Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

TERZE, smagu girdėti, kad traukiasi po truputį liga 4u.gif

LAIKYKIS IR KUO GREIČIAU PASVEIK console.gif 4u.gif 4u.gif

KREMPUDRA, tavo pastebėjimams pritariu 100 proc. Maniau ir aš, kad folių bus tik keli. O kai išpunktavo kaušialąstės,kaip beprotė vis maniau, kad numirs visos ir nebus net 3 dienų embrionų. Dažniausiai man taip ir būna doh.gif Stresuoju, o po to paaiškėjo,kad nebuvo tam priežasčių. Bet aš kitaip nė nemoku, man nesąmoningai taip gaunasi blush2.gif Todėl puikiai suprantu ir tave...friends.gif Manau, kad tu pirmoji atneši mums nestuke.gif žinią wub.gif Eina sau, kaip bus tau smagu prieš Kalėdas nestuke.gif

P.S. O man konkrečiai maudžia pilvo apačioje kairėje pusėje verysad.gif Greičiausiai tai kiaušidė. Bet taip beveik nuolat, ypač pirmoj dienos pusėj blink.gif Ot šūdas...(atsiprašau blush2.gif ) Gydytoja sakė, kad paskambinčiau jai antradienį ir papasakočiau,kaip man sekasi, tai dabar nė nežinau,kaip čia jai pasakyt g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 20 gruodžio 2011 - 12:30
QUOTE(Beila @ 2011 12 20, 13:25)
Gydytoja sakė, kad paskambinčiau jai antradienį ir papasakočiau,kaip man sekasi, tai dabar nė nežinau,kaip čia jai pasakyt g.gif  doh.gif

Superine gydytoja, dar negirdejau, kad teirautusi iki hcg.... thumbup.gif
Sakyk kaip yra, ji supras....

Manes gyd vakar klause ar neskauda pilvo-nu nea....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 20, 11:50)
As noreciau taves paklausti: ka reiskia tavo parasiukyje pries sventes?  blush2.gif  Galetum sukonkretizuoti  bigsmile.gif  , nes mes turim nusiteikti, kiek dar uz tave laikyti kumsciukus  wub.gif

kad pati dar neapsisprendziau, ziuriu, kiek turesiu kantrybes blush2.gif siaip prisakyta ketvirtadieni, bet mastau, kad gal vis delto jau ryt... blush2.gif bus 9dpi g.gif
o tu ir toliau gerk daug skysciu, dar kokia cirtina sukapok, gal issikapstysi g.gif ryt jau i LV, a ne?

Beila, jei jau pati gydytoja prisake, tai zinoma, kad paskambink ir pasakyks kas ir kaip mirksiukas.gif gal duos kokiu geru patarimu ir paciai bus ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 08:56)
sveikos

jurgitux, kaip tavo nuotaikos?

oi net nežinau ką pasakyti laukiu suspaudus kojas penktadienio, šianakti net užmigti nėjo varčiausi varčiausi o paskui anksti pabudau doh.gif
o kada tu kraujuka irgi penktadienį ar ketvirtadienį.
labukas visoms
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 20, 13:36)

as arba ryt, arba ketvirtadieni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 14:51)
as arba ryt, arba ketvirtadieni  blush2.gif

lauksim gražių skaičiuku
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 14:11)
kad pati dar neapsisprendziau, ziuriu, kiek turesiu kantrybes  blush2.gif siaip prisakyta ketvirtadieni, bet mastau, kad gal vis delto jau ryt... blush2.gif bus 9dpi g.gif
o tu ir toliau gerk daug skysciu, dar kokia cirtina sukapok, gal issikapstysi  g.gif ryt jau i LV, a ne?

Beila, jei jau pati gydytoja prisake, tai zinoma, kad paskambink ir pasakyks kas ir kaip  mirksiukas.gif gal duos kokiu geru patarimu ir paciai bus ramiau  mirksiukas.gif

Gal dar pakaupk jegas ir ketvirtadieni??

taip, geriu geriu-jau net bloga... taip, ryt LV... tikiuosi bus gera kelione, be temperaturos, va tas vazinejimas tai vargina...
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 20, 14:36)
oi net nežinau ką pasakyti laukiu suspaudus kojas  penktadienio, šianakti net užmigti nėjo varčiausi varčiausi o paskui anksti pabudau  doh.gif
labukas visoms
4u.gif

oij Jurgitux isivaizduoju..... paskutinem naktim sunku uzmigti ir atsipalaiduoti... Laikykis!!! O tavo pirmi vaikeliai su IVF ?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 20, 13:54)
-Gal dar pakaupk jegas ir ketvirtadieni??
-va tas vazinejimas tai vargina...

- nu vat mastau g.gif jei man isodino labiau paauginta vaika, tai gal anksciau galima daryti g.gif blush2.gif ryt bus 9dpi po blastutes isodinimo g.gif ar taip jau laukti tos 10dpi unsure.gif
- aga drinks_cheers.gif doh.gif praktiskai visa diena del vazinejimu nuplaukia
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 14:57)
- nu vat mastau  g.gif jei man isodino labiau paauginta vaika, tai gal anksciau galima daryti  g.gif  blush2.gif ryt bus 9dpi po blastutes isodinimo g.gif ar taip jau laukti tos 10dpi  unsure.gif
- aga  drinks_cheers.gif  doh.gif praktiskai visa diena del vazinejimu nuplaukia

Tiksliai, gi pas tave blastute pilvelyje plazdena.... Zinai, tada varyk rytoj .... Kur darytumeisi?

Bet as tik vakare suzinosiu tavo rezultatus blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 20, 14:16)
Zinai, tada varyk rytoj .... Kur darytumeisi?

kad as tokia neapsisprendzianti nail.gif matyt kaip uzplauks, tada ir nuvarysiu. darysiuos geromedoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 15:18)
kad as tokia neapsisprendzianti  nail.gif matyt kaip uzplauks, tada ir nuvarysiu. darysiuos geromedoje  4u.gif

Neapsisprendi: ar grazi, ar protinga? lotuliukas.gif Juokauju.... Ziurek, ryt pagal nuotaikas.... Man irgi geromedoje labiausiai patinka wink.gif
Atsakyti
Beila
Gydytoja sakė, kad paskambinčiau jai antradienį ir papasakočiau,kaip man sekasi, tai dabar nė nežinau,kaip čia jai pasakyt

Taip ir skambink ir pasokok smile.gif Manes dar paklausdavo ar ten neskauda, ar ten netempia smile.gif Sakau: gyd., man taip pilvas skauda, o jinai: ot dziugu girdet lotuliukas.gif

Krempudra greit, greit, bus skaiciukai, greit greit bus skaiciukai!!!
Atsakyti