Terze
Naujienos tai super!!!! O Kaledu rytas bus labai idomus!!!!
Jurgitux siandien TAVO diena, laukiam labai skaiciuku graziu!!!
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 22, 11:26)
- bus stebuklingos kaledos kada ten vaziuosit? is vakaro? ar dumsit is ankstaus ryto? dar kokiu nors papildomu vaistu paskyre? nors jau nelabai cia liko laiko tiems papildomiems vaistams
Tu dabar saugok save Tu suvoki, kad tu jau ?
Manau 3.30 kokia isvaziuosim, kad su atsarga... neliksim LV is vakaro, nezinau, man norisi savoj lovoj... po savo antklode... esu tokia namine
Tik galvoju, kad pas mane vien pyzamos ziemines o reikia matyt naktinukus-suknele veztis?? Vaistuku tai toliau leidziuos gonal, merional. Tiesa, vakar vakare vos susileidau... jau jauciu, kad nebeturiu jegu leistis vaistus...
ir paskui ovitrelle.. kaip ir nieko naujo...
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 11:36)
Aciu Kamelija Man labai tavo nicke suniukas patinka
Tikiuosi, kad ta musu bendra maldele visom stebuklu atnes: ir man ir tau ir visom, ,kurios cia gyvena ir tom, kurios tik skaito
Tikiuosi, kad ta musu bendra maldele visom stebuklu atnes: ir man ir tau ir visom, ,kurios cia gyvena ir tom, kurios tik skaito
Tas suniukas-tai musu augintine Pries 2,5 m. degalineje radom
Reikia tiketi stebuklais O tikejimas ir maldele padarys stebuklinga
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 10:43)
- Tu suvoki, kad tu jau ?
- Manau 3.30 kokia isvaziuosim, kad su atsarga...
- o reikia matyt naktinukus-suknele veztis??
- Manau 3.30 kokia isvaziuosim, kad su atsarga...
- o reikia matyt naktinukus-suknele veztis??
- nea, dar kazkaip nesuvokiu
- atsargiai vaziuokit, nezinia, kokie gali buti keliai. mes tai is vakaro vaziavom. bet jus dar matyt kazkur kuciavosit?
- jo, geriau ta suknele jei tokios neturi, gal tiesiog turi kazkokia ilgesne maike? galu gale is sb kokia ilgesne maike nusvilpk
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 11:18)
Zodziu mergaites taip: gyd. pasake, kad nieko nepasake del to mano sirgimo... tik kraipe galva, kodel taip greit pasveikau.... Niekas aplink neserga, visi sveiki....
Padare kraujo tyrima, visokie leukocitai, monocitai, basophilai ir t.t. normos ribose..... kazkas gal arciau kaip matau ribu, bet niekas neperzenge.... Tai tikiuosi su manim tvarka Dar E2 -1200 eisu ieskoti, ka tai reiskia....
Ziurejo vidun Tai mergaites-viena kiauside kaip ir buvo, su 2, o kita..... sake virs 20.... Man kai pasake, is karto skaudeti pradejo Ot durnas zmogus, man jau anksciau pamausdavo, bet nekreipdavau demesio, nenorejau, kad skaudetu, o kai atsirado gera priezastis skausmui - pradejo skaudeti Tik minusas, jie per velai atsirado, ir klausimas ar spes uzaugti iki reikiamo dydzio... gyd net nematavo nei vieno is ju..
Man taip gera, kad nieko nenutraukia.... Aisku, pasak gyd buvo tokiu atveju, kai merginos susirgdavo ir veliau tesdavo, bet vat jeigu yra temp., tai isodinimo neatlieka.
O mano punkcija - kaledu ryta 8val
Padare kraujo tyrima, visokie leukocitai, monocitai, basophilai ir t.t. normos ribose..... kazkas gal arciau kaip matau ribu, bet niekas neperzenge.... Tai tikiuosi su manim tvarka Dar E2 -1200 eisu ieskoti, ka tai reiskia....
Ziurejo vidun Tai mergaites-viena kiauside kaip ir buvo, su 2, o kita..... sake virs 20.... Man kai pasake, is karto skaudeti pradejo Ot durnas zmogus, man jau anksciau pamausdavo, bet nekreipdavau demesio, nenorejau, kad skaudetu, o kai atsirado gera priezastis skausmui - pradejo skaudeti Tik minusas, jie per velai atsirado, ir klausimas ar spes uzaugti iki reikiamo dydzio... gyd net nematavo nei vieno is ju..
Man taip gera, kad nieko nenutraukia.... Aisku, pasak gyd buvo tokiu atveju, kai merginos susirgdavo ir veliau tesdavo, bet vat jeigu yra temp., tai isodinimo neatlieka.
Oho ale tai bent tavo kiauside Nu fainos zinios, dabar jau ramiai kuciom ruosiuos. O isodinimui geresnes dienos ir negaletum sugalvoti
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 10:39)
O kazin musu ypac naujausios nestukes gal irgi prisides kuciu nakti su kokia trumpa maldele ka ?? Cia zinot kaip geroj politinej partijoj - mums svarbus kiekvieno jusu balsas
pasijungsiu butinai
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 22, 11:19)
Terze, stebuklai prasides Kaledu ryta. O dar po tokios nakties su malda...
Sveikos mergaites, gal dar kas mane cia prisimenat , linkejimai visoms
Kazkaip vis neturiu laiko uzeiti ir pasisveikinti su jumis, bet kartais ilendu paskaitineti...
O pas mane viskas kaip ir normliai, neskaitant nukritusio Hb ir Kalio, jau eina 23 savaitele , maziukas spardosi kaip koks futbolininkas
Mergaites noriu visas pasveikinti su paciomis graziausiomis metu sventemis ir kad visi jusu norai issipyldytu ir dar siunciu jums melyna virusiuka
Graziu Jums svenciu!
Kazkaip vis neturiu laiko uzeiti ir pasisveikinti su jumis, bet kartais ilendu paskaitineti...
O pas mane viskas kaip ir normliai, neskaitant nukritusio Hb ir Kalio, jau eina 23 savaitele , maziukas spardosi kaip koks futbolininkas
Mergaites noriu visas pasveikinti su paciomis graziausiomis metu sventemis ir kad visi jusu norai issipyldytu ir dar siunciu jums melyna virusiuka
Graziu Jums svenciu!
Sveikos, draugužės
Kaip gera girdėti, kad JUMS rūpiu Jaučiuosi jau gerai. Antradienį tik stipriau visą dieną pamaudė pilvo apačią, o va vakar - ne, šiandien ten kažkur giliai silpnai padilgčioja, o krūtinės dar tokios neturėjau niekada. Jei ir nepavyks,bet krūtine būsiu pasidžiaugus Šiaip pojūčių neieškau,nes jau jų prisiieškojau,kai darėm 5 IUI.Tiesiog sakau taip, kaip jaučiuos
Šiandien knietėjo nusipirkt NT ir ryt išbandyt,bet neradau,kokio norėjau ir iš viso nebepirkau. Bet jei eisiu šiandien į miestą, jaučiu,kad susigundysiu geda2:
TERZE,žinios pritrenkiančios:
1. tu sveika
2.užauginai tiek daug folikulų
3. punkcija Kalėdų rytą
TAIGI GARANTUOTAI REZULTATAS -
Stiprėk, augink savo burbuliukus, o mes už tave jau pasimelsim Todėl viskas bus
JURGITUX, sėdžiu užpakalį prispaudus - sergu už tavo DIDELĮ HCG SKAIČIŲ
BŪSIMOS MAMOS, manau, kad neatsiras iš mūsų tokių, kurios pamirš Kūčių naktį pasimelst. VISOS MELSIMĖS IR UŽ VISAS, NORINČIAS SULAUKTI KŪDIKIO Ir šita malda, manau, tikrai pasieks Dievulį. Juk gali vienos neišgirsti, bet kad tiek daug neldžiančių to pačio dalyko neišgirsų - neįmanoma.Juk reik kažkaip išprašyti iš čia užsisėdėjusias tingines : CITĄ, AFRODITĘ, EKT(pamiršau niką), WARVARĄ ir kitas "senas tarkas"
Papildyta:
O kaip tave pamirši Ačiū už sveikinimus (žinoma, ir už virusiuką )
Tave taip pat su gražiomis artėjančiomis šventėmis:kaledos Aukite sveiki ir laimingi
Kaip gera girdėti, kad JUMS rūpiu Jaučiuosi jau gerai. Antradienį tik stipriau visą dieną pamaudė pilvo apačią, o va vakar - ne, šiandien ten kažkur giliai silpnai padilgčioja, o krūtinės dar tokios neturėjau niekada. Jei ir nepavyks,bet krūtine būsiu pasidžiaugus Šiaip pojūčių neieškau,nes jau jų prisiieškojau,kai darėm 5 IUI.Tiesiog sakau taip, kaip jaučiuos
Šiandien knietėjo nusipirkt NT ir ryt išbandyt,bet neradau,kokio norėjau ir iš viso nebepirkau. Bet jei eisiu šiandien į miestą, jaučiu,kad susigundysiu geda2:
TERZE,žinios pritrenkiančios:
1. tu sveika
2.užauginai tiek daug folikulų
3. punkcija Kalėdų rytą
TAIGI GARANTUOTAI REZULTATAS -
Stiprėk, augink savo burbuliukus, o mes už tave jau pasimelsim Todėl viskas bus
JURGITUX, sėdžiu užpakalį prispaudus - sergu už tavo DIDELĮ HCG SKAIČIŲ
BŪSIMOS MAMOS, manau, kad neatsiras iš mūsų tokių, kurios pamirš Kūčių naktį pasimelst. VISOS MELSIMĖS IR UŽ VISAS, NORINČIAS SULAUKTI KŪDIKIO Ir šita malda, manau, tikrai pasieks Dievulį. Juk gali vienos neišgirsti, bet kad tiek daug neldžiančių to pačio dalyko neišgirsų - neįmanoma.Juk reik kažkaip išprašyti iš čia užsisėdėjusias tingines : CITĄ, AFRODITĘ, EKT(pamiršau niką), WARVARĄ ir kitas "senas tarkas"
Papildyta:
QUOTE(konstruktore @ 2011 12 22, 11:08)
Sveikos mergaites, gal dar kas mane cia prisimenat , linkejimai visoms
Graziu Jums svenciu!
Graziu Jums svenciu!
O kaip tave pamirši Ačiū už sveikinimus (žinoma, ir už virusiuką )
Tave taip pat su gražiomis artėjančiomis šventėmis:kaledos Aukite sveiki ir laimingi
Beila tavo teigiamo testo irgi laukiam!!!!
Sveikutes
tegul tik pabando neprisijungti..., visa pasauli ant sluostos apskriesiu ir uzpakalius "istarkuosiu"
Zodziu mergaites taip: gyd. pasake, kad nieko nepasake del to mano sirgimo... tik kraipe galva, kodel taip greit pasveikau.... Niekas aplink neserga, visi sveiki....
labai labai laikiau kumscius dabar dar laikysiu , kad is tu 20, kokiu 10 puikiai subrestu
Tik galvoju, kad pas mane vien pyzamos ziemines o reikia matyt naktinukus-suknele veztis??
as vaziavau su pizama ir halateli pasiemiau, nes irgi neturiu naktinuku
griebiu virusiuka
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 10:39)
O kazin musu ypac naujausios nestukes gal irgi prisides kuciu nakti su kokia trumpa maldele ka ?? Cia zinot kaip geroj politinej partijoj - mums svarbus kiekvieno jusu balsas
tegul tik pabando neprisijungti..., visa pasauli ant sluostos apskriesiu ir uzpakalius "istarkuosiu"
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 11:18)
labai labai laikiau kumscius dabar dar laikysiu , kad is tu 20, kokiu 10 puikiai subrestu
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 11:43)
Tik galvoju, kad pas mane vien pyzamos ziemines o reikia matyt naktinukus-suknele veztis??
as vaziavau su pizama ir halateli pasiemiau, nes irgi neturiu naktinuku
QUOTE(konstruktore @ 2011 12 22, 12:08)
Graziu Jums svenciu!
Graziu Jums svenciu!
griebiu virusiuka
QUOTE(konstruktore @ 2011 12 22, 12:08)
Graziu Jums svenciu!
Graziu Jums svenciu!
Faina, kad spardosi, to jausmo labiausiai ir laukiu Nu tikrai pamirsom gi matai ja, juk tavo atvejas vienas is tu kuris senbuvems daug vilciu suteikia
QUOTE(Beila @ 2011 12 22, 12:28)
Malonek musu senu tarku nekopijuoti ie nesdinkis is cia jau ant dienu. Ir apskritai skelbiu "senu tarku" kluba uzdarytu ir paliekam tik isejima atvira kad pacios issinesdintume, bet nauju nariu nepriimam Laukiam tavo graziu skaiciuku, ar darysies pries sventes ?
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 22, 12:49)
nu nepyk, bet visai lengvai isivaizdavau tave skraidancia
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 13:42)
nu nepyk, bet visai lengvai isivaizdavau tave skraidancia
Is tikruju as esu angelas, o ant sluotos skraidau nes sparnus pakirpo