sveikos
dekui uz palaikyma
manau geru ziniu bus
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 21, 08:29)
Nugi prisipažink, juk darei NT Davai pasakok
Žiauriai noriu gerų žinių
Krempudra О!!!! geru ziniu! Laukiam geru ziniu!!!
Beila liks tavo maziukai - tikek!
Cituk, viskas bus gerai, pamatisi!
Beila liks tavo maziukai - tikek!
Cituk, viskas bus gerai, pamatisi!
Kokį geriau daryt NT?
Galvoju, gal prieš šventes pasinervint? Kokį penktadienį ar šeštadienį...Nors vyras sako, kad gal geriau sau nuotaikos negadinčiau ir nesijaudinčiau...
Šiandien man 5dpi, įsodintos 3 blastocistos - MANO ŽVAIGŽDUTĖS
TRIUNFANTE,tau neatrodo, kad KREMPUDRA kažką slepia??? Aš manau, kad ji šį tą žino ,tik nesako
Galvoju, gal prieš šventes pasinervint? Kokį penktadienį ar šeštadienį...Nors vyras sako, kad gal geriau sau nuotaikos negadinčiau ir nesijaudinčiau...
Šiandien man 5dpi, įsodintos 3 blastocistos - MANO ŽVAIGŽDUTĖS
TRIUNFANTE,tau neatrodo, kad KREMPUDRA kažką slepia??? Aš manau, kad ji šį tą žino ,tik nesako
Beila
As manau Krempudra viska zino! Tai gi reikia sulaukti tu stebuklingu skaiciuku ir svesti!!!!
Del testo tai net nezinau, pirk jautriausia. Viola gal. Nors brangus jie. Tavo atveju testa gadinciau pirmadieni. Teisiog tam, kad nesinervinti per sventes!
Pas mane yra Cituko testai, elektroniniai. Kaip noreciau jau fotkinti teigiama rezultata!
As manau Krempudra viska zino! Tai gi reikia sulaukti tu stebuklingu skaiciuku ir svesti!!!!
Del testo tai net nezinau, pirk jautriausia. Viola gal. Nors brangus jie. Tavo atveju testa gadinciau pirmadieni. Teisiog tam, kad nesinervinti per sventes!
Pas mane yra Cituko testai, elektroniniai. Kaip noreciau jau fotkinti teigiama rezultata!
QUOTE(Warwara @ 2011 12 21, 09:43)
Beila
-Aš irgi taip manau
- Tai kad šventės šeštadienį,sekmadienį, pirmadienį O antradienį man HCG
Dar reiks ir paieškot tos Violos, ne visuomet jų turi. Arba imsiu bet kokį testą ir viskas Prisipažinsiu, kad tos šventės šiais metais man ir mano šeimai kažkaip nublanko, nes visi laukia rezultatų, o tai mane dar labiau neramina :unsure
Kaip tu WARVARYT, ruošiesi šventėm: jau supirkai dovanas, sumąstei ką gaminsi?
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 21, 09:29)
laba ryta
as taip pat laukiu skaiciuku .. kelinta butu galima tiketis ?
Sveikutes
Buvau nusprendusi vaziuoti, dabar jau pradedu galvoti apie skambuti.. reikes tik gera verteja susirasti
greitai rezk tiesa
ir as noriu, kad tu idetum teigiama testuka i cia
Terze siandien i LV isvaziavo, laikom kumstukus uz jos dideli derliu
QUOTE(Citas @ 2011 12 21, 03:27)
Atiloja - ka nusprendei, ar telfonu su Jurgiu kalbesi ar grisi atgal i londona?
Buvau nusprendusi vaziuoti, dabar jau pradedu galvoti apie skambuti.. reikes tik gera verteja susirasti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 21, 09:29)
greitai rezk tiesa
QUOTE(Warwara @ 2011 12 21, 10:43)
ir as noriu, kad tu idetum teigiama testuka i cia
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 21, 10:51)
Lai dziaugiasi ji dabar, atsidziaugia, o tada pasidalins ir su mumis. Laukiu graziu skaiciuku.
Papildyta:
Terze, duok ziniu, kaip tu?
Papildyta:
Terze, duok ziniu, kaip tu?
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 21, 11:18)
Zinau, prisiminiau parasiusi, lauksime vakare naujienu.
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 21, 11:22)
Zinau, prisiminiau parasiusi, lauksime vakare naujienu.
ir uz tave kumstukus laikau