Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Terze @ 2011 12 19, 13:58)
negaliu jam prisiskambint  doh.gif  pasukau seselem, sake pasukt vakare...mergaites, nejaugi pabaiga....

sa, nepanikuok mirksiukas.gif viskas bus gerai, sveik greiciau ir negalvok apie jokias pabaigas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 19, 13:58)
negaliu jam prisiskambint  doh.gif  pasukau seselem, sake pasukt vakare...mergaites, nejaugi pabaiga....

Nu cia dabar, juk su gydytoja net nekalbejai, nejokia cia nepabaiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 14:00)
sa, nepanikuok  mirksiukas.gif viskas bus gerai, sveik greiciau ir negalvok apie jokias pabaigas  4u.gif

okey
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 12 19, 14:01)
Nu cia dabar, juk su gydytoja net nekalbejai, nejokia cia nepabaiga  4u.gif

okeey einu i lovyte po antklode-negaliu kaip salta
Atsakyti
Atiloja, as siryt skambinau Akvilei, o atsakymus atfaksavo. (ps, as tavo nick'a tik dabar teisingai perskaiciau, kazkodel tu man buvai Atijola smile.gif )

Citai, primink del ko tau reikes LIT? Pas jus kazkiek DQ sutapimas, ane? O kaip LAD?

Afrodite, aciu. Mintimis su tavimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 19 gruodžio 2011 - 13:23
Terze, ramiakas.Taigi ne embrionai isodinti.Kalk vaistu ir niekas cia nebaigta.Iki isodinimo dienos turi numust tempa.Taigi mars i lova ir be panikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 14:20)
Atiloja, as siryt skambinau Akvilei, o atsakymus atfaksavo. (ps, as tavo nick'a tik dabar teisingai perskaiciau, kazkodel tu man buvai Atijola smile.gif )

Ne tu pirma, kuri mane Atijola vadini biggrin.gif
O tu Akvilei skambinai tuo bendruoju telefonu, kur ju tinklapyje? blush2.gif
Atsakyti
Citai,as manau,kad sitas jau gali uzskaityti.

O tau TDL ne pastu atsiuncia rezus? Nes as is TDL visada gaudavau anksciau nei is Gorgio.

***** nervuoja mane tos reklamos,taip noriu valgyt,o cia dar lietuviski skanestai pries akis makaluojasi.Noriu Lietuvon unsure.gif
Atsakyti
jurgitux1978
šiandien man kažkaip maudžia pilvo apačia, kaip bijau kad tik mmm neparsivilktu

Ramiau, apie 50-60 proc pastojusiu jaucia skausmesliu kaip pries mmmm!

Afrodite69 dar nezinau tiksliai savo planu, nueisiu pas gyd. po kaledu - suzinosiu smile.gif
Kaip suprantu tu vietoj,pas Salygiene lankaisi?

Taip, mano atveju laikas -pinigai smile.gif ir namuose ir senos gydo smile.gif

Afrodite,
as tavo vietoj tokiu atveju tiesiog nuvaziuociau tik konsultacijai ir pas viena ir pas kita.Kartais tas gyvas kontaktas ir padeda taska visiem svarstymam ir abejonem
Sutinku su Beta! thumbup.gif Jinai tokia protinga!!!!

Iride geros naujienos. Visad taip puiku, kai rezultatai pagereja!

Terze tai bent nesamone... Net nezinau ka daryti, reik sulaukti ka pasakis gyd. bet greit paguglinau, liktais raso kad neturi itakos. isodinimo nedaro, jei temperatura. O stimuliacijos nenutraukia. Gerk daug silto skyscio. Ikalk vitamino C daug. Sveik! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 14:27)
***** nervuoja mane tos reklamos,taip noriu valgyt,o cia dar lietuviski skanestai pries akis makaluojasi.Noriu Lietuvon  unsure.gif

hihihi.gif
o kaip tau sekesi LT ir LV?
Ir beje, ant mano korteles pas Gorgi, tavo telefono numeriukas uzrasytas (kazkodel paprase ir Akvile uzrase tavo, gerai, kad pasake varda ir pavarde, kitaip buciau sakiusi Keberiokst blush2.gif ), tai nenustebk jei paskmabintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 14:24)
Ne tu pirma, kuri mane Atijola vadini biggrin.gif
O tu Akvilei skambinai tuo bendruoju telefonu, kur ju tinklapyje?  blush2.gif

Taip, bendruoju.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 19, 14:29)
Sutinku su Beta!  thumbup.gif  Jinai tokia protinga!!!!

Nu ar grazu joktis is nescios moteriskes ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 12 19, 10:42)
Terze tikiu, kad derliukas dar paaugs ir turesi grazu rezultata 4u.gif O Kuciu naktis stebuklinga ir jusu maziukai bus stebuklingi
Vis dar paskaitineju kaip kuriai sekasi. Uz visas spaudziu kumstukus ir linkiu, kad visos gautumet savo kaledini stebukla
Tuo paciu pavirusuoju 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif 

Gaudau visus virusus wub.gif
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 19, 10:59)
labas, 
šiandien man kažkaip maudžia pilvo apačia, kaip bijau kad tik mmm neparsivilktu 

Tik jau baik tokias kalbas, tau parsivilks nebent nestuke.gif thumbup.gif Kiek žinau, turi maust ax.gif
QUOTE(Terze @ 2011 12 19, 12:32)
Mergaites-aciu!
As atguliau.... 39temp.... nezinau ka daryti, kaip pasveikti, treciad turiu vel pasirodyti...  geriu paracetamoli.... drebu kaip epuses lapas....

Čia absurdiška situacija, tačiau tai tikrai nereiškia pabaigos notworthy.gif Tokį kelią nuėjai ir nesugalvok pasiduot - prisigerk daug šiltos arbatos, išprakaituok, kaitink kojas, garinkis - bet tik nenuleisk rankų group.gif Įsodinimas juk ne ryt. Taigi laiko dar turi. Ir būtinai pakalbėk su gydytoja. O dabar rūpinkis ir leisk,jei tik sąlygos leidžia, kitiems tavimi pasirūpinti 4u.gif
Sėkmės tau, mažut 4u.gif Tu pasveiksi console.gif
IRIDE, sveikinu su rezultatais thumbup.gif
ATILOJA, dar šiek tiek pakentėk ir tu turėsiu žinių ir, manau, kad tikrai neblogų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 19 gruodžio 2011 - 13:50