Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 18:37)
Nea, ne taip. Rakna yra ranka. ten oda. O musu viduje yra glevines visokios ir t.t. Todel ir atsiranda saaugos. Ju atiradimo tikimybe iki 100 proc. Paguglink, ten paveiksliukais viska aiskiai parodyta. Pas mane dar ir edno padaro savo juoda darba.
Tiesiog man atrodo, kad darant LP del "paziureti kodel" reikia suvokti, kad po to neturesi laiko svarstyti, reikia ciupti ir daryti vaikus greitai smile.gif Dabar ir man gaila, kad laukiau po pirmo LP. Dar naturaliai, dar IUI... Nors moraliskai tada nebuvau pasiruosusi kitam keliui. Ir LP nebuvo daroma siaip paziurejimui
Dabar va tiesiog net gaila, kad cikla praleidau, kad mmmm atejo is kart po operacijos. Kad si karta net naturaliai negaliu pabandyti, nes vaistai naudojami aj-aj-aj. Ir be sios LP neturejau sansu aplamai... Zodziu kur nepaziuresi - visur negerai...

group.gif Warwara, o ka tu naudoiji????? kokius vaistus?? Paziurek i savo dideli vaikiuka, i savo vyra - ir bus truputeli, o gal ir daug geriau wub.gif
Atsakyti
reikia spesiu komentaro ax.gif

pasidarau hcg ... 17 dpi rodo 1070 .. ar tai normalu? g.gif ir dar galvoju ar cia vienas ar du 2.gif 2.gif ??? ( blink.gif )
Atsakyti
Terze
Warwara, o ka tu naudoiji?????
tai gi po LP israse man nuo infekcijos vaistus.

Paziurek i savo dideli vaikiuka, i savo vyra - ir bus truputeli, o gal ir daug geriau

Tai aciu, zinok man ir nera blogai blush2.gif Gyvenimas labai grazus. Gi sakiau, kad mano planavimas ties paskutinio IVF pasibaigs. Todel tiesiog laukiu, kad praeitu viskas sklandziai, niekur neislistu koks brudas. Ir koks bebutu rezultatas as galesiu sau pasakyti, kad esu didvyre, vyras man pastatys paminkla ir gyvensim linksmai ir laimingai smile.gif Suniuka gal nusipirksim blush2.gif Kad nebutu vaikui taip liudna, su katinu nepadraugausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 19, 18:53)
reikia spesiu komentaro  ax.gif 

pasidarau hcg ... 17 dpi rodo 1070 .. ar tai normalu?  g.gif  ir dar galvoju ar cia vienas ar du  2.gif  2.gif  ??? (  blink.gif  )

oij, man tai viskas, kas daugiau 10 normalu blush2.gif Siaip skaiciukas labai didelis... reikia paieskoti info.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 18:56)
Terze
Tai aciu, zinok man ir nera blogai  blush2.gif Gyvenimas labai grazus. Gi sakiau, kad mano planavimas ties paskutinio IVF pasibaigs. Todel tiesiog laukiu, kad praeitu viskas sklandziai, niekur neislistu koks brudas. Ir koks bebutu rezultatas as galesiu sau pasakyti, kad esu didvyre, vyras man pastatys paminkla ir gyvensim linksmai ir laimingai smile.gif Suniuka gal nusipirksim  blush2.gif  Kad nebutu vaikui taip liudna, su katinu nepadraugausi smile.gif

aa, del vaistuku tai taip...maniau, gal tau dar kazka tokio skyre...
suniukas yra super thumbup.gif
o tavo vaikiukas nuo dabartinio vyro? sorry
Papildyta:

pasidarau hcg ... 17 dpi rodo 1070 .. ar tai normalu?  g.gif  ir dar galvoju ar cia vienas ar du  2.gif  2.gif  ??? (  blink.gif  )

radau stai ka:
1 sav nuo 5 iki 50
2 sav nuo 50 iki 500
4 sav. nuo 500 iki 10 000
2 mėn. nuo 35 000 iki 200 000

Taip gaunasi, kad leliukus du tikrai turi wink.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 19, 19:07)
oij, man tai viskas, kas daugiau 10 normalu  blush2.gif  Siaip skaiciukas labai didelis... reikia paieskoti info....  4u.gif
Papildyta:

aTaip gaunasi, kad leliukus du tikrai turi wink.gif  wub.gif  wub.gif

OMG blink.gif tikrai nesitikejau topsecret.gif

rytoj vaziuoju pas savo daktaryte ..tai parasysiu vakarop ka sake mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 19, 19:11)
OMG    blink.gif      tikrai nesitikejau  topsecret.gif

rytoj vaziuoju pas savo daktaryte ..tai parasysiu vakarop ka sake  mirksiukas.gif

lauksim ziniu!!! Sekmes rytoj 4u.gif

mergytes - mano temp 37.2 tai gal jau rytoj busiu sveika.... aciu visom uz patarimus.. beliks laukti, ar tai itakojo folikuliukus... verysad.gif
Atsakyti
Ogo, kiek prirašėt, kol gulėjau su savo žvaigždutėm wub.gif Šiek tiek gal geriau dabar jaučiuosi blush2.gif Atsiprašau, kad buvau bepradedanti "triznioti"

ATILOJA,džiaugiuosi ir aš kartu thumbup.gif , kad turi tyrimo rezultatus ir galėsi toliau stot į narsią kovą gun_bandana.gif Įsivaiduoju, kaip dabar tau smagu drinks_cheers.gif Išgerčiau kartu, jei galėčiau drinks_cheers.gif

QUOTE(Bonama @ 2011 12 19, 17:53)
pasidarau hcg ... 17 dpi rodo 1070 .. ar tai normalu?  g.gif   ir dar galvoju ar cia vienas ar du  2.gif  2.gif   ??? (  blink.gif  )

Tokie gražūs skaičiai, kad net mąstyt negaliu, ar čia vienas, ar du. Duok Dieve tau būtų dviguba laimė wub.gif wub.gif wub.gif

AFRODITE, sunku patart dėl milijono g.gif Nerandu ir aš jo sad.gif Ir iš viso, skaudu net galvoti apie mūsų padėtį visuomenėje-jokio supratimo, jokios paramos unsure.gif

Šaunuolė KREMPUDRA,kad kraują vis dėlto nuleisi prieš šventes, nes mes norim džiugių žinių ir vilties wub.gif
TERZE,nurimk nurimk, pamatysi sveikata pasitaisys, o foliukai ir gleivinė ūgtels mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 19 gruodžio 2011 - 19:02

thumbup.gif dar karta sveikinu wub.gif
Jei gerai pamenuč esu skaiciusič kad HCG skaiciukai neparodo kiek leliuku isitvirino g.gif Kuo didesni skaiciukaič tuo tvirtesnis nestumas g.gif Ar kazka maisauč mergaites? 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 18:56)
Tai aciu, zinok man ir nera blogai  blush2.gif Gyvenimas labai grazus. Gi sakiau, kad mano planavimas ties paskutinio IVF pasibaigs. Todel tiesiog laukiu, kad praeitu viskas sklandziai, niekur neislistu koks brudas. Ir koks bebutu rezultatas as galesiu sau pasakyti, kad esu didvyre, vyras man pastatys paminkla ir gyvensim linksmai ir laimingai smile.gif Suniuka gal nusipirksim  blush2.gif  Kad nebutu vaikui taip liudna, su katinu nepadraugausi smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

Terze, dar vartok citrosepta, ir tikekim kad rytoj jausies kaip agurkelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 15:44)
Mergai, gavau kruva faksu  thumbup.gif

Pradesiu nuo suprantamu (cia meil'a gavau): chlamydia ir ureplazma - negative; mycoplazma - positive  thumbup.gif eisiu ant antibu dietos biggrin.gif o kokiom dozem?  g.gif
Vat tuo suprantamas ir baigesi  biggrin.gif
DQ alpha (mano) 0301.0501 - kas cia tokio  blink.gif
DQ alpha (MB) 0201.0505 (kazka Jurgis parase, bet del fakso nesuprantu)  g.gif
TNF-a - 27.9; IFN-g 10.8
NK (cia vopsce tamsus miskas):
50:1  - 21.5
25:1  - 13.5
12.5:1 - 8.9
IgG conc 12.5 50:1** - 9.2
IgG conc 12.5 25:1**  - 9.2
IgG conc 6.25 50:1**  - 10.0
IgG conc 6.25 25:1**  - 6.7
CD3 - 79.5
CD19 - 9.7
CD56 - 6.7
% of CD19+cells, CD5 +    - 10.3  (Jurgio parasyta "gestone")
IgM+ - 41.4
IgG+  - 26.3
[B-cells] IgM+  57.9
[B-cells] IgG+    42.0
NK assay w/Intralipid
50:1 w/Intralipid 1.5 mg/ml  - 12.4
25:1 w/Intralipid 1.5 mg/ml  - 4.0

Nu valioo, ekspertes tau viska jau paaiskino. Tavo tyrimai daug geresni uz mano, bet bedele rado ir todel sveikinu thumbup.gif

Klausei del antibijotiku, as mielai patarciau, bet kad man tai visas ilgas 5 savaiciu kursas kaip suprantu skirtas visosm trims isnaikinti, tai tau vienai mykoplazmai tikrai netinka. Gal nereiketu savivaliauti, gal vistiek kalbesi su Jurgiu, juk turi jis kazka paskirti kilerems ir musti ir pana tai ir antibijotikus paskirtu. Ieskok gerai kalbancio angliskai ir imk konsultacija telefonu ax.gif

O va to DQ tai dar iki siol normaliai nesuprantu, bet pas mane jis irgi 25% sutapimas, tai tyre ar MB gales buti donoru LIT (jeigu vel grybo cia nepjaunu) vis dar kratinys su daug informacijos pas mane galvoja lotuliukas.gif

QUOTE(Terze @ 2011 12 19, 17:40)
cia ir atsakei del to tyrimo... eina sau...
geriu non stop. dabar jau 37.7-jauciuosi i zmogu panasi

Citai, o ka tu darai del to DQ25? ar cia nustate, taip ir tiek?

Nu mazute matai jau temperatura krenta, ryt bus jau visai gerai, saunuole pemei liga uz ragu kaip sakant smile.gif Nu laukiam koks gydytojo verdiktas bus.

Nustate ir man ta DQ 25%, bet kol kas dar nieko nepaskyre, bet kiek suprantu tam bus LIT skiriamas rolleyes.gif

QUOTE(Terze @ 2011 12 19, 18:07)
?
9 c.d. 7mm, ka manai?

Labai graziai auga, gleivine paauga apie 1mm per diena, tai ziurek po 5-6- dienu isodinimui ji bus tiesiog ideali apie 11-12 mm. As tik vos iki 8 ar 8.5 datraukiu doh.gif

Beila, Jurgitux, Krempudra mergaites kantrybe wub.gif Jau tuoj suzinosism jusu grazius skaiciukus wub.gif

Bonama - as galiu tik dar karta garsiai pasveikinti, bus arba du arba vienas stipruolis, bet kokiu atveju nuostabus jausmas turetu buti wub.gif Jau gali drasiai virusuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 17:37)
Nea, ne taip. Rakna yra ranka. ten oda. O musu viduje yra glevines visokios ir t.t. Todel ir atsiranda saaugos. Ju atiradimo tikimybe iki 100 proc. Paguglink, ten paveiksliukais viska aiskiai parodyta. Pas mane dar ir edno padaro savo juoda darba.
Tiesiog man atrodo, kad darant LP del "paziureti kodel" reikia suvokti, kad po to neturesi laiko svarstyti, reikia ciupti ir daryti vaikus greitai smile.gif

nebutinai,Warwaryt,viska daryt greitai po LP mirksiukas.gif man rado 4st endo,o IVF dariau praejus daugiau nei metams po LP.rezultatas parasiuke wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba nakti.

Terze, sveikatos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bonama, sveikinu. wub.gif wub.gif 4u.gif

Visoms stiprybes ir tikejimo. 4u.gif
Atsakyti
sveikos

Bonama, labai grazus augantys skaiciukai thumbup.gif

Terze, kaip siandien tavo sveikata?

Beila, ar jau praejo tie panikos priepuoliai? apsiraminai siek tiek?

jurgitux, kaip tavo nuotaikos?
Atsakyti