Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 16:24)
Skaiciuojam:

DQ alpha (mano) 0301.0501 -
DQ alpha (MB) 0201.0505

Iskodavus gaunasi:

3.1 4.1
2.1 4.1

Leliuku kombinacijos
                        2.1 3.1     
  2.1 4.1
        4.1 3.1  
          4.1 4.1

Paryskintas yra match.Prie to 4.1 4.1 nezinau ar kabintusi,bet kaip kaip match neuzskaitytu.
4.1 4.1 yra siaip jau nekokia kombinacija,nes bent jau teigiama,kad leliukai buna silpni arba gali saukti agresyvia imun.reakcija.Bet ta reakcija kazin ar galima jei motina ne 4.1 4.1 Tik del silpnumo as jau pasigincyciau  tongue.gif As pati 4.1 4.1 Ar ne,Iride? hihihi.gif

Siaip tas 4.1 yra pats populiariausias Europoje,kad nesutikti partnerio neturincio jo,kazin ar labai didele tikimybe  g.gif

As anksciau buvau sukurus tema apie imunini nevaisinguma,bet jauciu ji paskutiniuosi psl.Ten verciau info apie visus tyrimus...

o cia reiskia, kad kas ketvirtas leliukas gali toks gautis? Ir tai itakoja tuos DQ match? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 16:44)
Positive smile.gif Bet jis positive gali buti tik jei laukiesi, neseniai laukeisi, dareisi LIT. Man atrodo, kad tu dareisi LIT, ar klystu? Jei neklystu, tuomet kada paskutini karta darei?

as nesidarius LIT sad.gif O paskutini IVF'a dariausi spalio pabaigoj 4u.gif
O tai ka reiskia sitie skaiciukai?

Ir apskritai, mergaites, ka man dabar daryti su tais atsakymais? Vaziuoti pas Gorgi, kad jis skirtu gydyma? ar savivaliauti kazkaip? Na del mikoplazmu, tai man atrodo, kad Citukas turejo, tai antibu susiveikciau, jei zinociau kokiu, o toliau? g.gif doh.gif
Atsakyti
Nauja Cikagine temute ax.gif

http://www.supermama...0#entry52009774
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 16:50)

issikraustau su savo naujai atrastais tyrimais i nauja tema 4u.gif
Bet sitos temos dar nepaliksiu 4u.gif

Mergaites, kokia as laiminga wub.gif As turiu bedu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 19, 15:39)
Geras, tai žinok, ir aš galiu prisiliesti  lotuliukas.gif Va tik geriau jų vis dėlto neliesti doh.gif

Vakar klausiau, tai ir šiandien paklausiu, ar dar nebandei NT? ax.gif Jau nekantrauju net aš sužinoti  wub.gif

Man patinka tavo pozymiai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 19, 15:43)
nea  biggrin.gif jau ta proga ir parasa papildziau, nes ziuriu, kad klausineja  biggrin.gif lauksiu kokio treciadienio ketvirtadienio ir nusileidinesiu krauja  ax.gif

saunuole, stipriai laikaisi. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 15:44)
Mergai, gavau kruva faksu  thumbup.gif

Pradesiu nuo suprantamu (cia meil'a gavau): chlamydia ir ureplazma - negative; mycoplazma - positive  thumbup.gif eisiu ant antibu dietos biggrin.gif o kokiom dozem?  g.gif
Vat tuo suprantamas ir baigesi  biggrin.gif
DQ alpha (mano) 0301.0501 - kas cia tokio  blink.gif
DQ alpha (MB) 0201.0505 (kazka Jurgis parase, bet del fakso nesuprantu)  g.gif
TNF-a - 27.9; IFN-g 10.8
NK (cia vopsce tamsus miskas):
50:1  - 21.5
25:1  - 13.5
12.5:1 - 8.9
IgG conc 12.5 50:1** - 9.2
IgG conc 12.5 25:1**  - 9.2
IgG conc 6.25 50:1**  - 10.0
IgG conc 6.25 25:1**  - 6.7
CD3 - 79.5
CD19 - 9.7
CD56 - 6.7
% of CD19+cells, CD5 +    - 10.3  (Jurgio parasyta "gestone")
IgM+ - 41.4
IgG+  - 26.3
[B-cells] IgM+  57.9
[B-cells] IgG+    42.0
NK assay w/Intralipid
50:1 w/Intralipid 1.5 mg/ml  - 12.4
25:1 w/Intralipid 1.5 mg/ml  - 4.0

SOS SOS SOS

Oij, mistika. atijola, o tau nedare mikoplazmos LT? ar cia jos nerado? Niu jo, nuvaziuoji, issitiri, o atsakymai taip uzsifruoti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 19, 17:00)
Oij, mistika. atijola, o tau nedare mikoplazmos LT? ar cia jos nerado? Niu jo, nuvaziuoji, issitiri, o atsakymai taip uzsifruoti...  4u.gif

dariau, bet ne ta uzslepta, o ta paprasta - viskas buvo neigiama.
O cia siunciau i Graikija is memiu kraujo ir taip ir maniau, kad ras, nes juk negali siaip sau be jokios priezasties atsirasti saaugu pilve, kai jos jau buvo isoperuotaos ir pasalintos bigsmile.gif
Atsakyti
Atiloja
nes juk negali siaip sau be jokios priezasties atsirasti saaugu pilve, kai jos jau buvo isoperuotaos ir pasalintos

Sakai? o kodel be priezasties? Rusiskose forumose raso mergos, kad saaugos po 6 men atsiranda. Daryk nedares ka nors. Nes tai kaip ir operacijos pasekme.
Paguglinai. Pagal JAV tyrimus, po ginekologines LP saaugos atsiranda su tikimybe 55-100 proc. Ahrenet' tiesa sakant. O LP daro reikia-nereikia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 19 gruodžio 2011 - 16:10
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 16:03)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
kaip gerai, kad kazka rado  bigsmile.gif  (kazkokia nukvakusi jauciuosi, nes dziaugiuosi, kad rado problemas  bigsmile.gif )

Afrodite, tyriausi as visas "plamas" - rezultatai budavo neigiami, bet uzslepta vis delto rado (cia kur is memiu kraujo darytas tyrimas) thumbup.gif
Papildyta:

dabar sveik  4u.gif iki treciadienio dar turi laiko atsistoti ant koju  4u.gif pavartok citroplius didesnem dozem, jie pakankamai greitai pasalina persalimo pozymius, o vartoti galima net nestukem  4u.gif

cia ir atsakei del to tyrimo... eina sau...
geriu non stop. dabar jau 37.7-jauciuosi i zmogu panasi
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 17:02)
dariau, bet ne ta uzslepta, o ta paprasta - viskas buvo neigiama.
O cia siunciau i Graikija is memiu kraujo ir taip ir maniau, kad ras, nes juk negali siaip sau be jokios priezasties atsirasti saaugu pilve, kai jos jau buvo isoperuotaos ir pasalintos  bigsmile.gif

Man po LP sake, kad po menesio gali endo atsinaujinti.... o gali ir ne - dar viena mistine liga. kaip suprantu su endo irgi gali buti saaugu...
Papildyta:
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 16:09)

Bendrai, labai puiku, kad TNFalfa geras, kileres nusimusi su intralipidais. Sakyciau, pats geriausias imanomas atsakymas - ir problema rasta, ir turetu buti nesunku bei nebrangu ja iveikti. Su tuom ir sveikinu  4u.gif

thumbup.gif kaip smagu, kad yra rasta kazkas pagydomo ir kaip suprantu is Irides nesudetingai... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 19, 14:47)
Gaudau visus virusus wub.gif

Tik jau baik tokias kalbas, tau parsivilks nebent  nestuke.gif  thumbup.gif  Kiek žinau, turi maust  ax.gif

Čia absurdiška situacija, tačiau tai tikrai nereiškia pabaigos notworthy.gif  Tokį kelią nuėjai ir nesugalvok pasiduot - prisigerk daug šiltos arbatos, išprakaituok, kaitink kojas, garinkis - bet tik nenuleisk rankų group.gif Įsodinimas juk ne ryt. Taigi laiko dar turi. Ir būtinai pakalbėk su gydytoja. O dabar rūpinkis ir leisk,jei tik sąlygos leidžia, kitiems tavimi pasirūpinti 4u.gif
Sėkmės tau, mažut 4u.gif Tu pasveiksi console.gif
[

klausau brangioji.
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 12 19, 14:51)
Pas mus DQ 25% sutapimas. ir LAD ten kazkoks labai neigiamas, ka keberiokst jau nuspejo pries tyrimus, nes gi nebuvau nescia niekada. Bet Gorgis nori ta LAD pakelti.
Valiooooooo - aciu  lotuliukas.gif  nes nervina mane tas laukimas dar du menesiu  lotuliukas.gif

Nu man akvile sake kad pasiskambinciau, bet as irgi tikiuosi gal gauti anksciau pastu, pereita karta greitai sitas gavau, bet tada nebuvo tas pamises pasto kaledu periodas  tongue.gif

Uzsisakyk cepelinu  thumbup.gif

Citai, o ka tu darai del to DQ25? ar cia nustate, taip ir tiek?
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 12 19, 14:22)
Terze, ramiakas.Taigi ne embrionai isodinti.Kalk vaistu ir niekas cia nebaigta.Iki isodinimo dienos turi numust tempa.Taigi mars i lova ir be panikos  4u.gif

Beta1 - manai cia nera blogai kiausinukams? hm, gyd sako, atvaziuosi, vietoj spresim - nesugebejau paklausti ka... nors ir taip nutuokiu.... kosmaras... galvojau po isodinimo lovoj vartysiuos, o kad pries tai reiktu save labiau pasaugot ir nepasaugojau....
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 14:29)
[Terze tai bent nesamone... Net nezinau ka daryti, reik sulaukti ka pasakis gyd. bet greit paguglinau, liktais raso kad neturi itakos. isodinimo nedaro, jei temperatura. O stimuliacijos nenutraukia. Gerk daug silto skyscio. Ikalk vitamino C daug. Sveik! wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

cry.gif wub.gif eiktu sau... o kur skaitei? noreciau tiketi... kad itakos nedaro.. nors kazin...
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 19, 13:52)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Nezinau,reiks pasitari su vyru g.gif Dabar orentuojuosi kaip geriausiai pasiruosti snaigutems g.gif 
Tureciau sia savaite gauti Wobenzym,tai girdejau kad jis gerai. Dar mastau gal kofermenta Q10 gal dar pagerti g.gif

As vietoj Q10 geriau po sauksta semenu aliejaus... neva ten daug gerio.....
O kas yra Wobenzym? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 12 19, 00:39)
:  Manau kad busiu kantri ir lauksiu, ka padarysi, biski nervina mane kad vos ne du menesius reikes to gumytem naudotis  blush2.gif ir kaip butu juokinga saugotis  lotuliukas.gif

jau tikrai-juokas pro asaras
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 17:07)
Atiloja

Sakai? o kodel be priezasties? Rusiskose forumose raso mergos, kad saaugos po 6 men atsiranda. Daryk nedares ka nors. Nes tai kaip ir operacijos pasekme.
Paguglinai. Pagal JAV tyrimus, po ginekologines LP saaugos atsiranda su tikimybe 55-100 proc. Ahrenet' tiesa sakant. O LP daro reikia-nereikia....

Gal as ir neteisi, bet: isipjovei i ranka, susidare randas, jei reikejo dar ja papjauste ir jinai graziai sugijo, palikdama randa, bet jis gi nesiplecia is to rando neatsiranda papildomas randas, jei nera jokios infekcijos 4u.gif Ane? Tai vat taip pat (mano blondiniska logika) turetu buti ir viduje: jei nera jokiu infekciju, tai papildomu saaugu neturetu atsirasti, bet jei yra visokios pasleptos ligu formos, tai turetu itakoti jei ne nestumo sudetinguma, tai saaugu susidaryma - tikrai g.gif
QUOTE(Terze @ 2011 12 19, 17:24)
*cia ir atsakei del to tyrimo... eina sau...
geriu non stop. dabar jau 37.7-jauciuosi i zmogu panasi
Papildyta:

**Man po LP sake, kad po menesio gali endo atsinaujinti.... o gali ir ne - dar viena mistine liga. kaip suprantu su endo irgi gali buti saaugu...

* thumbup.gif vartok vartok, kuo daugiau tuo geriau 4u.gif
** mano nuomone, endo yra kitokia liga nei saaugos (nu ne is oro gi jos atsiranda) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 15:07)
Atiloja

Vienintelis dalykas,kurio as dabar labai gailiuosi yra,kad sitaip roviausi LP darytis.Nu galejau sumoket bele kiek ,kad ja padarytu.Nu ir padare....
Aisku,buvo viskas super gerai,sake su tokia aparatura vaikus galiu gimdyt ir gimdyt.Anei jokios saaugeles.O va,kai po triju menesiu antra LP dare,kad negimdini isimti,kaip supratau,mate kelias saaugeles ties fimbrijom.
Turiu as dar toki durna itarima,kad pasake taip,kad greiciau manim atsikratyti ir pervesti i ivf.Nes jau ateidavau i ta klinika ir sakydavo "ir vel tu cia".Per komplikuota as buvau ju lygiui ir tiek.Nu ne esme....Aisku,galejo per pirma LP ir bedu rasti ir jas patvarkyti,deja niekada nezinai kaip bus.Tik tiek,kad jei galeciau laika atsukti atgal-nedaryciau.

Del Wobenzymo-kiek domejausi,jis kazkiek tas saaugas aptirpdo.Ji labai gerai pavartoti po operaciju.Ir siaip imunitetui labai geras daiktas.Warwara,gal tau po operacijos butu ne pro sali visai.

As ji pries si IVF siek tiek vartojau....Stovi dar ta bonka,kazkada reikes damusti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 19, 00:39)
O tau gleivines storio nepasake? pas mane ji problematiska visada tai as klausiu kiekviena karta kokia ji pas mane.
?
9 c.d. 7mm, ka manai?
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 17:41)
Gal as ir neteisi, bet: isipjovei i ranka, susidare randas, jei reikejo dar ja papjauste ir jinai graziai sugijo, palikdama randa, bet jis gi nesiplecia is to rando neatsiranda papildomas randas, jei nera jokios infekcijos 4u.gif Ane? Tai vat taip pat (mano blondiniska logika) turetu buti ir viduje: jei nera jokiu infekciju, tai papildomu saaugu neturetu atsirasti, bet jei yra visokios pasleptos ligu formos, tai turetu itakoti jei ne nestumo sudetinguma, tai saaugu susidaryma - tikrai  g.gif

thumbup.gif vartok vartok, kuo daugiau tuo geriau  4u.gif
** mano nuomone, endo yra kitokia liga nei saaugos (nu ne is oro gi jos atsiranda)  doh.gif

su tais randais kaip kam.... man nepasiseke... man krutis operavo du kart, po paskutines operacijos-randa turiu tragiska... ir ka, jis pleciasi, o kai nuejau pas "grozio peili" pasake, kad nejudinti, nes bus dar blogiau, neva as linkusi randuotis....
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 17:07)
Atiloja

taip, arba LP daro vien tam, kad paziureti, ar nieko neras....
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 16:54)
issikraustau su savo naujai atrastais tyrimais i nauja tema 4u.gif
Bet sitos temos dar nepaliksiu  4u.gif

Mergaites, kokia as laiminga  wub.gif As turiu bedu  bigsmile.gif

Kvaila,bet sveikinu kad pagaliau tau surado bedas ir galesi dabar issigydziusi netrukdomai bandyti ir sekmingai pastoti.Dziaugiuosi,kas radot priezasti ir linkiu kuo greiciau ja pasalinti,kad sekantis zingsnis jums butu dviguba laime wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 16:41)
Gal as ir neteisi, bet: isipjovei i ranka, susidare randas, jei reikejo dar ja papjauste ir jinai graziai sugijo, palikdama randa, bet jis gi nesiplecia is to rando neatsiranda papildomas randas, jei nera jokios infekcijos 4u.gif Ane? Tai vat taip pat (mano blondiniska logika) turetu buti ir viduje: jei nera jokiu infekciju, tai papildomu saaugu neturetu atsirasti, bet jei yra visokios pasleptos ligu formos, tai turetu itakoti jei ne nestumo sudetinguma, tai saaugu susidaryma - tikrai  g.gif

Nea, ne taip. Rakna yra ranka. ten oda. O musu viduje yra glevines visokios ir t.t. Todel ir atsiranda saaugos. Ju atiradimo tikimybe iki 100 proc. Paguglink, ten paveiksliukais viska aiskiai parodyta. Pas mane dar ir edno padaro savo juoda darba.
Tiesiog man atrodo, kad darant LP del "paziureti kodel" reikia suvokti, kad po to neturesi laiko svarstyti, reikia ciupti ir daryti vaikus greitai smile.gif Dabar ir man gaila, kad laukiau po pirmo LP. Dar naturaliai, dar IUI... Nors moraliskai tada nebuvau pasiruosusi kitam keliui. Ir LP nebuvo daroma siaip paziurejimui
Dabar va tiesiog net gaila, kad cikla praleidau, kad mmmm atejo is kart po operacijos. Kad si karta net naturaliai negaliu pabandyti, nes vaistai naudojami aj-aj-aj. Ir be sios LP neturejau sansu aplamai... Zodziu kur nepaziuresi - visur negerai...

Atsakyti