TERZE, smagu girdėti, kad traukiasi po truputį liga
LAIKYKIS IR KUO GREIČIAU PASVEIK
KREMPUDRA, tavo pastebėjimams pritariu 100 proc. Maniau ir aš, kad folių bus tik keli. O kai išpunktavo kaušialąstės,kaip beprotė vis maniau, kad numirs visos ir nebus net 3 dienų embrionų. Dažniausiai man taip ir būna Stresuoju, o po to paaiškėjo,kad nebuvo tam priežasčių. Bet aš kitaip nė nemoku, man nesąmoningai taip gaunasi Todėl puikiai suprantu ir tave... Manau, kad tu pirmoji atneši mums žinią Eina sau, kaip bus tau smagu prieš Kalėdas
P.S. O man konkrečiai maudžia pilvo apačioje kairėje pusėje Greičiausiai tai kiaušidė. Bet taip beveik nuolat, ypač pirmoj dienos pusėj Ot šūdas...(atsiprašau ) Gydytoja sakė, kad paskambinčiau jai antradienį ir papasakočiau,kaip man sekasi, tai dabar nė nežinau,kaip čia jai pasakyt
QUOTE(Beila @ 2011 12 20, 13:25)
Gydytoja sakė, kad paskambinčiau jai antradienį ir papasakočiau,kaip man sekasi, tai dabar nė nežinau,kaip čia jai pasakyt
Superine gydytoja, dar negirdejau, kad teirautusi iki hcg....
Sakyk kaip yra, ji supras....
Manes gyd vakar klause ar neskauda pilvo-nu nea....
QUOTE(Terze @ 2011 12 20, 11:50)
As noreciau taves paklausti: ka reiskia tavo parasiukyje pries sventes? Galetum sukonkretizuoti , nes mes turim nusiteikti, kiek dar uz tave laikyti kumsciukus
kad pati dar neapsisprendziau, ziuriu, kiek turesiu kantrybes siaip prisakyta ketvirtadieni, bet mastau, kad gal vis delto jau ryt... bus 9dpi
o tu ir toliau gerk daug skysciu, dar kokia cirtina sukapok, gal issikapstysi ryt jau i LV, a ne?
Beila, jei jau pati gydytoja prisake, tai zinoma, kad paskambink ir pasakyks kas ir kaip gal duos kokiu geru patarimu ir paciai bus ramiau
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 08:56)
oi net nežinau ką pasakyti laukiu suspaudus kojas penktadienio, šianakti net užmigti nėjo varčiausi varčiausi o paskui anksti pabudau
o kada tu kraujuka irgi penktadienį ar ketvirtadienį.
labukas visoms
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 20, 13:36)
as arba ryt, arba ketvirtadieni
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 14:51)
as arba ryt, arba ketvirtadieni
lauksim gražių skaičiuku
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 14:11)
kad pati dar neapsisprendziau, ziuriu, kiek turesiu kantrybes siaip prisakyta ketvirtadieni, bet mastau, kad gal vis delto jau ryt... bus 9dpi
o tu ir toliau gerk daug skysciu, dar kokia cirtina sukapok, gal issikapstysi ryt jau i LV, a ne?
Beila, jei jau pati gydytoja prisake, tai zinoma, kad paskambink ir pasakyks kas ir kaip gal duos kokiu geru patarimu ir paciai bus ramiau
Gal dar pakaupk jegas ir ketvirtadieni??
taip, geriu geriu-jau net bloga... taip, ryt LV... tikiuosi bus gera kelione, be temperaturos, va tas vazinejimas tai vargina...
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 20, 14:36)
oi net nežinau ką pasakyti laukiu suspaudus kojas penktadienio, šianakti net užmigti nėjo varčiausi varčiausi o paskui anksti pabudau
labukas visoms
labukas visoms
oij Jurgitux isivaizduoju..... paskutinem naktim sunku uzmigti ir atsipalaiduoti... Laikykis!!! O tavo pirmi vaikeliai su IVF ?
QUOTE(Terze @ 2011 12 20, 13:54)
- nu vat mastau jei man isodino labiau paauginta vaika, tai gal anksciau galima daryti ryt bus 9dpi po blastutes isodinimo ar taip jau laukti tos 10dpi
- aga praktiskai visa diena del vazinejimu nuplaukia
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 14:57)
- nu vat mastau jei man isodino labiau paauginta vaika, tai gal anksciau galima daryti ryt bus 9dpi po blastutes isodinimo ar taip jau laukti tos 10dpi
Tiksliai, gi pas tave blastute pilvelyje plazdena.... Zinai, tada varyk rytoj .... Kur darytumeisi?
Bet as tik vakare suzinosiu tavo rezultatus
QUOTE(Terze @ 2011 12 20, 14:16)
Zinai, tada varyk rytoj .... Kur darytumeisi?
kad as tokia neapsisprendzianti matyt kaip uzplauks, tada ir nuvarysiu. darysiuos geromedoje
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 15:18)
kad as tokia neapsisprendzianti matyt kaip uzplauks, tada ir nuvarysiu. darysiuos geromedoje
Neapsisprendi: ar grazi, ar protinga? Juokauju.... Ziurek, ryt pagal nuotaikas.... Man irgi geromedoje labiausiai patinka
Beila
Taip ir skambink ir pasokok Manes dar paklausdavo ar ten neskauda, ar ten netempia Sakau: gyd., man taip pilvas skauda, o jinai: ot dziugu girdet
Krempudra greit, greit, bus skaiciukai, greit greit bus skaiciukai!!!
Gydytoja sakė, kad paskambinčiau jai antradienį ir papasakočiau,kaip man sekasi, tai dabar nė nežinau,kaip čia jai pasakyt
Taip ir skambink ir pasokok Manes dar paklausdavo ar ten neskauda, ar ten netempia Sakau: gyd., man taip pilvas skauda, o jinai: ot dziugu girdet
Krempudra greit, greit, bus skaiciukai, greit greit bus skaiciukai!!!