Labas rytas, pupos:ax:
KREMPUDRA, taip negražiai nekalbėk ant manęs Nes panikos priepuolių nė nebuvo
Turiu kitą tokią (net nedrįstu ir sakyti) bėdelę - vakarais man laaaaabai pučia pilvą Čia jaučiu hiperstimuliacijos padariniai Kažkaip nedrįsau jums vakar sakyti, galvojau, kad sekmadienio vakarą pūtė, nes kiaušinių buvau valgius, bet vakar vakare ir vėl tas pats - tik jau kiaušinių nebuvo :lotuliuka O tualete taip pat seniai buvau...Reikės va dabar iš ryto dar kepyro prisigert
Merginos, greit rašo raportą
Dar pabaigai kvailas klausimas jums - o kaip jūs su po IVF? Aš vyrui sakau, kad dar ne šventės, kad gautų dovanų
QUOTE(Beila @ 2011 12 20, 08:32)
- KREMPUDRA, taip negražiai nekalbėk ant manęs Nes panikos priepuolių nė nebuvo
- O tualete taip pat seniai buvau...Reikės va dabar iš ryto dar kepyro prisigert
-Dar pabaigai kvailas klausimas jums - o kaip jūs su po IVF?
- O tualete taip pat seniai buvau...Reikės va dabar iš ryto dar kepyro prisigert
-Dar pabaigai kvailas klausimas jums - o kaip jūs su po IVF?
-
- po punkcijos vis i diena isgerdavau po koki litra slyvu sulciu ir jokiu tokiu problemu nebuvo o tu hiperstimuliaciju irgi labai bijojau, kazkaip vienu metu buvo lyg ir negera pradeje darytis, bet dideli kiekiai skysciu ir baltyminio maisto viska sutvarke
- neprisileidziu mb vargselis
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 08:37)
-
- po punkcijos vis i diena isgerdavau po koki litra slyvu sulciu ir jokiu tokiu problemu nebuvo o tu hiperstimuliaciju irgi labai bijojau, kazkaip vienu metu buvo lyg ir negera pradeje darytis, bet dideli kiekiai skysciu ir baltyminio maisto viska sutvarke
Bet tu tai kietuolė Sužymėjai papunkčiui mano klausimus ir savo atsakymus Eina sau
O mintis apie slyvų sultis - superinė Būtinai prašysiu, kad man jų nupirktų.
Kaip tu pati gyveni? Tik nesakyk, kad atsakymas-juostoje
Kaip manai, ar dirbs Jolsanos klinika antrą Kalėdų dieną? Aš galvoju kraują priduot pirmadienį (suprantu, kad rezultatai tik antradienį popiet ), nes antradienį nelabai galėsiu ištrūkt.
QUOTE(Beila @ 2011 12 20, 08:43)
- Kaip tu pati gyveni? Tik nesakyk, kad atsakymas-juostoje
- Kaip manai, ar dirbs Jolsanos klinika antrą Kalėdų dieną?
- Kaip manai, ar dirbs Jolsanos klinika antrą Kalėdų dieną?
- sakysiu siaip tai niekas nepasikeite, toliau ziopcioju is troskulio kaip kokia zuvis ismesta i kranta. ypac pirmoje dienos puseje, antroje dienos puseje troskulys gal kiek sumazeja, bet vis tiek didesnis nei kad budavo paprastai. na ir gal vos vos pradejo daugiau tempti pilva bet cia pastebiu tik del to, kad i daug ka ziuriu per padidinama stikla bet realiai dar visai gerai jauciuosi vos ne kad po IUI mano savijauta budavo daug prastesne nei dabar
- jei ir dirbs, tai manau, kad atlikines tik butinas proceduras (punkcija, isodinima), o laboratorija klausimas, ar dirbs siaip tai pasiskambink ir pasiklausk
Bonama
Sveikinimai! Delleliuku skaiciaus tikrai palauk kol sirdutes bus Vienas garantuotas, o jau visi kiti - bonusai!
Terze
Kaip sveikatele?
Mano vaikas nuo kito vyro Butu nuo sito, manes cia ne butu
frige1
Tai kad endo nera ta liga, del kurios nekad nepastosi , dar gi priklauso nuo endo lokacijos ir as nesakiau, kad po metu viskas, basta, juokiu sansu. O sakiau kad kartais tikrai mastyti reikia greiciau
Ir mes snekejom ne apie endo, o apie saaugos. Aukite grazus ir stiprus!
Beila
Nemanau kad Jolsana dirbs 26 Nebent koks ekstra atvejis. O tu i Jurininkus is pat ryto 27 nenori nuvaryti? Priima ten krauja nuo 8 ryto, kaina 30 lt, atsakymas jau po 13 val. Testo negadinsi kaledom?
Vidurius tikrai priziurek, nors uzketejimas ir yra super pozymis, bet gero tame nieko nera. 2 kiviai is vakaro.
Krempudra tu rami tokia, gal i Belgija emigruot ruosiesi?
Citas
Sveikinimai! Delleliuku skaiciaus tikrai palauk kol sirdutes bus Vienas garantuotas, o jau visi kiti - bonusai!
Terze
Kaip sveikatele?
Mano vaikas nuo kito vyro Butu nuo sito, manes cia ne butu
frige1
man rado 4st endo,o IVF dariau praejus daugiau nei metams po LP.rezultatas parasiuke
Tai kad endo nera ta liga, del kurios nekad nepastosi , dar gi priklauso nuo endo lokacijos ir as nesakiau, kad po metu viskas, basta, juokiu sansu. O sakiau kad kartais tikrai mastyti reikia greiciau
Ir mes snekejom ne apie endo, o apie saaugos. Aukite grazus ir stiprus!
Beila
Nemanau kad Jolsana dirbs 26 Nebent koks ekstra atvejis. O tu i Jurininkus is pat ryto 27 nenori nuvaryti? Priima ten krauja nuo 8 ryto, kaina 30 lt, atsakymas jau po 13 val. Testo negadinsi kaledom?
Vidurius tikrai priziurek, nors uzketejimas ir yra super pozymis, bet gero tame nieko nera. 2 kiviai is vakaro.
Citas
QUOTE(Warwara @ 2011 12 20, 08:58)
cia gal taip atrodo. va sedziu, o po stalu koja tik kinkuoja, tik kinkuoja nors is tikto stengiuosi nepanikuoti ir nieko neprisigalvoti nes vis tiek viskas gaunasi kitaip nei bunu sugalvojusi. pvz, galvojau, kad taikys trumpa schema, taike ilga, galvojau, kad labai gerai pas mane viskas stimuliuosis ir punkcija bus anksti, o gavosi priesingai su pakankamai velyva punkcijos data, galvojau, kad grisiu namo su dviem 3 dienu embrioniukais, grizau su 1 blastute zodziu, man vis tiek viskas gaunasi priesingai nei galvoju. intuicija visiskai nuline turbut dabar logiskai mastant reiketu galvoti, kad nieko nesigaus tam kad gautusi
Krempudra
Dafaj, galvok Mes aisku paliekam sau teise galvoti kitaip
turbut dabar logiskai mastant reiketu galvoti, kad nieko nesigaus tam kad gautusi
Dafaj, galvok Mes aisku paliekam sau teise galvoti kitaip
Sveikutes
Na gerai, ikalbejai, kad pilve gali buti kitaip nei rankoj..., bet as vis tiek galvoju, kad mano pilva darke (dabar jau nebe, nes tuoj issigydysiu) ta suknista mikoplazma Ir naeiskinkit man kitaip - as noriu taip galvot
Terze, kaip tu? Kaip sveikatele?
Ir paerzinimui: Krempudra, o kaip tu?
QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 18:37)
Nea, ne taip. Rakna yra ranka. ten oda. O musu viduje yra glevines visokios ir t.t. Todel ir atsiranda saaugos. Ju atiradimo tikimybe iki 100 proc. Paguglink, ten paveiksliukais viska aiskiai parodyta. Pas mane dar ir edno padaro savo juoda darba.
Tiesiog man atrodo, kad darant LP del "paziureti kodel" reikia suvokti, kad po to neturesi laiko svarstyti, reikia ciupti ir daryti vaikus greitai Dabar ir man gaila, kad laukiau po pirmo LP. Dar naturaliai, dar IUI... Nors moraliskai tada nebuvau pasiruosusi kitam keliui. Ir LP nebuvo daroma siaip paziurejimui
Dabar va tiesiog net gaila, kad cikla praleidau, kad mmmm atejo is kart po operacijos. Kad si karta net naturaliai negaliu pabandyti, nes vaistai naudojami aj-aj-aj. Ir be sios LP neturejau sansu aplamai... Zodziu kur nepaziuresi - visur negerai...
Tiesiog man atrodo, kad darant LP del "paziureti kodel" reikia suvokti, kad po to neturesi laiko svarstyti, reikia ciupti ir daryti vaikus greitai Dabar ir man gaila, kad laukiau po pirmo LP. Dar naturaliai, dar IUI... Nors moraliskai tada nebuvau pasiruosusi kitam keliui. Ir LP nebuvo daroma siaip paziurejimui
Dabar va tiesiog net gaila, kad cikla praleidau, kad mmmm atejo is kart po operacijos. Kad si karta net naturaliai negaliu pabandyti, nes vaistai naudojami aj-aj-aj. Ir be sios LP neturejau sansu aplamai... Zodziu kur nepaziuresi - visur negerai...
Na gerai, ikalbejai, kad pilve gali buti kitaip nei rankoj..., bet as vis tiek galvoju, kad mano pilva darke (dabar jau nebe, nes tuoj issigydysiu) ta suknista mikoplazma Ir naeiskinkit man kitaip - as noriu taip galvot
Terze, kaip tu? Kaip sveikatele?
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 20, 09:50)
ot kokia smaginiesi, a ne?
specialiai tau nukopijuosiu ka ka tik rasiau
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 08:50)
siaip tai niekas nepasikeite, toliau ziopcioju is troskulio kaip kokia zuvis ismesta i kranta. ypac pirmoje dienos puseje, antroje dienos puseje troskulys gal kiek sumazeja, bet vis tiek didesnis nei kad budavo paprastai. na ir gal vos vos pradejo daugiau tempti pilva bet cia pastebiu tik del to, kad i daug ka ziuriu per padidinama stikla bet realiai dar visai gerai jauciuosi vos ne kad po IUI mano savijauta budavo daug prastesne nei dabar
Atiloja
Tai as nieko pries Reikia gi tureti atramos taska
bet as vis tiek galvoju, kad mano pilva darke (dabar jau nebe, nes tuoj issigydysiu) ta suknista mikoplazma
Tai as nieko pries Reikia gi tureti atramos taska
QUOTE(Warwara @ 2011 12 20, 11:13)
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 21:30)
Aciu tau jauciuosi kaip agurkelis, tik truputeli raugintas Nakti atsikeliu ir degu-miego visai nenoriu... niu galvoju kam kankintis, reikia keltis, vistiek rytas... nueinu iki virtuves - 2val nakties... tada paracetamolio doze ir atgal i lova...
Ar cia dar jis veikia, nezinau, bet kol kas temperaturos neturiu
Puikiai tave suprantu, kad esi laiminga, kad "sergi kazkuom". Kad rado bjaurasti.... Man po pirmo IVF, po punkcijos, kai pasake, kad po sitiek metu rado priezasti, as buvau pati laimingiausia... man pasake, kad tavo kiausineliai nesivysto... buvau tokia laiminga... nors nesuvokiau, kaip tai gali buti isspresta... Aisku, buvo 2 geri, del to dziaugiausi, bet jei butu nei vieno nebuve... kazin, ant kokio medzio jau kabociau....
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 19, 19:46)
Ogo, kiek prirašėt, kol gulėjau su savo žvaigždutėm
dar niekas taip neuzvadino... labai graziai
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 20, 01:20)
Terze, sveikatos.
Aciu!!!!
Tu jau turejai vizituoti pas gyd., kokios naujienos?
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 08:56)
Terze, kaip siandien tavo sveikata?
Kol kas laikausi geriu nuo medetku, pereinu liepziedzius, ciobrelius, salavijus ir uzbaigiu Atijolos rekomenduotu citroseptu. Dar karsta piena geriu su medum - labai padeda. Kivi valgau. Atrodo sveikstu.
Ir vis prasau - kad tai nebutu paveike mano "turto".
As noreciau taves paklausti: ka reiskia tavo parasiukyje pries sventes? Galetum sukonkretizuoti , nes mes turim nusiteikti, kiek dar uz tave laikyti kumsciukus
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 12 20, 09:58)
Aciu tau geriau.
Supratau....
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 10:03)
cia gal taip atrodo. va sedziu, o po stalu koja tik kinkuoja, tik kinkuoja nors is tikto stengiuosi nepanikuoti ir nieko neprisigalvoti nes vis tiek viskas gaunasi kitaip nei bunu sugalvojusi. pvz, galvojau, kad taikys trumpa schema, taike ilga, galvojau, kad labai gerai pas mane viskas stimuliuosis ir punkcija bus anksti, o gavosi priesingai su pakankamai velyva punkcijos data, galvojau, kad grisiu namo su dviem 3 dienu embrioniukais, grizau su 1 blastute zodziu, man vis tiek viskas gaunasi priesingai nei galvoju. intuicija visiskai nuline turbut dabar logiskai mastant reiketu galvoti, kad nieko nesigaus tam kad gautusi
Panasiai ir as mastau... paskutiniu metu sakau: mesk mastyti, reikia klausyti sirdies, nieko logisko gyvenime daznai nevyksta....
Imponuoji savo stiprybe - nors ir koja kinkuoja