Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 12:32)
hihihi.gif
o kaip tau sekesi LT ir LV?
Ir beje, ant mano korteles pas Gorgi, tavo telefono numeriukas uzrasytas (kazkodel paprase ir Akvile uzrase tavo, gerai, kad pasake varda ir pavarde, kitaip buciau sakiusi Keberiokst  blush2.gif ), tai nenustebk jei paskmabintu  blush2.gif

Sekesi smile.gif Pirmas dienas labai norejau atgal,vis del to nusidrozus buvau kapitaliai.Norejau savo lovos ir daugiau nieko.Po to jau geriau smile.gif I kina nuvarem Tada Blinda paziuret,i svecius,tai ant galo visai jau gaila buvo isvaziuot.

Gerai,lai skambina,jei ka parasysiu cia.As tave kai registravau tai ir palikau savo nr,nes tavo neturejau.Uztat cia tokia panika ir paskleidziau,kad jie pradejo keisti vizitu laikus.Is pat pradziu tai nedaejo,tavo ar mano,skambinausi tikslintis kelis kart hihihi.gif Tikriausiai pagalvojo,kad isprotejus as kazkokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 14:20)
Citai, primink del ko tau reikes LIT? Pas jus kazkiek DQ sutapimas, ane? O kaip LAD?

Pas mus DQ 25% sutapimas. ir LAD ten kazkoks labai neigiamas, ka keberiokst jau nuspejo pries tyrimus, nes gi nebuvau nescia niekada. Bet Gorgis nori ta LAD pakelti.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 14:27)
Citai,as manau,kad sitas jau gali uzskaityti.

O tau TDL ne pastu atsiuncia rezus? Nes as is TDL visada gaudavau anksciau nei is Gorgio.

***** nervuoja mane tos reklamos,taip noriu valgyt,o cia dar lietuviski skanestai pries akis makaluojasi.Noriu Lietuvon  unsure.gif

Valiooooooo - aciu lotuliukas.gif nes nervina mane tas laukimas dar du menesiu lotuliukas.gif

Nu man akvile sake kad pasiskambinciau, bet as irgi tikiuosi gal gauti anksciau pastu, pereita karta greitai sitas gavau, bet tada nebuvo tas pamises pasto kaledu periodas tongue.gif

Uzsisakyk cepelinu thumbup.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif apraminot mane, ramiau pasidarė
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 14:49)
Tikriausiai pagalvojo,kad isprotejus as kazkokia smile.gif

Tai aisku, kad mazumele isprotejusi lotuliukas.gif tiek mergaiciu suregistruot pas Gorgi ir visa informacija suvaldyti smile.gif iskaitant UK-LV-LT logistika smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 12 19, 14:51)
Pas mus DQ 25% sutapimas. ir LAD ten kazkoks labai neigiamas, ka keberiokst jau nuspejo pries tyrimus, nes gi nebuvau nescia niekada. Bet Gorgis nori ta LAD pakelti.

Supratau. Vadinasi, del LAD analogiska situacija kaip pas mane buvo
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 19, 12:51)
Uzsisakyk cepelinu  thumbup.gif

Su mielu noru,bet as visai vakaruose.Lietuviu yra,bet ne tiek kiek rytuose.
Niekas neveza cia,isbandyta jau smile.gif Kazkada nestumo pradzioje buvo siaubingas potraukis bulvems,skambinau jau smile.gif

Vakare kugeliuka kepsiu,ale misija dabar kaip iki to vakaro isgyventi ...

Vakar apturejau paskutine intralipidu lasaline,aleliuja! Nors vienas vaistukas nusibrauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 13:54)
Tai aisku, kad mazumele isprotejusi  lotuliukas.gif tiek mergaiciu suregistruot pas Gorgi ir visa informacija suvaldyti smile.gif iskaitant UK-LV-LT logistika smile.gif

Aš žiūriu, čia Keberiokšt tarsi visas mergaičių,kurios darosi tuos nesuprantamus tyrimus, kooperatyvas thumbup.gif

P.S. Kažkaip šiandien nekaip jaučiuosi...Pilvo apačioje tai vienoje vietoje, tai kitoje vis padilgčioja, krūtinės negaliu nė priliest. Nu ir apskritai toks blink.gif jausmas...
Ai,gera pradžia dar nereiškia geros pabaigos...Sunku man patikėti, kad iš to gali išeiti kas nors gero. Juk kitos bando 5 ir 9 IVF, o kodėl man su 1 IVf turėtų pasisekti... unsure.gif Nepykit, mergaitės, kažkaip šiandien pesimistinės nuotaikos pas mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 15:01)
Su mielu noru,bet as visai vakaruose.Lietuviu yra,bet ne tiek kiek rytuose.
Niekas neveza cia,isbandyta jau  smile.gif  Kazkada nestumo pradzioje buvo siaubingas potraukis bulvems,skambinau jau smile.gif

Vakare kugeliuka kepsiu,ale misija dabar kaip iki to vakaro isgyventi ...

Vakar apturejau paskutine intralipidu lasaline,aleliuja! Nors vienas vaistukas nusibrauke smile.gif

Nu vat paminejai kugeli, tai ir man jau skrandi sutrauke, ziauriai megstu smile.gif

Sveikinu su Intralipidu pabaigtuvemis thumbup.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 19, 15:02)
Aš žiūriu, čia Keberiokšt tarsi visas mergaičių,kurios darosi tuos nesuprantamus tyrimus, kooperatyvas thumbup.gif
P.S. Kažkaip šiandien nekaip jaučiuosi...Pilvo apačioje tai vienoje vietoje, tai kitoje vis padilgčioja, krūtinės negaliu nė priliest. Nu ir apskritai toks  blink.gif jausmas...
Ai,gera pradžia dar nereiškia geros pabaigos...Sunku man patikėti, kad iš to gali išeiti kas nors gero. Juk kitos bando 5 ir 9 IVF, o kodėl man su 1 IVf turėtų pasisekti... unsure.gif Nepykit, mergaitės, kažkaip šiandien pesimistinės nuotaikos pas mane blush2.gif

Keberiokst Kooperatyvo pirmininke ir kelrode zvaigzde i nestuke.gif

Netgi labai daug sancu kad pasisek is pirmo karto. juk daugiausia ir pasiseka is pirmo arba antro karto. Paskui jau maziau procentu tu nelaimingu atveju kai reikia 3 ar daugiau. Jautri krutine yra puikus zenklas. Dilgcioti sonu turi, as visada norejau kad normos ribose skaudetu man, nes tada vadinasi kazkas ten tvarkosi kambari ilgiems 9 menesiams wub.gif
Atsakyti
nieko nesuptantu apie tuos gorgio tyrimus, nei ar jie cia dabar gavosi blogi, ar geri doh.gif ar cia kartu dziaugtis, ar liudeti doh.gif

QUOTE(Beila @ 2011 12 19, 14:02)
Nepykit, mergaitės, kažkaip šiandien pesimistinės nuotaikos pas mane blush2.gif

nu tu duodi doh.gif tik nepradek isvedineti visokiu teoriju ir lygintis su kitom nono.gif gi kiekvienai viskas skirtinga mirksiukas.gif eik geriau nuo kompo, paskaityk kokia malonia knyga , paziurek filma, kad neprisigalvotum visokiu nesamoniu mirksiukas.gif
dabar galvoju, gal man irgi reikia del komanijos pradeti trydalioti? g.gif niekas man per daug nedilgcioja, nemaudzia, krutine tik vidutiniskai jautri lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 19 gruodžio 2011 - 14:14
CITUK, KREMPUDRA, ačiū pabarimą blush2.gif Tačiau aš net bijau pagalvoti apie HCG dieną, gal geriau, kad ji išvis neateitų unsure.gif Taip nesinori prarasti savo žvaigždučių, o vyro nuliūdinti, nes jis taip trokšta vaikų. Žinau, kad jis būtų puikus tėvas vaikams wub.gif Nu va, graudinuosi...Dingstu į lovą, nes tik ten ir norisi man dabar būt...

Beje, man krūtinė pradėjo maust, kai pradėjau leistis Gonal. Tai taip ir skauda dar. Krempudra, tik man sunku pasakyti, kada krūtinė vidutiniškai maudžia, kada jau stipriai g.gif doh.gif Kaip tu tai nustatai? doh.gif

Pabėgu aš, gal vakare prisėsiu pažiūrėt, kas jūsų padangėje naujo bye1.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 09:25)
Rytas, damos!

Terze nenuleisk ranku, derliukas bus geresnis! As tikiu!

Krempudra kaip savijauta? Glostai pilvuka? Kada zinosim rezultatus?

Damos, gal kas gali man rezume atsiusti, kas kur ir kada? Kaz kaip per tiek dienu sarasiuaks mano sustojo.

Ar man reikia kokių duomenų atsiųst? Atrodo kažką stimuliacijos pradžioj jau siunčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 14:49)
*Sekesi smile.gif Pirmas dienas labai norejau atgal,vis del to nusidrozus buvau kapitaliai.Norejau savo lovos ir daugiau nieko.Po to jau geriau smile.gif I kina nuvarem Tada Blinda paziuret,i svecius,tai ant galo visai jau gaila buvo isvaziuot.

**Gerai,lai skambina,jei ka parasysiu cia.As tave kai registravau tai ir palikau savo nr,nes tavo neturejau.Uztat cia tokia panika ir paskleidziau,kad jie pradejo keisti vizitu laikus.Is pat pradziu tai nedaejo,tavo ar mano,skambinausi tikslintis kelis kart hihihi.gif  Tikriausiai pagalvojo,kad isprotejus as kazkokia smile.gif

* thumbup.gif
** lotuliukas.gif as isivaizduoju ta vaizdeli biggrin.gif

QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 14:57)
Tai aisku, kad mazumele isprotejusi  lotuliukas.gif tiek mergaiciu suregistruot pas Gorgi ir visa informacija suvaldyti smile.gif iskaitant UK-LV-LT logistika smile.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif srautai biggrin.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 15:01)

su kuo ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 19, 14:29)
Krempudra, tik man sunku pasakyti, kada krūtinė vidutiniškai maudžia, kada jau stipriai g.gif  doh.gif Kaip tu tai nustatai? doh.gif

na tai kai kitos sako, kad negali net prisiliesti, tai pas mane prisiliesti galima lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 19, 14:36)
na tai kai kitos sako, kad negali net prisiliesti, tai pas mane prisiliesti galima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Geras, tai žinok, ir aš galiu prisiliesti lotuliukas.gif Va tik geriau jų vis dėlto neliesti doh.gif

Vakar klausiau, tai ir šiandien paklausiu, ar dar nebandei NT? ax.gif Jau nekantrauju net aš sužinoti wub.gif
Atsakyti