QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 11:06)
Sveikutes
Parasiau laiska Akvilei, dabar sedesiu ir spirgesiu rezultatu
laikau kumstukus, kad derlius augtu ir didetu
Gal jau ka atrase??
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 13:20)
Citai,
parasyk i sita vaistine del intralipidu,girdejau pas juos gali nusipirkti 10 be recepto.Kaina apie 100 svaru.
pharmacy@pharmawell.eu
Del zarazu tai net nebandyk darytis anskciau nei praeis vienos mm po antibu,nebent su tb norit bereikalingos dozes antibu ir dar bereikalingu antibu kai pradesi stimuliacija.Nes pirmos po antibu tikrai parodys teigiama,tas testas neatrenka gyvos jos ar ne,tik parodys skaiciu.
Ok parasysiu, bet vis tiek dar per anksti pirkti, nes kzkaip pradzioj galvojau kad gausiu jos leistis iskart po nauju metu, bet tu sakei tau pirma doze buvo jau stimuliuojantis
Klausau bose
Nu gerai tai atsakyk man i klausima - man treciadieni paskutine antibu diena. MMM dar nepramuse. Tai jei susirgsiu ryt arba treciadieni tai uzsiskaito tos mmm kurias pralesiti turiu ar dar vienas reikia praleisti
???
QUOTE(Terze @ 2011 12 19, 13:32)
Mergaites-aciu!
As atguliau.... 39temp.... nezinau ka daryti, kaip pasveikti, treciad turiu vel pasirodyti...
geriu paracetamoli.... drebu kaip epuses lapas....
Nu velnias, didoka temperatura, butinai musk ja. Gerk arbatas kiek gali
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 13:38)
Jau gavau atsakymus is Jurgio ir galiu patvirtinti, kad Bykovos LIT "nebrokuoti"
Rezultatas pagal skaiciukus dvigubai geresnis nei pries LIT. Is "negative" turiu "weak positive". Aisku, dabar naujas galvos skausmas, kiek LIT dar mane veiks (paskutini dariau spalio pradzioje) ir koki "langa" turiu dar vienam IVF? Teoriskai, turetu veikti apie pusmeti, todel del sventos ramybes tikriausiai reiketu dar viena injekcija susiorganizuoti (garsiai mastau
)
Citai, Atijola, laukiu jusu raporto
Nu valio
Man gali tektis LIT ps Bykova darytis tai dvigubai dziaugiuosi tavo rezultatais
As skambinau Akvilei neseniai, dar mano nera rezultatu, sake treciadieni pasukti. O jau taip netrivojau suzinot ar pakrito mano tas TNF