ko ismesti biggrin.gifir tu ant sluotos tuo metu skraidai?  lotuliukas.gif

Jeigu bus kas is cia meta, tai galite mane nors ir uz plauku is cia istraukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, už kasų aš ištempsiu lauk ne tik WARVARA ir ATILOJA, bet ir TERZE, jei jau taip prašotės, mergaitės,tai aš nekalta ax.gif BUS spyris į užpakalį ir pro šio skyrelio duris į nėštukių skyrių, tai žinosit, kaip čia koliotis thumbup.gif lotuliukas.gif

blush-anim-cl.gif2:Nagi surimtėjat, juk ryt, kaip aš sakau, man 7dpi.

P.S.Vyras sako tu įsivaizduoji iki Kalėdų liko 3 dienos, o aš sakau - aga šiandien 6 dpi doh.gif Jis ilgai žiūrėjo tokiu klausiančiu žvilgsniu lotuliukas.gif Paaiškinau ir po to raičiausi lotuliukas.gif Jo sako, tu įdomiai skaičiuoji dienas doh.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 22, 19:21)
Man atrodo, už kasų aš ištempsiu lauk ne tik WARVARA ir ATILOJA, bet ir TERZE, jei jau taip prašotės, mergaitės,tai aš nekalta ax.gif BUS spyris į užpakalį ir pro šio skyrelio duris į nėštukių skyrių, tai žinosit, kaip čia koliotis thumbup.gif  lotuliukas.gif
blush-anim-cl.gif2:Nagi surimtėjat, juk ryt, kaip aš sakau, man 7dpi.

P.S.Vyras sako tu įsivaizduoji iki Kalėdų liko 3 dienos, o aš sakau - aga šiandien 6 dpi doh.gif Jis ilgai žiūrėjo tokiu klausiančiu žvilgsniu lotuliukas.gif Paaiškinau ir po to raičiausi  lotuliukas.gif Jo sako, tu įdomiai skaičiuoji dienas doh.gif  karsta.gif

lotuliukas.gif Pas mane dar blogiau, ryte atsikelem sakau JEGAAAA siandien paskutine antibijotiku diena, vyras sako nu joo ir su gimimo tave lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 18:27)
lotuliukas.gif Pas mane dar blogiau, ryte atsikelem sakau JEGAAAA siandien paskutine antibijotiku diena, vyras sako nu joo ir su gimimo tave  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

EINA SAU lotuliukas.gif NU TIKRAI TAU DAUUUUUG BLOGIAUUUU blink.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

TAI SU GIMIMO DIENA TAVE, CITUK wub.gif LINKIU TAU nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 22, 15:27)
9 DPI
  sakė  iki 1 tai nėra  o jei jau  virš vieno tai  nestuke.gif , kažkaip net baugu džiaugtis, laukiu ka jus visos pasakysit

nezinau, nezinau ... g.gif ... paziurejau savo hcg atsakymo lapeli, tai ten parasyta, kad " daugiau kaip 5 - teigiamas" ...tavo vietoje pasidaryciau po 2 dienu dar karta unsure.gif
Atsakyti
oi mergaitės, kaip man baisu verysad.gif unsure.gif , bet rytoj tai tikrai pakartosiu
Atsakyti
Cituk, siandien tavo gimtadienis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 22, 19:02)
oi mergaitės, kaip man baisu  verysad.gif  unsure.gif , bet rytoj tai tikrai pakartosiu

4u.gif 4u.gif 4u.gif Atsigulk anksčiau šįvakar, kad mažiau galvotum. O mes kiekviena po maldelę šįvakar tarsim ir ryt tikiuosi HCG jau bus didesnis wub.gif group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 22 gruodžio 2011 - 19:15