Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Terze, nu kaip saunu, kad viskas praejo gerai. O del galvos, palauk truputuka, stimuliacija pagelbis, o jei jau skauda labai, tai geriau paracetamolio ikalk, ibumetina nereikia.

Bonama, laukiu skaiciuku! Dideliu ir graziu! wub.gif

Damos, koks geras sumanimas del maldelios. As irgi pasakysiu, bet as snekesiu savo maldele, nesu katalike! Bet koks skirtumas is tikruju.

As namie, viskas tvarkoj. Dabar antibu kursas ir kita cikla galesim ka nors jau suburti! Ryt i darba eisiu jau. Palyginus su praeita LP, kur as 5 savaites miriau, sis kartas tiesiog fantastiskas! thumbup.gif Aciu visiems kas uz mane sirgo, matot kaip padejo!!! Gaila tik Olialia palikau viena, bet liktais jai rytoj
Atsakyti
Smagu girdėti, kad girdėti Warvarą cool.gif

Mergaitės, o man kiek reik pinigėlių vežtis darant kiaušidžių punkciją, kaip už pilną IVF?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 12, 11:17)
[As namie, viskas tvarkoj. Dabar antibu kursas ir kita cikla galesim ka nors jau suburti! Ryt i darba eisiu jau. Palyginus su praeita LP, kur as 5 savaites miriau, sis kartas tiesiog fantastiskas!  thumbup.gif Aciu visiems kas uz mane sirgo, matot kaip padejo!!! Gaila tik Olialia palikau viena, bet liktais jai rytoj

O, kaip gerai! Jei jau namuose - tai ir svente "musu nameliuose". Warwariuk, tik anksciau laiko nepradek "plytu kilnoti". smagu, kad jautiesi gerai, bet ramiai islkauk, kol viskas sugis....
Kiek laiko uztruko tavo operacija? Tau kiausintaki uzklipsavo ar kaip? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 12, 11:25)
Mergaitės, o man kiek reik pinigėlių vežtis darant kiaušidžių punkciją, kaip už pilną IVF?

As mokejau kaip uz pilna IVF. Nors kaip supratau buvo galima moketi dali, bet as norejau sau galvos nesukti, vistiek reiktu sumoket, tai kad nesiterliot, uz viska sumokejau is kart....
Papildyta:
KUR DINGO J01 ??? Ei, mazute, atsiliepk.... Tikiuosi pas tave viskas gerai....
Atsakyti
Bet yra kažkaip yra, jei punkcijos metu negauna kiaušialąsčių, reik mokėt 1500 lt. Jaučiu rimtai reiks nusivežt daugiau ir tiek.
Atsakyti
Terze, nene, mano darbas tikrai ne plytu kilnuojimas. Tiesiog noriu iseiti tam, kad po to IVF galeciau vel pora dieneliu pabuti namie be sazynes griauzimo. Ne, klipsu nedejo, neatjove thumbup.gif Tiesiog sutvarke, atpjove negerus galus.
Kada tavo pirmas skanas bus? Jau savaites antroj pusei, ne?

Beila sekmutes tau per punkcija! O kur tu darai IVF? As Jolsanoj mokejau po isodinimo.

Damos, as parasa dabar padesiu, ka atsimenu pakeiciau, bet jus nurodikyte kas ne taip ten, gerai? Noreciau naujuokiu info! Galima i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 12 gruodžio 2011 - 10:37
QUOTE(Warwara @ 2011 12 12, 11:36)

Sestad wink.gif
Atsakyti
BONAMA - kumstukai stipriai stipriai uz tave siandien 4u.gif

Beila - sekmingos tau proceduros ir kokybisku kiausialasciu siandien ir grazaus poravimosi sia naktele smile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 12 12, 11:17)
As namie, viskas tvarkoj. Dabar antibu kursas ir kita cikla galesim ka nors jau suburti! Ryt i darba eisiu jau. Palyginus su praeita LP, kur as 5 savaites miriau, sis kartas tiesiog fantastiskas!  thumbup.gif Aciu visiems kas uz mane sirgo, matot kaip padejo!!!

Fantastiskos naujienos thumbup.gif

Kiek pamenu tai pries punkcija visus pinigelius jau reikejo sumoketi smile.gif

Terze - tik paracetamolis yra grieztai po punkcijos, tai galvoju kad stimuliuojantis jei jau nepakeliama galima ir ibumetino g.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 12 12, 11:36)
Damos, as parasa dabar padesiu, ka atsimenu pakeiciau, bet jus nurodikyte kas ne taip ten, gerai? Noreciau naujuokiu info! Galima i AZ.

Warwara prasitrink az, neduoda tau nusiust atsakymo 4u.gif

Vejos ir Perkuno maziukai pabego jei gerai atsimenu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 12 gruodžio 2011 - 10:58
Citas, ne-ne ibumetinas negerai! kaz kas is mergeiciu puslapi toki rode, kur tyrimas, kuris parode, kad Ibuprofeniniai vaistai cikla, kuriame yra geriami padaro pilnai negera pastojimui. Ilgalaikio poveikio jie neturi.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 12, 10:36)
Terze, nene, mano darbas tikrai ne plytu kilnuojimas. Tiesiog noriu iseiti tam, kad po to IVF galeciau vel pora dieneliu pabuti namie be sazynes griauzimo. Ne, klipsu nedejo, neatjove  thumbup.gif  Tiesiog sutvarke, atpjove negerus galus.

Beila sekmutes tau per punkcija! O kur tu darai IVF? As Jolsanoj mokejau po isodinimo.

Aš ten pat, kur ir tu. Tai jaučiu taip pat reikės po įsodinimo mokėt.

QUOTE(Citas @ 2011 12 12, 10:57)
BONAMA - kumstukai stipriai stipriai uz tave siandien  4u.gif

Beila - sekmingos tau proceduros ir kokybisku kiausialasciu siandien ir grazaus poravimosi sia naktele  smile.gif 
Fantastiskos naujienos  thumbup.gif
Kiek pamenu tai pries punkcija visus pinigelius jau reikejo sumoketi  smile.gif

Papildyta:
Warwara prasitrink az, neduoda tau nusiust atsakymo  4u.gif

Vejos maziukas pabego jei gerai atsimenu  verysad.gif  verysad.gif

Sakai per naktelę turėtų apsivaisint jau? smile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 12 gruodžio 2011 - 11:00
Beila
Tai jo, per nakti susidraugauja ten visi ir jau yra pirmas rezultatas! thumbup.gif
O del apmokejimo tikrai nebijok. As paprasiau ant popieriuko parasyti kiek uz ka. Tikrai ten viskas gerai bus, nebijok! Net jei neuzteks kaz kiek, tai kita karta atvesi.

Cituk, pratriniau AZ, laukiu!
Va jietau kokia savaite... Apie PerKuna nezinojau, kaip gaila cray.gif Uzjauciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 12 gruodžio 2011 - 11:04
Išsiunčiau Warwaryt tau į a.ž. laiškiuką group.gif

Tikiuosi priimsit mane į drauges blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 12, 10:43)
Jei jūs nieko prieš, melsiuosi savaip - iš širdies - negalėčiau sakyt kitų sugalvotos maldos mastau.gif
Bonama, laikau kumščiukus už tave. Gaila, kad tik vakare sužinosiu, kaip tau sekėsi. Tik grįšiu iš po punkcijos, iškart lįsiu į forumą gerų naujienų drinks_cheers.gif
MES UŽ TAVO nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

aciu 4u.gif .. atsakymas bus apie 13.00 val
Papildyta:

nepamenu kur tu daraisi IVF g.gif as Embrione mokejau apie 720 LV ..na viska iskarto reikejo moket ir IVF+palata+vaistai tam kartui.
Atsakyti