Reikia paskelbti kitu metu pradzia senbuviu i skyreli kraustymosi akcija!
Nes ziuriu pirmokai taip gerai sekmingai eina lauk is sios temos, kad jau kaip ir geda darosi!
Damos! Varom is cia!!!!!
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 21, 11:23)
Sveikutes mergytes
Nepykit,kad vakar nebeuzejau tiesiog nebuvo nuotaikos, per asarasvisvien nieko nemaciau...o dar tevai buvo ateje,-na zodziu visi buvo susirinke...
Beila, na pamatysi,kad ir tu po svenciu keliausi pas nestukes i skyreli.Nezinau kaip tai paaiskinti,bet kazkaip turiu toooooki stipru isitikinima del taves,net paciai keista Siaip man retai taip buna-na sakykim kad gal cia didziulis mano noas veikia ir mano nuojauta O kas del testu,nezinau as jais kazkaip nepasitikiu Man rodos Bonamai nieko nerode,o HCG geras buvo. Nors puikiai zinau kaip sunku laukti
Bet kuriuo atveju,as zinau ant ko einu..bet yra tikimybe,kad bus gerai ir ji nemaza.
Nors vistiek protu dar negaliu suvokti...nezinau ar iseis visai susivokti...visokiu pamastymu turiu.
Tik as nesitrauksiu nuo sio kelio,kol manes nepatrauks operacins stalas sieksiu sios svajos,sito stebuklo...Nes noriu maziuko ne vyrui pagimdyti,o pati jo noriu kaip oro...kaip vandens istroskes... nezinau,kazkaip atrodo tada gyvenimas netenka prasmes...bent jau man taip atrodo ir sveicia
Nepykit,kad vakar nebeuzejau tiesiog nebuvo nuotaikos, per asarasvisvien nieko nemaciau...o dar tevai buvo ateje,-na zodziu visi buvo susirinke...
Beila, na pamatysi,kad ir tu po svenciu keliausi pas nestukes i skyreli.Nezinau kaip tai paaiskinti,bet kazkaip turiu toooooki stipru isitikinima del taves,net paciai keista Siaip man retai taip buna-na sakykim kad gal cia didziulis mano noas veikia ir mano nuojauta O kas del testu,nezinau as jais kazkaip nepasitikiu Man rodos Bonamai nieko nerode,o HCG geras buvo. Nors puikiai zinau kaip sunku laukti
Bet kuriuo atveju,as zinau ant ko einu..bet yra tikimybe,kad bus gerai ir ji nemaza.
Nors vistiek protu dar negaliu suvokti...nezinau ar iseis visai susivokti...visokiu pamastymu turiu.
Tik as nesitrauksiu nuo sio kelio,kol manes nepatrauks operacins stalas sieksiu sios svajos,sito stebuklo...Nes noriu maziuko ne vyrui pagimdyti,o pati jo noriu kaip oro...kaip vandens istroskes... nezinau,kazkaip atrodo tada gyvenimas netenka prasmes...bent jau man taip atrodo ir sveicia
-Ačiū tau už palaikymą ir tokią gražią nuojautą Kiekvieną naktį prabudusi vis prašau Dievulio, kad leistų žvaigždutėm likti. Labai viliuosi, kad taip ir bus
- Negaliu atsižavėti tavo stiprybė ir ryžtu Džiaugiuosi, kad susėdot ir visi pasišnekėjot. Kad ir kaip bebūtų jums reikia kuo daugiau artimųjų paramos ir supratimo...Mažut, pamatysi, greit keliausi iš mūsų skyrelio ir sakysi, Dieve, nebuvo taip baisu, kaip atrodė iš pradžių
Beprotiškai gražūs tavo žodžiai noriu maziuko ne vyrui pagimdyti,o pati jo noriu kaip oro...kaip vandens istroskes... nezinau,kazkaip atrodo tada gyvenimas netenka prasmes...
SERGU UŽ TAVO ŽVAIGŽDUTES,KURIOS GREIT NUKRIS TAU Į PILVELĮ
QUOTE(Warwara @ 2011 12 21, 13:05)
Afrodite69
Zinai, tikrai noreciau, kad tau nereiketu nei 2 nei 3 IVF. Nes man gaila tavo sveikatos, kuria, kiap suprantu ir taip negelezine turi! O savo vaikams ir vyrui tu reikalinga sveika ir laiminga.
Zinai, tikrai noreciau, kad tau nereiketu nei 2 nei 3 IVF. Nes man gaila tavo sveikatos, kuria, kiap suprantu ir taip negelezine turi! O savo vaikams ir vyrui tu reikalinga sveika ir laiminga.
Aciu Warwara Bet...visos situacijos nepaaiskinsi cia,supranti. Esme tame,kad nestumas netgi padeda esant tokiai diagnozei Mano onkologe turejusi ne viena atveji kai padedavo,arba pasiekdavo remisija...turiu gyvus pavyzzius cia,Saules mieste,kam buvo 2 st.gimdos kaklelio vezys ir ji pastojo...pagimde-o veziniu lasteliu nebeliko....as manau ne veltui man inkologe dave laiko ir taip pat tikisi kad man pasiseks pastoti, neveltui zmonems psiseke butent nestumo metu issigydyti... kazkas yra tokio gal ko mes nesuvokiame.
Zinai,gal palaikysite mane nesveika- bet nemanau kad rasiu laime,kai mane ispjaustines,kai teks suvokti kad niekada nebeturesiu vaiku..su zmogumi kurio ieskojau visa savo gyvenima...net jeigu irsakykim kad nepadetu ir tektu operuoti-bet mano tikejimas,stiprybe tikslas sveikt,iveikt butu zymiai stipresnis ....
Nemanau,kad mano vyras matys mane laiminga....sveika buciau salyginai....bet laiminga,tikrai ne.....
bet nepamirskim,kad kiekvienas zmogutis individualus.Kiekvienas priima sprendimus kurie atrodo teisingi. Paprastas dalykas, as pasirasinejau donorystes anketa kai paskambino giminaite ir pasakiau ka darau,tai buvau isvadinta beprote. Jai tai nesamone,o man logiska...taip kad kiekvienam savas sprendimas....
O dabar kas galit pakelkit vyno ar sampano taure uz Krempudros sekme ir kad kitoms mergaitems pasisektu,kazkaip manau kad sekanti zigiuos pas mus Beila su daugiavaisininiu nestumu
dekui, mergaites dar, aisku, viskas labai trapu, dar vis tiek paranojiskai begsiu keleta kartu nusileisti kraujo, kad isitikinciau, kad viskas gerai
na bet ka - irodymas, kad gali pavykti ir su viena vienintele blastute kas man pradzioje, aisku, buvo labai sunkiai psichogiskai iveikiama ir del ko buvau labai supanikavusi ir issigandusi
taip pat irodymas, kad LV ne tik vienintelis gyd. Treijsas gal daryti stebuklus - ta gali ir kiti gydytojai. mano atveju - gyd. Vitols, va ir Bonamos atveju - gyd. Barkane
jurgitux, kada tu nusileidinesi krauja?
Beila, o tu tikrai turesi 2 arba 3
o visas senbuves tikrai noretusi kuo greiciau iskelti is sito skyrelio ir perkelti i skyriu. uz tai, kokius kelius visos nueina, uz toki ryzta, tikejima ir stiprybe visos tikrai vertos pacios didziausios svajones issipildymo kas anksciau ar veliau tikrai turetu ivykti
Afrodite, labai seku tavo kelia sekmes tau LV ir labai tikiuosi, kad jau neprireiks jokiu papildomu proceduru LT
Triunfante, laukiam, kol tu is sirgaliu balkono persikelsi i zaidimo aikstele laikysiu kumstukus uz tavo pergale
na bet ka - irodymas, kad gali pavykti ir su viena vienintele blastute kas man pradzioje, aisku, buvo labai sunkiai psichogiskai iveikiama ir del ko buvau labai supanikavusi ir issigandusi
taip pat irodymas, kad LV ne tik vienintelis gyd. Treijsas gal daryti stebuklus - ta gali ir kiti gydytojai. mano atveju - gyd. Vitols, va ir Bonamos atveju - gyd. Barkane
jurgitux, kada tu nusileidinesi krauja?
Beila, o tu tikrai turesi 2 arba 3
o visas senbuves tikrai noretusi kuo greiciau iskelti is sito skyrelio ir perkelti i skyriu. uz tai, kokius kelius visos nueina, uz toki ryzta, tikejima ir stiprybe visos tikrai vertos pacios didziausios svajones issipildymo kas anksciau ar veliau tikrai turetu ivykti
Afrodite, labai seku tavo kelia sekmes tau LV ir labai tikiuosi, kad jau neprireiks jokiu papildomu proceduru LT
Triunfante, laukiam, kol tu is sirgaliu balkono persikelsi i zaidimo aikstele laikysiu kumstukus uz tavo pergale
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 21, 12:51)
sveikinu
nu rytoj ir as varysiu vsio jau neturiu kantrybe dar karteli SVEIKINU
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 21, 12:51)
Sveikinu labal labai
Mergaites gavau savo tyrimu rezultatus - TNF nukrito nuo 42.6 iki 31.0 (riba 30.6) tai truputi dar virsiju, skambinau akvilei (jetau kokia ji gera, padeda kiek gali) ji pakalbejo su gorgiu ir jis prisake dar viena Humira (t.y du ukolus susileist) matyt nori dar labiau numusti. ir su antru ukolu dar paskyre intralipidu pirma doze. Tai kaip Keberiokst pasiule tai pirma darysiuos pas Gorgi, o poto jau pirksiu ar LT ar UK ir prasysiu seseles (kur Keberiokst pazistama gal sutiks ) Tai va ekspertes manau kad neblogas jau tas TNF pas mane ane?? beje IFN pakilo nuo 16.8 iki 20.5 (tai irgi ant pacios ribos virsutines) Tai cia blogai jauciu ane? ka tas IFN reiskia, nes as bijau kad jei nuo pirmos Humiros tiek pakilo tai nuo antros dar labiau sukils ir jau virsys norma
kur mergaite Kaune greičiausiai HTC padaro,
ilėkiau i SM ti pažiurėti kaip tu Krempudra laikaisi , žiūrėjau kur pamatysiu gražius skaičiukus ir pamačiau
ilėkiau i SM ti pažiurėti kaip tu Krempudra laikaisi , žiūrėjau kur pamatysiu gražius skaičiukus ir pamačiau
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 21, 13:51)
Oooo taip .. burtininkas ten tikrai ne vienas .. sakau gal jei bus mergaite pavadint gyditojos garbei - Eva