Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

labas rytas

dar karta aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 21, 21:08)
žinok dar negadinau  sakiau tik HTC darysiu tai rytoj  tikrai varysiu. o tu nepergyvenk dėl savęs  taigi šventės, ir viskas turi būti ok  thumbup.gif

as irgi sakiau kad Nt negadinsiu, bet paskutiniu momentu sumasciau sugadinti rolleyes.gif blush2.gif hihihi.gif lauksim siandien tavo skaiciuku 4u.gif

Terze, laukiam prisiduodant, kaip vakar sekesi mirksiukas.gif

Beila, kaip tu siandien?
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 21, 22:08)
žinok dar negadinau  sakiau tik HTC darysiu tai rytoj  tikrai varysiu. o tu nepergyvenk dėl savęs  taigi šventės, ir viskas turi būti ok  thumbup.gif

laba ryta visoms 4u.gif

laukiam skaiciuku ax.gif
Atsakyti
Terze - kaip tau pas gydytoja vakar? Na sveikata tavo jau geresne ane tai manau problemu nebus su iasodinimu. kazin slapuku savo daugiau pamatet ax.gif ??

Jurgitux - sedziu ant suoliuko, kumsciai suspausti, laukiu Warwaros plakato kad linksmiau sedet buti tongue.gif

Krempudra - nu bet jau kaledos tavo kokios ypatingos siemet wub.gif wub.gif

O kazin musu ypac naujausios nestukes gal irgi prisides kuciu nakti su kokia trumpa maldele ka rolleyes.gif mirksiukas.gif ?? Cia zinot kaip geroj politinej partijoj - mums svarbus kiekvieno jusu balsas smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 09:39)
O kazin musu ypac naujausios nestukes gal irgi prisides kuciu nakti su kokia trumpa maldele ka  rolleyes.gif  mirksiukas.gif ?? Cia zinot kaip geroj politinej partijoj - mums svarbus kiekvieno jusu balsas  smile.gif  wub.gif

būtinai, Cituk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 22, 10:49)
būtinai, Cituk  wub.gif

aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 10:39)
O kazin musu ypac naujausios nestukes gal irgi prisides kuciu nakti su kokia trumpa maldele ka  rolleyes.gif  mirksiukas.gif ?? Cia zinot kaip geroj politinej partijoj - mums svarbus kiekvieno jusu balsas  smile.gif  wub.gif

dar kyla abejoniu? mirksiukas.gif Jau anskciau jungiausi i jusu bureli ir dabar pazadu, kad maldele sukalbesiu smile.gif Tik savais zodziais, bet nuosirdziai smile.gif Ypac stipriai prasysiu uz visas senbuves mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Sorry, vakar ilindau trumpam "pasipliuskenti Krempudros" laimej ir neapsirikau wink.gif
Dar karteli tave sveikinu!!! Uzmigau su sypsena smile.gif

Beila - kaip tu siandien? Gal jau tave NT testuko virusas pagavo? smile.gif
Jurgitux - laukiam laukiam wink.gif

Zodziu mergaites taip: gyd. pasake, kad nieko nepasake del to mano sirgimo... tik kraipe galva, kodel taip greit pasveikau.... Niekas aplink neserga, visi sveiki....
Padare kraujo tyrima, visokie leukocitai, monocitai, basophilai ir t.t. normos ribose..... kazkas gal arciau kaip matau ribu, bet niekas neperzenge.... Tai tikiuosi su manim tvarka wink.gif Dar E2 -1200 eisu ieskoti, ka tai reiskia....
Ziurejo vidun smile.gif Tai mergaites-viena kiauside kaip ir buvo, su 2, o kita..... sake virs 20.... Man kai pasake, is karto skaudeti pradejo blush2.gif Ot durnas zmogus, man jau anksciau pamausdavo, bet nekreipdavau demesio, nenorejau, kad skaudetu, o kai atsirado gera priezastis skausmui - pradejo skaudeti wink.gif Tik minusas, jie per velai atsirado, ir klausimas ar spes uzaugti iki reikiamo dydzio... gyd net nematavo nei vieno is ju..
Man taip gera, kad nieko nenutraukia.... Aisku, pasak gyd buvo tokiu atveju, kai merginos susirgdavo ir veliau tesdavo, bet vat jeigu yra temp., tai isodinimo neatlieka.
O mano punkcija - kaledu ryta 8val smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 10:39)
Terze -  ??

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 11:14)
O mano punkcija - kaledu ryta 8val smile.gif

Terze stebuklingas rytas smile.gif Tikiu, kad viskas bus gerai ir pradedu spausti kumscius uz tavo sekme 4u.gif
Atsakyti
Terze, stebuklai prasides Kaledu ryta. wub.gif 4u.gif O dar po tokios nakties su malda... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 21, 13:22)
Esme tame,kad nestumas netgi padeda esant tokiai diagnozei mirksiukas.gif Mano onkologe turejusi ne viena atveji kai padedavo,arba pasiekdavo remisija...turiu gyvus pavyzzius cia,Saules mieste,kam buvo 2 st.gimdos kaklelio vezys ir ji pastojo...pagimde-o veziniu lasteliu nebeliko....

Labai tikiu, kad ir tau taip nutiks, kad atsikelsi viena ryta su lelyte pilvukyje ir neturedama nei laselio abejoniu, kad esi visiskai sveikute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 09:39)
- Krempudra - nu bet jau kaledos tavo kokios ypatingos siemet  wub.gif  wub.gif

- O kazin musu ypac naujausios nestukes gal irgi prisides kuciu nakti su kokia trumpa maldele ka  rolleyes.gif  mirksiukas.gif ??

- tai jau tikrai wub.gif geresniu negalejo buti wub.gif
- butinai 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2011 12 22, 10:18)
- Dar karteli tave sveikinu!!! Uzmigau su sypsena smile.gif
- O mano punkcija - kaledu ryta 8val smile.gif

- dekui labai 4u.gif
- bus stebuklingos kaledos wub.gif kada ten vaziuosit? is vakaro? ar dumsit is ankstaus ryto? dar kokiu nors papildomu vaistu paskyre? nors jau nelabai cia liko laiko tiems papildomiems vaistams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 21, 11:51)
gero kelio Terzei ir kad nuosprendis butu geras!

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 21, 12:23)
Terze,laikom suspaude kumstukus,pas mane kasa supinta ir laukiam meldziam pacio geriausio rezultato 4u.gif 

Afrodite, as irgi vakar su kasa buvau... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 21, 11:18)
Terze siandien i LV isvaziavo, laikom kumstukus uz jos dideli derliu  4u.gif

Matyt labai Atijola stengesi su kumsciuku spaudimu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 12 22, 11:18)
Terze stebuklingas rytas smile.gif Tikiu, kad viskas bus gerai ir pradedu spausti kumscius uz tavo sekme 4u.gif

Aciu Kamelija wub.gif Man labai tavo nicke suniukas patinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 22, 11:19)
Terze, stebuklai prasides Kaledu ryta.  wub.gif  4u.gif O dar po tokios nakties su malda...  mirksiukas.gif

Aciu mieloji, naujoji drauge wink.gif
Tikiuosi, kad ta musu bendra maldele visom stebuklu atnes: ir man ir tau ir visom, ,kurios cia gyvena ir tom, kurios tik skaito wink.gif
Atsakyti