Citas, Iride pagrinde vis gi sneketi apie imuminius dalykus geriau kitoje temoje ne del to, kad kiti issigande
o del to, kad vienoje vietoje viskas bus.
Ot dabar kitai kokiai mergaites kiek reikia isfiltruoti is musu pokalbiu, kad esme pagauti
O atskiroje temoje viskas liuks-grazu. Ir jums save ir kitus sekti patogiau
Cituk, gerai kad yra nuo vaistu geras rezultatas! tai ir turi buti!!!!
Afrodite69, tikrai kiekvienas supranta laime ne vienodai. Visi skirtingi ir tai yra
Man laime yra ne ta ka as turesiu, o ta ka as turiu. Kaip bebutu, bet as noriu buti laiminga ir esu! Puse metu ismeciau is gyvenimo, nes buvau apimta dipresijos. Tiesiog ejau i darba, is darbo po kaldra ir ant sofos. Man nepatiko
Gyventi ir laukti, kad va gal bus ten, uz kampo ir laukia manes laime as negaliu. Mano laime cia ir dabar! Kaip bebutu, kas benutiktu, tai mano gyvenimas ir as ji noriu pragyventi laimingai! Ne kada nors, o dabar ir visada. Net sitam nevaisingumo kely as busiu laiminga! Koks bebutu kelio finisas.
i mano laimes koncepcija ieina noras, kad ir jus visos butumet laimingos. Labai skaudu skaityti, kai laime galima tik prie tam tikru salygu. Ir labai noresi, kad gyvenimas ispylditu tas salygas!