Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 19, 11:59)
labas, 
šiandien man kažkaip maudžia pilvo apačia, kaip bijau kad tik mmm neparsivilktu  verysad.gif

Oi, nepergyvenk, manau tai neblogas pozymis.
Man pries HCG beprotiskai skaudejo pilvo apacia ir strenas, jau net nenorejau eiti darytis HCG, galvojau palauksiu dar diena, ateis mmm ir viskas bus aisku.
Bet vyras baisiai stume pasidaryt, ir ka HCG parode nestuke.gif
Tiesa, dar po to kokias dvi savaites maude pilvo apacia kaip pries mmm.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Citai,
parasyk i sita vaistine del intralipidu,girdejau pas juos gali nusipirkti 10 be recepto.Kaina apie 100 svaru.

pharmacy@pharmawell.eu

Del zarazu tai net nebandyk darytis anskciau nei praeis vienos mm po antibu,nebent su tb norit bereikalingos dozes antibu ir dar bereikalingu antibu kai pradesi stimuliacija.Nes pirmos po antibu tikrai parodys teigiama,tas testas neatrenka gyvos jos ar ne,tik parodys skaiciu.
Atsakyti
Mergaites-aciu!
As atguliau.... 39temp.... nezinau ka daryti, kaip pasveikti, treciad turiu vel pasirodyti... cry.gif cry.gif cry.gif geriu paracetamoli.... drebu kaip epuses lapas....
Atsakyti
Jau gavau atsakymus is Jurgio ir galiu patvirtinti, kad Bykovos LIT "nebrokuoti" thumbup.gif Rezultatas pagal skaiciukus dvigubai geresnis nei pries LIT. Is "negative" turiu "weak positive". Aisku, dabar naujas galvos skausmas, kiek LIT dar mane veiks (paskutini dariau spalio pradzioje) ir koki "langa" turiu dar vienam IVF? Teoriskai, turetu veikti apie pusmeti, todel del sventos ramybes tikriausiai reiketu dar viena injekcija susiorganizuoti (garsiai mastau g.gif)

Citai, Atijola, laukiu jusu raporto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 19 gruodžio 2011 - 12:39
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 12 19, 12:33)

tai jauciu kad pavasari vaziuosiu i BAK'a (jei dar ko nors nenutiks) darytis pas O.Kazlauskiene IVF. Nors dar abejoju,noretusi kaip ir pas Salygiene,nezinau kazkaip traukia mane pas ja g.gif  bet kelios rase,kad ji nors ir gera gydytoja,bet neseniai tik pati dirba su IVF,anksciau net punkciju ir isodinimo neatlikdavo.Tai viska svarstau.. blush2.gif 

Afrodite, as tavo vietoj tokiu atveju tiesiog nuvaziuociau tik konsultacijai ir pas viena ir pas kita.Kartais tas gyvas kontaktas ir padeda taska visiem svarstymam ir abejonem mirksiukas.gif

Terze, eik tu sau blink.gif Folius ispunktuoti vis tiek reikes, negali gi ju palikti schmoll.gif Tik neaisku kaip su isodinimu.As tavo vietoj jau kalciau visus vaistus, kad numust tempa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 12 19, 13:41)
Afrodite, as tavo vietoj tokiu atveju tiesiog nuvaziuociau tik konsultacijai ir pas viena ir pas kita.Kartais tas gyvas kontaktas ir padeda taska visiem svarstymam ir abejonem  mirksiukas.gif

Terze, eik tu sau  blink.gif  Folius ispunktuoti vis tiek reikes, negali gi ju palikti  schmoll.gif  Tik neaisku kaip su isodinimu.As tavo vietoj jau kalciau visus vaistus, kad numust tempa  unsure.gif

manai jau jie perdege? galvoju-gal nebesileisti vaistu??gal kam taip buvo? sad.gif
Atsakyti
Terze, nenori paskambinti gydytojui ir paklausti, ka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 19, 13:46)
Terze, nenori paskambinti gydytojui ir paklausti, ka daryt?  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 12 19, 13:41)
Afrodite, as tavo vietoj tokiu atveju tiesiog nuvaziuociau tik konsultacijai ir pas viena ir pas kita.Kartais tas gyvas kontaktas ir padeda taska visiem svarstymam ir abejonem  mirksiukas.gif

Nezinau,reiks pasitari su vyru g.gif Dabar orentuojuosi kaip geriausiai pasiruosti snaigutems g.gif
Tureciau sia savaite gauti Wobenzym,tai girdejau kad jis gerai. Dar mastau gal kofermenta Q10 gal dar pagerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 13:38)
Jau gavau atsakymus is Jurgio ir galiu patvirtinti, kad Bykovos LIT "nebrokuoti"  thumbup.gif  Rezultatas pagal skaiciukus dvigubai geresnis nei pries LIT. Is "negative" turiu "weak positive". Aisku, dabar naujas galvos skausmas, kiek LIT dar mane veiks (paskutini dariau spalio pradzioje) ir koki "langa" turiu dar vienam IVF? Teoriskai, turetu veikti apie pusmeti, todel del sventos ramybes tikriausiai reiketu dar viena injekcija susiorganizuoti (garsiai mastau  g.gif)

Citai, Atijola, laukiu jusu raporto  4u.gif

thumbup.gif tau atsiunte viska el.pastu ar tu skambinaisi? 4u.gif
as parasiau Akvilei, bet dar neturiu atsakymu sad.gif

Terze, sveik 4u.gif
Atsakyti
Jau gavau atsakymus is Jurgio ir galiu patvirtinti, kad Bykovos LIT "nebrokuoti"  thumbup.gif  Rezultatas pagal skaiciukus dvigubai geresnis nei pries LIT. Is "negative" turiu "weak positive". Aisku, dabar naujas galvos skausmas, kiek LIT dar mane veiks (paskutini dariau spalio pradzioje) ir koki "langa" turiu dar vienam IVF? Teoriskai, turetu veikti apie pusmeti, todel del sventos ramybes tikriausiai reiketu dar viena injekcija susiorganizuoti (garsiai mastau  g.gif)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dziaugiuosi ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 19, 13:46)
Terze, nenori paskambinti gydytojui ir paklausti, ka daryt?  g.gif

negaliu jam prisiskambint doh.gif pasukau seselem, sake pasukt vakare...mergaites, nejaugi pabaiga....
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 11:06)
Sveikutes  4u.gif
Parasiau laiska Akvilei, dabar sedesiu ir spirgesiu rezultatu smile.gif
laikau kumstukus, kad derlius augtu ir didetu smile.gif  4u.gif

Gal jau ka atrase?? biggrin.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 13:20)
Citai,
parasyk i sita vaistine del intralipidu,girdejau pas juos gali nusipirkti 10 be recepto.Kaina apie 100 svaru.

pharmacy@pharmawell.eu 

Del zarazu tai net nebandyk darytis anskciau nei praeis vienos mm po antibu,nebent su tb norit bereikalingos dozes antibu ir dar bereikalingu antibu kai pradesi stimuliacija.Nes pirmos po antibu tikrai parodys teigiama,tas testas neatrenka gyvos jos ar ne,tik parodys skaiciu.

Ok parasysiu, bet vis tiek dar per anksti pirkti, nes kzkaip pradzioj galvojau kad gausiu jos leistis iskart po nauju metu, bet tu sakei tau pirma doze buvo jau stimuliuojantis smile.gif

Klausau bose biggrin.gif Nu gerai tai atsakyk man i klausima - man treciadieni paskutine antibu diena. MMM dar nepramuse. Tai jei susirgsiu ryt arba treciadieni tai uzsiskaito tos mmm kurias pralesiti turiu ar dar vienas reikia praleisti g.gif ???

QUOTE(Terze @ 2011 12 19, 13:32)
Mergaites-aciu!
As atguliau.... 39temp.... nezinau ka daryti, kaip pasveikti, treciad turiu vel pasirodyti... cry.gif geriu paracetamoli.... drebu kaip epuses lapas....

Nu velnias, didoka temperatura, butinai musk ja. Gerk arbatas kiek gali 4u.gif

Nu valio thumbup.gif Man gali tektis LIT ps Bykova darytis tai dvigubai dziaugiuosi tavo rezultatais thumbup.gif

As skambinau Akvilei neseniai, dar mano nera rezultatu, sake treciadieni pasukti. O jau taip netrivojau suzinot ar pakrito mano tas TNF blink.gif
Atsakyti