Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Iride @ 2011 12 21, 14:18)
Cituk, buvom paprasytos savo pasnekesiais negasdinti IVF mergaiciu smile.gif Manau, kad puikiai sureagavai i Humira (juk kartais po jos buna priesinga reakcija - TNF padideja). Tikiuosi, kad antras kartas numus ne maziau. O ka reiskia IFN - nezinau. Keberiokst?

ups atsiprasau, uzsimirsau del temutes kitos smile.gif pazadu daugiau taip nedaryti smile.gif
Atsakyti
CITUK, mane suparalyžuoja nuo tokių tavo pasakojimų, nes absoliučiai nieko nesuprantu apie ką jūs ten šnekat unsure.gif
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 21, 13:02)
sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
nu rytoj ir as varysiu  vsio  jau neturiu kantrybe  dar karteli SVEIKINU

Varyk, varyk - ŠVENTĖ nestuke.gif ATEIS IR Į TAVO NAMUS ax.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 21, 13:08)
tai kas ten sakė, jokių testų? bene Krempudra ? hah.gif

Teisingas pastebėjimas. Ir dar juk kiek jos paklausdavai, sakydavo, kad viskas juostoj surašyta doh.gif lotuliukas.gif

KREMPUDRA, ar labai tau skauda krūtinę? Kokie pojūčiai pas tave?
JURGITUX, o kaip tu jautiesi?

DAVAI PANOS, PASAKOJAT doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 21 gruodžio 2011 - 13:51
dar karta dekui, mergaites 4u.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 21, 13:08)
tai kas ten sakė, jokių testų? bene Krempudra ? hah.gif

liezuvis.gif ejau pro vaistine, na ir taip staiga susigundziau uzsukti rolleyes.gif blush2.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 21, 13:49)
KREMPUDRA, ar labai tau skauda krūtinę? Kokie pojūčiai pas tave?

pas mane labiausiai isreikstas pozymis - toks nenormalus troskulys doh.gif jau tuoj bus savaite, kai kankina doh.gif krutine tokia biski itempta, bet dar normaliai biggrin.gif pilva maudeno 1-2dpi, paskui beveik is viso aprimo, tik vakar (8dpi) vel pradejo daugiau mausti
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 21, 14:01)
liezuvis.gif ejau pro vaistine, na ir taip staiga susigundziau

aha, taip ir patikėjau lotuliukas.gif

na, nesvarbu kokia to testo sugadinimo istorija. dar kartą sveikinu ir laukiu pas storėjančias mirksiukas.gif

Atsakyti
Citas, Iride pagrinde vis gi sneketi apie imuminius dalykus geriau kitoje temoje ne del to, kad kiti issigande mirksiukas.gif o del to, kad vienoje vietoje viskas bus.
Ot dabar kitai kokiai mergaites kiek reikia isfiltruoti is musu pokalbiu, kad esme pagauti doh.gif O atskiroje temoje viskas liuks-grazu. Ir jums save ir kitus sekti patogiau smile.gif

Cituk, gerai kad yra nuo vaistu geras rezultatas! tai ir turi buti!!!!

Afrodite69, tikrai kiekvienas supranta laime ne vienodai. Visi skirtingi ir tai yra thumbup.gif Man laime yra ne ta ka as turesiu, o ta ka as turiu. Kaip bebutu, bet as noriu buti laiminga ir esu! Puse metu ismeciau is gyvenimo, nes buvau apimta dipresijos. Tiesiog ejau i darba, is darbo po kaldra ir ant sofos. Man nepatiko tongue.gif Gyventi ir laukti, kad va gal bus ten, uz kampo ir laukia manes laime as negaliu. Mano laime cia ir dabar! Kaip bebutu, kas benutiktu, tai mano gyvenimas ir as ji noriu pragyventi laimingai! Ne kada nors, o dabar ir visada. Net sitam nevaisingumo kely as busiu laiminga! Koks bebutu kelio finisas.
i mano laimes koncepcija ieina noras, kad ir jus visos butumet laimingos. Labai skaudu skaityti, kai laime galima tik prie tam tikru salygu. Ir labai noresi, kad gyvenimas ispylditu tas salygas! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 21, 13:51)
dekui, mergaites  4u.gif dar, aisku, viskas labai trapu, dar vis tiek paranojiskai begsiu keleta kartu nusileisti kraujo, kad isitikinciau, kad viskas gerai  blush2.gif

Triunfante, laukiam, kol tu is sirgaliu balkono persikelsi i zaidimo aikstele  mirksiukas.gif laikysiu kumstukus uz tavo pergale  mirksiukas.gif

As negaliu atsidziaugti tavo sekme. wub.gif wub.gif wub.gif

Uzsisakau Sau virusiuka! ax.gif wub.gif 4u.gif

Afrodite, esi pavyzdys. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triunfante: 21 gruodžio 2011 - 15:06
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 21, 12:51)
hcg
9dpi - 118  triniti.gif

thumbup.gif sveikinu dar viena nauja nestuke.gif 4u.gif

Dabar jurgitux ir Beilos eile mirksiukas.gif
Atsakyti
JURGITUK, o tu nepagadinai kokio NT? Juk šiandien tau 9 dpi rolleyes.gif Dar tu svarstai apie rytojų??? Žinoma,kad lėk nuleist kraujo doh.gif thumbup.gif

LAIKAU KUMŠČIUS UŽ TAVE nestuke.gif

o pati tyliai dėl savęs bijau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 21 gruodžio 2011 - 15:52
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 21, 12:23)
Atiloja, sekmes tau mergyt,dideles-kuo greiciau kad praeitum gydymo kursa ir kuo greiciau pradziugintum mus. 4u.gif  Aciu tau uz pagalba mano sielai ir protui.Sakau nuosirdziai. Vakar buvom susirinke visi...vos ne visa gimine..aisku is pradziu atejo mama,tai verkem gal kelias valandas...o paskui man kilo aibe minciu ir sprendimu.Tetis kalbejosi su Intaite.Paskui su tuo savo draugu.
Zodziu,nusprendem bandyti per si pusmeti.Dabar vaziuosim pas Treisa,tai kalbesiu su juo ir gal net sausio pradzioj bandysim detis snaigutes. Tevai pades antram ir jei reiks ir gal net treciam IVF. Siaip realiai konkreciu planu nera...tik visi nusprendem kad laiko tikrai mazai...ir man sove mintis snaiguciu dejima paankstinti menesiuku.
Bet kuriuo atveju,as zinau ant ko einu..bet yra tikimybe,kad bus gerai ir ji nemaza.
Nors vistiek protu dar negaliu suvokti...nezinau ar iseis visai susivokti...visokiu pamastymu turiu.
Taigi,siandien laukiame puikiu ziniu thumbup.gif

nesvarbu, koki priemei sprendima, svarbu kad jaustumeisi laiminga 4u.gif o as palaikysiu kumstukus uz tavo sekme ir noru issipildyma 4u.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 12 21, 13:14)
Reikia paskelbti kitu metu pradzia senbuviu i  nestuke.gif skyreli kraustymosi akcija!
Nes ziuriu pirmokai taip gerai sekmingai eina lauk is sios temos, kad jau kaip ir geda darosi!
Damos! Varom is cia!!!!!

as uz 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 12 21, 14:05)
Sveikinu labal labai  wub.gif  wub.gif
Mergaites gavau savo tyrimu rezultatus - TNF nukrito nuo 42.6 iki 31.0 (riba 30.6) tai truputi dar virsiju, skambinau akvilei (jetau kokia ji gera, padeda kiek gali) ji pakalbejo su gorgiu ir jis prisake dar viena Humira (t.y du ukolus susileist) matyt nori dar labiau numusti. ir su antru ukolu dar paskyre intralipidu pirma doze. Tai kaip Keberiokst pasiule tai pirma darysiuos pas Gorgi, o poto jau pirksiu ar LT ar UK ir prasysiu seseles (kur Keberiokst pazistama gal sutiks smile.gif ) Tai va ekspertes manau kad neblogas jau tas TNF pas mane ane?? beje IFN pakilo nuo 16.8 iki 20.5 (tai irgi ant pacios ribos virsutines)  unsure.gif  blink.gif  Tai cia blogai jauciu ane? ka tas IFN reiskia, nes as bijau kad jei nuo pirmos Humiros tiek pakilo tai nuo antros dar labiau sukils  unsure.gif ir jau virsys norma  unsure.gif

thumbup.gif su kuo ir sveikinu 4u.gif

Krempudra, sveikinu dar kaarta ir cia wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Gal nelabai jau mane ir pamenat, nes ir pasisakydavau retai, taciau as jauciu didele skola siam skyreliui... blush2.gif
Suzinojus teigiamus rezultatus niekaip negalejau patiketi, net ir ipusejus nestumui dar viskas labai nerealu atrodo, taciau pries kaledas skolas juk atiduoti butina, todel visoms siunciu po diiiiidziuli virusiuka 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Stebuklingu jums svenciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 21, 13:14)
Reikia paskelbti kitu metu pradzia senbuviu i  nestuke.gif skyreli kraustymosi akcija!
Nes ziuriu pirmokai taip gerai sekmingai eina lauk is sios temos, kad jau kaip ir geda darosi!
Damos! Varom is cia!!!!!

Pritariu visu šimtu procentų ir siunčiu po virusiuką visoms senbuvėms. Kiek gi galima jūsų laukti? 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Ir nuoširdžiausiai sveikinu Krempudrą. Išties puikios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 21, 16:50)
JURGITUK, o tu nepagadinai kokio NT? Juk šiandien tau 9 dpi rolleyes.gif Dar tu svarstai apie rytojų??? Žinoma,kad lėk nuleist kraujo  doh.gif  thumbup.gif
LAIKAU KUMŠČIUS UŽ TAVE nestuke.gif

o pati tyliai dėl savęs bijau...

žinok dar negadinau sakiau tik HTC darysiu tai rytoj tikrai varysiu. o tu nepergyvenk dėl savęs taigi šventės, ir viskas turi būti ok thumbup.gif
Atsakyti