Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

CITUK, darysiuos tik NT prieš šventes, man HCG paskirtas 27d, nes 26d Kalėdos schmoll.gif ax.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 12 22, 12:48)
blink.gif  lotuliukas.gif Is tikruju as esu angelas, o ant sluotos skraidau nes sparnus pakirpo biggrin.gif

Taip, ir įsivaizduoju angelą su pakirptais sparnais bigsmile.gif ax.gif
Beveik Velykų bobutė lotuliukas.gif
Papildyta:
bigsmile.gif Beje, CITUK, jūs ir pasirinkimo neturit, nes arba pačios geruoju išeisit, arba išmesim už sparnų į nėštukių skyrių doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atiloja
Is tikruju as esu angelas, o ant sluotos skraidau nes sparnus pakirpo

Kokia panasi situacija. Tik amno sparnau i valykla priduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
labas mergaitės
mano skaičiukai 1,98 tai kaip suprantu jau galiu džiaugtis
Atsakyti
jurgitux1978
1.98?
O kelinta tau DPI?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 22, 15:25)
jurgitux1978
1.98?
O kelinta tau DPI?

9 DPI
sakė iki 1 tai nėra o jei jau virš vieno tai nestuke.gif , kažkaip net baugu džiaugtis, laukiu ka jus visos pasakysit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitux1978: 22 gruodžio 2011 - 14:29
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 22, 13:48)
blink.gif  lotuliukas.gif Is tikruju as esu angelas, o ant sluotos skraidau nes sparnus pakirpo biggrin.gif

O pakirpo del to kad pradejai burti bigsmile.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 22, 14:20)
CITUK, darysiuos tik NT prieš šventes, man HCG paskirtas 27d, nes 26d Kalėdos schmoll.gif  ax.gif
Taip, ir įsivaizduoju angelą su pakirptais sparnais  bigsmile.gif  ax.gif
Beveik Velykų bobutė  lotuliukas.gif
Papildyta:
bigsmile.gif Beje, CITUK, jūs ir pasirinkimo neturit, nes arba pačios geruoju išeisit, arba išmesim už sparnų į nėštukių skyrių  doh.gif thumbup.gif

oi sutinku tik ant pilvo nemeskit, o siaip tai mus jau ir reikia stipriai tinktelti nes uzsisedejom vienoj vietoj smile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 12 22, 14:46)
Atiloja

Kokia panasi situacija. Tik amno sparnau i valykla priduoti  lotuliukas.gif

Linksminates ane mirksiukas.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 22, 15:27)
9 DPI
  sakė  iki 1 tai nėra  o jei jau  virš vieno tai  nestuke.gif , kažkaip net baugu džiaugtis, laukiu ka jus visos pasakysit

Hmm nenoriu buti pesimiste, bet pas mane buvo HCG13 ir deja pasibaige biocheminiu. Nebent pas tave vienetai kitoki toj laboratorijoj. Ar pati laborante pasake kad geri skaiciukai 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 22, 14:18)
mano  skaičiukai    1,98  tai kaip  suprantu  jau galiu džiaugtis

nedideli tie skaiciukai... unsure.gif gali buti tik vaistu likuciai. bet pati zinai - buna visokiu nesamoniu ir stebuklu. reiketu dar pakartoti. geriausiai butu po 2 dienu, bet tik kaip cia tos laboratorijos per sventes dirbs g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 22, 14:27)
9 DPI
  sakė  iki 1 tai nėra  o jei jau  virš vieno tai  nestuke.gif , kažkaip net baugu džiaugtis, laukiu ka jus visos pasakysit

4u.gif Iš manęs tokia ir patarėja tebus. Teisingai viena minėjo, jei ten kitokie skaičiavimai,tai viskas ok.Bet kai aš dariau Jolsanoj ir man buvo 4,37 HCG, sakė nėštumo nėra. Tai nežinau, tu gal pasiskambink savo gydytojai ir paklausk g.gif

LAIKYSIM UŽ TEIGIAMAS ŽINIAS nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif KUMŠČIUS wub.gif
Atsakyti
jurgitux1978
mazas baisiai tas skaiciukai. As rytoj nulekciau pakartoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 12 22, 12:08)
Sveikos mergaites, gal dar kas mane cia prisimenat  4u.gif , linkejimai visoms  smile.gif
Kazkaip vis neturiu laiko uzeiti ir pasisveikinti su jumis, bet kartais ilendu paskaitineti...
O pas mane viskas kaip ir normliai, neskaitant nukritusio Hb ir Kalio, jau eina 23 savaitele  nestuke.gif ,  maziukas spardosi kaip koks futbolininkas  smile.gif
Mergaites noriu visas pasveikinti su paciomis graziausiomis metu sventemis ir kad visi jusu norai issipyldytu ir dar siunciu jums melyna virusiuka  nestuke.gif
Graziu Jums svenciu!

Geru naujienu sulaukti visada smagu, o darsu virusiuku. wub.gif Jums taip pat graziu svenciu. wub.gif 4u.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 22, 15:18)
labas mergaitės 

Bijau buti pesimiste, bet labai mazyciai skaiciukai. unsure.gif Pakartociau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 22, 14:20)
*Taip, ir įsivaizduoju angelą su pakirptais sparnais  bigsmile.gif  ax.gif
Beveik Velykų bobutė  lotuliukas.gif
Papildyta:
**bigsmile.gif Beje, CITUK, jūs ir pasirinkimo neturit, nes arba pačios geruoju išeisit, arba išmesim už sparnų į nėštukių skyrių  doh.gif thumbup.gif

* lotuliukas.gif nu gal dar ne bobute..., nors gresmingai bega metai link bobutes titulo blink.gif
** *****, tai reikia staigiai sparnus atsiauginti, kad butu uz ko ismesti biggrin.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 12 22, 14:46)
Atiloja

Kokia panasi situacija. Tik amno sparnau i valykla priduoti  lotuliukas.gif

ir tu ant sluotos tuo metu skraidai? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 22, 15:18)
labas mergaitės 

oi.., man tai tie skaiciukai labai maziukai sad.gif
jei manes neapgauna atmintis, tai pas Kristinuke, 13 DPI buvo apie 20, tai gautusi, kad 9 dpi turejo buti apie 5 ir jinai sekminga nestuke.gif labai linkiu ir tau tokio stebuklelio 4u.gif bet ramymes delei, pasikartociau dar rytoj HCG 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
ir tu ant sluotos tuo metu skraidai?

Tai kad zinok net patogiau, be to cekiuka nuo valyklos pameciau. Tai sakau, gal ir gerai bus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 22 gruodžio 2011 - 16:35