Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Labas rytas, pupos:ax:

KREMPUDRA, taip negražiai nekalbėk ant manęs blush2.gif Nes panikos priepuolių nė nebuvo doh.gif
Turiu kitą tokią (net nedrįstu ir sakyti) bėdelę - vakarais man laaaaabai pučia pilvą blush2.gif blush2.gif Čia jaučiu hiperstimuliacijos padariniai g.gif Kažkaip nedrįsau jums vakar sakyti, galvojau, kad sekmadienio vakarą pūtė, nes kiaušinių buvau valgius, bet vakar vakare ir vėl tas pats - tik jau kiaušinių nebuvo lotuliukas.gif :lotuliuka O tualete taip pat seniai buvau...Reikės va dabar iš ryto dar kepyro prisigert blink.gif

Merginos, greit rašo raportą gossip.gif

Dar pabaigai kvailas klausimas jums - o kaip jūs su smileysex.gif po IVF? Aš vyrui sakau, kad dar ne šventės, kad gautų dovanų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 20, 08:32)
- KREMPUDRA, taip negražiai nekalbėk ant manęs  blush2.gif  Nes panikos priepuolių nė nebuvo doh.gif
- O tualete taip pat seniai buvau...Reikės va dabar iš ryto dar kepyro prisigert blink.gif
-Dar pabaigai kvailas klausimas jums - o kaip jūs su  smileysex.gif po IVF?

- biggrin.gif
- po punkcijos vis i diena isgerdavau po koki litra slyvu sulciu ir jokiu tokiu problemu nebuvo schmoll.gif o tu hiperstimuliaciju irgi labai bijojau, kazkaip vienu metu buvo lyg ir negera pradeje darytis, bet dideli kiekiai skysciu ir baltyminio maisto viska sutvarke 4u.gif
- neprisileidziu mb lotuliukas.gif vargselis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 20 gruodžio 2011 - 08:38
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 08:37)
biggrin.gif
- po punkcijos vis i diena isgerdavau po koki litra slyvu sulciu ir jokiu tokiu problemu nebuvo  schmoll.gif o tu hiperstimuliaciju irgi labai bijojau, kazkaip vienu metu buvo lyg ir negera pradeje darytis, bet dideli kiekiai skysciu ir baltyminio maisto viska sutvarke  4u.gif
- neprisileidziu mb lotuliukas.gif vargselis  tongue.gif

Bet tu tai kietuolė lotuliukas.gif Sužymėjai papunkčiui mano klausimus ir savo atsakymus thumbup.gif Eina sau doh.gif
O mintis apie slyvų sultis - superinė drinks_cheers.gif Būtinai prašysiu, kad man jų nupirktų.

Kaip tu pati gyveni? Tik nesakyk, kad atsakymas-juostoje blink.gif
Kaip manai, ar dirbs Jolsanos klinika antrą Kalėdų dieną? lotuliukas.gif Aš galvoju kraują priduot pirmadienį (suprantu, kad rezultatai tik antradienį popiet blink.gif ), nes antradienį nelabai galėsiu ištrūkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 20 gruodžio 2011 - 08:44
QUOTE(Beila @ 2011 12 20, 08:43)
- Kaip tu pati gyveni? Tik nesakyk, kad atsakymas-juostoje blink.gif
- Kaip manai, ar dirbs Jolsanos klinika antrą Kalėdų dieną? lotuliukas.gif 

- sakysiu biggrin.gif siaip tai niekas nepasikeite, toliau ziopcioju is troskulio kaip kokia zuvis ismesta i kranta. ypac pirmoje dienos puseje, antroje dienos puseje troskulys gal kiek sumazeja, bet vis tiek didesnis nei kad budavo paprastai. na ir gal vos vos pradejo daugiau tempti pilva g.gif bet cia pastebiu tik del to, kad i daug ka ziuriu per padidinama stikla blush2.gif bet realiai dar visai gerai jauciuosi ax.gif vos ne kad po IUI mano savijauta budavo daug prastesne nei dabar unsure.gif
- jei ir dirbs, tai manau, kad atlikines tik butinas proceduras (punkcija, isodinima), o laboratorija klausimas, ar dirbs g.gif siaip tai pasiskambink ir pasiklausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Bonama
Sveikinimai! Delleliuku skaiciaus tikrai palauk kol sirdutes bus smile.gif Vienas garantuotas, o jau visi kiti - bonusai! thumbup.gif

Terze
Kaip sveikatele? 4u.gif
Mano vaikas nuo kito vyro smile.gif Butu nuo sito, manes cia ne butu smile.gif

frige1
man rado 4st endo,o IVF dariau praejus daugiau nei metams po LP.rezultatas parasiuke

Tai kad endo nera ta liga, del kurios nekad nepastosi , dar gi priklauso nuo endo lokacijos smile.gif ir as nesakiau, kad po metu viskas, basta, juokiu sansu. O sakiau kad kartais tikrai mastyti reikia greiciau smile.gif
Ir mes snekejom ne apie endo, o apie saaugos. Aukite grazus ir stiprus! smile.gif

Beila
Nemanau kad Jolsana dirbs 26 smile.gif Nebent koks ekstra atvejis. O tu i Jurininkus is pat ryto 27 nenori nuvaryti? Priima ten krauja nuo 8 ryto, kaina 30 lt, atsakymas jau po 13 val. Testo negadinsi kaledom? smile.gif
Vidurius tikrai priziurek, nors uzketejimas ir yra super pozymis, bet gero tame nieko nera. 2 kiviai is vakaro.

Krempudra tu rami tokia, gal i Belgija emigruot ruosiesi? lotuliukas.gif

Citas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 20, 08:58)
Krempudra tu rami tokia, gal i Belgija emigruot ruosiesi?  lotuliukas.gif

biggrin.gif cia gal taip atrodo. va sedziu, o po stalu koja tik kinkuoja, tik kinkuoja doh.gif nors is tikto stengiuosi nepanikuoti ir nieko neprisigalvoti ax.gif nes vis tiek viskas gaunasi kitaip nei bunu sugalvojusi. pvz, galvojau, kad taikys trumpa schema, taike ilga, galvojau, kad labai gerai pas mane viskas stimuliuosis ir punkcija bus anksti, o gavosi priesingai su pakankamai velyva punkcijos data, galvojau, kad grisiu namo su dviem 3 dienu embrioniukais, grizau su 1 blastute doh.gif zodziu, man vis tiek viskas gaunasi priesingai nei galvoju. intuicija visiskai nuline doh.gif turbut dabar logiskai mastant reiketu galvoti, kad nieko nesigaus tam kad gautusi biggrin.gif
Atsakyti
Krempudra
turbut dabar logiskai mastant reiketu galvoti, kad nieko nesigaus tam kad gautusi

Dafaj, galvok thumbup.gif Mes aisku paliekam sau teise galvoti kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 18:37)
Nea, ne taip. Rakna yra ranka. ten oda. O musu viduje yra glevines visokios ir t.t. Todel ir atsiranda saaugos. Ju atiradimo tikimybe iki 100 proc. Paguglink, ten paveiksliukais viska aiskiai parodyta. Pas mane dar ir edno padaro savo juoda darba.
Tiesiog man atrodo, kad darant LP del "paziureti kodel" reikia suvokti, kad po to neturesi laiko svarstyti, reikia ciupti ir daryti vaikus greitai smile.gif Dabar ir man gaila, kad laukiau po pirmo LP. Dar naturaliai, dar IUI... Nors moraliskai tada nebuvau pasiruosusi kitam keliui. Ir LP nebuvo daroma siaip paziurejimui
Dabar va tiesiog net gaila, kad cikla praleidau, kad mmmm atejo is kart po operacijos. Kad si karta net naturaliai negaliu pabandyti, nes vaistai naudojami aj-aj-aj. Ir be sios LP neturejau sansu aplamai... Zodziu kur nepaziuresi - visur negerai...

Na gerai, ikalbejai, kad pilve gali buti kitaip nei rankoj..., bet as vis tiek galvoju, kad mano pilva darke (dabar jau nebe, nes tuoj issigydysiu) ta suknista mikoplazma 4u.gif Ir naeiskinkit man kitaip - as noriu taip galvot biggrin.gif

Terze, kaip tu? Kaip sveikatele? 4u.gif
Ir paerzinimui: Krempudra, o kaip tu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 20, 09:50)
Ir paerzinimui: Krempudra, o kaip tu? biggrin.gif

ot kokia beee.gif smaginiesi, a ne? biggrin.gif

specialiai tau nukopijuosiu ka ka tik rasiau biggrin.gif

QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 08:50)
siaip tai niekas nepasikeite, toliau ziopcioju is troskulio kaip kokia zuvis ismesta i kranta. ypac pirmoje dienos puseje, antroje dienos puseje troskulys gal kiek sumazeja, bet vis tiek didesnis nei kad budavo paprastai. na ir gal vos vos pradejo daugiau tempti pilva  g.gif bet cia pastebiu tik del to, kad i daug ka ziuriu per padidinama stikla  blush2.gif bet realiai dar visai gerai jauciuosi  ax.gif vos ne kad po IUI mano savijauta budavo daug prastesne nei dabar  unsure.gif

Atsakyti
Atiloja
bet as vis tiek galvoju, kad mano pilva darke (dabar jau nebe, nes tuoj issigydysiu) ta suknista mikoplazma

Tai as nieko pries 4u.gif Reikia gi tureti atramos taska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 20, 11:13)
Atiloja

Tai as nieko pries  4u.gif Reikia gi tureti atramos taska smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 21:30)

Terze, dar vartok citrosepta, ir tikekim kad rytoj jausies kaip agurkelis  4u.gif

Aciu tau wub.gif jauciuosi kaip agurkelis, tik truputeli raugintas blush2.gif Nakti atsikeliu ir degu-miego visai nenoriu... niu galvoju kam kankintis, reikia keltis, vistiek rytas... nueinu iki virtuves - 2val nakties... tada paracetamolio doze ir atgal i lova...
Ar cia dar jis veikia, nezinau, bet kol kas temperaturos neturiu wub.gif

Puikiai tave suprantu, kad esi laiminga, kad "sergi kazkuom". Kad rado bjaurasti.... Man po pirmo IVF, po punkcijos, kai pasake, kad po sitiek metu rado priezasti, as buvau pati laimingiausia... man pasake, kad tavo kiausineliai nesivysto... buvau tokia laiminga... nors nesuvokiau, kaip tai gali buti isspresta... Aisku, buvo 2 geri, del to dziaugiausi, bet jei butu nei vieno nebuve... kazin, ant kokio medzio jau kabociau....
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 19, 19:46)
Ogo, kiek prirašėt, kol gulėjau su savo žvaigždutėm wub.gif

dar niekas taip neuzvadino... labai graziai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 20, 01:20)
Terze, sveikatos.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu!!!!
Tu jau turejai vizituoti pas gyd., kokios naujienos? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 08:56)
Terze, kaip siandien tavo sveikata?

Kol kas laikausi wub.gif geriu nuo medetku, pereinu liepziedzius, ciobrelius, salavijus ir uzbaigiu Atijolos rekomenduotu citroseptu. Dar karsta piena geriu su medum - labai padeda. Kivi valgau. Atrodo sveikstu.
Ir vis prasau - kad tai nebutu paveike mano "turto".

As noreciau taves paklausti: ka reiskia tavo parasiukyje pries sventes? blush2.gif Galetum sukonkretizuoti bigsmile.gif , nes mes turim nusiteikti, kiek dar uz tave laikyti kumsciukus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 12 20, 09:58)
Terze
Kaip sveikatele? 4u.gif
Mano vaikas nuo kito vyro smile.gif Butu nuo sito, manes cia ne butu smile.gif

Aciu tau wub.gif geriau.
Supratau....
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 20, 10:03)
biggrin.gif cia gal taip atrodo. va sedziu, o po stalu koja tik kinkuoja, tik kinkuoja  doh.gif nors is tikto stengiuosi nepanikuoti ir nieko neprisigalvoti  ax.gif nes vis tiek viskas gaunasi kitaip nei bunu sugalvojusi. pvz, galvojau, kad taikys trumpa schema, taike ilga, galvojau, kad labai gerai pas mane viskas stimuliuosis ir punkcija bus anksti, o gavosi priesingai su pakankamai velyva punkcijos data, galvojau, kad grisiu namo su dviem 3 dienu embrioniukais, grizau su 1 blastute  doh.gif zodziu, man vis tiek viskas gaunasi priesingai nei galvoju. intuicija visiskai nuline  doh.gif turbut dabar logiskai mastant reiketu galvoti, kad nieko nesigaus tam kad gautusi  biggrin.gif

Panasiai ir as mastau... paskutiniu metu sakau: mesk mastyti, reikia klausyti sirdies, nieko logisko gyvenime daznai nevyksta....
Imponuoji savo stiprybe - nors ir koja kinkuoja 4u.gif
Atsakyti