QUOTE(Beila @ 2011 12 19, 15:39)
Vakar klausiau, tai ir šiandien paklausiu, ar dar nebandei NT? Jau nekantrauju net aš sužinoti
Man irgi butu idomu suzinoti,bet kai cia jau ne vienai yra buve kad NT neigiamas o pasirodo kad visdelto pavyko ir laukiasi
,taias irgi tokios pat nuomones kaip Krempudra,kad jau geriau nedaryti jo,o tik krauja nuleisti kuris parodys kas ir kaip
o parodys tai tikrai tikiu ir jauciu kad gerai
Beila,nepergyvenk-nors man tie tavo pergyvenai momentais atrodo kad nestukiniai
tavo busena sakyciau labai gerai, as tik ir linkiu,spauziu ir meldziuos kad tau butu viskas pavyke
As irgi zinokit nieko nenutuokiu apie tuos Lipidus ir kitka.Tik man baisu darosi,kad gal ir man reikia butent to ir pastociau tada
tada vel pradedu kvarsinti galva,kaip suspeti ir is kur istraukti tokius pinigelius
Tada taip liudna lieka.... kazkaip man irgi siandien pesimistines nuotaikos..nes pagalvoja kad o jei rimtai man reikia vaziuoti ir tirtis...pinigu absoliutus nulis,nes dabar sukisom medikam ir sedim tyliai ramiai per sventes,net artimiems pasakem ka lai nei jie nei mes nieko nedovanosime. Paskui mastau,na ok surenkam kaip nors ta suma iki geguzes-birzelio ir....gaunam atsakyma ..reikalingas gydymas tada kaip suprantu kuris truks apie puse metu ir vel didiideli pinigai...paskui jau taupimas IVF.Nu sakes....o jei man visdelto teks salint toliau moteriskuma
nebezinau dabar isvis ka daryt
Na,pirmas vyras buvo pliusinis ir 3 gr. o as minusine ir 2 kraujo grupe-bet uzkibo nerealiai greit,tiesiog nesuvokiamai ir isnesiojau
Dabar sio vyro grupe taip pat pliusine tik man rodos 1 ar 4(tiksliai nezinau,zinau kad jo kraujo grupe tinka visiems,o jam tik jo kraujo grupe).Nu sakes..kaip viskas sudetinga....
Kaip laimeti milijona??????
Papildyta:
Atiloja, o tai tu nebuvai anksciau issityrusi del mycoplazmos?