Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Terze
Naujienos tai super!!!! wub.gif wub.gif O Kaledu rytas bus labai idomus!!!!

Jurgitux siandien TAVO diena, laukiam labai skaiciuku graziu!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 22, 11:26)
- bus stebuklingos kaledos  wub.gif kada ten vaziuosit? is vakaro? ar dumsit is ankstaus ryto? dar kokiu nors papildomu vaistu paskyre? nors jau nelabai cia liko laiko tiems papildomiems vaistams  doh.gif

Tu dabar saugok save wink.gif Tu suvoki, kad tu jau nestuke.gif ? wub.gif
Manau 3.30 kokia isvaziuosim, kad su atsarga... neliksim LV is vakaro, nezinau, man norisi savoj lovoj... po savo antklode... esu tokia namine wink.gif
Tik galvoju, kad pas mane vien pyzamos ziemines smile.gif o reikia matyt naktinukus-suknele veztis?? Vaistuku tai toliau leidziuos gonal, merional. Tiesa, vakar vakare vos susileidau... jau jauciu, kad nebeturiu jegu leistis vaistus... doh.gif
ir paskui ovitrelle.. kaip ir nieko naujo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 11:36)
Aciu Kamelija  wub.gif  Man labai tavo nicke suniukas patinka  4u.gif
Tikiuosi, kad ta musu bendra maldele visom stebuklu atnes: ir man ir tau ir visom, ,kurios cia gyvena ir tom, kurios tik skaito wink.gif

Tas suniukas-tai musu augintine smile.gif Pries 2,5 m. degalineje radom smile.gif
Reikia tiketi stebuklais smile.gif O tikejimas ir maldele padarys stebuklinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 10:43)
- Tu suvoki, kad tu jau  nestuke.gif  ?  wub.gif 
- Manau 3.30 kokia isvaziuosim, kad su atsarga...
- o reikia matyt naktinukus-suknele veztis??

- nea, dar kazkaip nesuvokiu tongue.gif blush2.gif
- atsargiai vaziuokit, nezinia, kokie gali buti keliai. mes tai is vakaro vaziavom. bet jus dar matyt kazkur kuciavosit? g.gif
- jo, geriau ta suknele biggrin.gif jei tokios neturi, gal tiesiog turi kazkokia ilgesne maike? galu gale is sb kokia ilgesne maike nusvilpk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 11:18)
Zodziu mergaites taip: gyd. pasake, kad nieko nepasake del to mano sirgimo... tik kraipe galva, kodel taip greit pasveikau.... Niekas aplink neserga, visi sveiki....
Padare kraujo tyrima, visokie leukocitai, monocitai, basophilai ir t.t. normos ribose..... kazkas gal arciau kaip matau ribu, bet niekas neperzenge.... Tai tikiuosi su manim tvarka wink.gif Dar E2 -1200 eisu ieskoti, ka tai reiskia....
Ziurejo vidun smile.gif Tai mergaites-viena kiauside kaip ir buvo, su 2, o kita..... sake virs 20.... Man kai pasake, is karto skaudeti pradejo  blush2.gif  Ot durnas zmogus, man jau anksciau pamausdavo, bet nekreipdavau demesio, nenorejau, kad skaudetu, o kai atsirado gera priezastis skausmui - pradejo skaudeti wink.gif Tik minusas, jie per velai atsirado, ir klausimas ar spes uzaugti iki reikiamo dydzio... gyd net nematavo nei vieno is ju..
Man taip gera, kad nieko nenutraukia.... Aisku, pasak gyd buvo tokiu atveju, kai merginos susirgdavo ir veliau tesdavo, bet vat jeigu yra temp., tai isodinimo neatlieka.
O mano punkcija - kaledu ryta 8val smile.gif

Oho bigsmile.gif ale tai bent tavo kiauside bigsmile.gif Nu fainos zinios, dabar jau ramiai kuciom ruosiuos. O isodinimui geresnes dienos ir negaletum sugalvoti wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 10:39)

O kazin musu ypac naujausios nestukes gal irgi prisides kuciu nakti su kokia trumpa maldele ka  rolleyes.gif  mirksiukas.gif ?? Cia zinot kaip geroj politinej partijoj - mums svarbus kiekvieno jusu balsas  smile.gif  wub.gif

pasijungsiu butinai drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 22, 11:19)
Terze, stebuklai prasides Kaledu ryta.  wub.gif  4u.gif O dar po tokios nakties su malda...  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal dar kas mane cia prisimenat 4u.gif , linkejimai visoms smile.gif
Kazkaip vis neturiu laiko uzeiti ir pasisveikinti su jumis, bet kartais ilendu paskaitineti...
O pas mane viskas kaip ir normliai, neskaitant nukritusio Hb ir Kalio, jau eina 23 savaitele nestuke.gif , maziukas spardosi kaip koks futbolininkas smile.gif
Mergaites noriu visas pasveikinti su paciomis graziausiomis metu sventemis ir kad visi jusu norai issipyldytu ir dar siunciu jums melyna virusiuka nestuke.gif
Graziu Jums svenciu!
Atsakyti
Sveikos, draugužės
Kaip gera girdėti, kad JUMS rūpiu wub.gif Jaučiuosi jau gerai. Antradienį tik stipriau visą dieną pamaudė pilvo apačią, o va vakar - ne, šiandien ten kažkur giliai silpnai padilgčioja, o krūtinės dar tokios neturėjau niekada. Jei ir nepavyks,bet krūtine būsiu pasidžiaugus lotuliukas.gif Šiaip pojūčių neieškau,nes jau jų prisiieškojau,kai darėm 5 IUI.Tiesiog sakau taip, kaip jaučiuos rolleyes.gif
Šiandien knietėjo nusipirkt NT ir ryt išbandyt,bet neradau,kokio norėjau ir iš viso nebepirkau. Bet jei eisiu šiandien į miestą, jaučiu,kad susigundysiu geda2:

TERZE,žinios pritrenkiančios:
1. tu sveika thumbup.gif
2.užauginai tiek daug folikulų thumbup.gif
3. punkcija Kalėdų rytą thumbup.gif
TAIGI GARANTUOTAI REZULTATAS - nestuke.gif

Stiprėk, augink savo burbuliukus, o mes už tave jau pasimelsim Todėl viskas bus thumbup.gif

JURGITUX, sėdžiu užpakalį prispaudus - sergu už tavo DIDELĮ HCG SKAIČIŲ yahoo.gif
BŪSIMOS MAMOS, manau, kad neatsiras iš mūsų tokių, kurios pamirš Kūčių naktį pasimelst. VISOS MELSIMĖS IR UŽ VISAS, NORINČIAS SULAUKTI KŪDIKIO wub.gif Ir šita malda, manau, tikrai pasieks Dievulį. Juk gali vienos neišgirsti, bet kad tiek daug neldžiančių to pačio dalyko neišgirsų - neįmanoma.Juk reik kažkaip išprašyti iš čia užsisėdėjusias tingines doh.gif : CITĄ, AFRODITĘ, EKT(pamiršau niką), WARVARĄ ir kitas "senas tarkas" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(konstruktore @ 2011 12 22, 11:08)
Sveikos mergaites, gal dar kas mane cia prisimenat  4u.gif , linkejimai visoms  smile.gif
Kazkaip vis neturiu laiko uzeiti ir pasisveikinti su jumis, bet kartais ilendu paskaitineti...
O pas mane viskas kaip ir normliai, neskaitant nukritusio Hb ir Kalio, jau eina 23 savaitele  nestuke.gif ,  maziukas spardosi kaip koks futbolininkas  smile.gif
Mergaites noriu visas pasveikinti su paciomis graziausiomis metu sventemis ir kad visi jusu norai issipyldytu ir dar siunciu jums melyna virusiuka  nestuke.gif
Graziu Jums svenciu!

O kaip tave pamirši blush2.gif Ačiū už sveikinimus (žinoma, ir už virusiuką wub.gif)
Tave taip pat su gražiomis artėjančiomis šventėmis:kaledos Aukite sveiki ir laimingi angel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 22 gruodžio 2011 - 11:30
Beila tavo teigiamo testo irgi laukiam!!!! wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 10:39)
O kazin musu ypac naujausios nestukes gal irgi prisides kuciu nakti su kokia trumpa maldele ka  rolleyes.gif  mirksiukas.gif ?? Cia zinot kaip geroj politinej partijoj - mums svarbus kiekvieno jusu balsas  smile.gif  wub.gif

tegul tik pabando neprisijungti..., visa pasauli ant sluostos apskriesiu ir uzpakalius "istarkuosiu" biggrin.gif
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 11:18)

Zodziu mergaites taip: gyd. pasake, kad nieko nepasake del to mano sirgimo... tik kraipe galva, kodel taip greit pasveikau.... Niekas aplink neserga, visi sveiki....
Padare kraujo tyrima, visokie leukocitai, monocitai, basophilai ir t.t. normos ribose..... kazkas gal arciau kaip matau ribu, bet niekas neperzenge.... Tai tikiuosi su manim tvarka wink.gif Dar E2 -1200 eisu ieskoti, ka tai reiskia....
Ziurejo vidun smile.gif Tai mergaites-viena kiauside kaip ir buvo, su 2, o kita..... sake virs 20.... Man kai pasake, is karto skaudeti pradejo  blush2.gif  Ot durnas zmogus, man jau anksciau pamausdavo, bet nekreipdavau demesio, nenorejau, kad skaudetu, o kai atsirado gera priezastis skausmui - pradejo skaudeti wink.gif Tik minusas, jie per velai atsirado, ir klausimas ar spes uzaugti iki reikiamo dydzio... gyd net nematavo nei vieno is ju..
Man taip gera, kad nieko nenutraukia.... Aisku, pasak gyd buvo tokiu atveju, kai merginos susirgdavo ir veliau tesdavo, bet vat jeigu yra temp., tai isodinimo neatlieka.
O mano punkcija - kaledu ryta 8val smile.gif

thumbup.gif labai labai laikiau kumscius 4u.gif dabar dar laikysiu , kad is tu 20, kokiu 10 puikiai subrestu wub.gif
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 11:43)

Tik galvoju, kad pas mane vien pyzamos ziemines smile.gif o reikia matyt naktinukus-suknele veztis??

as vaziavau su pizama ir halateli pasiemiau, nes irgi neturiu naktinuku 4u.gif

QUOTE(konstruktore @ 2011 12 22, 12:08)
Mergaites noriu visas pasveikinti su paciomis graziausiomis metu sventemis ir kad visi jusu norai issipyldytu ir dar siunciu jums melyna virusiuka  nestuke.gif
Graziu Jums svenciu!

griebiu virusiuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 12 22, 12:08)
O pas mane viskas kaip ir normliai, neskaitant nukritusio Hb ir Kalio, jau eina 23 savaitele  nestuke.gif ,  maziukas spardosi kaip koks futbolininkas  smile.gif
Graziu Jums svenciu!

Faina, kad spardosi, to jausmo labiausiai ir laukiu smile.gif Nu tikrai pamirsom gi matai ja, juk tavo atvejas vienas is tu kuris senbuvems daug vilciu suteikia ax.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 22, 12:28)
BŪSIMOS MAMOS, manau, kad neatsiras iš mūsų tokių, kurios pamirš Kūčių naktį pasimelst.  VISOS MELSIMĖS IR UŽ VISAS, NORINČIAS SULAUKTI KŪDIKIO wub.gif Ir šita malda, manau, tikrai pasieks Dievulį. Juk gali vienos neišgirsti, bet kad tiek daug neldžiančių to pačio dalyko neišgirsų - neįmanoma.Juk reik kažkaip išprašyti iš čia užsisėdėjusias tingines doh.gif : CITĄ, AFRODITĘ, EKT(pamiršau niką), WARVARĄ ir kitas "senas tarkas" mirksiukas.gif 

Malonek musu senu tarku nekopijuoti ie nesdinkis is cia jau ant dienu. Ir apskritai skelbiu "senu tarku" kluba uzdarytu ir paliekam tik isejima atvira kad pacios issinesdintume, bet nauju nariu nepriimam drinks_cheers.gif Laukiam tavo graziu skaiciuku, ar darysies pries sventes blush2.gif ?

QUOTE(Atiloja @ 2011 12 22, 12:49)
tegul tik pabando neprisijungti..., visa pasauli ant sluostos apskriesiu ir uzpakalius "istarkuosiu" biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nepyk, bet visai lengvai isivaizdavau tave skraidancia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 13:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu nepyk, bet visai lengvai isivaizdavau tave skraidancia  lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif Is tikruju as esu angelas, o ant sluotos skraidau nes sparnus pakirpo biggrin.gif
Atsakyti