Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Beila @ 2011 12 19, 14:39)
Vakar klausiau, tai ir šiandien paklausiu, ar dar nebandei NT? ax.gif Jau nekantrauju net aš sužinoti  wub.gif

nea biggrin.gif jau ta proga ir parasa papildziau, nes ziuriu, kad klausineja biggrin.gif lauksiu kokio treciadienio ketvirtadienio ir nusileidinesiu krauja ax.gif
Atsakyti
Mergai, gavau kruva faksu thumbup.gif

Pradesiu nuo suprantamu (cia meil'a gavau): chlamydia ir ureplazma - negative; mycoplazma - positive thumbup.gif eisiu ant antibu dietos biggrin.gif o kokiom dozem? g.gif
Vat tuo suprantamas ir baigesi biggrin.gif
DQ alpha (mano) 0301.0501 - kas cia tokio blink.gif
DQ alpha (MB) 0201.0505 (kazka Jurgis parase, bet del fakso nesuprantu) g.gif
TNF-a - 27.9; IFN-g 10.8
NK (cia vopsce tamsus miskas):
50:1 - 21.5
25:1 - 13.5
12.5:1 - 8.9
IgG conc 12.5 50:1** - 9.2
IgG conc 12.5 25:1** - 9.2
IgG conc 6.25 50:1** - 10.0
IgG conc 6.25 25:1** - 6.7
CD3 - 79.5
CD19 - 9.7
CD56 - 6.7
% of CD19+cells, CD5 + - 10.3 (Jurgio parasyta "gestone")
IgM+ - 41.4
IgG+ - 26.3
[B-cells] IgM+ 57.9
[B-cells] IgG+ 42.0
NK assay w/Intralipid
50:1 w/Intralipid 1.5 mg/ml - 12.4
25:1 w/Intralipid 1.5 mg/ml - 4.0

SOS SOS SOS
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 19, 15:39)

Vakar klausiau, tai ir šiandien paklausiu, ar dar nebandei NT?  Jau nekantrauju net aš sužinoti 

Man irgi butu idomu suzinoti,bet kai cia jau ne vienai yra buve kad NT neigiamas o pasirodo kad visdelto pavyko ir laukiasi nestuke.gif ,taias irgi tokios pat nuomones kaip Krempudra,kad jau geriau nedaryti jo,o tik krauja nuleisti kuris parodys kas ir kaip thumbup.gif o parodys tai tikrai tikiu ir jauciu kad gerai mirksiukas.gif
Beila,nepergyvenk-nors man tie tavo pergyvenai momentais atrodo kad nestukiniai lotuliukas.gif tavo busena sakyciau labai gerai, as tik ir linkiu,spauziu ir meldziuos kad tau butu viskas pavyke wub.gif
As irgi zinokit nieko nenutuokiu apie tuos Lipidus ir kitka.Tik man baisu darosi,kad gal ir man reikia butent to ir pastociau tada g.gif tada vel pradedu kvarsinti galva,kaip suspeti ir is kur istraukti tokius pinigelius sad.gif Tada taip liudna lieka.... kazkaip man irgi siandien pesimistines nuotaikos..nes pagalvoja kad o jei rimtai man reikia vaziuoti ir tirtis...pinigu absoliutus nulis,nes dabar sukisom medikam ir sedim tyliai ramiai per sventes,net artimiems pasakem ka lai nei jie nei mes nieko nedovanosime. Paskui mastau,na ok surenkam kaip nors ta suma iki geguzes-birzelio ir....gaunam atsakyma ..reikalingas gydymas tada kaip suprantu kuris truks apie puse metu ir vel didiideli pinigai...paskui jau taupimas IVF.Nu sakes....o jei man visdelto teks salint toliau moteriskuma blink.gif
nebezinau dabar isvis ka daryt verysad.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Na,pirmas vyras buvo pliusinis ir 3 gr. o as minusine ir 2 kraujo grupe-bet uzkibo nerealiai greit,tiesiog nesuvokiamai ir isnesiojau g.gif Dabar sio vyro grupe taip pat pliusine tik man rodos 1 ar 4(tiksliai nezinau,zinau kad jo kraujo grupe tinka visiems,o jam tik jo kraujo grupe).Nu sakes..kaip viskas sudetinga....
Kaip laimeti milijona?????? g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
Atiloja, o tai tu nebuvai anksciau issityrusi del mycoplazmos? blink.gif
Atsakyti
Atiloja,
jei trumpai-labai aukstos kileres.Ju aktyvumas turi buti zemiau nei 15.
25 proc DQ suderinamumas,cia gali ir buti priezastis del ko kileres aukstos (jei pries tai buvo nestumas aisku).Reiskias kas ketvirtas jusu leliukas,bus panasus i tave ir tai gali kelti aktyvuma.
CD19 CD5,rodo galima aktyvuma pries hormonus-gestone yra leidziamas progesteronas.Ji sunku gauti,tai nezinau ka rekomenduos,ar daugiau crinone ar dar ka.Pasidomek galimybe gauti rusiska arba cekiska.
Gera naujiena,kad kileres seda tiek su imunoglobulinu (su situ geriau),tiek su intralipidais-o sitie pigiau.Tai laaaabai brangiai nemokesit uz tas lasalines.
TNF viskas gerai.
Mycoplazmai reiks antibu,kokiu nezinau,su tuo susidurus nebuvau.

Dar veliau dar kart perziuresiu DQ match,nes tiek kiekvienas skaiciukas savo koduka turi,as tik is atminties sakau dabar.Bet nemanau,kad bus daugiau nei 25.Tai tiek trumpai 4u.gif
Atsakyti
prisiskambinau gyd. - sako blogai, vistiek atvaziuoti reikia treciad. pasak jo: tada spresim, ka daryt....

Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 15:56)
Atiloja,
jei trumpai-labai aukstos kileres.Ju aktyvumas turi buti zemiau nei 15.
25 proc DQ suderinamumas,cia gali ir buti priezastis del ko kileres aukstos (jei pries tai buvo nestumas aisku).Reiskias kas ketvirtas jusu leliukas,bus panasus i tave ir tai gali kelti aktyvuma.
CD19 CD5,rodo galima aktyvuma pries hormonus-gestone yra leidziamas progesteronas.Ji sunku gauti,tai nezinau ka rekomenduos,ar daugiau crinone ar dar ka.Pasidomek galimybe gauti rusiska arba cekiska.
Gera naujiena,kad kileres seda tiek su imunoglobulinu (su situ geriau),tiek su intralipidais-o sitie pigiau.Tai laaaabai brangiai nemokesit uz tas lasalines.
TNF viskas gerai.
Mycoplazmai reiks antibu,kokiu nezinau,su tuo susidurus nebuvau.

Dar veliau dar kart perziuresiu DQ match,nes tiek kiekvienas skaiciukas savo koduka turi,as tik is atminties sakau dabar.Bet nemanau,kad bus daugiau nei 25.Tai tiek trumpai  4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
kaip gerai, kad kazka rado bigsmile.gif (kazkokia nukvakusi jauciuosi, nes dziaugiuosi, kad rado problemas bigsmile.gif )

Afrodite, tyriausi as visas "plamas" - rezultatai budavo neigiami, bet uzslepta vis delto rado (cia kur is memiu kraujo darytas tyrimas) thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2011 12 19, 15:57)
prisiskambinau gyd. - sako blogai, vistiek atvaziuoti reikia treciad. pasak jo: tada spresim, ka daryt....

dabar sveik 4u.gif iki treciadienio dar turi laiko atsistoti ant koju 4u.gif pavartok citroplius didesnem dozem, jie pakankamai greitai pasalina persalimo pozymius, o vartoti galima net nestukem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 15:44)
IgM+ - 41.4
IgG+   - 26.3
[B-cells] IgM+   57.9
[B-cells] IgG+    42.0

O prie situ skaiciu, kas virsuje parasyta? Negative ar low positive? Siaip atrodo gana gerai, man tik po LIT iki panasiu skaiciu pavyko uzsikelti.

Bendrai, labai puiku, kad TNFalfa geras, kileres nusimusi su intralipidais. Sakyciau, pats geriausias imanomas atsakymas - ir problema rasta, ir turetu buti nesunku bei nebrangu ja iveikti. Su tuom ir sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 15:44)
DQ alpha (mano) 0301.0501 - kas cia tokio  blink.gif
DQ alpha (MB) 0201.0505 (kazka Jurgis parase, bet del fakso nesuprantu)  g.gif

Keberiokst, ar neklystu, kad tas vienas sutapimo variantas gautusi 4.1, 4.1?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 19 gruodžio 2011 - 15:08
Beila
Sunku man patikėti, kad iš to gali išeiti kas nors gero. Juk kitos bando 5 ir 9 IVF, o kodėl man su 1 IVf turėtų pasisekti...

Man sunku patiketi kad aplamai zmones daro po 5-10 IVF. Jau as esu stipraus charakterio, bet cia tikrai nesuprantu... Gal del to kad mano po kiekiveno padaryto zingsnio tiek nesamoniu pabyro, kad atrodo tai zenkai, kad neverta man buvo kistis i ta procesa. Bet tu gi matei mano sudaryta statistika. Po 1 bandymo daug kam pavyksta sekmingai pastoti. Nereikia manyti kad lyginant su kitom tu nenusipelnei! Ryt bus geresne diena, arciau puikaus rezultato!!!!

Krempudra
jau ta proga ir parasa papildziau, nes ziuriu, kad klausineja

Per daug pagrazinai ta parasa smile.gif As net nepastebejau kad jis apie procesa smile.gif

Atiloja mano gyd sako, kad mikoplazma neturi itakos pastojimui... Bet cia jinai apie paprasta, ne uzslepta.
Bet gerai, kad dabar turesi atramos taska!!!! thumbup.gif

Afrodite69 blaiviai mastant mergaites turi atskira temute kurti apie Georgy, nes kam reikia informacijos - bus lengviau ten ieskoti. O kam nereikia - nesinervos lotuliukas.gif O del to reikia ar nereikia... As svarsciau-masciau-galvojau. Ir nusprendziau, kad as to nedarysiu. Dabar turiu kitu priezasciu, kodel nepavyko mano IVF. Tai ieskoti papyldomu priezasciu tikrai nenoriu. Bet as esu as. Tavo situacijoje as aplamai nebeplanociau. Gerinciau savo gyvenima kiek imanoma daugiau. Tarp mano sveikatos ir noro tureti vaiko pirmas variantas yra daug-daug-daug svaresnis. Dabar tiksliai zinai, kad as turiu teise sustoti ir nebeplanuoti. Bet kad patiketi ir suprasti, kad gyvenimas nezlugs del to man prireike 6 menesiu.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 16:16)
Afrodite69 blaiviai mastant mergaites turi atskira temute kurti apie Georgy, nes kam reikia informacijos - bus lengviau ten ieskoti. O kam nereikia - nesinervos  lotuliukas.gif

Del atskiros temos labai pritariu. Anksciau tokia buvo. Deja, as pati nemoku blush2.gif
Atsakyti
Skaiciuojam:

DQ alpha (mano) 0301.0501 -
DQ alpha (MB) 0201.0505

Iskodavus gaunasi:

3.1 4.1
2.1 4.1

Leliuku kombinacijos
2.1 3.1
2.1 4.1
4.1 3.1
4.1 4.1

Paryskintas yra match.Prie to 4.1 4.1 nezinau ar kabintusi,bet kaip kaip match neuzskaitytu.
4.1 4.1 yra siaip jau nekokia kombinacija,nes bent jau teigiama,kad leliukai buna silpni arba gali saukti agresyvia imun.reakcija.Bet ta reakcija kazin ar galima jei motina ne 4.1 4.1 Tik del silpnumo as jau pasigincyciau tongue.gif As pati 4.1 4.1 Ar ne,Iride? hihihi.gif

Siaip tas 4.1 yra pats populiariausias Europoje,kad nesutikti partnerio neturincio jo,kazin ar labai didele tikimybe g.gif

As anksciau buvau sukurus tema apie imunini nevaisinguma,bet jauciu ji paskutiniuosi psl.Ten verciau info apie visus tyrimus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 19 gruodžio 2011 - 15:28
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 16:09)
*O prie situ skaiciu, kas virsuje parasyta? Negative ar low positive? Siaip atrodo gana gerai, man tik po LIT iki panasiu skaiciu pavyko uzsikelti.

**Bendrai, labai puiku, kad TNFalfa geras, kileres nusimusi su intralipidais. Sakyciau, pats geriausias imanomas atsakymas - ir problema rasta, ir turetu buti nesunku bei nebrangu ja iveikti. Su tuom ir sveikinu  4u.gif
Papildyta:
***Keberiokst, ar neklystu, kad tas vienas sutapimo variantas gautusi 4.1, 4.1?

*negative, o koks geriau? blush2.gif
** aciuks.gif
*** o cia dar kurioj vietoj? blink.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 16:16)
Atiloja mano gyd sako, kad mikoplazma neturi itakos pastojimui... Bet cia jinai apie paprasta, ne uzslepta.
Bet gerai, kad dabar turesi atramos taska!!!!  thumbup.gif

aha, labai dziaugiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 16:24)
4.1 4.1 yra siaip jau nekokia kombinacija,nes bent jau teigiama,kad leliukai buna silpni arba gali saukti agresyvia imun.reakcija.Bet ta reakcija kazin ar galima jei motina ne 4.1 4.1 Tik del silpnumo as jau pasigincyciau  tongue.gif As pati 4.1 4.1 Ar ne,Iride? hihihi.gif
Siaip tas 4.1 yra pats populiariausias Europoje,kad nesutikti partnerio neturincio jo,kazin ar labai didele tikimybe  g.gif

Taip, taip, jei 4.1 4.1 isgyvena, tai gyvenime buna patys atkaklausi biggrin.gif

As skaiciau, kad motinos organizmas yra linkes atmesti 4.1 4.1 embrionus (nesvarbu, koks motinos DQ). O jei jau tie buna tokie atkaklus, kad vis tiek isitvirtina, tuomet nestumo metu suaktyvina motinos imunine sistema. Maza to, jei 4.1 4.1 isgyvena, gyvenime turi visokiu autoimuniniu problemu.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 16:42)
*negative, o koks geriau?  blush2.gif

Positive smile.gif Bet jis positive gali buti tik jei laukiesi, neseniai laukeisi, dareisi LIT. Man atrodo, kad tu dareisi LIT, ar klystu? Jei neklystu, tuomet kada paskutini karta darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 19 gruodžio 2011 - 15:45